canım eczacı doğru söylüyor. 30 gün dolmadan alamıyosun ilacı. ilacım bitmeden bir gün önce tahlil yaptırıyorum ben, ertesi gün yazdırıyorum. yoksa alamıyorum. 30. günde yazdırırsan alabilirsin ilacı sen dekaydirigubbakcemile5
arkadaşlar 1 hafta öncesindende yadırabilirsizniz ama alamazsınız.Bakın benim dr gitme günlerim (ilacın bitme zamanı) sınav zamanıma denk geldiğinde 3-5 gün önceden doktora gidiyodum tahlil yaptırıp reçetemi yazdırıyodum,ilaçım bitincede yazdırdığım reçeteyle gidip alıyodum. "İlaç Reçeteye yazıldığı gün alınır" die bi kaide yokki :)
teşekkürler ceren bunu bilmiyordum ben. bende böyle yaparım artık önemli zamanlardakaydirigubbakcemile2
chicek biçok kişiden duydum tekrarladığını hepsininde kullandığı ilacı sorduğumda gerekli doza ulaşmadıklarını gördüm bu yüzden buna dikkat edicem
Kolesterolüm yükseldikten sonrada baya bi araştırdım en çok korktuğumuz dana etinin 100 gr da kolesterol 90ken yumurtanın sarısında 270 bunun gibi daha biçok bilmediğim şey benim kolesterol artmasında kiminki artsın:dance::dance:
l.o.t.f. ayrıca sana mutlu bi haberim var çikolatanın kakao yağından yapılmış olanını yersen hiçbi zararı yok kolesterol yükseltmiyo bitter olanı tavsiye edilio:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?