Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bilmiyorum onu ama sonuçta doktor gerekli görürse veriyor suni gözyaşını

ben daha önceden de lens kullandığım için gözyaşı kullanmak durumundayım çünkü kuruluk rahatsız edici boyutlarda oluyor ama dediğim gibi sağlıklı mı değil mi bilmiyorum orasını

hmmm anladım , peki tedavinin bitmesine çok varmı? kaçıncı aydasın ve kaçlık alıyorsun kaç mg?

başındayım henüz 36. gündeyim. İlk ay 30 mg kullandım bu ay doktor 40 mg a çıkardı

bu zamana kadar pek iyileşme olmadı artıyor sürekli sivilceler sanırım bir süre daha böyle devam ediyormuş

senin nasıl gidiyor tedavin?

arkadaşlar burun ameliyatı olalı 12 gün oluyor. roaccutane kullanmaya ameliyattan ne kadar süre sonra kullanabiliriz? benim gibi ameliyat olmuş ve doktoruna danışmış olan varsa ve beni aydınlatabilirse çok memnun olurum... çok sivilce çıktı suratımda

mrb arkadaşlar bnde bu ilcı kullanıyorm 6. ayımdayım
ama cilte kuruma ve dudaktaki aşırı kuruma dışında pek bi yan etkisini görmedim burun kanaması göz kuruması vs 50 kiloyum ve 40 mg kullanıorm
yüzümdeki siwilceler azaldı ama tam anlamıyla geçmedi=(
artı gözeneklerim ve siwilce izlerim var onlar nasıl geçicek bilmiyorm sizdede varmı çukurluklar ve gözenekler varsa onlar için neler yapıyosunuz bi yardm edin nolur kafayı yicem artk gerçektende depresyona girdm

ben tedavimin 3. ayından sonra acnleyse gibi soyucu ilaçları kullnmayı düşünüyorum.bende fazla çukur yok ama iz var baya.

cilt tedavi sürecinde zaten soyulmuyor mu? ben tedavinin daha başındayım soyulmalar olmuyo pek ama pul pul döküldüğünden bahsetmişlerdi
bir de bu soyucu kremler cildi daha fazla yıpratmaz mıCADIARZU

evet dediğin gibi soyuluyo ama benim soyulmam durdu.benim bu sene bütün bunları halletmem lazım yani lekelerdende kurtulmam lazım biran önce .çünkü yazın kullnılınca cilt daha beter oluyor.acelesi olmayanlar sonra yaparsa tabiki daha iyi.ya biran önce bitseydişu ilaçlarımızda herkes kurtulsa.hergün yeni bişey çıkıyo.şimdide elimin üstünde fındık büyüklüğünde kırmızılık oldu kabarık ve kaşınıyo.önce hiç öyle bişey yoktu.

evet her gün yeni bişeyler çıkıyo insanın ister istemez canını sıkıyo bu durum benim de şu şu sıralar ellerim yüzüm çok kaşınıyo ama bittiğinde güzel olucak hepimiz için:lepi:
dediğin gibi umarım hepimiz bi an önce bitiririz ilaçları şu yaşadıklarımıza değicek buna inanıyorumyerimseniben

sana katılıyorum canım gerçekten bitse de kurtulsak.daha ben başlayalı 20 gün oldu ama dudaklarım şimdiden mahvolduyıllardır sivilceliyim ama alnımda sivilce çıktığını bilmem kocaman bir sivilceyle uyandım dün sabah.tabi ona sivilce demek biraz kibar kaçacak ama:roflol:

benimde yanağımda ve alnımda çıkmazdı şimdi yüzümde kocamannn ağrılı sivilce dolusenağlama sivilceden korkum yok geçicek kalmıcak ama ya bu kocaman kırmızı sivilcelerin izleri ne nasıl geçecek.neyse buda geçer inş

bu ilaç için çok ağır diyolar ya alıp almama konusunda kararsız kaldım işe yarıyormu ?

merhaba tatlım,,

kafana takma emin ol hepsi geçicek...kullanan çok arkadaşım var..sonuç mükemmel,sadece sabır istiyor..ben 4.ayıma girdim ilerleme var:) :1hug:

bu ilaç için çok ağır diyolar ya alıp almama konusunda kararsız kaldım işe yarıyormu ?

biliyomusun cnim,ilk başta aynı şeyleri bende duydum ve korktum 5 yıl boyunca sivilce problemiyle savaştım!ama sonuç sıfır...
4 aydan beri kullanıyorum ve epey düzeldi yüzüm.. :lepi:
emin ol korkulacak hiçbirşey yok,ağızlar torba değil ki büzesin...herkes boşboş konuşuyo.. klava:

slm kızlar ooo bakıyorumda daha başlayalı 1 ay ya olmuş yada olmamış şikayetler çok ama bende kullanıyorum ki ama ben çrşba günü 6. aya giriyorum benim de dudaklarım çok kurudu ve de halen kuruyor benimde malesef benimde bepanthensiz günüm geçmiyor ayrıca kısaca 6. ayı kısaca bi özetle anlatıyım ilk başlarda bende çok sivilcelenme oldu yüzüm kırmızıydı hatta ilk başladığım günlerde başım çok kötü ağrımıştı erkenden uykum gelirdi ilk günlerde belimde çok ağrırdı 1.ayın içinde cilt normal gider düzelir gibi olur ama 2.aya girdiğim zmn cildimin hiç çıkmayan yerlerinde bile sivilce çıkmıştı 3.ayın sonuna kadar böyle devam etti 3.ayın sonlarına düzelme başlar ve şimdilerde de cildim çok düzeldi elimi yüzüme değince pürüzsüz sadece biraz izler var onlarda genelde ilacı bıraktıktan 2 ay sonra falan geçiyormuş yani bene çektiğin eziyete değiyor iyiki de ilaca başlamışım diyorum umarım sizde iyi sonuçlar alırsın

cnim bnim seni anlayabiliyorum aynı şeyleri ben ve burdaki bi çok arakdaşım da yaşadı....

ama sabret düzelecek,kendin bile şaşıracaksın.. :1rolleyes:

bana da ayyy ne oldu yüzüne hiç bu kadar artmamıştı dediler,iğrenç olmuş bırak ilacı dediler ama kim takar şimdi 4. ayımdayım ve gerçkten çok azaldı :içelim:,

soranlara da; gözüne kamyon mu kaçtı?körmüsün sivilce işte dicen gidicen :roflol: :roflol:

inan benim de aynı şekilde.. hergün yeni sivilceler çıkıyo...geçiceğini düşünüp sabrediyorum..o kadar zaman şu illetten çektiğimin yanında bugünler o kadar da önemli değil benim için...sonucunun güzel olacağını biliyorum çünkü:lepi:

arkadaşlar aranızda günde 10 mg roaccutane kullanan var mı nasıl 10 mg'da da yan etkilerini gösteriyo muhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…