Aktarlarda kantaron yağı oluyo bi araştır istersen netten. yanık,kırmızılık,yara,leke vs. geçiriyo hemen leke kalmıyo. Hatta yıllarca geçmeyen lekelerde bile kullanılıyomuş ama leke tazeyken kullanımı daha çabuk sonuç veriyomuş.
kızlar ne olur yardım edin ben çok kötü bişey yaptım senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlama
dün yengemler ağda ile yüzünü alıyorlardı dedim bende bıyıklarımı alıyım barii
ama kaş yapayım derken göz çıkardım maholdu kıpkırmızı şuan ve acayip yanıyo ne olur biçare allah aşkına öldürecem kendimi bi insan bu kadar salak olamaz ne yapacam ben kızlar bile bile kendimi ateşe attımsenağlama
leke kalacak diğerleri azmış gibi yanık gibi oldu allahım ne olur bi çare yüce rabbimsenağlama
canım sen kullanıyor musun kantaron yağını? acaba denesem mi? ama ilacın bitmesini beklemek sonra denemek bana daha mantıklı geldi:uhm:
evet kantaron yağını bende duymuştum ama ilaç bitince kullanıcam ben iz tedavisi için bişeyler ilk bi geçsinde sivilceler.. bişey daha sorucam bu sivilce dönemi ne zaman biticek??
kızlar size çok acil bişi danışmam lazım!!!
SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM LÜTFEN YARDIM EDİN
ben 6. ayımda tatile gittim hem de temmuzdu. Yüzümde güneş lekeleri olmaya başladı. Şimdi kış olduğundan belli diil, ama güneşe çıkınca belli oluyor. Ama sen daha yeni başlamışsın ilaca. Bence yüzünü koruyacak bi şapka takarsın, faktörü 50+ olan bir güneş kremi ( tavsiyem avene'dir) sürersin, direk maruz kalmamaya çalışırsın olur biter. kremini 2-3 saatte bi yenile. Kolay gelsin... a.sya kızlar benimde biişi danışmam lazım
Ben zoretanin kullanıyorum .7 ocakta içtim ilk hapı yani 7 ocakta başladım ve 17 ocakta Uludağ gezimiz var önceden ayarlamıştık.Şimdi burda diğer sayfaları okyunca güneşte kızarıyor çıkmak istemiyorum gibi sorunlar gördüm ..Bildiğinz gibi dağda güneş daha çok yakar hele kardayken...Bi sorun oluşturur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?