Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bu ilaçtan kokrkmayın arkadaşlar tamam ağır ama intihar felan ettirmiyor psikolojik sorunları olanalrın kendilernden kaynaklanyor etksini göreceksniz

kızlar beşinci ayımın ilk haftasındayım hersey iyi gidiyor. her gören yüzün iyileşmiş güzel görünüyor diyor.darısı sizlerin başına. hepinize iyi dileklerimi gönderiyoruma.s.

Lizzcim sonucum elime geçti. koktuğum gibi olmadı kolesterolüm 182 çıktı çok şükür. roaccutane kullanırken insan bu sayıya bile seviniyorsırnaşık şey iyi kolesterolüm de yüksek çıktı. avuç avuç götürdüğüm cevizlerden olsa gerek:roflol:

6 ay sabrettim kullandıım her türlü yan etkisini çektim ve şu an yanaklarım sivilce dolu üstelik ilaç bitti iki ay oldu yanaklarımda izler hala var ve geçmedi lanet ediyorum bu ilacı kullandığıma senağlama

l.o.t.f cum çok sevindim senin adına darısı başıma artık. Önceki ay kaç çıkmıştı kolesterolün düşüş varmı?

Moon iz mi var sivilcemi anlamadım. izler için biraz beklemen gerekmiomu?

ben kullandım. psıkolojını ınanılmaz sarsıyor. ama cıldın pruzsuz ve cok daha yumusak oluyor. bun yanı sıra cıldın bı o kadarda hasaslasıyor.

BUYCU hiç korkma bence de. Ben de 6,5 ay kullandım. şimdi çok şükür... raccutane'nın hiç bir etkisi o sivilcelerden kötü diildir. Tek kurtuluş yolu... Bence başladığın ve bu çözümü bildiğin için şanslısın.. Geçmiş olsun şimdiden.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet bende sana katılıyorum. Pozitif düşünün arkadaşlarhihoyyyt ilk aylar gerçekten zor ama iyileşme sürecine girdiğinizde çok mutlu olucaksınız. Bir de psikolojinizi zaman zaman etkiliyor ama bu düşüncenin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ben şuna inanıyorum, ben istemezsem ne deprosyona girerim, ne de üzülürüm:lepi: tabi ki zaman zaman hassaslaştığımız dönemler olacaktır ama her şeye dur diyebilecek güç bizde vara.s.

Lizzz cim teşekkür ederimŞeniz sanıyorum ki 200 e yakındı kolesterolüm. doktor çok iyi dedi sonuçlarıma çok mutlu oldum bende:sm_cool:

canım benim aynı güneş kremini dr. banada verdi ama ben hiç kullanmadım
çünkü nezaman kullnaacağımı bilmiyorum:çok üzgünüm::sm_confused:
yani yüzüm kuruyo sabah yüzümü yıkadıktan sonra mı süriyim çünkü kremimde var
aslında yüzümü hiç bişey sürmek istemiyorum hatta dokunmak bile istemiyorumm düzelmiycek ayrıca benimkii hala çıkıyo 78 gündür kullanıyorum yine aynı..lekeler aynı sivilceler aynısenağlamasenağlama
deli olucam dengem değişti saçlarımı açmaktan bıktım güneşli havalardan nefret eder oldum.....hep karanlık olsun istiyorumsenağlamasenağlama

çok haklısın cnm hiçbir yan etki sivilceden kötü olamaz inş.. bende sizin gibi bitiripte o güzel günleri görebilirim..:dance:

nudemcim bende senin yaşadıklarını birebir yaşadım. üzüldüm hatta ağladım ama zamanla geçicek canım ah şu zamanları yaşarken kendimizi üzmemeyi bir başarabilsek. sabır diyor ya herkes gerçekten de öyle. sabret canım bu günler geçecek. şimdi sana takma, üzülme desemde biliyorum ki vız gelir. en zor zamanlardasın şimdi sen ama bununla başa çıkabilirsen daha kolay olucaktır. nudem bak çok az kalmış daha iyi olucak bunu düşün 3 ay sonrasını düşüna.s.

Rica ederim, sormak istediğin bişi olursa tecrübelerimizi paylaşırız, moral çünkü çok önemli ve bunu birlikte yükseltebiliriz hihoyyyt

moral çok önemli arkadaşlar, moraller yüksek olmalı kaydirigubbakcemile5

slm cnm bnm tedavm biteli nerdeyse 1 sene olacak ama hala düzelmeler devam ediyor.cildim maşallh diyeym çok ii.doktor bana günlk 40mg 6 ay kullanacaksn demşti ama bn 5 ay kullandm.bu kilo ve sivilcenin derecesine yani azlık ya da çokluğu ile iiilgiliymş cnm.doktoruna güven bence :)

slmmmmmm kızlar bayadır uğrayamıyordum.bnm de tedavm bitti hala pudra kullanyrm ama alışkanlıktan dolayı:)cildm Allaha şükürler olsn çok ii gün be gün daha da düzeldiğini hissediyorm.bazen pudra sürmeyi bile unutuyorm :)tedavm biteli çook oldu ama ilaç etkisini zamanla daha ii gösteriyr.kızlarr uzun lafn kısası KAFANIZA TAKMAYIN ,SABREDİN,HERŞY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLUYOOOOOOOOO:)

banada doktor bu ilacı yazacakto ben istemedim ve doktora gitedim daha doğrusu evlendim ve hamile kalırım korkusuyla isistemedim eşimde istemedi ama hala sivilcelerle uğraşyorum

canım arkadaşım loft :1hug:

saol tesellilerin için...:teselli:
bide ben kendimi teselli etsem hafta sonu kuzenimin düğünü var ama birtek ben hazırlanamıyorum herkes nasıl istekle hazırlanıyo ama bennnnsenağlamasenağlama

bak bugün 79.gün ama hala yanaklarımda çıkıyorlar ,açıyorlar,acaba bana etki etmedimi yada etmeyecekmi

bende bi düzensizlik yaptı regl dönemim de geçikti iki aya yakın sonra oldum oda çok fazla sürmedi üçgün falan sürdü sonra bittim..
anlamadım arkadaşım anlamadım..ne yapacağımı bilmiyorum artık bundan sonra ne yapılır..
biliyormusun loft..
nişanımı bile uzatıyorum ben 10.05.2008 sözlendim
nişan istiyorlar ama ben istemiyorum geçiktirdikçe geçiksin istiyorumm..
soğudum herşeydennnsenağlamasenağlama

aynı benim gibi senin tedavinde işte. benim 3 ay bittiğinde hiç umudum kalmamıştı. etkisini hiç göstermeyecek sanıyordum. bazı arkadaşlarda hemen etkisini gösterebiliyor ama bende geç oldu. sanıyorum seninde böyle olacak bu duruma üzülmeni gerçekten çok iyi anlıyorum. çünkü bende üzülmüştüm ama lütfen kendini çok yıpratma. olumlu düşündükçe olaylara, kendimize daha pozitif bakacağımızı düşünüyorum. moralimizin yüksek olması bizim yararımızaa.s.

bende kaç gündür sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşıyorum:sm_cool: bunun nedeni yüzümün iyileşmesi, daha da iyi olacağına inanmam canım. inanıyorum ki bu psikolojiden çabuk kurtulacaksın. bu ay da bitsin yüzün iyileşmeye başlasın senden mutlusu olamayacak bence:lepi:

keşek ist.olsan loft.
kimseyle görüşmek istemiyorum moralim çok bozuk
arkadaş olurdun bana
bide senin kaç gün oluyo tatlım.....

canım ben 5. aydayım. ayrıca burdan yardım edebildiğim kadar yardım ederima.s.. bak ben buraya yazmaya başladığımda bir ay bile olmamıştı zaman çok çabuk geçiyor sende yarılamışsın bile tedavinikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…