elini dokundugunda pürüzlü gelmiosa leke oluyo canım
Seninkilerde leke büyük ihtimalle
arkadaşlar merhaba
ben bu svilcelerden çok çektim. döktüğüm parada cabası.en son dün tak etti artk.şu an aslında vichy nin norma derm serisini kullanoyorum 4 ay old düzelme oldu ama durdu artık. okadr çok para harcadımki canıma yetti dün roac. kullanmaya karar verdm.
benm öle çok iri sivilcem yok aşırı yağlanma oluo ve burnumun etrafında çok kötü görünen kçük irinli sivilceler çıkıo. sabh akşam temizleyp tonikleyip kremlemekten bıktım. ilaçta kullandm ama hj faydası olmadı. perşembe doktora gitcem ama çekincelerim var ilacı kullanmak için.sizce başlasammı . ama inanlmaz yağlı cildim her daim pis hissediyorum.
lütfen fkir verin
bugün doktora gittim ilk ayım bittiii =) ama yüzüm sivilce doldu ya moralim çok bozuk ayrıca doktordan azar işittim bide sana krem verdim onu kullanmamışsın mikrop yüzüne yayılmış dedi pfff =(
arkadaşlar bundan birkaç ay önce ben de burdakiler gibi sivilce cilt lekesi gibi sorunlar yaşıyordum ama gittiğim bir eczanede hergün 2 ila 4 saat 4 gibi bir cilt uzmanı geliyor. ben çalıştığım için rica ettim saat 5.30 da beni bekledi.ben umutsuz bir şekilde gittim o bana %99 lekelerin geçecek dedi sonuç ne oldu adam bir mucize gibiydi cildim tüm lekelerden kısa bir sürede kurtuldu.ilgilenenler varsa eczanenin yerini söyleyebilirim.
28.günümde bitii =) Başlarda deli gibi kaşınma yaşıyordum geçti hepsi çok şükür ama dudaklarım yeni yeni kurumaya başladı ve ellerim çok fena oldu.Günde en az 3 buçuk litre su içmeye bşladım.Sivilcelerde gözle görülür bi azalma oldu görenlerde söylüyo ve bu çok hoşuma gidiyor :) ama daha tam değil arada yine çook iltihaplı çıkarıyor şuandada bi tane çıkmak üzere ama eskisi gibi 4-5 tane aynı anda çıkmıyor..Birde bütün siyah noktalar ortaya çıktı gibi geldi bana ..anlamadım banamı öle geliyor ?:S:S
Birde diğer sayfalarda bıyıkları sormuştum iple aldırdım..ilk defa iple aldırdım çok acımadı ama kızardı bi sorun yok şimdilik :)
Herkese sabır diliyorum :):)
günde 3.5 lt su çok değilmi:Ssiyah noktaların hepsi dışarıya çıkıyor ve temizleniyor.bende hiç kalmadı
cnm bahsettiğin kremin adını yazrmısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?