ben de 3 gündür kullanıyorum.ne zaman etkisini göstermeye başlar bilmiyorum.ellerim ve bacaklarım kaşınmaya başladı şimdiden.ilaçla ilgisi var mı bu kadar çabuk etki gösterir mi acaba yoksa psikolojik midir?sürekli yan etkilerini okuyup duruyorum bende ne zaman ne çıkıcak diye bekliyorum adeta.
slm kızlar ben ilacı bırakalı 1.5 2 ay oldu sivilceler gitti izler için finacea jel kullanıyorum izler için cildimdeki izler kıazırıklıklar da gitti tam 6 ay kullandım 40 mg olarak günde bırakığım günden beri hiç sivilce falan çıkmadı sadece sabredin geçiyo iz falan da kalmıyo
ben izler için çok endişeliyim.o kadar çok iz var ki siviceler gitse bile izler kalıcakmış gibi geliyo bana.yani yüzüm yine berbat olacak sivilcelerin geçmesi yetmiycek
esmer_güzelİM senin izlerde roaccutane kullanırken azalma oldu mu yoksa o bitip jel kullanınca mı düzeldi? :çok üzgünüm:
canım bendede aynı dert var lekelerle başım belada. Yüzümde öle aşırı sivilcelenme olmuyo ama her çıkan sivilcenin lekesi kalıyo. Hatta bi ara yüzüm aniden sivilcelendi hemende geçti ama hepsinin lekesi kaldı. lekelerin geçiceği varsada yerini yeni sivilce aldığı için geçemiyo. Bu yüzden sanırım çıkan ve çıkacak sivilcelerden kurtularak lekelerin de geçmesini kolaylaştırırız diye düşünüyorum. Ben şuan 2. ayımdayım ve sağ yanağımda 2 sivilce var sadece ama pudra sürmediğimde sanki sivilceden görünmüyo yanaklarım. Oysaki leke onlar. senağlama
mrb arkadaşlar,
yaklaşık bi hafta önce doktora gittiğimde isteğim üzerine bende bu ilacı aldım ama henüz kullanmaya başlamadım.çünkü ben üni de okuyorum ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla cildi çok kurutuyo açıkcası bende bunu göze alamıyorum.kullanan arkaşlar acaba bu kuruluk ilacı kullanma süresince mi oluyo yoksa bi süre sora düzeliyomu.benim için önemli bi nokta..
mrb arkadaşlar,
yaklaşık bi hafta önce doktora gittiğimde isteğim üzerine bende bu ilacı aldım ama henüz kullanmaya başlamadım.çünkü ben üni de okuyorum ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla cildi çok kurutuyo açıkcası bende bunu göze alamıyorum.kullanan arkaşlar acaba bu kuruluk ilacı kullanma süresince mi oluyo yoksa bi süre sora düzeliyomu.benim için önemli bi nokta..
mrb arkadaşlar,
kızlar lütfenn yardım edinnÇok üzgünüm çoook
uzun süre kullananlar ben 65 gün dür alıyorum bu ilacısenağlama
acaba adet düzensizliği yapan arkadaşlar oldumu aranızda 40 gündür adet olmuyorum..
göğsüm şişmiş(benim regl dönemimde şişer ve ağrır)sancımda var ama olamıyorum ilaçtanmı acaba diyorumsenağlama
dr.görüştüm ama ilaçla alakalı değil dedi korkuyorum..senağlama
soriyim dedim sizlere lütfen yardım edin.belim zaten ağrıyor ilaçdan dolayı bide adet sancım var ama olmuyorum anlamadımsenağlamamirmirmirmirbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?