oofyaoof sivilcelerinin çok ii durumda olmadıgını söylemişsin. 2-3 ay belki biraz daha kötü olucak ama iyileşme sürecine girdikten sonra her geçen gün aynaya daha mutlu bakıcaksın. Bu birazda senin kendine güveninle alakalı. Ne durumda olursan ol kendine güven. Daha umutlu ol. Mesela ben aştım kendimi. Sivilceleri bi kenara bırak kaşlarımı biraz incelttiğim için uzatıyorum orman gibiler ve ben böyle ortamlara bile giriyorum :) Dikkat çekenin sivilcelerin olmasına izin verme.
Bu arada pozitifliğimi birazda lotf a borçluyum çok teşekkür ederim canım
canım ya bunu okuyunca nasıl mutlu oldum bir bilsen:asigim: teşekkür ederim güzel sözlerin için...birbirmize destek olmak çok önemli benim için, zor günler destekle aşılıra.s. bu arada haftaya çarşamba yine kontrolüm var benim. bir aksilik olmazsa 6. aya giricem:lepi: senin tedavin nasıl gidiyor canım?
oofyaoof eğer doktorun yazarsa en kısa zamanda kullan canım erteleme. hem arkdaşlarımın dediği gibi kışın kullanmak sağlık açısından daha yararlı ve kolay. hepinize güzel günler diliyorum kızlara.s.
canım ya bunu okuyunca nasıl mutlu oldum bir bilsen:asigim: teşekkür ederim güzel sözlerin için...birbirmize destek olmak çok önemli benim için, zor günler destekle aşılıra.s. bu arada haftaya çarşamba yine kontrolüm var benim. bir aksilik olmazsa 6. aya giricem:lepi: senin tedavin nasıl gidiyor canım?
oofyaoof eğer doktorun yazarsa en kısa zamanda kullan canım erteleme. hem arkdaşlarımın dediği gibi kışın kullanmak sağlık açısından daha yararlı ve kolay. hepinize güzel günler diliyorum kızlara.s.
arkadaşlar kaç ay kullanacaksınız.bana dr 8 ay dedi.neden o kadar uzun 6 ay diye biliyorum dedim kilona göre dedi.ama ben kilolu değilim 48 kiloyum.çok ağır gelmeye başladı ilaç.6.ayıma yeni başladım sabredemiyorum berbat ağrılarım oluyo.
arkadaşlar kaç ay kullanacaksınız.bana dr 8 ay dedi.neden o kadar uzun 6 ay diye biliyorum dedim kilona göre dedi.ama ben kilolu değilim 48 kiloyum.çok ağır gelmeye başladı ilaç.6.ayıma yeni başladım sabredemiyorum berbat ağrılarım oluyo.
kızlar herkes lekelerden şikayet etmiş bu lekelerin boyutu rengi nasıl
benim yüzümdeki şeyler mercimek kadar yada biraz daha küçük kırmızı ve sönük şekilde
şimdi bunlar lekemi oluyo yoksa sivilcemi yoksa aknemi yada başka bişeymi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?