Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gözün aydın canım. böyle giderse bir problem olmadan tedavini sonuçlandırırsın:lepi:

inşallah..hepimiz.. :1closedeyes:
Kolesterol sorunu yaşayan herkes yediklerine dikkat ederek bu sorunu aşabilir..Örnek olarak lotf ve ben varız:teytey:

ben kullanalı 3 ay olucak nerdeyse hala sürekli sivilce çıkıyo hemde kocaman normal mi bunlar ne zaman geçiceek ((

çok normal canım moralini bozma benimde öyle olmuştu...sonucu güzel olucak emin ol...a.s

ya kızlar benim iki gündür deli gibi ellerim bileğim kaşınıyor. ne yapsam geçer acaba? bileniniz var mı-tatlicadiarzu-

Peki yüz ve saç derisi kaşınması için bi çare bilen var mı?Ne kadar zamn sonra geçicek çünkü çok zormuş kaşınmak hele de kafanızn kaşınması insan çıldırcak gibi oluyor

bepanten kullan , zamanla geçecek, ben de oldu :)

canım teşekkür ederim ama ben kullanmaya başlayalı 4 buçuk ayı geçti. o kaşınmalar bende de oldu ama bu çok fazla. sanırım nemlendirmeye pek dikkat etmedim bu aralar ondan oldu ya da tamamen başka birşey. bepanthen sürmemiştim bu gece de onu süreyim bakalımkafamçokkarıştı

Peki yüz ve saç derisi kaşınması için bi çare bilen var mı?Ne kadar zamn sonra geçicek çünkü çok zormuş kaşınmak hele de kafanızn kaşınması insan çıldırcak gibi oluyor

tedaviye ilk başladığımda bende de olmuştu böyle. kurumaya başlayan cilt kaşınıyor. ama çok uzun sürmedi bende, cildimi etkili nemlendirmeye dikkat ettim. saç derisi içinse bir fikrim yok canıma.s.

bu ilacı 3 aydır kullanıyorum ama sivilcelerim hala çıkıyor. lavanta kürü iyi geliyormuş kullansam zararı olur mu acaba

Lavanta kürünü bende kullanıcam. Bitki sonuçta bişey olmaz. Hem karaciğer sağlığı açısından da iyiymiş. ki bizim karaciğerimizi korumamız gerekiyor zaten.

karaciğerimizi korumamız gerekiyor ama ilaçla birlikte zararı olur diye korkuyorum. bu kür yapıldıktan sonra içiliyor dimi? lekelere de bu şekilde mi iyi geliyor

canım benim lekelere nasıl etki ettiği hakkında pek bi bilgim yok daha çok karaciğer kısmıyla ilgilendim. Bitkinin de ilaçla bi reaksiyona geçiceni düşünmüyorum. Ama yinede kesin bi yargı değil tabi.

bu ilacı 3 aydır kullanıyorum ama sivilcelerim hala çıkıyor. lavanta kürü iyi geliyormuş kullansam zararı olur mu acaba

delikafaduldenkullanma, başka hiç bişi kullanma.:1no2: Çünkü cildin çok hassaslaşıyo, hiç beklemediğin tepkiler verebilir cildin. bu ilacı kullanırken bepantenden başka bişi sürme, o da kuruyan yerlere... hatta bıyıklarını falan da sakın ağda ile falan alma. Bütün derini söküp getiriyo valla. kabuk balıyo sonra bir hafta. Dr. uyarmıştır gerçi. Bırak çıksın sivilceler, bunlar son direnişleri... ama başka kür mür, maske falan yapma bence... Ben yapmıştım, yüzüm pancar gibi oldu, üstelik bitkisel bişiydi. zaten yanmaya başladı hemen ve alel acele yıkadım, 2 gün yüzüm pancar gibi kaldı,:1ninca: hiç geçmicek sandım, çok korktum. O nedenle yapma derim ben.:Saruboceq: bırak kendi haline, ilacını düzenli al, o halledecek hepsini, merak etme. Geçmiş olsun şimdiden...:1hug:

yaklaşık 7 sene önce kullanmıştım roaccutane'ı. 7 senedir tek tük çıkıyordu. regL dönemlerimde vs. O da nadiren. yüzümde sadece küçük izler vardı. Onlarla bile mutluymuşum şuan onu hissediyorum. 4 ay önce sivilcelerim çoğalmaya başladı. Doktora gittim ve bana ilk önce La Roche Posay Effaclar temizleme jeli ve nemlendirici verdi. O kadar para verdim 1 gr etkisi olmadı. sivilce kremi değil ki zaten. Dooktoun onu verme amacının tamamen ticaret olduğunu düşünüyorum. Kontrole gittiğimde baktı işe yaramamış bu sefer aksil ile tetradox verdi. Onlarda bi işe yaramadı. 4 ay geçmişti ki doktorumu değştirmem gerektiğini hissettim. Çünkü sivilcelerin azaldığı yoktu. Az bile olsa öyle inatçı ki sivilcelerim indiği zaman leke kalıyor. yani sivilcenin hiç çıkmaması gerekiyordu. bi sonraki doktorum bana roaccutane yazdı. şuan 1. haftayı devirdim. Sivilcelerim daha da çoğaldı. ama cildin tepkisi olduğunu biliyorum. Umarım izleri kalmaz. hafiften dudaklar ve burun da kuruyorr. Bu artan sivilceler ne zaman azalmaya başlar sizcee??

lavanta kürü yüze sürülmüyoki zaten içiliyo :) Bi nevi lavanta çayı -tatlicadiarzu- lavantayı suda demliyosun :dance:

sivilcelerin geçmesi için içiyoruz. yani karaciğeri yağlardan arındıran bir kür.
non-foto : uyarın için sağ ol. o hataya ilk ay düşmüştüm. bıyıklarımı alırken resmen derim soyuldu , çok canım acımıştı ama akıllandım artık. şimdi de cımbızla alıyorum, çoğalacak ama yapacak bir şey yok.

sivilceleri geçirdiğine inanmıyorum da yüzüne parlaklık canlılık getirdiğini biliyorum.. Ve karaciğerede oldukça faydalı..

yaşasınnn bende bugünden itibaren roaccutanelıyım :))
sizlere gelişmeleri artık burdan zevkle aktarıcam umarım bende sizler gibi mutlu mesut bir şekilde tedaviyi noktalarım :))

sivilceleri geçirdiğine inanmıyorum da yüzüne parlaklık canlılık getirdiğini biliyorum.. Ve karaciğerede oldukça faydalı..

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinŞeniz

yaşasınnn bende bugünden itibaren roaccutanelıyım :))
sizlere gelişmeleri artık burdan zevkle aktarıcam umarım bende sizler gibi mutlu mesut bir şekilde tedaviyi noktalarım :))

görkem hoşgeldin aramıza. sen bu enerjiyle tedavini çok güzel tamamlarsın emin ol. zor günlerinde bile bu enerjini, umudunu hiç kaybetme. bekliyoruz gelişmeleria.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…