dediğin gibi yaptım fazla kaba davrandım heralde yine kanattım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Psyduck benimde bayramda bitiyodu ilacım doktoruma söyledim bugün kan verdim yarın sonucu alıcam ama ilacımı yazdı tabi. Böylesi sakıncalı olsaydı heralde bayramdan sonra gel derdi.
sağolun arkadaşlar ama benim iş bayramdan sonraya kaldı malesef neyse 2 günde heryerimi sivilce basmaz herhaldekaydirigubbakcemile5
Lizzz lütfen hassas davran burnunasırnaşık şeybenim şimdiye kadar hiç kanamadı burnum sadece biraz kurudu ben de bu yanetkiden muzdarip olmayı istiyorum.. umarım kanamaz ya en dayanamadığım şey. çok korkarım burun kanamasından ben. bir de senin dudakların nasıl oldu, iyice kurudu mu?
çok eteresan ama kurumadı sadece bazen sabahları soyuluyo. Benim dudaklarım normalde hep kabuk tutardı bende yerdim kaydirigubbakcemile3 şimdi nemlendiriciden kabuk bile tutamıyo. Hatta şuan nemlendirici yok ama kuru değil sengözlerimebaksanab Alnım ve burnumun içi etkilendi bitek. Perçem kestirmek zorunda kaldım alnımdaki iğrenç görüntüyü kapatmak için pul pul -tatlicadiarzu-
Yaa bide bende hiç sivilce kusması olmadı. Hatta lekelerim bile silikleşmeye başladı. Yüzüm pürüzsüz şuan. Bu saatten sonra kusma gibi bi ihtimal varmı acaba 24 gün oldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
slm kader arkadaşlarımbunu size moral vermek için yazıyorum. Bundan bir yıl önce tanışmıştım bu ilaçla, başta katlanması zor gelmişti. Sonra burda aynı şeyleri yaşadığım yüzlerce insanla tanıştım birbirimize hep "sabır" dedik :) sorunlarımızı,gelişmelerimizi birbirimizi hiç tanımadan paylaştık ve çok da etkili oldu. Şimdi küçük kırmızı lekelerden başka bişey kalmadı yüzümde, o acı günlerdeki fotoğraflarımla şimdiki fotoğraflarımı yan yana koyup, "iki resim arasındaki bin fark" oyunu oynuyorum :) :) geçiyo arkadaşlar. Bu günlerinizi sağlam atlatın, dahada güçlendiğinizi hissedeceksizniz, fazla üzülmeyin, kendinizi yıpratmayaın inanın düzelmeyecek bişey olsa benimki düzelmezdi.
bugün son defa yedim o üçlüyü moral bozukluğu yok hergün koşu bile yapıcam:teytey:
ceren3003 gerçekten burası insanı daha bi cesaretlendirio rahatlatıo eve girer girmez koşup buraya yazdım-tatlicadiarzu-
Özellikle l.o.t.f. sana çok tşk ediyorum nolur 5 ay boyunca bıkma benden sırnaşık şey
bunları duymak bana moral veriyor. lütfen siz de arasıra uğrayın burayaa.s. tecrübelerinizi bizimle paylaşın, bu dönemde insanın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor.
canım nette bi araştırma yaptım kolesterolle ilgili
badem : kandaki kötü kolesterol (LDL) oranını yüzde 4.4 oranında düşürüyor
zeytinyağı : İyi kolesterolün yükselmesinde ve kötü kolesterolün düşmesinde etkili günde 6 çorba kaşığını geçmemek gerekiyor
Kırmızı biber : Kolesterolü önleyici etkisi vardır.
Semizotu : Kolestrol seviyesinin düşürülmesini sağlıyor.
Et, çikolata,margarinler,tam yağlı süt, Kümes hayvanlarının derisi, tereyağı, Peynir, tüm fast-food ürünleri, salam sucuk, her türlü kızartma kolesterol düzeyini artırır.
Öncelikle tüketilmesi gerekenler : deniz ürünleri,yumurtanın beyazı,derisi alınmış tavuk ve hindi eti, sebzeler, meyveler, kepekli siyah ekmek, bulgur, pirinç, makarna, zeytinyağı
Kolesterolü düşüren besinler : ceviz , fındık, zeytin, sarımsak, soğan, havuç ( roaccutane kullanımında tavsiye edilmez), enginar, brokoli, domates, maydanoz, limon, elma, greyfurt, tahıllar,portakal.
:1hug: tamam yanındayım loft sen moralini yüksek tut :teselli: bak şu lafı duydunmu bilmemde "geldi geçti bir soluk, neyini aldı kötü yoluk" kaydirigubbakcemile3 kayseride kullanıyolar çokta hoşuma gitmişti ilk duyduğumda. geçecek sabır, tamam zor biliyorum ama bu günlerini hatırlamayacaksın bile. Ben işi abartıp üfürükçüye bile gidecektim o kadar fenaydım düşün artık :roflol: şimdi gülüyorum o günlerime Yediğine içtiğine dikkat et, okumuşsundur belkide ballı ılık süt iç,hem cilde iyi geliyor, hem ilacın karaciğere etkisini hafifletiyomuş dr demişti. yağlılardan uzak dur birde güneşten korun. Bunlar altın kurallar. Sonuna kadar destekçinizim :içelim:
off yaa bütün aksilikler beni buluyo
babam eczaneye ilacı almaya gitti eczacı beni aradı bir ayın dolmadığı için ilacı veremiyorum bayramdan sonra tekrar yazdırman gerekiyo dedi.
E doktor bana ilacın bitmeden bikaçgün önce gel demişti bu durumda niye tekrar yazdırmam gerekiyo anlamadım. 23. günümde yazmıştı tekrar siz kaçıncı günde yazdırıyosunuz. 30 gün sonunda mı tekrar yazılması gerekiyo.
off yaa bütün aksilikler beni buluyo
babam eczaneye ilacı almaya gitti eczacı beni aradı bir ayın dolmadığı için ilacı veremiyorum bayramdan sonra tekrar yazdırman gerekiyo dedi.
E doktor bana ilacın bitmeden bikaçgün önce gel demişti bu durumda niye tekrar yazdırmam gerekiyo anlamadım. 23. günümde yazmıştı tekrar siz kaçıncı günde yazdırıyosunuz. 30 gün sonunda mı tekrar yazılması gerekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?