Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

arkadaşlar 1 hafta öncesindende yadırabilirsizniz ama alamazsınız.Bakın benim dr gitme günlerim (ilacın bitme zamanı) sınav zamanıma denk geldiğinde 3-5 gün önceden doktora gidiyodum tahlil yaptırıp reçetemi yazdırıyodum,ilaçım bitincede yazdırdığım reçeteyle gidip alıyodum. "İlaç Reçeteye yazıldığı gün alınır" die bi kaide yokki :)

Son düzenleyen: Moderatör:
saolun kızlar ilacım bayramda bittiğinden panik oldum o zaman aynı reçeteyle bayram sonrası giderim yine vermezlerse tekrar yazdırırım artık bi gün içmesem bişi olmaz heralde

teşekkürler ceren bunu bilmiyordum ben. bende böyle yaparım artık önemli zamanlardakaydirigubbakcemile2

teşekkürler ceren bunu bilmiyordum ben. bende böyle yaparım artık önemli zamanlardakaydirigubbakcemile2

ama canlar şöyle bir durumda var bi süresi vardır bunun emin değilim ama 1 hafta falandı heralde yinede eczaneye sorarsınız. Hatta şöyle bişeyde var tanıdık eczaneniz varsa ilacı veriyolar zamanı gelincede onlar işleme koyuyolar. Bi arkadaş başka bir ilaç için böyle yapmıştı.:1rolleyes:

bildiğim kadarıyla 3 veya 4 gün içinde yazılan ilacı almayınca eczacılar vermiyo.tekrar yazdırmak gerekiyo

arkadaşlar ben de bundan yamlaşık 4 yıl önce rouccutane kullandım 7 ay kadar günde 20 mg. sivilcelerim çok değildi ama geçmek bilmiyordu bir türlü..kullandığım dönem kolesterolüm ve trigliseridim çok yükseldiği için dozu yükseltemedik sanırım o yüzden de gerekli olan toplam doza ulaşmadan tedaiyi bitirdiğimiz için 1-2 yıl sonra yine tekrarladı..eskisi kadar çok olmasa da rahatsız ediyo.. ve şu var o zaman acaba çocuğum olmaz mı diye korkmuştum çünkü öyle söylentiler vardı..tedavi bittikten 1 buçuk yıl sonra evlendim ve hemen hamile kaldım sağlıklı da bi oğlum var yani onlar sadece söylenti.. ama kötü tarafı benim hala kolesterolüm yüksek..bence vücuda zarar vermeye değmez

chicek biçok kişiden duydum tekrarladığını hepsininde kullandığı ilacı sorduğumda gerekli doza ulaşmadıklarını gördüm bu yüzden buna dikkat edicem

Kolesterolüm yükseldikten sonrada baya bi araştırdım en çok korktuğumuz dana etinin 100 gr da kolesterol 90ken yumurtanın sarısında 270 bunun gibi daha biçok bilmediğim şey benim kolesterol artmasında kiminki artsın:dance::dance:

l.o.t.f. ayrıca sana mutlu bi haberim var çikolatanın kakao yağından yapılmış olanını yersen hiçbi zararı yok kolesterol yükseltmiyo bitter olanı tavsiye edilio:dance:

tam isabet ben de ara ara bitterleri götürüyodum zatensırnaşık şey bir de ben bu kolesterol olayını abarttım herhalde bi kaç gün aç gezdim resmen, bunun sonucunda da 3 kilo vermişim. kilo kaybı hiç hoşuma gitmedi doğrusu:tomato: ne yiyeceğimi şaşırdım valla, sağlıklı beslenmek bana göre değilmişkaydirigubbakcemile3

arkadaslar ya benim moralim cooookkk bozuk ve cok mutsuzum..aynalara küstüm resmen ve dısarı cıkmaya cekiniyorum..9 gun oldu baslayalı ve sivilcelerim baya arttı..sanırım adet donemi yuzunden de arttı biraz..dusuk doz kullanmama ragmen dudaklarım kupkuru ve yuzum kıpkırmızı..bu ilaçla beraber antidepresan kullanabiliyomuyuz?ve adet donemlerim cok sancılı gecer benim agrı kesici ne alabilirim ..normalde buscopan kullanıyodum bişey olur mu?

l.o.t.f. aç gezmene gerek yok ağzın boş durmasın kolesterol hayvansal gıdalarda var herşeyin yağsızını ve kolesterol düşürmeye yardımcı besinleri sık sık yersen aç kalmazsın ama kilo verebilirsin sırnaşık şey yulaf ezmesi ve badem en çok düşüren besinler ekmeğinde çavdar veya kepekli olmalı sırnaşık şey

comet84 benimde adet dönemlerim çok sancılı geçer ben majezik içtim hemde 2 tane hala hayattayım ama sen yinede doktoruna danış. Gerçi eminim ağrı kesici içme dicek ama bu sancıyı da çekmeyen anlamaz ki senağlama

bide ilacı kullandığım zaman içinde değil ama önceki kullandığım ilaçlardan sonra benimde yüzüm çok kötü olmuştu. Ben yolunu buldum insanlardan gözlerini kaçıracağına daha pozitif umursamaz olursan sen bile unutuyosun onları. Bana aaa yüzüne nolmuş bak şu ilacı kullan gibi tavsiyelerde bulunanlara kahkahayla ben onları seviyorum biz mutluyuz böyle diyip kendimle barışık olmaya çalışıyodum. Antidepresan kullanılıyo ama inanki onlarla daha mutsuz olursun. Bütün enerjini hatta düşünme yeteneğini bile alıyo nerdeyse ilaçlar bu yüzden sivilceni falan düşünemiyosun. Yinede sen bilirsin belki ben hissettiklerini anlayamadığımdan bu kadar kolay tavsiyede bulunuyorum..

Son düzenleme:
zayıf düştüm galiba hasta yatağımda yatıyorum şu ansenağlama badem filan yiyorum canım sebze de daha çok yemeye başlıcam. zaten istemesemde yemek durumunda bırakılıyorum:mymeka:. hayvansal ürünler fazla tüketmiyordum zaten iyice azalttım. ay sonunda ne olacak bakalım merak ediyorum.

Teşekkür ederim sana Lizzz bu arada. bana çok yardımcı oluyorsuna.s.

rica ederim canım dikkat et kendine bide hastalıkla uğraşma :teselli:

ilgilendigin için tesekkur ederim lizz!!!su anda da aslında stresli bi dönemdeyim cok önemli bi sınava hazırlanıyorum ve bulundugum ortamda hiç arkadasım yok..herseyimi bırakıp sınava hazırlanabilmek için baska bi şehre geldim.anlıyacagın zaten depresyona bi yatkınlıgım var bu dönem!!görsen yolda yururken bile sebepsiz gözlerim doluyo!!!doktorumda sende kısa dönem kullanırız sivilcelerin bittigi an bırakırız dedi..umarım cabucak gecer!!!bu arada majezik aldım bişi olmadı:))bi de bende cok yiyorum ama kilo almıyorum ...

o nasıl bi düşünce sivilcelerin geçtiği an bırakırız :) ilaçta toplam doza ulaşmadığında tekrarladığını sölemedimi sana doktorun ?

Arkadaşlar bide benim gözlerim çok kötü kurudu. Sabah uyandığımda 5. dk falan açamıyorum gözlerimi yapışıyo sanki bide açmaya çalıştıkça batıyo çok canım yanıyo. Pazartesi gidebilirim ancak hastaneye bana bi ne kullanıldığını söleseniz de yarın gidip alsam eczaneden yoksa çekilcek gibi değil senağlama

cnm biliyorum tekrarladıgını ama doktor oyle dedi ..bende bişey demedim..tabi ii giderse tedavi yani alısırsam bu surece devam ederiz heralde..bu arada bende lens kullanıyorum normaldede göz yası eksikligim oldugu için refresh tears diye bi damla kullanıyorum..tabi artık lens takamıyorum((

göz yaşı damlasını göz doktoru yazmazsa ücreti karşılanmıyo die biliodum öylemi gerçekten tanıdık eczaneden alsam doktorum da pazartesi günü yazsa cilt doktoru die ücret mi ödemem gerekicek

surekli göz doktoruna kontrole gittiim için bana o yazıyo..ve cilt doktorları yazınca ödemiyo diye biliyorum ama hiç denemedim.13-14 ytl civarı olması lazım fiyatı.

azonce yazdım ama gelmedi sanırım..refresh tears da suni gozyası ben surekli göz doktoruna kontrole gittiim için o yazıyo bana ..dermatolog yazınca ödenmiyo diye biliyorum ama hiç denemedim..fiyatıda 13-14 ytl civarı..bence önce bi eczaneye sor ona gore git goz yada cilt doktoruna..

comet tşk edrm cnm ben yarın soruyum bi o zaman eczacı daha iyi bilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…