mrb kızlar 6 ayım bitti sormak istediğiniz şeyler olursa size yardımcı olabilirim.
bnimde 2. Ayım bitti yeni bir kontrolle 3. Ayıma girdim bnmde kolestrolum yüksek çıktı yağsız yemeye çalışıyrm ama yinede yüksek çıkıyor ayrıca ilaçla birlikte imex kullanıyrm ve sivilceler daha çabuk geçiyor özellikle gece sürüp yattığımda sabah hiç bişey kalmıyor gündüzleride bepanthen ile nem ihtiyacını gideriyorum
inşallah geçecek hepsi ve prüzsz harika bir cilde kavuşacağız
canım benim darısı ve hayırlısı bizizm başımıza inş.:çok üzgünüm::Saruboceq:
eğer okumuşsan ben yukarda yazmıştım.inş.sen iyi sonuç aldın
tekrar yazmama gerek varmı bilmiyorum ama ne yediniz merak ediyorum ve tedavi sürecin nasıldı.benim kolestrol ilk aya göre yükselmişte yani sınırdaymış dr.devam dedi ama yediklerine dikkat et dedi de:çok üzgünüm:
bide benim 2.ayımın 2.günü bugün ilk ayımda günlük 20mg.aldım
şimdi ise günde 40mg.alıyorum bide aralık ayının sonunda nişanım olucak allah nasip etmişse inş.yani ne olurum nasıl olur bilmiyorum çok geçiktirdim herkes beni bekliyo
allahım bana yardım et ne olur kızlar dua edin:Saruboceq:senağlama
yani yüzüm kötü uykusuz ağrılı geceler lekeler sivilceler senağlama
biraz dahi olsa düzelmezmi acaba diyorum yüce rabbimde izin verirse inş.:çok üzgünüm:
çok teşekkür ediyorum a.s.:1hug:şimdiden..fazla oldum ama ne yapayım gerçi herkesin bünyesi farklı reaksiyonlar verir sanırım ama yinede ilaç aynıya yiyilmesi gerekenler yani hanginizin dr. diyet verdi acaba ne yiyilmesi gerektiği konusunda:çok üzgünüm:
Bide gamzecim imex dr.mu verdi yoksa senmi kullanıyon.çünkü imex te yağlıya ama sivilceyi dışarı çıkartıyo bend ekullanmıştım önceleri..gece her taraf batıyo ama fondoten gibi annem çok kızıyordu bana
bende nemledirci olarak dr. Ceradolin yağsız krem verdi bide dudak için nıvea lipstik kullanıyom..
nudem birde sana birşey soracağım ne iğnesi ne anti biyotiği bu böle anlamadım sanırım sivilceler için verdi o kadar mı kötü sivilcelerin?ve sen prof.2a mı gittin ist.'da?Bak ben ankaradayım benim gittiğim doktor gazide oca doktorunda çok önemli benim doktorum beni hiç korkutmadı hatta bende kullanıyorum diyerek rahatlattı bile.Yalnız kesinlikle ağda falan yapma hiçbir şekilde hiçbir yerine sonuçları bir felaket oluyorbizzat ben yaşadım.Allah sabr versin ve çok çok geçmiş olsun tatlım...
canım ya:1hug: yazmanı bekledim kaç gündür.giremiyorsun sanırım sürekli..
iğneği şişlikler insin diye verdi çünkü çok şiş ve ağrılıydı uyuyamıyordum acıdan antibiyotik ise 3 adet vardı içinde destekleyici olarak verdi.oda bitti tabi:a015:
ağdaya gelince yüz içinmi diğer bölgeler içinmi anlamadım ama kullandıktan sonra vücuduma yaptım bikere bişey olmadı ama tabi daha ikinci ayın başı dikkat ederim ama
yüzüme karışmıyorum zaten çok hassas ve sivilcelerin acısı yetiyo açıksası tek düşündüğüm yüzümün iyileşmesi ama sen içime su serptin inş.sana çok güzel haberler veririm..sorunsuz bi nişan ve nişanlılık dönemim olur.senağlamabenneyaptımki:çok üzgünüm:
çok dua ediyorumm.:Saruboceq:sende ett neolur..tek istediğim en azından aralık ayının sonuna kadar biraz düzelsin dr. dediki süreyi uzat dedi zaten beni bekliyo herkes dedim yeterikadra uzattım daha ne yapayım hiç moral vermiyo bana:çok üzgünüm:benneyaptımki
şimdi önceden yüzüm böle olmadığı için herkes şaşırıyo ne oldu sana böle diye kendi akrabalarım nişanlım tarafı olsun ee bende çok hassaım zaten başlıyorum ağlamaya üzülmeye sanki ben istedim böle olsun çok ağlıyorum ve üzülüyorum allahım bana yardım etsenağlama
canım ya:1hug: yazmanı bekledim kaç gündür.giremiyorsun sanırım sürekli..
iğneği şişlikler insin diye verdi çünkü çok şiş ve ağrılıydı uyuyamıyordum acıdan antibiyotik ise 3 adet vardı içinde destekleyici olarak verdi.oda bitti tabi:a015:
ağdaya gelince yüz içinmi diğer bölgeler içinmi anlamadım ama kullandıktan sonra vücuduma yaptım bikere bişey olmadı ama tabi daha ikinci ayın başı dikkat ederim ama
yüzüme karışmıyorum zaten çok hassas ve sivilcelerin acısı yetiyo açıksası tek düşündüğüm yüzümün iyileşmesi ama sen içime su serptin inş.sana çok güzel haberler veririm..sorunsuz bi nişan ve nişanlılık dönemim olur.senağlamabenneyaptımki:çok üzgünüm:
çok dua ediyorumm.:Saruboceq:sende ett neolur..tek istediğim en azından aralık ayının sonuna kadar biraz düzelsin dr. dediki süreyi uzat dedi zaten beni bekliyo herkes dedim yeterikadra uzattım daha ne yapayım hiç moral vermiyo bana:çok üzgünüm:benneyaptımki
şimdi önceden yüzüm böle olmadığı için herkes şaşırıyo ne oldu sana böle diye kendi akrabalarım nişanlım tarafı olsun ee bende çok hassaım zaten başlıyorum ağlamaya üzülmeye sanki ben istedim böle olsun çok ağlıyorum ve üzülüyorum allahım bana yardım etsenağlama
2 bucuk ay oldu bu ilaca baslayali. cildimde tek tuk sivilceler vardi ama eski sivilcelerimin izleri bir turlu tamamen yok olmamisti. ben cok memnunum. %60 duzelme var. tabi yan etkileri saymakla bitmez. ozellikle dudaklarim yara bere icinde kaldi. ama sole de bir guzel yani var cikolata, seker, kizartma, gazli icecekler, tatli yiyemedigimden olsa gerek 5 kiloya yakin verdim.ilac saatleri cok onemli, tam saatinde almak gerekiyor. arkadaslar agdadan bahsetmis. bende biyiklarimi bir keresinde agdayla aldirdim ve resmen kabuk gibi soyuldu cok sukur izi kalmadi. son 1 ay daha kullanicam bu ilaci arik gun sayiyorum. bu arada gozenekler ciddi derecede kapaniyor. acikcasi ben bu kadar kisa surede cozum olabilecegini sanmiyordum. umarim sonuc %100 e yakin olur. kullanan arkadaslara sabir diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?