Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben zoretanin kullanmaya başladım ..Sanırım ikiside aynıymış çünkü roaccutane 'nin reçetesini vermiştii doktor imzalarkende roaccatunenindı..
daha iki gün olduu sabırla bekliyorum baklm ne zaman çıkcak sivilceler die biliyorum benimkileri dışa vurduğunda çok oucak o zman ki halimi dşünmek bile istemiyorum..:Sama diorm ki zaten var zaten çıkıo hiç diilse son olur..
Neyse arkadaşlar herkse sabır..

yaa yüzümde bissürü sivilce çıktı başlarda sizindemi böyle oldu??

arkadaşlar roaccutane kullanırken gözenekler temizlendiği için açılıyo ve daha geniş görünüyo bunun için kullandığınız bi şey var mı gözenekleri sıkılaştırmak için ne yapabilirimfisfisfis

kızlar ne olur yardım edin ben çok kötü bişey yaptım senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlama

dün yengemler ağda ile yüzünü alıyorlardı dedim bende bıyıklarımı alıyım barii
ama kaş yapayım derken göz çıkardım maholdu kıpkırmızı şuan ve acayip yanıyo ne olur biçare allah aşkına öldürecem kendimi bi insan bu kadar salak olamaz ne yapacam ben kızlar bile bile kendimi ateşe attımsenağlama

leke kalacak diğerleri azmış gibi yanık gibi oldu allahım ne olur bi çare yüce rabbimsenağlama

Aktarlarda kantaron yağı oluyo bi araştır istersen netten. yanık,kırmızılık,yara,leke vs. geçiriyo hemen leke kalmıyo. Hatta yıllarca geçmeyen lekelerde bile kullanılıyomuş ama leke tazeyken kullanımı daha çabuk sonuç veriyomuş.

saol lizz kullanan varmı acaba ağdadan sonra iyi gelirmi acaba
şimdi bepanthen sürdüm inş. iyi gelir
akşam iş çıkışı alırım ben o yağı aktardann

canım sen kullanıyor musun kantaron yağını? acaba denesem mi? ama ilacın bitmesini beklemek sonra denemek bana daha mantıklı geldi:uhm:

evet kantaron yağını bende duymuştum ama ilaç bitince kullanıcam ben iz tedavisi için bişeyler ilk bi geçsinde sivilceler.. bişey daha sorucam bu sivilce dönemi ne zaman biticek??

cilt tahrişlerinde hametan çok iyi. ben agda yaptıktan sonra kızaran yerlere sürüyordum. ne kızarıklık ne de sivilce oluyordu.tabii bepanthene plus da aynı işi görür. geçmiş olsun

ben roccutan ı 2 yıl önce kullandım 6 ay boyunca...zaten her ay tahlil yapıyolar kan tahlili kolestrolü falan ölçüyolar ona göre veriyor doktor ilacı yani doktor kontrolü altında oluyosun...ilk başlarda geçmedi acayip bir dudak kuruması yaptı onunla birlikte bepanten kullandım dudaklarım için..daha sonra cildim pul pul döküldü 2 ay sonunda azaldı sivilcelerim ve sonunda tamamen kurtuldum onlardan...2 yıl oldu sivilceye falan rastlamıyorum hiç...arkadaşlarım çevremdeki insanlar sonuca şaşırıp kaldılar...doktorunuz öneriyorsa korkmayın çünkü onu zaten son çare olarak uyguluyor önce başka ilaçlar veriyolar son çare bu yani....bana yan etki olarak dudak kuruluğu ve sinir bozukluğu yaptı ..eğer çok ağar olursa zaten doktor birde sakinleştirici ilaç veriyor ama ben onu istemedim....şu an çok mutluyum 2 yıldır sivilceden eser yok...kızartma yemeniz yasaklanıcak bir müddet ama bence buna değer....

canım sen kullanıyor musun kantaron yağını? acaba denesem mi? ama ilacın bitmesini beklemek sonra denemek bana daha mantıklı geldi:uhm:

Dün aldım bende baya bi araştırdım netten.
Gece yatmadan önce yanaklarıma sürdüm. Sabah kalktıgımda yumuşacıktı.
Elimi yüzümden alamadım :)
Bi günde sonuç vermez tabikide ama pudrayı sürdüğümde falan yüzüm kabuklanıyodu o görüntü gitti.
Lekelere de kısa sürede etki edicene inanıyorum.

Bu arada kızlar yüzüme dokundugumda hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim kendimi.
5 senedir ilk defa bu kadar pürüzsüz yüzüm. Şükrediyorum hep.
Ağlayıp dualar ettiğimi hatırlıyorum o kadar etkilemişti psikolojimi bu sivilceler.
Bu yağda eğer etki ederse lekelerden de kurtulucam inşallah.

evet kantaron yağını bende duymuştum ama ilaç bitince kullanıcam ben iz tedavisi için bişeyler ilk bi geçsinde sivilceler.. bişey daha sorucam bu sivilce dönemi ne zaman biticek??

Herkeste farklı oluyo aslında. ben de 3 ay sürdü umarım sende daha az sürer. Ama sonra bitiyo merak etme :)

ayhh =) inanmıyorum 3 ay çok fazla ya ama ne kadar olursa olsun dayanıcam kararlıyım..

kızlar size çok acil bişi danışmam lazım!!!

bugun doktora gittim aşırı sivilcem yok ama çıkanlar ağrılı oluyordu birde vucudum da çıkardı benim. bana bu ilacı verdi herşey geçicek dedi.

benim sorunum da şu ben çeneme iğneli epilasyon yaptıyıroum tam 7 aydır onun acısını çektim, sabrettim ve tüylerim azaldı da...ama dokrotum ikisinin aynı anda olımyağını söyledi bana

şimdi ben ne yapcam.?? 7 ay dayandım epilasyona sivilicelerde geçsin istiyorum. yani ikiside benim için önmli bir sorun. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal hesabbı

SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM LÜTFEN YARDIM EDİN

ya kızlar benimde biişi danışmam lazım

Ben zoretanin kullanıyorum .7 ocakta içtim ilk hapı yani 7 ocakta başladım ve 17 ocakta Uludağ gezimiz var önceden ayarlamıştık.Şimdi burda diğer sayfaları okyunca güneşte kızarıyor çıkmak istemiyorum gibi sorunlar gördüm ..Bildiğinz gibi dağda güneş daha çok yakar hele kardayken...Bi sorun oluşturur mu sizce?

böyle durumlarda yüksek faktörlü bir güneş kremi kullanmayı öneriyorlar. sen yine de dikkat edersin hem 10 günlükken cilt o kadar hassaslaşmaz. ben önlem alırsan sorun olacağını zannetmiyorum:))

meraba ben uzun zamandır girmiyorum benim ablam bu ilacı kullandı bitti ilacı şimdi yüzü pürüssüz ama izleri kaldı sadece.ben ilacı kullanmaya başladım we 4.5 ay oldu neredeyse ama hala geçmedi sivilcelerim dudağımın kenarlarında beyaz ucu olmayan noktalar wardı büyük büyük.onlar siwilce oluyo suan ve çok acıyo suratım sürekli kızarıyo hele saat 1i geçince direk kızarmaya başlıyo kulaklarım yanaklarım yanıyo.haftaya kontrole gidicem sorucam doktora ne zaman geçicek bu sivilceler diye alnımda yanaklarımda hala siwilceler war lütfen biri bişi desin :1no2:

kızlar size çok acil bişi danışmam lazım!!!

SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM LÜTFEN YARDIM EDİN

canım o dedıgın hap dırekt verılcek bısı degıl bır yıgın tahlıl yapılması lazım..karacıgere kadar bakıolar cunku cok fazla yan etkısı var.ustelık uzun bı donemden sonra karar verılıor ve sen bazı kagıtlara ımza atıosun bısı olursa sorumlulugu onlar almasın dıe.ve o ılac cok agır yazın kullanamıosun alkol alamıosun dudakların cok kotu kuruyup catlıo ve buzusuo ozellıkle evlı bayanlar ıcın cok daa dıkkatlı olunması gerekıo bence sıvılcılerın ıcın bukadar dert yapma onlar gelıp gecıcı hem cok degıl demıssın ama cenendekı olay daaa onemlı tabı bu benım gorusum.ustelık sana soyle bısı dıyebılırım benımde sıvılcem cok fazlaydı sadece aklıma geldıkce sabun kkullanmadan yuzumu yıkıodum ve kesınlıkle havlu kullanma pecete ıle kurula yuzunu at gıtsın..o hap cok etkılı ama o ılerı derece de yara boyutundakı sıvılceler ıcn..

ben 6. ayımda tatile gittim hem de temmuzdu. Yüzümde güneş lekeleri olmaya başladı. Şimdi kış olduğundan belli diil, ama güneşe çıkınca belli oluyor. Ama sen daha yeni başlamışsın ilaca. Bence yüzünü koruyacak bi şapka takarsın, faktörü 50+ olan bir güneş kremi ( tavsiyem avene'dir) sürersin, direk maruz kalmamaya çalışırsın olur biter. kremini 2-3 saatte bi yenile. Kolay gelsin... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…