Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben kullanmıştım, sadece çok hafif dudaklarım kuruyordu, ben zaten normalde de bepanten kullandığım için yani görünüşünü beğendiğim için sorun olmamıştı hiç.. bel ağrısı falan yapmamıştı, saçlarım biraz daha geç yağlanıyordu:) hiçbi yan etkisi olmamıştı yani

bende 3 ay 1 haftadır kullanıyorum ve sivilcelerim aşırı derecede çoğaldı ama artık çok fazla takmıyorum kafaya çünkü hepsinin elbet bi gün geçeceğine inanıyorum... ve elimden gelen tek şey de bu biraz sabır göstericez artık napalım.

kızlar korkmayın ya roaccutane kullanan herkeste olur önceleri böyle sivilce çıkar e siz bile dayanamıyosunuz stresine sivilceniz nasıl dayansın:) ama biraz sabırla hepsi geçecek bembeyaz bebek gibi bi yüz 6 ay en geç 1 sene içinde sizin olacak..ama bu arada kendinizi kasmamaya strese girmemeye çalışın sıkıntılandıkça çoğalır ilaç ne kadar kuvvetli olursa olsun..kendi kendinize moral verin ve iyi hissetmeye çalışın hadi bakim kolay gelsin hepinize muck:)

Ben 5 ay önce 30 mg kullandım. Tek yan etkisi dudaklarımın kuruması oldu. Acayip şekilde kurudu ve gün içerisinde nemlendirmek için ne sürersem süreyim pek faydalı olmadı. 2 aylık bir tedavi süresi sonrasında hiç sivilcem kalmadı. Yan etkileri de kullanmayı bıraktıktan 15 gün içinde geçiyor.

merhaba,moralimi bozmak istemem ama 2 ay tedavi görüp ilacı bıraktın mı???

çünkü max seviyede bi ilacı vucuda alman gerekli yani sivilce geçse bile..
2 ay kullanıp bıraktıysan tekrarlama olasılığı çok yüksek..

evet 2 ay kullandıktan sonra bıraktım. Üzerinde yazan gebeliğe etkisi beni korkuttu. Yakında evleneceğim ve en çok istediğim şey çocuğumun olması :CüvCüv: aslında bu duruma etkisi ilacı kullanmayı bıraktıktan 1 ay sonra geçiyormuş ama yine de sözlümün de isteğiyle kullanmayı bıraktım.

Benim çok aşırı bir sivilce problemim yoktu biraz alnımda vardı onlar da 2 ay zarfında geçti. Ama dediğin doğru olabilir inşallah tekrarlamaz fisfisfis

bende 5 ayda 40mg kullandım tedaviden kısa bi süre sonra yan etkileri geçitti şimdi sivilcesiz hayatıma devam ediyoorum:dance:

kullanan arkadaşlara da sabır diliyorum çünkü bu dönemde sabır çok gerekiyoo.. sonrasını düşünerek rahatlamaya çalışın tek çare bu şimdilik

benimde fazla sivilcem yoktu.3 ay kullandım baktım cilt kaymak gibi oldu bıraktım.ozmanlar çok bilinçsizdim sağolsun dr umda pek bilgi vermezdi.ağzından cımbızla laf alırdım.neyse işte tabi 1 yıl içinde tekrarladı.ilaca başlamak istemedim sonra geçer gibi oldu baktım geçeceği yok tekrar başladım ve inş bi aksilik çıkmazsa 6 ay kullancağım yoksa bunlardan kurtuluş yok

kızlar bişey sorucam sizin de dudağınız şişip soyuluyo mu ve bu tekrarlıyo mu? dudağım bi kere böyle olmuştu sonra toparlamıştı ama yine aynı şey oluyo bu böyle devam edecekse işim var benim:bbo:

ben bi kaç yıl önce kullandım dudaklarım resmen parçalanıyodu ama devamlı dudak kremleri sürerek engelliyodum,bi cok etkileri oluyo tabi her ay kan tahlilleri yaptırmak şart öyle kontrolsuz kullanılıcak bi ilaç deil.şuan sivilcen yok mu diceksiniz ne yazıkki var.%25 tekrarlama olasılığı oluyomuş eskisi kadar deil sivilcelerim ama yine bi roaccutane tedavisine başlamak istiyorum çünkü mucize gibi bişi 2 yıl bebek gibi bi cildim oldu,tekrar tekrar kullanılmasında umarım sakınca yoktur doktora gidip görüşücemm.bi de bi ay sonra falan bi ameliyat olucam onu etkiler mi sizce bu ilacı kullanmam?

büyük bir sabrın sonunda 6. ayımdayım şükürrrrrr doktorum civanım bu gün son ay olduğunu dozu tamamlayacağımı ve kutu bitince iz tedavisine başlayacağımızı söyledi adamın boynuna atlayasım geldi :roflol:

ayrıca bende cilt altında kalan beyaz noktalar oluştu bunun içinde cilt bakımı yaptırmam gerekiyormuş yani işin özü bir daha yaşamamak için bu gün cilt bakımına gidiyorum ama inanın çokkk çokkk mutluyum
yanlız son günlerde aşırı sinirliyim olmadık şeye kızıp bağırıyorum durduk yere ani sinir patlamaları yaşıyorum ama geçecek eminim

burdan huzurunuzda 6 ay boyunca başının etini yediğim ve benden bıkmadan her soruma cevap veren sevgili doktor civanıma teşekkür ediyorum.....

merhaba kızlar ,

Moon merak ettin cilt bakımı dediğin nasıl bişi olacak biraz anlatırmısın.
benim hap bitti ama doktor 2 ay sonra krem kullanıcan dedi temizleme jeli vs istedim ona bile gerek yok dedi ısrar edince ımex sabun kullan dedi.İlaç cildi çok yorduğundan toparlanman ve yan etkilerin azalması 2 ayı bulur bu durumda cildinle oynarsan geri dönüşü olmayan tahribatlat olur dedi .Sende cilt bakımına gidiyormuşsun aklım karıştı yani :1shok:

merhabalar arkadaşlar ben bu ilacı doktor tavsiyesi üzerine almadım. doktorun verdiği ilaçlardan ve jellerden hiç bir fayda göremedim. ve bu ilacı doktora danışmadan aldım. eczaneler vermiyor diyeceksiniz hayır her eczane reçetesiz veriyor. endişeliyim ama ilacı kullanıyorum sabah akşam yani toplam 40 mg ikinci kutuya başladım ama faydasını gördüm ve kullanmaya devem ediyorm başka çarem yoktu doktora gitmekten bıkmıştım artık bişi olama inşallahsenağlamasenağlamasenağlama[

merhaba bence bu işi ihmal etmeyin doktor gözetiminde kullanmak en sağlıklısı..bende doktorların verdiği kremlerden, jellerden bıkmıştım ve artık bu ilacı kullanmak istediğimi söylemiştim. doktor da yazdı her ay tahlillerimi yaptırıyorum çünkü ilaç bazı değerleri yükseltebiliyo, bu durumda da ilaç kesiliyo. bence ihmal etmeyin geçmiş olsun

bende çrşmb günü 6.ayıma girmiş bulunmaktayım ve de dr umda bana büyük ihtimalle bu 6.ayı da tamamlayıp biteceğini dedi sivilceler gitti pürüz yok ama bende de biraz izler var onlar da ne olur bilemem tedav bitiminde ona da bi çare bulur darısı başlayan :teytey::teytey:arkadaşlara:teytey::teytey:

Merhaba,bende de akne sorunu var 11 yaşımdan beri hemde şu an 15m,doktora gttim başka ilaç verdi eğer geçmezse roaccutane a başlarız dedi ama diğer yan etkilerini biliyorum ama ek olarak saç dökülmesi yapıyomuş,doğru mu?? :/

Bende kullandım bu ilacı ve çook memnun kaldım yüzümde ve sırtımda sivilcelerim vardı ama şimdi geçti diyebilirm :))
Benim tek korkum bebek meselesiydi yeni evliyim temmuz ayında evlendim tedavim de temmuz ayında bitti doktorumla doğum kontrol hapı kullanmama karar verdik çok şükür bu güne kadar bi problem çıkmadı...
Bunları doktora gittmeden ilacı kullananlara ve ilacın ne kadar etkili ve tehlikeli olduğunu bilmeyenlere anlatıyorum roaccutane gerçekten etkili bir ilaç özellikle hamilelik için çok tehlikeli DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.. Hepimize Sağlılkı Günler :):):)

canım cildimde minik minik beyaz noktalar oluştu uç kısımları kapalı olduğu içinde sivilceye dönüşmedi ve bubların temizlenmsi gerektiği için cilt bakımına gittim
zaten roa. kullandığım için peeling vs yapılmadı yapılan işlemler yüzüme yarım saat kadar buhar verildi daha sonra yanaklarımda ve anlımda oluşan (anlımda iki tane vardı ) yağ noktecıklarının ucu steril iğne ile delinerek içindeki yağlar boşaltıldı daha sonra antibiyotikli ve gözenek açıcı ikinci bi buhar verildi bu işlemde bittikten sonra dipte kalan siyah noktalar vs. yeniden oluşmaması için vakumla çekilip temizlendi ve en son olarak yağlandırmayan temizleyici maske yapıldı maskem temizlendi ve günelş kremi sürüldü....
bütün işlem bu kadar kızlar ve suratımda pürüz kalmadı şimdi sadece bu işlemde yağ noktaları sıkıldığı için kızarıklıklarım kaldı yanaklarımda bunun geçmesini bekliyorum....
ayy amma uzun olmuş kafamçokkarıştı
ama doktorunuz önermiyorsa kesinlikle yaptırmayın ben bu işlemi yaptırırken doktorumun izin verdiğine dair. rapor almak zorunda kaldım yoksa yapılmıyor sevgilergamyoncuiremsu:CüvCüv:

ewt cnm saç dökülmesi oluyor bende oldu eskisi gibi deil ama bitireli 5 buçuk ay oldu nerdeyse ama yinede sonuçlarına değer:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…