Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Lizzz lütfen hassas davran burnunasırnaşık şeybenim şimdiye kadar hiç kanamadı burnum sadece biraz kurudu ben de bu yanetkiden muzdarip olmayı istiyorum.. umarım kanamaz ya en dayanamadığım şey. çok korkarım burun kanamasından ben. bir de senin dudakların nasıl oldu, iyice kurudu mu?

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar ama benim iş bayramdan sonraya kaldı malesef neyse 2 günde heryerimi sivilce basmaz herhaldekaydirigubbakcemile5

yok canım ya bişey olmaz merak etme. hem ilac, kullanımı bittikten sonra 1 ay içinde vücuttan atılabiliyor. 2 günden bişey olacağını hiç sanmıyorum a.s.

Son düzenleme:
bende bayram tatilinde kullanamayacağım yazdıramadım çünkü ilacımı...inşallah bir olumsuzluk yaşamam..burayı okuyunca gördüm ne kadar çok kullanan varmış bu ilacı maalesef ben haftada 2 tanede nfazla alamıyorum , alerji yapıyor...

çok eteresan ama kurumadı sadece bazen sabahları soyuluyo. Benim dudaklarım normalde hep kabuk tutardı bende yerdim kaydirigubbakcemile3 şimdi nemlendiriciden kabuk bile tutamıyo. Hatta şuan nemlendirici yok ama kuru değil sengözlerimebaksanab Alnım ve burnumun içi etkilendi bitek. Perçem kestirmek zorunda kaldım alnımdaki iğrenç görüntüyü kapatmak için pul pul -tatlicadiarzu-

Yaa bide bende hiç sivilce kusması olmadı. Hatta lekelerim bile silikleşmeye başladı. Yüzüm pürüzsüz şuan. Bu saatten sonra kusma gibi bi ihtimal varmı acaba 24 gün oldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bende Zoretanin ilacını kullanıyorum dr 5aylık gibi bi tedavi yeterli buldu bende 3.ayım doluyo yarın dr gidicem bakalım ne dicek.Sivilcelerim epey gitti alnımda hiç kalmadı tertemiz oldu önceden öle değildi tabiki beni görenler farkediyolar yüzümdeki değişikliği bi parlıklık oldu iyiye doğru gidiyo çok mutluyum şimdilik darısı başınıza, ama tabi yan etkileride yok değil katlanmak zorundayız.Birde gözzeneklerim'de kapansa çok ii olacak..Hepinize acil şifalar diliyorum arkadaşlar..

Son düzenleme:

ne güzel senin de dudakların etkilenmemiş fazlayerimseniben sende sivilce kusması olmamış bende oldu baya bi. yeni yeni iyileşmeye başladı yüzüm bu sivilce kusması yüzünden. Sen kullanmaya başlayalı 1 ay olmuş nerdeyse, 2. ayda sivilce kusması olsa bile belki bendeki kadar yoğun olmaz canım. sivilce kusması yaşayanlar genelde 2. hafta da filan yaşıyorlar bu durumu. 2. ayda da devam edebiliyor. Belki sen de hiç olmazkaydirigubbakcemile5

pcyduck bisi olmaz elbette ama aralik vermemek en iyisi:tomato:

nudem, benim 3 ay sonra hic sivilce cikmadi..ilk iki hafta icinde kusmaya basladi o bikac hafta surduama o kusma esnasindakiler cabuk kurudu..bi kac ay beklesen ..sonra bi make up bile isini görür..sözlünüde cok bekletme

freemail, bendede oluyor sik sik..en iyi bepanten geliyor..hatta cok kurudugunda ellerinde kalan kremden yüzünede sürebilirsin ..

bu arada bende gittim bugun doktora..ins bu son gidisimdi..10mg 30 kapsul yazdi..bitirdigim takdirde 7800mg olucak veeeee biticek son paketi artik 10 10 yutucam
sabir arkadaslar sadece sabir:1rolleyes:

Son düzenleme:
slm kader arkadaşlarım bunu size moral vermek için yazıyorum. Bundan bir yıl önce tanışmıştım bu ilaçla, başta katlanması zor gelmişti. Sonra burda aynı şeyleri yaşadığım yüzlerce insanla tanıştım birbirimize hep "sabır" dedik :) sorunlarımızı,gelişmelerimizi birbirimizi hiç tanımadan paylaştık ve çok da etkili oldu. Şimdi küçük kırmızı lekelerden başka bişey kalmadı yüzümde, o acı günlerdeki fotoğraflarımla şimdiki fotoğraflarımı yan yana koyup, "iki resim arasındaki bin fark" oyunu oynuyorum :) :) geçiyo arkadaşlar. Bu günlerinizi sağlam atlatın, dahada güçlendiğinizi hissedeceksizniz, fazla üzülmeyin, kendinizi yıpratmayaın inanın düzelmeyecek bişey olsa benimki düzelmezdi.

bugün kan sonuçlarımı aldım. Normalde alt sınıra yakındı şimdi üst sınıra yakın değerlerim senağlama
total kolesterol 130 dan 173 e çıktı
trigliserid hala normal değerlerin altında 28 di 39 olmuş
hdl 57 ye düşmüş ldl 56 dan 104 e çıkmış senağlama
anlamıyorum nası böyle fırladı değerler ne güzel azıcıktı hepsi nerde yanlış yaptım senağlama
cips kola ve yumurta üçlüsü vazgeçilmezim bu kadar büyük bi artışa sebep olabilirlermi :çok üzgünüm:

Lizzz biraz dikkatle kolesterolünü kontrol altına alabileceğini düşünüyorum. zaten ilaç arttırıyor sen de cips-kola-yumurta üçlüsünü azaltırsan faydasını görürsün. ben bu üçünü yemiyorum ama ben de durmadan çikolata yiyorum:çok üzgünüm: benim de çikolatayı azaltmam gerekicek. hem üzülme hemen, bu ay yediklerine dikkat et bakalım düşecek mi kolesterolün:teselli:

bunları duymak bana moral veriyor. lütfen siz de arasıra uğrayın burayaa.s. tecrübelerinizi bizimle paylaşın, bu dönemde insanın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor.

bugün son defa yedim o üçlüyü moral bozukluğu yok hergün koşu bile yapıcam:teytey:
ceren3003 gerçekten burası insanı daha bi cesaretlendirio rahatlatıo eve girer girmez koşup buraya yazdım-tatlicadiarzu-
Özellikle l.o.t.f. sana çok tşk ediyorum nolur 5 ay boyunca bıkma benden sırnaşık şey

canım sen de bıkma benden bende başınızı ağrıtıcam galiba.. bu ayki test sonuçlarım çıktı elimde değil arkadaşımda. arkadaşım kolesterolümün yüksek olduğunu söyledi. tam rakamı bilmiyorum ama sanırım 200'e yaklaşmış:1shok: nasıl bu kadar arttı anlamadım. sıkı bir kolesterol diyetine başlamam lazımsenağlama tedavimin bu kadar zamandan sonra tam da iyileşirken yarıda kalmasını istemiyorum:çok üzgünüm:

canım nette bi araştırma yaptım kolesterolle ilgili

badem : kandaki kötü kolesterol (LDL) oranını yüzde 4.4 oranında düşürüyor
zeytinyağı : İyi kolesterolün yükselmesinde ve kötü kolesterolün düşmesinde etkili günde 6 çorba kaşığını geçmemek gerekiyor
Kırmızı biber : Kolesterolü önleyici etkisi vardır.
Semizotu : Kolestrol seviyesinin düşürülmesini sağlıyor.

Et, çikolata,margarinler,tam yağlı süt, Kümes hayvanlarının derisi, tereyağı, Peynir, tüm fast-food ürünleri, salam sucuk, her türlü kızartma kolesterol düzeyini artırır.

Öncelikle tüketilmesi gerekenler : deniz ürünleri,yumurtanın beyazı,derisi alınmış tavuk ve hindi eti, sebzeler, meyveler, kepekli siyah ekmek, bulgur, pirinç, makarna, zeytinyağı

Kolesterolü düşüren besinler : ceviz , fındık, zeytin, sarımsak, soğan, havuç ( roaccutane kullanımında tavsiye edilmez), enginar, brokoli, domates, maydanoz, limon, elma, greyfurt, tahıllar,portakal.

bunları duymak bana moral veriyor. lütfen siz de arasıra uğrayın burayaa.s. tecrübelerinizi bizimle paylaşın, bu dönemde insanın iyi şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor.

:1hug: tamam yanındayım loft sen moralini yüksek tut :teselli: bak şu lafı duydunmu bilmemde "geldi geçti bir soluk, neyini aldı kötü yoluk" kaydirigubbakcemile3 kayseride kullanıyolar çokta hoşuma gitmişti ilk duyduğumda. geçecek sabır, tamam zor biliyorum ama bu günlerini hatırlamayacaksın bile. Ben işi abartıp üfürükçüye bile gidecektim o kadar fenaydım düşün artık :roflol: şimdi gülüyorum o günlerime Yediğine içtiğine dikkat et, okumuşsundur belkide ballı ılık süt iç,hem cilde iyi geliyor, hem ilacın karaciğere etkisini hafifletiyomuş dr demişti. yağlılardan uzak dur birde güneşten korun. Bunlar altın kurallar. Sonuna kadar destekçinizim :içelim:

Teşekkür ederim canım. Ben bunları en iyisi not edip, biyere yapıştırayım. Bu ay çikolata yok zaten (tam da bayram arefesindesırnaşık şey), yağlılar yok, kırmızı et yemiyorum pek, hamurişi yok. Bunları ağzıma sürmemeye çalışıcam. Kriz masası kurdum resmen evde:roflol: Aç kalıcam gibi geliyo bana bu ay-tatlicadiarzu-

Cerencim sana da çok teşekkür ederim. Süt içmiyodum ben, doktor bana öyle bişey söylememişti. Bundan sonra yağsız süt alıp içicem her gün. Yediklerime, içtiklerime de dikkat:mymeka: ayrıca o sözü de yeni duydum, çok hoşuma gitti.Kötü yoluk--Roaccutane.:roflol:

off yaa bütün aksilikler beni buluyo
babam eczaneye ilacı almaya gitti eczacı beni aradı bir ayın dolmadığı için ilacı veremiyorum bayramdan sonra tekrar yazdırman gerekiyo dedi.
E doktor bana ilacın bitmeden bikaçgün önce gel demişti bu durumda niye tekrar yazdırmam gerekiyo anlamadım. 23. günümde yazmıştı tekrar siz kaçıncı günde yazdırıyosunuz. 30 gün sonunda mı tekrar yazılması gerekiyo.

dont panic lizz bu ilacı eczacıların sana verebilmesi için bir öncekini aldığın andan itibaran 30 gün geçmeli, yani doktor yazmış olsa bile o tarihten önce veremiyolar, tekrar doktora gitmene gerek yok,o reçeteyle zamanında git alırsın,hem zaten ilacının bitmemiş olması gerekiyo benim gibi tualetin deliğine düşürmemişsen tabiii :roflol:

canım eczacı doğru söylüyor. 30 gün dolmadan alamıyosun ilacı. ilacım bitmeden bir gün önce tahlil yaptırıyorum ben, ertesi gün yazdırıyorum. yoksa alamıyorum. 30. günde yazdırırsan alabilirsin ilacı sen dekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…