Arkadaslar merhabalar.
Ben bikac sey soylemek istiyorum bu ilacla ilgili. Oncelikle ben bu ilaci kullanmadim ama cevremde kullananlar cok var arti olarak da cevremde cokca saglik sektorunden insan var. Ki hepsi de alanlarinda son derece basarili her ilaca atlamayan insanlar.
Simdi bu ilac karacigeri ciddi sekilde zorlayan bir ilac. Ama soyle bir durum var; karaciger kendini cok cabuk yenileyen bir organ oldugu icin bunun belki de cok onemi yok. Sonucta 6 aylik bir periyodda kullanirken cesitli besin takviyeleriyle bu negatif etkiyi notrlestirebilirsiniz. Bu arada enginar karaciger icin ilactir bilginize.
Bir aile dostumuzun kizi bu ilaci kullandi. O da son care olarak secti bu ilaci -ki bu arada annesi doktor ve annesi kesinlikle itiraz etti.Neyse 25 yasindaki kiza da bisey diyemedi tabi. Kiz kullandi cildi duzeldi evet. Ki cildi gercekten cok kotuydu. Duzeldi. Aradan 3 sene gecti. Kiz evlendi ve cok agir bir dusuk yapti. Bu dusuk oncesi de uzun sure cocuklari olmadigi icin doktorlara tahliller falan yaptirdilar ki tahlillerde bisey cikmadi..Kiz da ailesi de ve de kimi doktorlar da bu tarz dusuklerin bu ilaca baglanabilecegini soylediler.
Simdi ben burda kimyagermisim gibi konusamam elbetteki. Sonucta cocuk dusurme vb etkileri konusunda ispatlanmis bisey yok. Benim kuzenim kullandi (18 yasinda - Erkek). Ki inanilmaz agresif bir cocuktur. Oyle intihar egiliminden falan korktu ailesi. Boyle bisey olmadi. Cildi de duzeldi. Bir de boyle bir tarafi var tabi.
Simdi ben size dilim dondugunce gozlemlediklerimi aktarayim dedim.
Benim cildim de maalesef problemli. Cok da yagli. Diana 35 kullandim bir donem. Cok da iyi geldi. O donem cok mutluydum. Ama kalici bir cozum olmadi. Bikac ay icinde tekrar cikti maalesef. Simdi bepanteneli topigi okudum. Bu aksam onu deneyecegim , bakalim. Umarim iyi gelir. Aslina bakarsaniz ben de dusunuyordum bu ilaci kullanmayi ama o kizin basina gelenleri dusundukce cekimser kaliyorum ister istemez. Sonucta soyle bir olay var kizlar; mucizevi ilaclar tehlike icerirler. Buna grip ilaci da dahildir, sivilce ilaci da dahildir. Bu ilac da mucizevi. Bu yuzden cekimserim acikcasi. Ki gercekten ihtiyacim da var.
İste boyle fikirlerimi paylasmak istedim. :)
Kendinize iyi bakin. Sivilcesiz, dertsiz tasasiz ciltler dilerim her birimize :)
:1hug: Bu paylaşım için teşekkür ederim canım,korkularında haklısın bende endişeleniyorum ilerisiyle ilgili ama burda okumuşsundur harika bebeklere sahip olan çok arkadaşımız var. Herkezin bünyesi farklı, ilaçın kesinlikle ağır yan etkileri var,son çare ve sonuç veriyor. Zaten tahlillerle sürekli kontrol altında tutuluyosun,bişeyler ters giddiği anda da doktor ya dozajı azaltıyo yada bıraktırıyo. Agresifleştirdiğine kesinlikle katılmakla birlikte bebek konusunda bence tüm suçu bu ilaca atmak doğru değil.şutarafagitti
canım benim özelden sana msnmi bırakacam ordan görüşelim olurmu bende sürekli açık iş yerindeyim ben 5 kadar burdayım...
Konuşmaya çok ihtiyacım var benimde desteğe sürekli tekip edicem yazını olurmu
allaha emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?