Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ayy ne biliim sabırsızlanıorum işte cokacimcoook
tşk edrm senden başka bizle ilgilenen de yok bu arada a.s.

ya evet kimseler yazmıyo, oysa birbirimize ne güzel destek oluruzkaydirigubbakcemile5

ben buraya üye olduğumda yeni başlamıştım ilaca şimdi 3. ay bitiyo zaman çabuk geçiyo aslında, ben bile burda sorulara cevap vermeye başladım yaa:roflol:

bizde görürüz işallah o günlerisırnaşık şeysırnaşık şey

şöyle zaman su gibi akıp geçse ne olurdu:bbo:

sıkılmaya başladım valla zaten belim de ağrıyo kaç gündür-tatlicadiarzu-

Bu ağrılar için herangi bi ağrı kesici kullanıyomusun?
Ben ufak bi ağrıda bile hemen ilaç alan biriyim bünyem çok zayıf dayanamıyorum.
Azda olsa ağrıya odaklanıyorum. Bağışıklık mı kazandım nedir etki de etmio artık ağrı kesiciler bikaçtane içmek zorunda kalıyorum.
Bi zararı olurmuki bu ilaçla birlikte kafamçokkarıştı Sen kullanıyosan hangi ilacı kullanıosun kafamçokkarıştı
Offf bende olmasın noolur eklem ağrıları falan senağlamasenağlama

hayır canım ilaç kullanmıyorum. zaten normalde ilaçlarla arası olan biri değilimdir. ben doktora sormuştum bu ilaç işini dayanamayacak kadar ya da çok rahatsız eden ağrın olursa iç demişti. benim de sürekli bir ağrım yok zaten. arada sırada ya da çok yorulduğumda yoğun bi ağrı oluyo ona da katlanıyorum, dert etmiyorum çok fazlayerimseniben

kızlarrr çok kötüyüm ben 1.ayımda ilk tahlilimde ilacı bırakmak zorunda kaldım..:çok üzgünüm:.siz siz olun yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin..benm kolestorelüm tavan yapmış:1shok: tam 225...kolesterolüm yüksekti işaca başlamadan doktorda uyarmadı...bıraktım üstelik yüzümün sivilce kusması da cabası...1ay sonra belki tekrar başlıcam...çok moralim bozuk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

off yaa çok kötü olmuş. Ama ilacı bıraktıktan sonrada etkisi devam edio bi ay die biliodum ben bu sürede yediklerine dikkat edersen sanırım yine aynı süreci yaşarsın. Yani umarım öyledir.. Benim bütün değerlerim çok düşük çıktı hatta normal değerlerinde altında. O yüzden yediklerimede hiç dikkat etmiyorum şimdi korktum bende dikkat edicem artıkfisfisfis

selam kızlar bende 2 gün önce zoretanine başladım yağsız yemeye dikkat ediyorum umarım benimde kolesterolüm çıkmaz:1no2:dudaklarım kurumaya başladı senağlama

2 günde dudaklarınmı kurudu yaa benim 8 gün oldu hiçbi deişiklik yok senağlama

elbet az veya çok senin de dudakların kuruyacaktır. şimdiden önlem al bence çatlayabilir. benim şükür ki çatlamadı sadece bir kez pütür pütür olup resmen deri değiştirdi. bu bile oldukça acı vericiydi.kafamçokkarıştı bu ilacı kullanırken sabır göstermek gerçekten zor ama herşey de bir anda olmuyor işte:1no2:

bugün yüzümü yıkarken sonunda dudaklarım soyuldu şimdi kuru veya çatlak diil ama soyulanları kopardığım için acıo biraz çok mutlu oluorum acıdıkça kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün yüzümü yıkarken sonunda dudaklarım soyuldu şimdi kuru veya çatlak diil ama soyulanları kopardığım için acıo biraz çok mutlu oluorum acıdıkça kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gözün aydın sonunda istediğin olmuşsırnaşık şey

ewet istediğim oldu ama istemediğim bişeyde oldu galiba
tam olarak ismi ne bilmiorum ama göğüs kafesi galiba tam ortasında ağrı başladı
2 gündür vardı ama bugünkü gibi olmamıştı hiç..
özellikle eğilip kalktıgımda nefes alıp verdiğimde batma tarzında bi ağrı oluyo ama uzun sürmüyo
az öncede saçımı düzleştirirken müthiş bi sıkışma oldu ve 6-7 saniye kıvrandım
ilaçtandır diye düşünüyorum sanırım bırakıcam ilacı bensenağlamasenağlama

evet canım bende de olmuştu o ağrı ama çok sürmemişti sen şu 1. ayı bir atlat herşey yoluna girecektir. en zoru ilk aylar zaten ilaca alıştıktan sonra inan daha rahat ediceksinkaydirigubbakcemile5

cnm ben ilacı bıraktım ama halen aranızdan ayrılmadım...evet bahsettiğin ağrı kesinlikle ilacın etkisindendir ama şunu bil yan etkiler sürekli dewam etmiyor..örneğin bi kaç gün göz kuruluğu yaptı sonra geçti..3-4gün şiddetli baş ağrısı yaşadım ama sonra o da geçti...kısaca ilacı bırakmadan önce birazcık sabret...bence yoluna girecektr....1ay ara verdim çok sıkı diet yapıorum umarım aranıza döneceğim:çok üzgünüm:

kızlar bişey sorucam
dün bi ayım bitti dr.gittim tabiki tekrar tahlil yaptık kolestrolüm daha ilaca başlamadan önceki tahlilerime göre artmış biraz ortaymış yani öle dedi.ilk ay günde 20 mg aldım şimdi ise sabah akşam 20şer alıcakmışım
sonra öğlende azaltin diye bi antbk verdi
iki tanede iğne verdi birini dün yaptırdım birinide bugün yaptıracam şişlikler insin diye çünkü benimkiler çok şiş ve ağrılı yani acayip üzgünüm ne yapacam bilmiyorum ağlamaktan göz pınarlarım kurudu çok korkarak kullanıyorum zaten bu ilacı şimdi bide yediklerine dikkat et dedi
ne yiyecem ben arkadaşlar ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin bilgilerinizi esirgemeyin.
dün gece yine uyuyamadım sabaha kadar ya sağlığıma bişey olursa ne biliyim aklıma bin türlü şeyler geliyo

geçmiş olsun nudem.
ben dikkat etmiyorum pek ama normalde sıvı yağla yapılmış sebze yemeklerini yerim kırmızı et çok fazla yemem katı yağları pek yememeye dikkat ederim cips gibi şeyler yemem.. bende merak ediyorum bu ay sonundaki kolestrolümü

bir de bişey sorucam kızlar sizin kolestrolünüz kaç?

biraz fazla pimpirikli davrandım sanırım dün canım o kadar acıyınca
ewet ilacın etkisiymiş geçer dedi doktorum katlancaz artık 6 ay :dance:

hangi kolestrole bakılıoki total kolestrol 130 benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…