Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
weee 7. ayımı bitirmek üzereyim..(düşük dozda kullandığım için uzun sürdü) sivilcelerime güle güle dedim :)) yalnız şimdi bu cildi nasıl korumalı onu düşünüyorum.nasıl bi bakım yapmalıyım bundan sonra tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

ve son 10 günüüümmmmm:lepi::lepi::lepi:
bende düsük dozda kullandigim icin uzun sürdü
simdi son 10 günde 10mg alicam
leke cok az kaldi bende..ama cok dikkatliydim arkadaslar..sizde dikkat edin lutfen tavsiye edilen her hususa ..mutlaka farki fark ediceksiniz!

sonrasi icin yulaf unuyla maske düsünüyorum..önceden yapardim ve memnun kalirdim
haftalik kur tarzinda yapicam

Haze 0445 madem baslamissin tüyler icin tedaviye önce onu sonuclandir bence.. emegin zahmetin bosa gitmesin.. bitince baslarsin bu tedaviyede..

Bence önce başladığını bitir. Bitince biraz cildini dinlendir, sonra öbürkünü kullan bence. nasılsa çok fazla diilmiş sivilceler. Biraz daha beklesin.

canım bende kullandım 2006 da doktorum dedi dayanman gerekio yan etkilerine eğer tamamen geçmesini istiosan 6ay sonunda bebek gibi cildim olucakmışşş... vallaa yok öle bişi izlerim geçmedi ve doktor dedi ee mucize bekleme vs :uhm: bu ilaç son noktan olsun, hiç stress yapma kafana hiçbişi takma, bunlardan da oluyo çünkü..ben ne anladım biliomusunuz en iyisi hiç ilaca başvurmadan kendiliğinden geçmesini beklemek çünkü hatırlıorum ilaç kullanmadığımda benim izlerimde olmazdı ama şimdi aynı tas aynı hamam devam edio vallaa gelen geçen yok =) kısaca tavsiye etmiyorum ıı ııııhh :

2. haftaya girdim dudaklarım acayip kurudu ya ama gerçekten faydasını görüyorum.. =)

merhaba arkadaşlar...hepinize allah sabır versin inş kurtulursunuz...ben sizden bişey rica etcem ..arkadaşlar buraya yüzlerinizi yani sadece sivilce olan kısımların resimlerini ekleyebilir misiniz.? hatta ilacı kullandıktan öncesi ve sonrasını? bende de sivilce sorunu var 7 yıldır çekiyorum ne paralar harcadım geçmedi.her gece ilaçlarla uyumaktan bıktım...yüzümde azalmasına rağmen izler var ve hala sivilce çıkar.ve kaşımda sırtımda saçımda bile çıkıyo az da olsa.ben bu roaccutaneyi hangi yüzler kullanabiliyo onu merka ettiğim için istiyorum sizden.eminim çoğu kişinin işine yarayacaktır.lütfen arkadaşlar imkanınız varsa ekleyin resimlerinizi.bende ekleyebilirim tabiki

Ben kaşınmaya başladım..Aman Allah'ım vücudum yüzüm kafa derim nasıl kaşınıyor anlatamam uyuz gibi oldum..yüzüm kızardı yanıor ve kaşınıyor ben dudaklarım kurur die bekliyordum alhhtan daha hiç bi kuruma beliritisi göstermedi gerçi daha 6. gündeyim ama.. yüzümde sivilce artışı bayağı oldu hepside iltihaplı kötü duruyor ama sabır çekiyorum mecburen =(

yarın ikinci ayım doluyo kontroller için hastaneye gidicem umarım bi sorun çıkmaz. O kadar pimpirikli ve çekilmez oldum ki 10 dakikada bir şuram ağrıyo buram ağrıyo demekten kendimden sıkıldım artık. Ama gerçekten ağrıyo 53 gündür regl olmadım. Hareket ettikçe belim,dizlerim,sırtım,boynum heryerim ağrıyo sanki. Çok korkuyorum dengem bozuldu Bazen kendimi bile kandırmak adına çok iyiyim çok mutluyum herşey süper modlarına giriyorum ama uzun sürmüyo İlacın yan etkisinden çok ben kendimi yedim bitirdim senağlama Sınavlar dersler dershane üstüne bide ilaç,diyet, kremler, göz damlaları senağlama ani hareketlerde tutulup kalmalar senağlama offf sinirlerim bozuldu heralde tutamadım içimde yazdım hepsini senağlama Özetle bu ilaç 2 ayda beni bile çileden çıkardı senağlama

niye kimse soruma cvp vermiyosenağlama arkadaşlar roaccutane kullanırken açılan gözenekler için ne kullanıyosunuz hihoyyyt

ay canım ya:teselli: arada bir böyle patlıyosun gerçekten ama şunu söyleyim ilk 2- 3 ay gerçekten daha zor. bu zor zamanlarda dayanabilirsen gerisi daha kolay olucaktır. bizi haberdar et olur mu sonucundan canıma.s.

niye kimse soruma cvp vermiyosenağlama arkadaşlar roaccutane kullanırken açılan gözenekler için ne kullanıyosunuz hihoyyyt

twenty_one ben cevap vereyim. ben birşey kullanmıyorum doğrusu. zaten yüzüm çok hassaslaştı hiç birşey kullanmıyorum, temizleme ve nemlendirmeden başka. saldım çayıra, mevlam kayıra durumları:teytey: ben yardımcı olamadım ama belki birşey kullananlar vardıra.s.

ay canım ya:teselli: arada bir böyle patlıyosun gerçekten ama şunu söyleyim ilk 2- 3 ay gerçekten daha zor. bu zor zamanlarda dayanabilirsen gerisi daha kolay olucaktır. bizi haberdar et olur mu sonucundan canıma.s.

olur canım perşembe alıcam sonuçlarımı iyi çıkarsa ilk işim sizle paylaşmak olur zaten hihoyyyt..
Regl olmadığımı söyledim doktora ilaç düzensizlik yapar normal ama bi şüphen varsa :CüvCüv: test yapalım dedi çok utandım yok şüphem dedimsırnaşık şey..Zaten eve geldiğimdede öle bi sorunum kalmadı şiddetli bel ve kasık ağrılarım bile umrumda değil oldum sonunda sırnaşık şeysırnaşık şey Psikiyatri servisine de gitcktm ama kapıya kadar gidip geri döndüm çok korktum :dance:

aaaaa sen rumuzunu değiştirmişsinsengözlerimebaksanab ayrıca kırmızı yaptığım yere çok güldümsırnaşık şey neden canım ya, niye korkuyosun ki destek almaktan , ben bu işlerin içinde olduğum için arkadaşlarımdan alıyorum desteği sağolsunlar ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiler bana o kadar ay boyuncalaelaelaelaelae bu konuda yardımım olabilirse elimden geleni yaparım liz unutmaa.s.

az önce dersteyken bi derinlere daldım sonra senin bölümün geldi aklıma acaba lotf yardımcı olabilirmiki bana dedim içimden. Tam da o sırada dersten koptugumu farkedince konsantrasyon bozukluğum oldugu geldi aklıma benneyaptımki
Sanırım ilaç tedavisi gerekli. Ayrıca bende aşırı heyecan,aşırı sinir,ağlama krizleri falan da oluyodu daha önceden beri. Gitmişken toptan tedavi ettiriyim diye düşünmüştüm ama yapamadım :1no2::1no2:
Yardımcı olabiliceğin türden bişiilerse diğer taraftan bağlanıyım mı sana

Kızlar yaa kaşınan var mı aranızdaa ???yok mu bu kaşıntının bi çaresi :S Uyuz gibi oldumm

roccutan kullanırken cildiniz dökülecek kaşınacak yanıcak korkmayın evet kötü bir görüntü oluyo ben yaşadım ama sonucunda muhteşem bir cilt için buna değer...ben doktorun dudak çatlaması için verdiği bepantenden sürüyodum yüzüme bazen....ama siz doktora sormadan sürmeyin...

ben kullanalı 3 ay olucak nerdeyse hala sürekli sivilce çıkıyo hemde kocaman normal mi bunlar ne zaman geçiceek ((

kızlar sonuçlarımı aldım değerler mükemmel:dance:
tek sorun hdl kolesterolüm düşmüş alt sınıra çok yakın
geçen ay yüksek olan bütün değerler büyük oranda düşmüş içime serin sular serpildi sanki :dance::dance:

gözün aydın canım. böyle giderse bir problem olmadan tedavini sonuçlandırırsın:lepi:

teşekkür ederim kızlar düşünceleriniz içina.s. epilasyona devam etmeye karar verdim, bu bitsin ondan sonra ilaça.s

bu arada gç cevap yazdım kusura bakmayın sınav haftamdı yeni bitti finallerim. yaşasın tatil:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…