gözün aydın canım. böyle giderse bir problem olmadan tedavini sonuçlandırırsın:lepi:
ben kullanalı 3 ay olucak nerdeyse hala sürekli sivilce çıkıyo hemde kocaman normal mi bunlar ne zaman geçiceek((
ya kızlar benim iki gündür deli gibi ellerim bileğim kaşınıyor. ne yapsam geçer acaba? bileniniz var mı-tatlicadiarzu-
bepanten kullan , zamanla geçecek, ben de oldu :)
Peki yüz ve saç derisi kaşınması için bi çare bilen var mı?Ne kadar zamn sonra geçicek çünkü çok zormuş kaşınmak hele de kafanızn kaşınması insan çıldırcak gibi oluyor
bu ilacı 3 aydır kullanıyorum ama sivilcelerim hala çıkıyor. lavanta kürü iyi geliyormuş kullansam zararı olur mu acaba
delikafaduldenkullanma, başka hiç bişi kullanma.:1no2: Çünkü cildin çok hassaslaşıyo, hiç beklemediğin tepkiler verebilir cildin. bu ilacı kullanırken bepantenden başka bişi sürme, o da kuruyan yerlere... hatta bıyıklarını falan da sakın ağda ile falan alma. Bütün derini söküp getiriyo valla. kabuk balıyo sonra bir hafta. Dr. uyarmıştır gerçi. Bırak çıksın sivilceler, bunlar son direnişleri... ama başka kür mür, maske falan yapma bence... Ben yapmıştım, yüzüm pancar gibi oldu, üstelik bitkisel bişiydi. zaten yanmaya başladı hemen ve alel acele yıkadım, 2 gün yüzüm pancar gibi kaldı,:1ninca: hiç geçmicek sandım, çok korktum. O nedenle yapma derim ben.:Saruboceq: bırak kendi haline, ilacını düzenli al, o halledecek hepsini, merak etme. Geçmiş olsun şimdiden...:1hug:
sivilcelerin geçmesi için içiyoruz. yani karaciğeri yağlardan arındıran bir kür.
non-foto : uyarın için sağ ol. o hataya ilk ay düşmüştüm. bıyıklarımı alırken resmen derim soyuldu , çok canım acımıştı ama akıllandım artık. şimdi de cımbızla alıyorum, çoğalacak ama yapacak bir şey yok.
sivilceleri geçirdiğine inanmıyorum da yüzüne parlaklık canlılık getirdiğini biliyorum.. Ve karaciğerede oldukça faydalı..
yaşasınnn bende bugünden itibaren roaccutanelıyım :))
sizlere gelişmeleri artık burdan zevkle aktarıcam umarım bende sizler gibi mutlu mesut bir şekilde tedaviyi noktalarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?