bende 3 ay 1 haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim aşırı derecede çoğaldı ama artık çok fazla takmıyorum kafaya çünkü hepsinin elbet bi gün geçeceğine inanıyorum... ve elimden gelen tek şey de bu biraz sabır göstericez artık napalım.arkadaşlar 18.gündeyim.hayatımın en kötü 18.günü. yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıkıo ve iltihaplı iltihaplı.gören herkes yüzüne ne oldu dio.ne zaman düzelmeye başlıcak?
Ben 5 ay önce 30 mg kullandım. Tek yan etkisi dudaklarımın kuruması oldu. Acayip şekilde kurudu ve gün içerisinde nemlendirmek için ne sürersem süreyim pek faydalı olmadı. 2 aylık bir tedavi süresi sonrasında hiç sivilcem kalmadı. Yan etkileri de kullanmayı bıraktıktan 15 gün içinde geçiyor.
merhaba,moralimi bozmak istemem ama 2 ay tedavi görüp ilacı bıraktın mı???
çünkü max seviyede bi ilacı vucuda alman gerekli yani sivilce geçse bile..
2 ay kullanıp bıraktıysan tekrarlama olasılığı çok yüksek..
Ben 5 ay önce 30 mg kullandım. Tek yan etkisi dudaklarımın kuruması oldu. Acayip şekilde kurudu ve gün içerisinde nemlendirmek için ne sürersem süreyim pek faydalı olmadı. 2 aylık bir tedavi süresi sonrasında hiç sivilcem kalmadı. Yan etkileri de kullanmayı bıraktıktan 15 gün içinde geçiyor.
büyük bir sabrın sonunda 6. ayımdayım şükürrrrrr doktorum civanım bu gün son ay olduğunu dozu tamamlayacağımı ve kutu bitince iz tedavisine başlayacağımızı söyledi adamın boynuna atlayasım geldi :roflol:
ayrıca bende cilt altında kalan beyaz noktalar oluştu bunun içinde cilt bakımı yaptırmam gerekiyormuş yani işin özü bir daha yaşamamak için bu gün cilt bakımına gidiyorum ama inanın çokkk çokkk mutluyum
yanlız son günlerde aşırı sinirliyim olmadık şeye kızıp bağırıyorum durduk yere ani sinir patlamaları yaşıyorum ama geçecek eminim
burdan huzurunuzda 6 ay boyunca başının etini yediğim ve benden bıkmadan her soruma cevap veren sevgili doktor civanıma teşekkür ediyorum.....
merhaba kızlar ,
Moon merak ettin cilt bakımı dediğin nasıl bişi olacak biraz anlatırmısın.
benim hap bitti ama doktor 2 ay sonra krem kullanıcan dedi temizleme jeli vs istedim ona bile gerek yok dedi ısrar edince ımex sabun kullan dedi.İlaç cildi çok yorduğundan toparlanman ve yan etkilerin azalması 2 ayı bulur bu durumda cildinle oynarsan geri dönüşü olmayan tahribatlat olur dedi .Sende cilt bakımına gidiyormuşsun aklım karıştı yani :1shok:
Merhaba,bende de akne sorunu var 11 yaşımdan beri hemde şu an 15m,doktora gttim başka ilaç verdi eğer geçmezse roaccutane a başlarız dedi ama diğer yan etkilerini biliyorum ama ek olarak saç dökülmesi yapıyomuş,doğru mu?? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?