Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım ya bunu okuyunca nasıl mutlu oldum bir bilsen:asigim: teşekkür ederim güzel sözlerin için...birbirmize destek olmak çok önemli benim için, zor günler destekle aşılıra.s. bu arada haftaya çarşamba yine kontrolüm var benim. bir aksilik olmazsa 6. aya giricem:lepi: senin tedavin nasıl gidiyor canım?

oofyaoof eğer doktorun yazarsa en kısa zamanda kullan canım erteleme. hem arkdaşlarımın dediği gibi kışın kullanmak sağlık açısından daha yararlı ve kolay. hepinize güzel günler diliyorum kızlara.s.

SAOLUN ARKADAŞLARIM YARDIMLARINIZ İÇİN..YARIN DOKTORA GİDİORUM,GELİŞMELRİ PAYLAŞCAM SİZİNLE :d :teytey:

kızlar ilaca başlayalı yarın tam 1 hafta oluyo
dudaklarımda kuruluk başladı sivilcelerim bariz şekilde arttı özellikle sırtım feci şekilde sürekli kaşınıyor
bakalım ne kadar böyle devam etcek ne zaman düzelmeye başlıcak sabırsızlıkla düzelecegi günü bekliyorum :))

sanki senin tedavin daha hızlı ilerliyo daha geçen gün 5. aya girmiştnsırnaşık şey ben 2 ay 11. günümü bitirmiş bulunmaktayım. dün arkadaşımla buluştum beni görünce "Allahım ne güzel bi arkadaşım var yüzün ne kadar düzelmiş" dedi ondan beridir kanatsız melek gibiyim uçuyorum adeta sırnaşık şeysırnaşık şey darısı herkese insallahhh :Saruboceq::Saruboceq: canım sen durumun hakkında hiç bilgi vermiyosun?

Son düzenleme:
ya valla ben bu aydan hiç bişey anlamadım nasıl geçti..hatta kendimden şüphe etmeye bile başladım yoksa ilaçları kaybettim mi, bi yere mi düşürdüm diye:roflol: final ödev derken bitti gitti. 6. ay da böyle geçer inşallah:Saruboceq:

tedavi iyi gidiyo canım sivilce kalmadı hiç. görenler farkı fark ediyorlar. fakat kuruluk son safhaya ulaştı. ellerim, gözlerim çok kuruyor. burnum kurumaya başladı.kanayacak diye korkuyorum. sıkıldım artık kurumaktan valla:tomato: sivilce yok ama izler, lekeler var işte ilk aylarda çıkanlardan geriye kalan. ben de senin gibi mutluyum canım güzel tepkiler alınca mutlu oluyorum

Son düzenleme:
çok güzel canım bir aycık kalmış senin adına çok seviniyorum:dance::dance::teytey:

arkadaşlar kaç ay kullanacaksınız.bana dr 8 ay dedi.neden o kadar uzun 6 ay diye biliyorum dedim kilona göre dedi.ama ben kilolu değilim 48 kiloyum.çok ağır gelmeye başladı ilaç.6.ayıma yeni başladım sabredemiyorum berbat ağrılarım oluyo.

banada 5-6 ay sürer dedi dr kesin birşey söylemedi
ben başlayalı daha 1 hafta oluyor
benim kilom da 60 bu arada 30 mg alıyorum günde
sırf kiloya bağlı değildir herhalde :uhm:

ben bundan 2 yıl önce de kullanmıştım..dudaklarımı ve ciltimi kuruttuğu için ve cildim düzeldği için kullanmayı bıraktım.tabi tedaviyi yarıda bıraktığım için bugün yine çıktı.evet insanda daralma yapıyor ama herkeste farklı durumlar ortaya çıkıyor.

benim tedavim 6 ay olarak öngörülmüştü. gelecek ay sonunda uzayıp uzamayacağı belli olacak. ben de başladığımda 48 kiloydum 46 kiloya düştüm ve günde 40 mg kullanıyorum. bilmiyorum belki sen daha düşük dozda kullanıyorsun. ama kesin değilki ne kadar süre kullanacağımız doktor bir tedavi planlıyor işte bize uygun:uhm:

Mehaba arkadaşlarım...Dün doktora gittim ve ben söylemeden kendisi yüzüme bakar bakmaz roaccutane ye başlıoruz dedi..Bana bir 20 mg bide 10mg lık iki ilaç yazdı.VE kan tahlili de yapıldıktan sonra kullanmaya hazır olduumu söledi.Ve birde SİVEX isimli yüzüm için daha önce kullandığım bi ilaç verdi..Rouccutane nin yan etkilerinin çok olduunu ve korktuğumu söylediğimde sadece dudakların kuruyacak dedi.Yüzmdeki deliklerin geçip geçmiceni sordum,%80 geçcek dedi ..Ve dudaklarım içinde BEPANTHEN isimli bi merhem verdi.Onu duymuştum zaten!!Yalnız arkadaşlar kafama takılan bir soru var:ben bu bepanhen i dudaklarım kurumaya başlayınca mı sürücem yoksa şimdiden başlamama gerek varmı:uhm:bide sabah akşam mı sürücem??bu konuda bir bilgi vermedi doktor da....Bide bnm kilomla ilgili bişey sormadı :S Bn bu 20 mg lık ilacı akşam 10 mg lığı ise sabah iççekmişim..Sizde mi bu şekil kullanıyorsunuz?
Doktora gittiğimde bnm sorunumu yaşayan kişilerle karşılaştım.Ve neredeyse hepsi bu ilacı kullanıyolar ve memnunlar..BNm gibi yeni gelen bir arkadaşa da bu ilacı yazmış doktor..Ve 8 ay sonunda kendini tanıyamıcaksın demiş..Gerçi onun yüzü bnden daha kötü durumda demekki bnde kendimi tanıyamıcam :1rolleyes:Çok mutluyum inşallah güzel sonuçlar alırım..Benim tedavimde 8 ay sürcek..VE ilaç bitmeden yazdırcakmışım :S Ama bu 8 ay boyunca nasıl sabretcem bilmiorum.Çok çıkcak yüzümde yine onu da biiorum,herkes ne olduunu sorcak yine onu da biliorum..Ama yüzüm çok güzel olcak bunu da bilioruuum sırnaşık şey
BENM bugün 2.günüm bakalım neler olcak,hepinize güzel günlerrr!!!:1hug:

Bephanthen i bnce kurumadan sür daha iyi oluyor..
Bende kullandım 6 ay kadar ama çok iz bıraktı bnde kırmızı kırmızı. Doktor 2 ayda geçer dedi ama benimki geçmedi peeling yaptıyorum geçeceginide sanmıyorum
Herkes iyi bir ilaç diyor ama bana pek etkisi olduğunu sanmıyorum ilacı kullanmadan önce daha güzeldi diyebilirm tamam sivilceler geçti ama daha kötüsü izler kaldı. Keşke kullanmasaydım diyorum şu an cildmde çok hassas yüzümü kaşısam kızarıyor ve 1 hafta geçmiyor inşallah düzelir diyorum ama umudum yok
Keşke kullanmasaydımmm

oofyaoff geçmiş olsun canım.ilk ay ben de 30 mg. la başaldım. sana doktorun dediği şekilde içiyordum ilaçlarımı. ilk ay için 30 mg. çok iyi alışma süreci sonuçta. az dozla başlamak daha kolaya.s sen bepanteni de şimdiden azar azar sürmeye başla canım. eğer bepanthen çok parlak gelirse(ben dışarı çıkarken kullanamıyorum bepantheni bu yüzden:)) Neutrogena Lip Moisturizer, nivea hydro care dudak bakımlarını kullanabilirsin. onlar da iyidir kurumaya karşı. dudaklarını ihmal etme sakın benden sana tavsiyeyerimseniben bir de beslenmene biraz dikkat edersen bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. hadi bakalım ilacı kullanırken şimdiki gibi hep böyle pozitif düşün tamam mıkaydirigubbakcemile5

bepanthen i keşke sadece sabah akşam sürebilsem.heran nerdeyse her dakika elimden düşmüyor.pırıl pırıl dudaklardan bıktım.herkesin gözü dudaklarımda ne zaman kurtulacam .Lotf arkadaşım bende günde 40 mg alıyorum ve sivilcelerimde çok yoktu.sadece biraz büyük ve lekeli oluyodu.neyse artık başladık bu işe yarım bırakmak olmaz dr ne dediyse o :)Yüzümde en ufak bi sivilce veya pürüz kalmadı fakat leke baya var.Ama hızla geçtiğini hissediyorum .inş herkes sorunsuz bi şekilde atlatır.Bide tekrar etmek istiyorum günde en az 8-10 bardak su içmeyi ihmal etmeyin.Bunun nedeni ilacı biran önce böbreklerden süzüp atmak.

sonsuz yalnızlık aynen benimde senin gibi elimden dudak kremleri düşmüyor. iyice kurumaya başladı çok rahatsız edici. bir de bende de lekeler var kırmızı kırmızı aslında sinir bozucu ama onlarında geçeceğine inanıyorum. yalnız ben su içmiyorum fazla ya çok geliyo 8 bardak su bana içemiyorum kışınkafamçokkarıştı

demek ilacı sürünce dudaklarınız parlıo :S ya evet bnde fazla su içemem gnde 3 brdak bile zor içerim

kızlar herkes lekelerden şikayet etmiş bu lekelerin boyutu rengi nasıl
benim yüzümdeki şeyler mercimek kadar yada biraz daha küçük kırmızı ve sönük şekilde
şimdi bunlar lekemi oluyo yoksa sivilcemi yoksa aknemi yada başka bişeymi :))

arkadaşlar merhaba
ben bu svilcelerden çok çektim. döktüğüm parada cabası.en son dün tak etti artk.şu an aslında vichy nin norma derm serisini kullanoyorum 4 ay old düzelme oldu ama durdu artık. okadr çok para harcadımki canıma yetti dün roac. kullanmaya karar verdm.
benm öle çok iri sivilcem yok aşırı yağlanma oluo ve burnumun etrafında çok kötü görünen kçük irinli sivilceler çıkıo. sabh akşam temizleyp tonikleyip kremlemekten bıktım. ilaçta kullandm ama hj faydası olmadı. perşembe doktora gitcem ama çekincelerim var ilacı kullanmak için.sizce başlasammı . ama inanlmaz yağlı cildim her daim pis hissediyorum.
lütfen fkir verin

elini dokundugunda pürüzlü gelmiosa leke oluyo canım
Seninkilerde leke büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…