Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım :1hug:arkadaşım su serptin yüreğime
bende 3.ayımdayım ama 47 gün geçti hala regl olmadım.. bilmiyorum çok korkuyorumm
bi olsamsenağlama
şu lanet sivilciler yüzünden sağlığımızdan olmıyalımda acaba senin kaçgün geçti oldun.
ben ilk ay 20 mg aldım:çok üzgünüm:
2.ay 20 mg sabah 20 mg.akşam aldım
3.ay ise aynı şekilde 20 mg.sabah 20mg akşam alıyorum hala
tambügün 67 gündür.ilaç kullanıyorum..hayırlısı olur inş.hepimiz için yüce rabbim şifa versin hepimize..:Saruboceq:

güzel duaların için amin canıma.s.

nudemcim benimde aşağı yukarı o kadar zaman geçmişti. her gün bugün olucam galiba diyodum çünkü belim ve karnım ağrıyabiliyodu. sanıyorum ki sen de benim gibi yakın zamanda olursun:1hug:

bende şu anda 3,5 ayımdayım. 2. ayımda bende adet sorunu yaşadım. hatta o ay olmadı. tüm belirtilerini yaşadım ama tam olarak adet olamadım. yalnız sonraki ay o kadar çok oldu ki önceki ayın acısı çıktı.

gölgacım saol:1hug:
ben hala bugünde olmadım ya
sormayın....senağlamasenağlama
göğsümde şişmiş belirtiler var ama adet yok buda sanki az sıkıntım varmış gibi sıkıntı üstüne sıkıntı bindiriyo .
yüce rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım msn adresini tekrar yollarsan kaydedeceğim yeni alabildim msn adresi diğerinde bi problem çıktı.

canım benim nerelerdesin yaa

çok korktum bişeymi oldu diye ulaşamayınca

neyse yeni gördüm mailini bıraktım tekrar inş. dönersin en kısa zamanda..

kızlar bende yarın başlıyorum bu ilaca. 10 yıldır kurtulamadım bu illetten umarım 6 ay sonra bitecek:dance:.sizde kabızlık yaptı mı? benim zaten hemoroid sorunum var eğer kabızlık yapıyorsa yandımmmm . en çok bundan korkuyorum:tomato:

bende cuma günü dokuz eylülden randevu aldım bu ilacı yazar umarım
10 yıldan fazladır tamamen kurtulamadım su illettten
son carem bu ilaç sanırım

bugün 47. günüm sağ elmacık kemiğimde bitane sivilce çıktı yüzüm pürüzsüz şuan :teytey: kuruluk adına hiçbişi yok. Gözlerimdeki kuruluk ve iltihaplanmada geçti sayılır :Saruboceq: eger ay sonunda kolesterolle ilgili bi sorun da çıkmazsa keyfime dicek yok :teytey::teytey:

l.o.t.f. cum seninde sonuçlarını merakla bekliyorum :dance:

evet canım bende merakla bekliyorum sonucumusırnaşık şey ilacı yazdırdım bugün fakat aksiliklerden dolayı tahlillerimi yaptıramadım cumaya kaldı artık:tomato: bir de şu sıralar sanırım soğuktan dolayı yüzüm acımaya başladı. çok hassaslaştı. bende bepanthen krem sürüyorum çatlamasın diye. ankara'nın soğuğu mahvetti benikafamçokkarıştı

bugün 16. günüm.yüzümde aşırı bi kuruluk olmadı ama gözlerim çok kötü ya. kızardı ve ağrıyo.lens takıyodum takamıyorum şimdi.ilaçtan mıdır tam emin de olamıyorum.böyle olması normal mi yoksa doktora gitsem mi?

canım lens kullananların çoğu suni gözyaşı kullanıyo burda. Ben lens kullanmamama ragmen ben bile kullanıyorum. Tabiki doktor kontrolünde. Bence ihmal etme bi göz doktoruna görün.

Son düzenleme:

canım kullandığın ilaç göz kuruluğu yapıyor.doktor bana ilacı yazarken lens kullanıyormusun die sordu ve kullanmadığım halde sunni gözyaşı yazdı.lens kullananlara özellikle tavsiye ediyorlar.bence eczaneden alabilirsin ama doktoruna da sor istersen..

bende dün başladım ama yorumları okuyunca korktum birden ben bu sene össye hazırlanıyorum zaten çok stresliyim psikolojime bi etkisi olurmu acaba.??

bende kullandım 6 ay çoook memnunum yaşasın roaccutane........psikolojik olarak hiç bir yan etkisini görmedim...sadece gözlerim ve dudaklarım ve yüzüm çok kurudu....suni gözyaşı kullandım.....dudaklarım içinde kurtarıcım bepantene.....şu anda yüzümde hiç sivilce yok ve hiç çıkmıyor......iyiki kullanmışımmm.......

peki cnm izlerine iyi geldimi bide doktor bana suni gözyaşı vermedi ben kendim nerden bulabilirim onu:uhm:

peki cnm izlerine iyi geldimi bide doktor bana suni gözyaşı vermedi ben kendim nerden bulabilirim onu:uhm:

cnm sen yeni başlamışsın hemen olmaz benim 1 aydan sonra olmuştu...reçetesiz satılmıyo diye biliyorum doktoruna söylersen sana yazar mutlaka.....

eğer yüzünde çok derin izler yoksa geçiriyo ama çok derin izler kalıyo biraz...ama peeling yaptırabilirsin sonradan.....hiç korkma tamamen kurtulacaksın....bana doktorum demişti roaccutane şehir efsanesi gibi dedi herkez bişey söölüyo bilip bilmeden dedi,ben bunca senelik doktorum roaccutanenin sağlam bir insanın psikolojisini bozduğunu hiç görmedim ayrıca hem antidepresan hem roaccutane kullanan hastalarım var dedi.....

çok sağol cnm ya rahatladım artık tamamen kurtulmak istiyorum bu sivilcelerden biraz korkmuştum ama artık içim rahat teşekkür ederim =)

ablam kullanmıştı.geceleri babamlar kapısında bekliyodu bişey yapcak kendine diye.sürekli ağlıyodu.onun arkadaşınında psikolojisini bozmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…