Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım benim özelden sana msnmi bırakacam ordan görüşelim olurmu bende sürekli açık iş yerindeyim ben 5 kadar burdayım...
konuşmaya çok ihtiyacım var benimde desteğe sürekli tekip edicem yazını olurmu
allaha emanet ol.

doktorum önerdi tabikide 2 ay günlük 40 mg kullandım şimdi 3. ayımda günlük 50mg olarak alıyorum yüzümde tane tane sivilceler var bende dudak için nivea lipstik
kullanıyrm ayrıca bu aralar epilasyon flan yapamıyorum hemen kanıyor ve canım çok yanıyor tüy dökücü kremlerde yakıyor şaşırdım kaldım

canim ben yazlari 10 mg kullandim.sonra ilk baslarkende 20-10 kullandim..doktor bulamiyordum yazdiricak..ben yurt disindayim ve doktorlar bu ilaci yazmak istemiyodu..sürekli yuksek fiyatlarda peeling oneriyorlardi
sonra uzakta bi doktor buldum
her ay 40 km git gel epey bi cektim
en son gittigimde bu son gidisim diye sevinirken doktor degerlerimin cok yuksek oldugunu 10 mg dan fazla yutmamam gerektigini söyledi yine uzadi :bbo:
anliycaginiz cok cileli ama kutsal bi yoldu
yarin kan vericem.ve birdahaki cuma gidicem yine umarim bukez son gidisim olur..
neredeyse 10 ay olucak
-cildin nasil,degdimi bari derseniz?- kesinlikle degdi.keske bu ilacla daha once tanissaydim ve kullansaydim ..o kabus dolu gunler mazi oldu ve dilerim bir daha yasamam ..kimse yasamaz:Saruboceq:

yalniz bende duzensiz kullaniyorum yani saatlerine dikkat etmiyorum bu etkiyi azaltirmi ki? birde bu süre icinde dozlar cok oynadi..bazen 10 bazen 20 bazen 30 surekli durumuma göre ilaci bulup bulamama göre degisti dozlar ama hic aralik vermedimÇok üzgünüm çoook

nudem nisanina ne kadar var? tebrik ederim dilerim o gune kadar sakinlesir yuzun..okuyunca yasadiklarim aklima geldi..emin ol benzerlerini hatta cok daha kötülerini yasayanlarimiz var
öpüyorum hepinizi sevgilerr:teytey:

ben 20mg lık kullandım 6 ay boyunca. sonra yüzümdeki bütün sivilceler gitti. peeling yaptırsaydım daha güzel olucaktı ama şu halide gayet güzel. herkes cildin bebek gibi diyor. kullanınca yüzünüze bol bol nemlendirici kullanın. çantanızda bulunsun 3-4 saatte bir nemlendirin cildinizi dudaklarınız içinde neutrogena dudak kremi kullanın. for you mağzalarında yedi buçuk milyona satılıyo. saat başı sürün yatmadan öncede vazelin sürerseniz kötü görüntüyü önlemiş olursunuz. ilaçlarınızı aynı saatte içmeye de özen gösterin. inşallah işe yarıycak allahın izniyle. ben çok faydasını gördüm

canım oferho..saol allah razı olsun sanada geçmiş olsun inş.bende sizin gibi sonuca olumlu bi şekilde ulaşırıö sonra bu günleri size anlatıp umutsuzlara umut oluruz inş. allahım beni umutsuz bırakma ne olur sabır ver.dualarınızı esirgemeyin
nişanım benim elimde sözlüm allah izin verirse aralık ayının sonunda yapalım diyo bende istemiyorum
dr.sebebini bilmesem bile uzatabildiğğin kadar uzat dedi ya çokmu kötü olucam daha anlamadım allahım bunda kötüsü ağrılısı acılısıda mı olucak allah korusun yüce rabbim yardımcım olsun beni bu illeten kurtarsın
sanki biri beddua etti sanki nazara geldim aniden anlamadım bide ilaç abartınca sivilceleri..
daha 37 gündür kullanıyorum.ilk önce 20 mg aldım şimdi ise 40 alıyorum günde inş.sağlığım bozulmaz.

tamam msn adresini aldım ben sana en kısa sürede msn adresi mi yollayacağım.

ben bu hapı yaklaşık 1 sene kullandım .. bende çok tüylenme yaptı .. gögüslerimide büyüttü .. ama hapı bırakınca tabi yine eski haline döndüler ..

ben bu hapı kullanmadım önce alnım sivilceden gözükmüyordu.. doktor bana dedi ki, iyi zamanda gelmişsin.. daha geç kalsaydın yüzünde sivilce izleri kalacaktı..

yaklaşık 2 sene oldu hapı kullanmayalı ..

sonuçlar? alnımda sivilce tek tük çıkıyor, çenem sivilceden gözükmüyor .. yanaklarımdada var tek tük ..
yağlanma aşırı derecede var ..
tüylenme yaptı ..

memnun kaldım mı? hayır ...

bende kullandım 1 yılönce gibi bi süre önce demin tesadüfen roaccutane kullndğm zmn çektirdiğim bi resmi buldum alllahmmmmmmmmm:1ninca:

kendimden korktm bilyr msunuz o kadar sivilceli olunur mu şimdi düşünüyrmda nsl dayanmşm bende aşırı çıktı öyle böle dğll ama şimdi:teytey:
sivilce çıkmıyr artık ben memnun kaldm aslında tek çözüm nokt.
şimdi gören şaşırıyr çok ii diye.. ah ah eski sivilceli günler kurtuldm sizdn yaşasın sivilcesiz hayat:sm_cool::sm_cool:
kullunan arkdş sabır diliyrm zor bi zmn çünkü herkese ii tedavilr inş onlrda bnm gibi memnun kalırlar:1hug:

ılac cok sıvılce cıkartıyor sonra gecıyor ama gectıgı yerde cukurlare kalıyor benımdaha once sıktıgım yerlerde bıle o kadar cok ıderın z kalmamıstı

bu ilacı bende 2.5 aydır kullanıyorum ilk başta 30 mg. kullanıyordum sonra dr.40 çıkardı ama yeni degerde başladıktan sonra ellerimin üstünde minik minik noktacıklar çıktı ve kızardılar doktara sordum vucut kurudugu için dedi bepanten sür dedi sizde de böyle olan varmı acaba? ve yüzde soyulma oluyormu ilerleyen aylarda

freemaill bahsettiğin sık görülen bir durum. bende de olmuştu senin zamanlarında. şu an 4. aydayım kuruluk yok ellerimde. yüzüm de pul pul soyulmadı zaten hiçbirzaman ama soyulma devam ediyor.

merhaba arkadaslar!!!ssitede cok yeniyim..ve bugun roakutan kullanmaya basladım..merak ettigim seyse kullandıktan sonra hiç oynamasak bile sivilcelerin oldugu yerde cukurluklar kalıyo mu ve siyah noktalar gectiginde gözeneklerimiz cok acılıyo mu?bide butun sivilceler dısarı cıkmıyo deilmi?yani içten kuruyanlarda vardır heralde?inş hepimiz bebek gibi bi cilde sahip olucaz..

sivlcelerle oynamazsan çukurluk olmuyo en azından bende olmadı.ama baya bi kırmızı leke kaldı onlarda yavaş yavaş geçiyo.bende gözenekler vardı yazın şu anda hiç kalmadı.2.ayda yüzümde olmadığı kadar sivilce oldu şuanda kurudu3.5ay oldu kullanalı.izlerle başım dertte inş onlarda geçecek

Bugün kan verdim 23. günüm araya bayram girdiği için 2. ayımın ilaçlarını da yazdı doktor. Sabah 20 akşam 30 toplam 50 mg. Yalnız dün benim burnum kanamıştı doktor bepanthen sür dedi. Ama burnumun içine nası sürcem ki???

ya benimde 1 ayımın dolması tam bayrama geliyor dozumu yükseltir diye şimdiden almak istemiyorum hem kan tahlili falanda var tabi 2 gün ara vermek zorundayım tekrar yazdırana kadar bir sorun olmaz değil mi 2 gün ara vermem???

canım pamuklu çubuklar varya ona bepanten sürüp burnuna süreceksin sonra sırnaşık şey napalım yapıcak bişey yok başka. ben böyle yapıyorum.

Psyduckcim benim doktorum rapor almıştı, yoktu bu ay 4-5 gün ilacı kullanmadım. birşey olmadığını düşünüyorum. hem 2 günden ne olacak kikaydirigubbakcemile5

dediğin gibi yaptım fazla kaba davrandım heralde yine kanattım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Psyduck benimde bayramda bitiyodu ilacım doktoruma söyledim bugün kan verdim yarın sonucu alıcam ama ilacımı yazdı tabi. Böylesi sakıncalı olsaydı heralde bayramdan sonra gel derdi.

sağolun arkadaşlar ama benim iş bayramdan sonraya kaldı malesef neyse 2 günde heryerimi sivilce basmaz herhaldekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…