Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kaç gündür kimse bişey yazmamışmirmirmirmir ben 76. günüme geldim hafif hafif iyileşmeler başladı bir yandan da sivilce çıkmaya devam ediyor nasıl iş anlamadım benkafamçokkarıştı bişey sormak istiyorum ne zaman düzelmeler başlar arkadaşlar?

Birde sizlerin tedavisi nasıl gidiyo, her şey yolunda mıkaydirigubbakcemile5

Hepinize selam arkadaşlar benim tedavim cuma günü bitti 6 ay kullandım sonuç harika iyiki de başlamışım şu an cildimde sivilceden eser yok hafif bir iz ve kızarıklık vardı dr ona ''finacea jel'' isimli bir krem verdi 2 3 ay süre onu kullanacam izler ve kızarıklık için ilacı ilk başlarda kullansam mı kullanmasam diye bi tereddüt yaşadım ama iyi ki kullandım sabır gerekiyo biraz 2. ve 3. aylar kabus gibiydi ama geçti hiç geçmeyecek sandığım sivilcelerin olduğu yerlerde izden bile eser yok hepinize sabırlı olmanızı dilerim eğer dr a görünüp size bu ilacı tavsiye ettiyse kesinlikle kullanın bu arada ben her ay tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı darısı size

Birkaç kullanan arkadaşım oldu. Kullanım sürecinde epey sıkıntı yaşadılar fakat sonucu gerçekten muhteşem oldu. Kullanırken alkole ve güneşe çok dikkat etmek gerekiyormuş.

geçmiş olsun gerçekten çok sevindim:1rolleyes: ben o günlerimi hayal bile edemiyorum daha gerçekten geçer mi diyorum bazen kendime:bbo:

merhaba
ben bu ilacı tam 1,5 YIL kullandım.yan etkileri oldu evet.hemoroit ve eklem ağrıları gibi.ama ilacı bırakmadım.bu ilacın dozu kiloya göre veriliyo.doktorum ilacın dozunu azalttı onun için uzun sürdü.şimdi hiçbir sorun yok.

prospektuste ilacın kilo kaybı yaptıgı yazıo ama müthiş derece yemek yiorm sürekli acıkıorm. Normalmi bu daha 3. günümdeyim:çok üzgünüm:

bilmiyorum lizzz öyle mi yazıyo? benim de zaman zaman iştahım çok açılıyo bazen de bişey yemek istemiyorum ama ilaca bağlamadım bunları ben. zaten kilom da değişmedi şu ana kadar.

Ben zoretanin kullanıyorum yan etkilerinde kilo kaybı yazıo. Roaccutane ile eşdeğer oldugundan ikisinin de etkileri aynıdır zaten. Kilo vermek istemediğimden psikolojik acıkıyorum sanırım :)

evet olabilir kendini yan etkilerine şartlarsan o etkilerle karşılaşırsın zaten ya da her şeyi kullandığın ilaca bağlarsın. başlarda ben kendimi şartlamıştım yan etkilerine karşı çok şükür çabuk attım o düşünceleri kafamdan. sanırım herkes benzer şeyler yaşıyo. şimdi çok rahatım, ilaçla ilgili pek sıkıntım da yok, senin de yakın zamanda alışacağını düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

merb arkadaşlar ben bugün 24.günümdeyyim.senağlama
ve günde 20mg.alıyorum.ilk tahlil yaptım temiz çıktı
yazdırmaya gidecem 1hafta sonra yinesenağlama
yüzüm kötü ağrılı sivilceye benzeyen kistler bazen sararıyo bazende öle şiş kalıyosenağlamasenağlama
allahım ne olur güç kuvvet ver yardım et.:Saruboceq:neolur dua edin
ve yüce rabbim izin verirse aralık ayının sonunda nişanım olucak ne yapacam nasıl edecem bilmiyorum.
ozamana kadar 2 ayın bitmiş olacak ama bu haldeyse nasıl olur.senağlamasenağlama

Nudem'cim sıkıntı yapma benim daha iki haftada geçmeye başladı sen o zamana kadar etkinsini görürsün içini ferah tut biraz.Çok geçmiş olsun canım.
Bende bu ilacı yıllar önce kullanmıştım iyi gelmişti ve yeniden başladım ikinci haftam ve etkilerini görmeye başaldım.üç kutu verdi bu defa doktor.dudaklarım kuruyor ve sivilceler geçmeye başladılar.
hepinize tekrar geçmiş olsun.

inş. canım arkadaşım inş.geçer
bak sen 2 .haftada görmüşsün etkisini çok şükür kaç mg.alıyorsun günde benimki az acaba ondanmı delip geçiyo beni yüzümü görünce asırlar sürecek yada hiç düzelmiyecek sanıyorumm..
dua edin ne olur duanızı esirgemeyin

Kötü bi zamanlama olmuş insallah nişana kadar en azından kusma yapmaz. Olursada zaten profesyonel bi makyajla gizleyebilirsin.Bide şöle düşün 6 ay sonra pürüzsüz bi cilde sahip olucaksın. Belkide düğünün olucak bilmiyorum ama olucaksa iyiki kullanmışım diceksin. Ben sonuca daha ulaşmadım kendi adıma ama çevremde şahit oldugum çok güzel örnekler oldu. Zaten beni cesaretlendirende bunlardı.Umarım sorunsuz bi roaccutane dönemi yaşarsın :)

çok teşekkür ederim hepinizea.s.
zaten bana dediler
gitme şimdi nişanın olucak dediler kötü olur diye ama ben geldim çünkü dayanamadım ve düğünde olcak inş.bari ozaman sorunsuz olsun diye ama ya geçmezsee ya kalırsaa ya yaaaa okadar çok yaa varki kafamdasenağlamasenağlama
atlatacam inş. yüce rabbim güç kuveet versin...beziyorum bazen bugün yenileri çıktı bide regl dönemim yaklaşıyo öle bi çareyimkii anlatamamsenağlama
bide ağrıyo uyutmuyo bide kaşınıyo kendi kendine kanıyo
anlamıyorum korkuyorum yüce rabbime sığındım bekliyorumsenağlamasenağlama:çok üzgünüm:benneyaptımki

Ben Roaccutane kullandım. Eczanede Roaccutane bitince Zoratenin alıyordum ( ÇOK KİŞİ ALIYORDU ÇABUK BİTİYORDU) ikiside aynı etkilere sahip..

6-7 ay Roaccutane kullandım,çok çok memnun kaldım,sivilcelerim yokoldu yüzüm pürüzsüz oldu.. keşke daha önce Roaccutane kullansaydım dedim

ilk olarak bir tv programında GÜZİDE DURANIN kullandığını duydum (biliyorsunuz güzide duranın sivilceleri çoktu)ondan sonra bende kullanmaya karar verdim..ilk önce cildiyeye gittim karaciğer testi istedi..yaptırdım sonucu doktora getirdim tamam dedi Roaccutane tedavine başlayabiliriz sonraki 6 ay da ilacın rahatsız edici yan etkisi olmadı ama depresyona girebilirsin demişti doktor,zaman zaman moralim bozuluyordu nedensiz,ama sonlara doğru oda geçti:)) aralık ayında başladım tedaviye haziranda bitti..daha da devam ettirirdim ama ben sıkılmıştım devamlı doktora gidip karaciğer testi yaptırmaktan..doktor'' haziranda yüzün pürüzsüz olacak,bebek gibi olacak '' dedi.. dediği gibi oldu:))))))))) AĞIZ,BURUN KURUYOR DOĞRU AMA ONUN İÇİN DOKTOR SİZE NEMLENDİRİCİ KREM YAZIYOR ZATEN........
TEREDDÜTSÜZ KULLANIN DERİMhihoyyyt

SADECE HAMİLELER KULLANAMIYOR!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bana fikir verin .ben dün doktora gittim roaccutan ı yazdı tesleride yazdı verdi bende dün testlerimi yaptıramadım fakat ilaçlarımı aldım ve dün içtim testleride pazartesi yaptırcam acaba bi sakıncası olurmu? testleri yaptıramamın sebebi fiyatı yüksek geldi ssk lıyım bende devlet hastahanesine gittim bu gün geç kaldın pazartesi gel dediler.:sm_confused:

2- 3 tane ilaçtan bişey olacağını sanmıyorum ama siz testlerinizi geciktirmeyin bence de...ya da rahatsız olduysanız test yaptırdıktan sonra için içiniz rahat eder en azından:)

2- 3 tane ilaçtan bişey olacağını sanmıyorum ama siz testlerinizi geciktirmeyin bence de...ya da rahatsız olduysanız test yaptırdıktan sonra için içiniz rahat eder en azından:)

teşekkür ederim ilgin için cnma.s. test sonucunu alana kadar sıkıyım dişimi bunca sene katlandım sivilcelerime biraz daha sabrederim

ilaç ilk etkisini ne zaman hissettirio?
Hafifte olsa bi kuruluk bi belirti istiorum yaa hala hiçbişi yok:çok üzgünüm:

çok yeni değil miydi senin lizzz? sabret biraz sonrasında sen istemesende kuruluk olucak canım-tatlicadiarzu-. benim 2. haftada dudaklarım kurumaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…