canım bende de olmuştu geçen ay. normal düzenden baya bi sapma olmuştu. bu ay daha olmadım o yüzden bilemiyorum. ben ilaçtan olduğunu düşünmüştüm doktorun alakası yok demiş. canım bu arada ben 4 ayın sonundayım. 3. ayda oldu bende gecikme.a.s.
canım msn adresini tekrar yollarsan kaydedeceğim yeni alabildim msn adresi diğerinde bi problem çıktı.
bugün 47. günüm sağ elmacık kemiğimde bitane sivilce çıktı yüzüm pürüzsüz şuan :teytey: kuruluk adına hiçbişi yok. Gözlerimdeki kuruluk ve iltihaplanmada geçti sayılır :Saruboceq: eger ay sonunda kolesterolle ilgili bi sorun da çıkmazsa keyfime dicek yok :teytey::teytey:
l.o.t.f. cum seninde sonuçlarını merakla bekliyorum :dance:
bugün 16. günüm.yüzümde aşırı bi kuruluk olmadı ama gözlerim çok kötü ya. kızardı ve ağrıyo.lens takıyodum takamıyorum şimdi.ilaçtan mıdır tam emin de olamıyorum.böyle olması normal mi yoksa doktora gitsem mi?
bende kullandım 6 ay çoook memnunum yaşasın roaccutane........psikolojik olarak hiç bir yan etkisini görmedim...sadece gözlerim ve dudaklarım ve yüzüm çok kurudu....suni gözyaşı kullandım.....dudaklarım içinde kurtarıcım bepantene.....şu anda yüzümde hiç sivilce yok ve hiç çıkmıyor......iyiki kullanmışımmm.......
peki cnm izlerine iyi geldimi bide doktor bana suni gözyaşı vermedi ben kendim nerden bulabilirim onu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?