Bence önce başladığını bitir. Bitince biraz cildini dinlendir, sonra öbürkünü kullan bence. nasılsa çok fazla diilmiş sivilceler. Biraz daha beklesin.kızlar size çok acil bişi danışmam lazım!!!
bugun doktora gittim aşırı sivilcem yok ama çıkanlar ağrılı oluyordu birde vucudum da çıkardı benim. bana bu ilacı verdi herşey geçicek dedi.
benim sorunum da şu ben çeneme iğneli epilasyon yaptıyıroum tam 7 aydır onun acısını çektim, sabrettim ve tüylerim azaldı da...ama dokrotum ikisinin aynı anda olımyağını söyledi bana
şimdi ben ne yapcam.?? 7 ay dayandım epilasyona sivilicelerde geçsin istiyorum. yani ikiside benim için önmli bir sorun.yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal hesabbı
SİZCE HANGİSİNİ TERCİH EDEYİM LÜTFEN YARDIM EDİN
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
yarın ikinci ayım doluyo kontroller için hastaneye gidicem umarım bi sorun çıkmaz. O kadar pimpirikli ve çekilmez oldum ki 10 dakikada bir şuram ağrıyo buram ağrıyo demekten kendimden sıkıldım artık. Ama gerçekten ağrıyo53 gündür regl olmadım. Hareket ettikçe belim,dizlerim,sırtım,boynum heryerim ağrıyo sanki. Çok korkuyorum dengem bozuldu Bazen kendimi bile kandırmak adına çok iyiyim çok mutluyum herşey süper modlarına giriyorum ama uzun sürmüyo İlacın yan etkisinden çok ben kendimi yedim bitirdim senağlama Sınavlar dersler dershane üstüne bide ilaç,diyet, kremler, göz damlaları senağlama ani hareketlerde tutulup kalmalar senağlama offf sinirlerim bozuldu heralde tutamadım içimde yazdım hepsini senağlama Özetle bu ilaç 2 ayda beni bile çileden çıkardı senağlama
niye kimse soruma cvp vermiyosenağlama arkadaşlar roaccutane kullanırken açılan gözenekler için ne kullanıyosunuz hihoyyyt
ay canım ya:teselli: arada bir böyle patlıyosun gerçekten ama şunu söyleyim ilk 2- 3 ay gerçekten daha zor. bu zor zamanlarda dayanabilirsen gerisi daha kolay olucaktır. bizi haberdar et olur mu sonucundan canıma.s.
olur canım perşembe alıcam sonuçlarımı iyi çıkarsa ilk işim sizle paylaşmak olur zaten hihoyyyt..
Regl olmadığımı söyledim doktora ilaç düzensizlik yapar normal ama bi şüphen varsa :CüvCüv: test yapalım dedi çok utandımyok şüphem dedimsırnaşık şey..[/B]Zaten eve geldiğimdede öle bi sorunum kalmadı şiddetli bel ve kasık ağrılarım bile umrumda değil oldum sonunda sırnaşık şeysırnaşık şey Psikiyatri servisine de gitcktm ama kapıya kadar gidip geri döndüm çok korktum :dance:
aaaaa sen rumuzunu değiştirmişsinsengözlerimebaksanab ayrıca kırmızı yaptığım yere çok güldümsırnaşık şey neden canım ya, niye korkuyosun ki destek almaktan , ben bu işlerin içinde olduğum için arkadaşlarımdan alıyorum desteği sağolsunlar ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiler bana o kadar ay boyuncalaelaelaelaelae bu konuda yardımım olabilirse elimden geleni yaparım liz unutmaa.s.
kızlar sonuçlarımı aldım değerler mükemmel:dance:
tek sorun hdl kolesterolüm düşmüş alt sınıra çok yakın
geçen ay yüksek olan bütün değerler büyük oranda düşmüş içime serin sular serpildi sanki :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?