canım cildimde minik minik beyaz noktalar oluştu uç kısımları kapalı olduğu içinde sivilceye dönüşmedi ve bubların temizlenmsi gerektiği için cilt bakımına gittim
zaten roa. kullandığım için peeling vs yapılmadı yapılan işlemler yüzüme yarım saat kadar buhar verildi daha sonra yanaklarımda ve anlımda oluşan (anlımda iki tane vardı ) yağ noktecıklarının ucu steril iğne ile delinerek içindeki yağlar boşaltıldı daha sonra antibiyotikli ve gözenek açıcı ikinci bi buhar verildi bu işlemde bittikten sonra dipte kalan siyah noktalar vs. yeniden oluşmaması için vakumla çekilip temizlendi ve en son olarak yağlandırmayan temizleyici maske yapıldı maskem temizlendi ve günelş kremi sürüldü....
bütün işlem bu kadar kızlar ve suratımda pürüz kalmadı şimdi sadece bu işlemde yağ noktaları sıkıldığı için kızarıklıklarım kaldı yanaklarımda bunun geçmesini bekliyorum....
ayy amma uzun olmuş kafamçokkarıştı
ama doktorunuz önermiyorsa kesinlikle yaptırmayın ben bu işlemi yaptırırken doktorumun izin verdiğine dair. rapor almak zorunda kaldım yoksa yapılmıyor sevgilergamyoncuiremsu:CüvCüv:
kilo aldırıo mu arkadaşlar bu ilaç ?
tüm moralim altüst oldu...o kadar insan kullanıyor bu ilacı,bu as hastalığını duyunca eminim bi çok kişi çok üzülecek.böyle bi riski olsa doktorlar göze alıp vermez roaccutaneyi..ben ilaca bağlamıyorum ...ama insanın içine yine de kurt düşüyo....
biri bi netlik getirsin lütfen...bende araştıra araştıracağım.
arkadaslar bu konuylaı ılgılı aylarca arastırdık bır suru belge bulduk ama doktorların bır kısmına kabul ettıremedık bır kısmıda kabul ettı almanyada aknelı cılt yapısına sahıp ınsanlardan deney roaccutana kullanılarak yapılan deneyde 4 hastaya sakroiletis teshısı konmus 2 yıl once olan konu oldugu ıcın web sıtesını bulamıyorum
ama bır sekılde bulucam her ınsanda bu gorulucek dıye bır sey yok fakat cok buyuk rısk ozellıkle spor yapan ınsanlarda kalcada agrı hıssettıgınız an ılacı bırakın
ben aylarca resmen surundum gırmedıgım emar sıntıgrafı bıle kalmadı ne ortopedıstler romotoglar vss basıma gelenlere ınanamazsınız allahtan bende kalıcı olarak kalmadı sakroiletis ve gectı ama kalanlarda var lutfen dıkkat edın ve bence sıvılceden mahvolsanız bılekullanmayın
9 insan benım bıldıgım bende dahıl roaccunata kullanıyo
ve kalca agrısı vss sakroiletis teshısı konuluyo
ve bunlardan 2 sı as ye cevırıyo ve bende dahıl olmak uzere 2 kısınınkı roaccutane vucuttan atıltıktan snr kalca problemı gecıyo
dıgerlerınde kalıcı kalıyo ve tanımadıgımız netten buldugumuz bır cok ınsan
bu kdrı sence tesaduf mu ?? ve yapılan bulunan roche acılan davalar sozkonusu yıllar once
ya bende de gece gündüz böyle ağrılar oluyo kemiklerimde ama kalcalarda ağrı derken ... yani neyi kastediosun biraz daha açıklarmısın...
hmmmmm benim 5 ayım.daha bişi olmadı ama insan ister istemez korkuyo yani.bi sivilce için sağlığımızdan olmayalım diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?