Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hangisine bakıldığını bilmiyorum ama hdl iyi kolesterolmuş, ldl kötü kolesterolmüş benim test sonuçlarımda total 178 maşallah banakaydirigubbakcemile3 hdl 66, ldl 89 ben öyle umursamaz gidersem benimde tedavim kesilir herhalde:1shok:

çıkan bu sonuçtan dolayı yukarıdaki tavsiyelerimi ciddiye almayın lütfen:roflol:

Son düzenleme:
mrb kızlar 6 ayım bitti sormak istediğiniz şeyler olursa size yardımcı olabilirim.

mrb kızlar 6 ayım bitti sormak istediğiniz şeyler olursa size yardımcı olabilirim.

canım benim darısı ve hayırlısı bizizm başımıza inş.:çok üzgünüm::Saruboceq:
eğer okumuşsan ben yukarda yazmıştım.inş.sen iyi sonuç aldın
tekrar yazmama gerek varmı bilmiyorum ama ne yediniz merak ediyorum ve tedavi sürecin nasıldı.benim kolestrol ilk aya göre yükselmişte yani sınırdaymış dr.devam dedi ama yediklerine dikkat et dedi de:çok üzgünüm:
bide benim 2.ayımın 2.günü bugün ilk ayımda günlük 20mg.aldım
şimdi ise günde 40mg.alıyorum bide aralık ayının sonunda nişanım olucak allah nasip etmişse inş.yani ne olurum nasıl olur bilmiyorum çok geçiktirdim herkes beni bekliyo
allahım bana yardım et ne olur kızlar dua edin:Saruboceq:senağlama
yani yüzüm kötü uykusuz ağrılı geceler lekeler sivilceler senağlama
biraz dahi olsa düzelmezmi acaba diyorum yüce rabbimde izin verirse inş.:çok üzgünüm:

çok teşekkür ediyorum a.s.:1hug:şimdiden..fazla oldum ama ne yapayım gerçi herkesin bünyesi farklı reaksiyonlar verir sanırım ama yinede ilaç aynıya yiyilmesi gerekenler yani hanginizin dr. diyet verdi acaba ne yiyilmesi gerektiği konusunda:çok üzgünüm:

bnimde 2. ayım bitti yeni bir kontrolle 3. ayıma girdim bnmde kolestrolum yüksek çıktı yağsız yemeye çalışıyrm ama yinede yüksek çıkıyor ayrıca ilaçla birlikte imex kullanıyrm ve sivilceler daha çabuk geçiyor özellikle gece sürüp yattığımda sabah hiç bişey kalmıyor gündüzleride bepanthen ile nem ihtiyacını gideriyorum
inşallah geçecek hepsi ve prüzsz harika bir cilde kavuşacağız

inş.canım benim geçer bende imex kullanmıştım ama şimdi doktorum
simex losyon verdi gece onu sürüyorum dr.ne derse yapıyorum yani onun dışında bişey sürmüyorum.evet kolestrol yükseliyo ilaç yüzünden bilmiyorum yüce rabbim utandırmasın inş.
Sen kaç mg. Kullanıyon yüzün ne alemde şimdi

Bide gamzecim imex dr.mu verdi yoksa senmi kullanıyon.çünkü imex te yağlıya ama sivilceyi dışarı çıkartıyo bend ekullanmıştım önceleri..gece her taraf batıyo ama fondoten gibi annem çok kızıyordu bana
bende nemledirci olarak dr. Ceradolin yağsız krem verdi bide dudak için nıvea lipstik kullanıyom..

Ben bundan önce imex kullanmıştım. Doktor özellikle uyarmıştı kibrit çöpünün ucu kadar yüzümün yarısına sürüodum ve iyice yediriodum masaj yaparak.Aynısını diğer yarısınada. Fondoten gibi kullanırsan gözeneklerini tıkar daha çok sivilce çıkarır demişti. Hem yastıkta batmıyodu:lepi:

Roacutanne 5 ay boyunca 20 şerden günde 40 mg kullandım.tedavi sürecimi yükselen karaciğer değerlerimden ötürü tamamlayamadım.ancak şanslıydım sadece 1 ay kalmıştı tedavimin tamamlanmasına bu yüzden sivilce problemim tamamen bitmişti.aradan 4 sene geçti hala çok memnunum halimden.ara sıra sivilceler oluyor yüzümde ancak bu tamamen psikolojimle veya adet dönemimle alakalı değişiyor.çok fazla yan etkisini görmedim lens kullanmama rağmen gözlerimde kuruluk hissetmedim.dudaklarımdaki kuruma da aşırı değildi ancak bepanthene merhem kullandım dudaklarım için o dönem.ellerime de her zaman kullandığım nemlendirici yetti.herkesin bünyesi farklı tabi.bende bu kadar hafif etkiler oluşurken kullanan diğer arkadaşlarımda aşırı burun kuruması dudak kanaması hatta ellerin bile kurumadan ötürü kanaması oldu.ama bunlar nemlendiricilerle idare edilebilecek sorunlar.sonuçta korkulacak kadar riskli bir ilaç olduğunu sanmıyorum.zaten doktor kontrolu dışında kullanılması yasak diye biliyoru.eczanenede reçete görmeden verilmeyen bir ilaç.

canım benim hiç telaşlanma sakin ol.bende senin gibi önce günde 20mgla başladım. sabah 10 akşam 2aydan sonra doktor 40mg yaptı ilacı ve hala o şekilde kullanıyorum.bana özel bi diyet vermedi açıkçası bende yememe çok dikkat etmedim ama abartmadımda mesela kızartma yedim cips yedim tabi tekrar söylüyorum abartmadım.yalnız a vitamini içeren besinleri çok az tükettim tüketemeye özen gösterdim örneğin havuç gibi.iyileşmem aniden olmadı yavaş yavaş oldu seni sık sık görenler farkedemiyorlar pek düzelmeyi uzun zaman görüşmediğin insanlar hemen söylüyorlar yalnız.hiç canını sıkma moralini bozma ve asla kafaya takma avaş yavaş herşey yoluna giriyor.kontrollerine düzenli git ihmal etme.benim uzun zaman oldugu için herşey birden aklıma gelmiyor sen sordukça sana yardımcı olabilirim yalnız.nışana kadar mutlaka değişiklik olacaktır ama lütfen kafana takma canım düzeldi mi düzelmedi mi hem nışanlın seni böylede beğenmiş değil mi?

nudem birde sana birşey soracağım ne iğnesi ne anti biyotiği bu böle anlamadım sanırım sivilceler için verdi o kadar mı kötü sivilcelerin?ve sen prof.2a mı gittin ist.'da?Bak ben ankaradayım benim gittiğim doktor gazide oca doktorunda çok önemli benim doktorum beni hiç korkutmadı hatta bende kullanıyorum diyerek rahatlattı bile.Yalnız kesinlikle ağda falan yapma hiçbir şekilde hiçbir yerine sonuçları bir felaket oluyorbizzat ben yaşadım.Allah sabr versin ve çok çok geçmiş olsun tatlım...

arkadaşlar ağdanın ne gibi zararı var acaba bilen varmı ?? yani ağda yapsam ne olur

canım ben ağda kullanmıyorum ama bazı yerlerde yazmışlar deri filan kalkıyomuş, tabi çok hassaslaşan, kuruyan deriler.. ben epilasyon aleti kullanıyorum bişey olmadı şimdilik. sen cildini bizden daha iyi bilirsin, çok hassassa ağda yapma derim.

çok sağol çok kafama takılmıştı o zaman bende makine kullanıyım bir süre

canım ya:1hug: yazmanı bekledim kaç gündür.giremiyorsun sanırım sürekli..
iğneği şişlikler insin diye verdi çünkü çok şiş ve ağrılıydı uyuyamıyordum acıdan antibiyotik ise 3 adet vardı içinde destekleyici olarak verdi.oda bitti tabi:a015:
ağdaya gelince yüz içinmi diğer bölgeler içinmi anlamadım ama kullandıktan sonra vücuduma yaptım bikere bişey olmadı ama tabi daha ikinci ayın başı dikkat ederim ama
yüzüme karışmıyorum zaten çok hassas ve sivilcelerin acısı yetiyo açıksası tek düşündüğüm yüzümün iyileşmesi ama sen içime su serptin inş.sana çok güzel haberler veririm..sorunsuz bi nişan ve nişanlılık dönemim olur.senağlamabenneyaptımki:çok üzgünüm:
çok dua ediyorumm.:Saruboceq:sende ett neolur..tek istediğim en azından aralık ayının sonuna kadar biraz düzelsin dr. dediki süreyi uzat dedi zaten beni bekliyo herkes dedim yeterikadra uzattım daha ne yapayım hiç moral vermiyo bana:çok üzgünüm:benneyaptımki
şimdi önceden yüzüm böle olmadığı için herkes şaşırıyo ne oldu sana böle diye kendi akrabalarım nişanlım tarafı olsun ee bende çok hassaım zaten başlıyorum ağlamaya üzülmeye sanki ben istedim böle olsun çok ağlıyorum ve üzülüyorum allahım bana yardım etsenağlama

bende bu ilcı kullananlardanım.fakat tedavimi tamamlayamadım.kolestrolümü yükseltti.bende ilcı bıraktım.ellerim ve dudaklarım kanadı.vücudumda beyaz lekeler oluştu tamamlamak isterdim ama ne yapayım kullanamadım işte.şu an yüzümdeki sivilceler çoğaldı.ne yapcağımı bilmiyorum

canım merak etme ederim.kafana da takma kimseyi ilaç kullanıyorum de rahat ol tabiki sençıkartmadınya.çok uzun açıklama yapma kimseye kısaca cildim için ilaç kullanıyorum de bırak.anladığım kadarıyla sende kusma yapmış daha önce böyle değildi diyorsun çünkü.bende çok çok yoğun sivilce problemi yoktu ama ağrılı geçmek bilmeyen sürekli çıkan sivilceler vardı ve leke oluyordu bn oynuyordum bıkmıştım artık ve su an saha önce kullanmaya başlamadığıma çok pişmanım.doktorunun da nışanını ertele demesine çok şaşırdım belki çocuk konusunda tehlikeli oldugu için söylemiştir.
bundan böyle her gün girmeye çalışacağım sana elimden geldiğince yardımcı olurum dua edeceğim senin için kib ...

ve canım ağda konusunu çok ciddi al hiçbir yerine kullanma dudk üstün içinde kullanma ben sir agda yaptım bıyık alıyorum derken kedi gibi oldum allahtan iz kalmadı ve daha ilacı kullanalı 1 hafta olmuştu düşün ilerleyen zamanlarda ipi bile kullanamıyorsun.
bak sana bişi anlatacağım bu yaz kollarımı alayım dedim tatile gitmeden ve sonuç bir felaketle sonuçlandı akşamdı farketmedim farkettiğimde çok geçti kollarım mahvoldu resmen 2. derece yanık oldu.aman aman nışanında var çok dikkat et. istersen sen bana bi saat ver o saatte burada olmaya çalışayım karşılıklı konuşabiliriz o zaman.ben öğretmenim ve sabahçıyım 3 den sonra genelde evdeyim.görüşmek üzere.:teytey:

2 bucuk ay oldu bu ilaca baslayali. cildimde tek tuk sivilceler vardi ama eski sivilcelerimin izleri bir turlu tamamen yok olmamisti. ben cok memnunum. %60 duzelme var. tabi yan etkileri saymakla bitmez. ozellikle dudaklarim yara bere icinde kaldi. ama sole de bir guzel yani var cikolata, seker, kizartma, gazli icecekler, tatli yiyemedigimden olsa gerek 5 kiloya yakin verdim.ilac saatleri cok onemli, tam saatinde almak gerekiyor. arkadaslar agdadan bahsetmis. bende biyiklarimi bir keresinde agdayla aldirdim ve resmen kabuk gibi soyuldu cok sukur izi kalmadi. son 1 ay daha kullanicam bu ilaci arik gun sayiyorum. bu arada gozenekler ciddi derecede kapaniyor. acikcasi ben bu kadar kisa surede cozum olabilecegini sanmiyordum. umarim sonuc %100 e yakin olur. kullanan arkadaslara sabir diliyorum

15 gün oldu ama bende hiçbi kuruma olmadı yüzüm hala yağlı. Bikere dudaklarım soyuldu ama nemlendirici sürmesem rahatsız bile etmicek bi kuruluk var sadece çok hafif. Normalmi acaba yoksa benim bünye çokmu sağlam
Günde 30 mg alıyorum. Bide hiç saatlerine dikkat etmiodum sabah kaçta kahvaltı yaparsam akşamda çoğu zaman yemekden bi iki saat sonra falan alıyorum ilacı ama yine saati belli olmuyo acaba ondan mı etkisini göstermedi :uhm:
bide ben 3 kilo aldım 15 günde :senağlama:

Son düzenleme:

pınarcım,kaç mg.alıyorsun günde düzeldiğine sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…