Kızlar bıyıklar için napıyorsunuz peki ?
ben de senin gibi iki kez kullandım. Bi dokuz yıl önce kullanmıştım. Bi de yeni bitti, yani 5 ay olmuştur bitireli. gene geçti çok şükür ama, biraz izler kaldı. Sivilcelerin geçmesine gelince,kaydirigubbakcemile5 onu sen daha iyi bilrsin, daha önce kullandığında ne kadar sürede geçmişti? Benim 3. ayda geçti çıkmaları. Ama beence tekrar bu ilaca başlaman çok iyi olmuş. Bana dr. ilkinde yeterli dozu tamamlamadığın için yeniden çıkmış olabileceğini söyledi. O zaman da 6 ay kullanmıştım, bu seferde 6 ay kullandım. Gerçi ikinci kez kullanmaktan biraz çekindim başta, ama bunun başka çözümü yok biliyorum. Yaklaşık bir buçuk yıl önce benim de yeniden çıkmaya başladılar. Tek tük çıkyolardı önce ama çıkanın yerinde iz kalıyodu benek benek. Sonra artmaya başladı ve sivilcesiz bir günüm bile geçmez oldu. gittiğim dr.lar aynı sendeki gibi başka başka şeyler verdiler önce, deneme tahtasına döndüm. Bu daha da sinir bozucuydu. Daha önceden roaccutane kullandımı duyunca dr.lar hemen yazmadılar bana bunu. Sonra nihayet biri direk kendi bana roaccutane'dan başka çözümün olmadığını söyledi. Ve bölece tekrar başladım. ilk üç ay aynen çıkmaya devam ettiler. Sonra bir gün aniden hepsi kesildi. Lekeleri kaldı. İlk başta daha belirgindi lekelr, giderek hafifleşti. Şimdi şükrediyorum, inşallah bi daha çıkmazlar.yaklaşık 7 sene önce kullanmıştım roaccutane'ı. 7 senedir tek tük çıkıyordu. regL dönemlerimde vs. O da nadiren. yüzümde sadece küçük izler vardı. Onlarla bile mutluymuşum şuan onu hissediyorum. 4 ay önce sivilcelerim çoğalmaya başladı. Doktora gittim ve bana ilk önce La Roche Posay Effaclar temizleme jeli ve nemlendirici verdi. O kadar para verdim 1 gr etkisi olmadı. sivilce kremi değil ki zaten. Dooktoun onu verme amacının tamamen ticaret olduğunu düşünüyorum. Kontrole gittiğimde baktı işe yaramamış bu sefer aksil ile tetradox verdi. Onlarda bi işe yaramadı. 4 ay geçmişti ki doktorumu değştirmem gerektiğini hissettim. Çünkü sivilcelerin azaldığı yoktu. Az bile olsa öyle inatçı ki sivilcelerim indiği zaman leke kalıyor. yani sivilcenin hiç çıkmaması gerekiyordu. bi sonraki doktorum bana roaccutane yazdı. şuan 1. haftayı devirdim. Sivilcelerim daha da çoğaldı. ama cildin tepkisi olduğunu biliyorum. Umarım izleri kalmaz. hafiften dudaklar ve burun da kuruyorr. Bu artan sivilceler ne zaman azalmaya başlar sizcee??
Kızlar bıyıklar için napıyorsunuz peki ?
kızlar ben kullanmaya başlayalı tam18 gün oldu şimdiden yüzümün sivilcesiz yerleri parlıyor mutluyum. acaba bu ilaç bittikten sonra cildimizin tipi değişir mi ? örneğin benim ki yağlıya dönük karma . öyle mi kalır yoksa karma olabilir mi? bilen varsa lütfen cevaplar mı?:1hug:
bende aynı senin gibi düşünüyodum erteledim ama sonunda kullunıyorum ve kesin çözüm.sivilcem hiç kalmadı.şu anda 6.ayımdayım ve yanetkilleri kendini iyiden iyiye gösteriyor.bende en kötü etki kemiklirimin ağrısına dayanamıyorum.iyi düşün derim.ama dr un dediklirine uyarsan sorun olmaz sanırım.bol bol su iç ayrıca.geçmiş olsun
Nick'ine bayıldım ofyaofff kaydirigubbakcemile3 Kararsız olmakta çok haklısın.Ben 4 yıldır yaptırdığım tüm hormon tesleri ve araştırmalar neticesinde sivilcelerimin tamamıyle strese bağlı türediğinin sonucuna inandıktan sonra başladım.Doktorumun söylediği en hafif akne vulgaris hastalarından biri olduğum ancak çıkan sivilcelerimin aşırı leke bırakması beni rahatsız ettiği için tüm yan etkileri hiç düşünmeden başladım.Olumlu düşünüp olumlu sonuç alabilmek için.Klasik dudak kuruluğu oluyor sık sık nemlendirirsen bir sorun yok,Burun içi kurumadan dolayı ufak bir kanama oldu bende onunda önlemi var zaten ama tek sıkıntı çektiğim 3 günlük bir konu dikkat dağınıklığı ve unutkanlıktı işimi fazlasıyla etkiledi bu süreç dahi.Dışarı çıkamayacak bir durumda değil yüzüm aksine insanlar renk geldiğini ve daha taze göründüğünü söylüyorlar.:CüvCüv:tabiki pullanma oluyor ama doğal bir durum ilaç a vitamini depolanması ile cildi soyarak ve deri altındaki yağ tabakasını kusarak tedavi ediyor.Benim başladığım günden bu yana ufacıcık bir 'keşkem' olmadı.Senin cilt tipin anladığım kadarıyla çok daha ağır bir durumda hergün aynaya baktığında mutsuz olmaktansa 4-6 ay çekeceğin sıkıntıyı gözünde bu kadar büyütmemelisin bence :lepiaima Herşey Çok Güzel Olacak diye Düşün....Bak nasılda gerçekleşiyordelikafadulden
cvp için teşekkürler..evt galiba bnm de stresten çıkıyolar..ya bide bn sivilceleimi sıkmadığım halde sivilcelerim olduktan sonra yani kndi kndine patladıktan sonra delik kalıo,bunlarıda geçirirmi bu ilaç?!!EVt,Bu ilaca başlama kararı aldım!!ve en yakın zamanda kullanacağım!!Hepinizi gelişmelerden haberdar edeceğim..Bide sen dikkat dağınıklığı yaptı 3 gün demişsin,ya bn okula gidiorum:bbo:böyle bir yhan etki yaparsa bittim demektir :çok üzgünüm:Burun kanaması da mı yapıo??OOf bilmiorum napcam ama snnde dediin gbi olumlu düşünmeliyim..Şu yüzümdekiler geçsinde ne olursa katlancam artıkşutarafagitti
teşekkürler riddim,bnde pazertesi günü gidip bu ilacı yazdırıcam...Ama ilk 4 ayda çok çıkardığını sölediler,okullar kapandıktan sonra mı alsam die düşünüorum,arkadaşlarımın yine yüzüme ne olduunu sorcaklarını biiorum:çok üzgünüm:artık bıktım bu sivilcelerden!!inş. bir an önce kurtulurum...durumlarımdan sizi haberdar edeceğim,hepinize sivilcesiz günler diliorum sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?