Hepinize selam arkadaşlar benim tedavim cuma günü bitti 6 ay kullandım sonuç harika iyiki de başlamışım şu an cildimde sivilceden eser yok hafif bir iz ve kızarıklık vardı dr ona ''finacea jel'' isimli bir krem verdi 2 3 ay süre onu kullanacam izler ve kızarıklık için ilacı ilk başlarda kullansam mı kullanmasam diye bi tereddüt yaşadım ama iyi ki kullandım sabır gerekiyo biraz 2. ve 3. aylar kabus gibiydi ama geçti hiç geçmeyecek sandığım sivilcelerin olduğu yerlerde izden bile eser yok hepinize sabırlı olmanızı dilerim eğer dr a görünüp size bu ilacı tavsiye ettiyse kesinlikle kullanın bu arada ben her ay tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı darısı size
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
2- 3 tane ilaçtan bişey olacağını sanmıyorum ama siz testlerinizi geciktirmeyin bence de...ya da rahatsız olduysanız test yaptırdıktan sonra için içiniz rahat eder en azından:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?