sana katılıyorum canım gerçekten bitse de kurtulsak.daha ben başlayalı 20 gün oldu ama dudaklarım şimdiden mahvolduevet dediğin gibi soyuluyo ama benim soyulmam durdu.benim bu sene bütün bunları halletmem lazım yani lekelerdende kurtulmam lazım biran önce .çünkü yazın kullnılınca cilt daha beter oluyor.acelesi olmayanlar sonra yaparsa tabiki daha iyi.ya biran önce bitseydişu ilaçlarımızda herkes kurtulsa.hergün yeni bişey çıkıyo.şimdide elimin üstünde fındık büyüklüğünde kırmızılık oldu kabarık ve kaşınıyo.önce hiç öyle bişey yoktu.
benimde yanağımda ve alnımda çıkmazdı şimdi yüzümde kocamannn ağrılı sivilce dolusenağlama sivilceden korkum yok geçicek kalmıcak ama ya bu kocaman kırmızı sivilcelerin izleri ne nasıl geçecek.neyse buda geçer inş
bu ilaç için çok ağır diyolar ya alıp almama konusunda kararsız kaldımişe yarıyormu ?
arkadaşlar 18.gündeyim.hayatımın en kötü 18.günü. yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıkıo ve iltihaplı iltihaplı.gören herkes yüzüne ne oldu dio.ne zaman düzelmeye başlıcak?
arkadaşlar 18.gündeyim.hayatımın en kötü 18.günü. yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıkıo ve iltihaplı iltihaplı.gören herkes yüzüne ne oldu dio.ne zaman düzelmeye başlıcak?
arkadaşlar aranızda günde 10 mg roaccutane kullanan var mı nasıl 10 mg'da da yan etkilerini gösteriyo muhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?