BUYCU hiç korkma bence de. Ben de 6,5 ay kullandım. şimdi çok şükür... raccutane'nın hiç bir etkisi o sivilcelerden kötü diildir. Tek kurtuluş yolu... Bence başladığın ve bu çözümü bildiğin için şanslısın.. Geçmiş olsun şimdiden.. :)
Kızlar size kullandığım güneş koruyucuyu önermek istedim doktor tavsiyesi.Geçenlerde parlaklık problemi olan arkadaşların yazısı vardı o zaman yazmadım çünki nemlendiricinin üzerine sürmüştüm makyaj yapmam gerekiyodu sonuç feciydi. En son yalnızca güneş koruyucu sürdüm sonuç çok hoşuma gitti lekelerin görüntüsünü bile hafifletti diyebilirim. Umarım sizde memnun kalırsınız.:dance: LA ROCHE POSAY fluid extreme 50+ a.s
BUYCU hiç korkma bence de. Ben de 6,5 ay kullandım. şimdi çok şükür... raccutane'nın hiç bir etkisi o sivilcelerden kötü diildir. Tek kurtuluş yolu... Bence başladığın ve bu çözümü bildiğin için şanslısın.. Geçmiş olsun şimdiden.. :)
canım benim aynı güneş kremini dr. banada verdi ama ben hiç kullanmadım
çünkü nezaman kullnaacağımı bilmiyorum:çok üzgünüm::sm_confused:
yani yüzüm kuruyo sabah yüzümü yıkadıktan sonra mı süriyim çünkü kremimde var
aslında yüzümü hiç bişey sürmek istemiyorum hatta dokunmak bile istemiyorumm düzelmiycek ayrıca benimkii hala çıkıyo 78 gündür kullanıyorum yine aynı..lekeler aynı sivilceler aynısenağlamasenağlama
deli olucam dengem değişti saçlarımı açmaktan bıktım güneşli havalardan nefret eder oldum.....hep karanlık olsun istiyorumsenağlamasenağlama
evet bende sana katılıyorum. Pozitif düşünün arkadaşlarhihoyyyt ilk aylar gerçekten zor ama iyileşme sürecine girdiğinizde çok mutlu olucaksınız. Bir de psikolojinizi zaman zaman etkiliyor ama bu düşüncenin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ben şuna inanıyorum, ben istemezsem ne deprosyona girerim, ne de üzülürüm:lepi: tabi ki zaman zaman hassaslaştığımız dönemler olacaktır ama her şeye dur diyebilecek güç bizde vara.s.
Lizzz cim teşekkür ederimŞeniz sanıyorum ki 200 e yakındı kolesterolüm. doktor çok iyi dedi sonuçlarıma çok mutlu oldum bende:sm_cool:
evet bende sana katılıyorum. Pozitif düşünün arkadaşlarhihoyyyt ilk aylar gerçekten zor ama iyileşme sürecine girdiğinizde çok mutlu olucaksınız. Bir de psikolojinizi zaman zaman etkiliyor ama bu düşüncenin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Ben şuna inanıyorum, ben istemezsem ne deprosyona girerim, ne de üzülürüm:lepi: tabi ki zaman zaman hassaslaştığımız dönemler olacaktır ama her şeye dur diyebilecek güç bizde vara.s.
Lizzz cim teşekkür ederimŞeniz sanıyorum ki 200 e yakındı kolesterolüm. doktor çok iyi dedi sonuçlarıma çok mutlu oldum bende:sm_cool:
slm cnm bnm tedavm biteli nerdeyse 1 sene olacak ama hala düzelmeler devam ediyor.cildim maşallh diyeym çok ii.doktor bana günlk 40mg 6 ay kullanacaksn demşti ama bn 5 ay kullandm.bu kilo ve sivilcenin derecesine yani azlık ya da çokluğu ile iiilgiliymş cnm.doktoruna güven bence :)kızlar mrb ben burada yeniyim..forumları okudum çok yararlı şeyler var gerçektende...:)bende roaccutanecıyım..8gündür kullanıyorum yalnız aklıma birşey takıldı..roaccutanenin prospektüsünde tedavide toplam 120mg/kg alınmalıdır diyor tekrar etmemesi için aknenin..buna dikkat edeninz var mı kızlarr..örneğin ben 60 kiloyum.doktorum doktorum 30mg verdi sivilcem çok değil diye,ve 6 ay süreyle...prospektüste yazana göre 7200mg almam gerekiyor ama bnmki sadece 5400mg da kalıyor...aklıma bu takıldı bir kaç gündür..bukadar sıkıntıya katlanıyoruz bari tekrarlanmasın((((yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?