Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hmm... anladım aslında bi öneri çıkarsa bende yararlanabilirim...canım sen kaçıncı aydasın, ne zaman başladı bu kızarıklıklar:uhm:

canım ben bir haftadır kullanıyorum hemen kızarmaya başladım:çok üzgünüm:daha önce de kullanmıştım ben 6 ay boyunca o zaman da kızarıyodu yüzüm çok rahatsız oluyodum ilacı bıraktıktan 6 ay sonra geçti yüzümün kızarması.bu ilacın sivilceleri geçirmesine bayılıyorum ama yüzümün kızarması acaip rahatsız ediyo beni belki bi çözüm bulan vardır diye burdakilerin fikrini sordumhihoyyyt

avene clean-ac denedin mi hiç? benim yüzüm kızarmıyo ama bu nemlendiriciden memnunum zaten doktor önermişti bana da.. roaccutane tedavisinde kullanılmak üzere üretilmişkaydirigubbakcemile5

cnm aynı sorun ben de de war..bu krem tıbbi bir kremmi yani reçeteye yazdırılabiliyormu?şimdiden teşekkürler...ha bi de sivilcesiz günler tabii:Saruboceq:

canım ben 3. aydayım bende şimdilik olmadı böyle bişey inşallah yardımcı olan çıkarkaydirigubbakcemile5

cnm aynı sorun ben de de war..bu krem tıbbi bir kremmi yani reçeteye yazdırılabiliyormu?şimdiden teşekkürler...ha bi de sivilcesiz günler tabii:Saruboceq:

bu krem tıbbi değil doktor yazmıyo eczanelerde satılıyo canım 34 ytl ydi en son...nemlendirici bu krem ben kızarma sorunuyla karşılaşmadığım için sana kullan veya kullanma diyemem eğer kuruluk sorunun varsa önerebilirim ama dediğim gibi kızarma için bişey diyemem en iyisi bi doktora danışmak galiba canım geçmiş olsunkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben 3.ayıma yeni girdim ve dr um expigment verdi.aranızda kullanan varmı?

arkadaşlarrr sonnnnnnnnnnnnnnnnnn 5 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitiyor
kurtuluuorum cildimde hiç bişi kalmadı biraz kızarıklık dışında herkesin tedavisinin benimki kadar güzel sonuç vermesi dileği ileŞeniz

canım çok saol cevapladığın içinyerimseniben...benim kızarıklık sorunum yok aslında nemlendirme amaçlı kullanmak istiyorum...doktorum nemlendirme için bepanten verdi...ama ben korkuyorum o kremi yüzüme sürmeye bazı arkadaşların yüzde tüylenme yapıyor demesi korkuttu beni:1shok: bu krem kafama yattı araştırdım da biraz sadece roaccutane kullananlar için üretilmiş geçmiş olsun hepimize...6 ay geçiverse keşke bir anda

rica ederim canım ben kullanıyorum çok memnunum umarım sen de memnun kalırsınkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende bu ilacı kullanmaya başlıcam ve bunun için kan testi yapıldı bana. Herşey normal fakat trigliserid normal değerler 50-200 olmasına rağmen benim 28 çıktı bu iyimi kötümü.. bu ilaç trigliseridi yükseltiyo diye biliyodum ama doktorum ilacı vermedi bi kan sonucu daha istedi acaba trigliserid düşük çıktıgı için olabilirmi :s yaa ben çok kullanmak istiyorum ya vermezse

kremle tedavi sonuc vermeyınce dr.um bugün bu ilacı yazdı.İlaç etkisini ne zaman göstermeye başlar acaba?

kan testi istemedimi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
istediyse hemen aynı günmü kullanmaya başladın kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaa 10 gündür git gel yaptırıo bana doktorum :mymeka::mymeka:

benimde ilacın 2. ayın sonunda trigliserid biraz yüksek(216)çıktı.ama dr kullanabilirsin dedi.

istedı istemez mi :)
ertesı gün tahlılleri almaya gitttiğimde yazdı ilacı aynı günde başladım
bebek gibi yüzüm olsun istiyorum:1rolleyes:

bnde daha dün başlamıştım sanki ne çabuk geçiyor zaman inş sizinkilerde hemen geçer
yalnız şu gözenekler deli edicek bide krem tedavim başlasaydı bu arada yağlı yemeyi kestiniz mi siz ben zayıf ve kolesterolum çok düşük olduğu için doktor senin o kadar dikkat etmene gerek yok demişti ama ilaç bitince yağlanmadan korkuyorum zaten cildim yağlıydı :s

kızlar tamam sonbahardayız..ama güneş kremi kullanmak gerekli sanırım..cilt çok hassaslaşıyor çünkü...bir de güneş lekesi derdi almayalım başımıza sonra...coppertone diye bir marka öneriyor genelde buradaki arkadaşlar..merak ettiğim geçen eczaneye gttiğimde 45faktörlüğü buldum evet ama tüm vücut içindi..almaya çekindim açıkçası..sırf yüz için üretilenler daha hassas oluyor diye biliyorum..eczacı coppertonenin yok dedi..eczacı elindeki ürünü banamı kakalamaya çalıştıkafamçokkarıştı..yoksa kızlar siz de vücut losyonunu mu kullanıosunz:uhm: yardımcı olursanız çok sevinirim ürün elimde kalsın istemiyorum...sonuçta bir ton para döküyorz..bir de 50faktörlüğü wardı güneş sütü..kafam çok karıştı..yardıııııım:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…