ve canım ağda konusunu çok ciddi al hiçbir yerine kullanma dudk üstün içinde kullanma ben sir agda yaptım bıyık alıyorum derken kedi gibi oldum allahtan iz kalmadı ve daha ilacı kullanalı 1 hafta olmuştu düşün ilerleyen zamanlarda ipi bile kullanamıyorsun.
bak sana bişi anlatacağım bu yaz kollarımı alayım dedim tatile gitmeden ve sonuç bir felaketle sonuçlandı akşamdı farketmedim farkettiğimde çok geçti kollarım mahvoldu resmen 2. derece yanık oldu.aman aman nışanında var çok dikkat et. istersen sen bana bi saat ver o saatte burada olmaya çalışayım karşılıklı konuşabiliriz o zaman.ben öğretmenim ve sabahçıyım 3 den sonra genelde evdeyim.görüşmek üzere.:teytey:
Bide gamzecim imex dr.mu verdi yoksa senmi kullanıyon.çünkü imex te yağlıya ama sivilceyi dışarı çıkartıyo bend ekullanmıştım önceleri..gece her taraf batıyo ama fondoten gibi annem çok kızıyordu bana
bende nemledirci olarak dr. Ceradolin yağsız krem verdi bide dudak için nıvea lipstik kullanıyom..
cnm ben de senn gbi 30 mg kullanıyorum 13.günümdeyim ben dahasen ne güzel mutlu sona yaklaşmışsın...doktor bana 6 ay dedi ama prospektüste yazana göre benmde 7200e tamamlamam gerekiyor ve ben de 8 ay kullanacağım doktor ne derse desin..okadar sıkıntıya katlanıp tekrarlaması çok kötü olur..gerçi bu muhakemeleri yapmak için çok erken:)) cnm hesaplarıma göre 7200 olmuş senn de neden uzatıyorsun tedaviyi merak ettimsositososito
canım benim özelden sana msnmi bırakacam ordan görüşelim olurmu bende sürekli açık iş yerindeyim ben 5 kadar burdayım...
konuşmaya çok ihtiyacım var benimde desteğe sürekli tekip edicem yazını olurmu
allaha emanet ol.
merhaba arkadaslar!!!ssitede cok yeniyim..ve bugun roakutan kullanmaya basladım..merak ettigim seyse kullandıktan sonra hiç oynamasak bile sivilcelerin oldugu yerde cukurluklar kalıyo mu ve siyah noktalar gectiginde gözeneklerimiz cok acılıyo mu?bide butun sivilceler dısarı cıkmıyo deilmi?yani içten kuruyanlarda vardır heralde?inş hepimiz bebek gibi bi cilde sahip olucaz..
pınarcım,kaç mg.alıyorsun günde düzeldiğine sevindim..
Bugün kan verdim 23. günüm araya bayram girdiği için 2. ayımın ilaçlarını da yazdı doktor. Sabah 20 akşam 30 toplam 50 mg. Yalnız dün benim burnum kanamıştı doktor bepanthen sür dedi. Ama burnumun içine nası sürcem ki???
canım pamuklu çubuklar varya ona bepanten sürüp burnuna süreceksin sonra sırnaşık şey napalım yapıcak bişey yok başka. ben böyle yapıyorum.
Psyduckcim benim doktorum rapor almıştı, yoktu bu ay 4-5 gün ilacı kullanmadım. birşey olmadığını düşünüyorum. hem 2 günden ne olacak kikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?