Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
elini dokundugunda pürüzlü gelmiosa leke oluyo canım
Seninkilerde leke büyük ihtimalle

cvp verdigin icin teşekkü ederim a.s.
pürüzlülük var kimileri çok sert alttan gelen bi sertlik
8 gündür roaccutan kullanıyorum umarım geçerler :içelim:

hemen hemen anlattıklarının hepsi benim içinde geçerli.Mini bi servet harcadım cildim düzelsin diye:1closedeyes:ama bırak düzelmeyi daha berbat oldu.senağlama o yüzden dr da uygun görürse başla derim.bende çok tereddüt ettim kullanmadım.ama ne oldu işte sonunda başladım.

missbee, bnde bu sivilcelerden çok çektim ve çekiyorum.bnde o kadar ilaç kullandım ki ...ama hiçbi fayda olmadı hatta keşke kullanmasaydım belkide böyle olmazdı diyorum...Ama bana soracak olursan roaccutane ye başla derim. Bak bnde başladım bugün daha 3.günüm ve biliyorum bu sfer olucak!!!Çünkü yaptığım araştırmalarda onu gösteriyo Tüm bu sivilcelerden sıkıntısı olanlar bunu kullanmışlar ve çok memnunlar!!Kendini üzme hepimizin yakında çok güzel birer yüzü olcak

kızlar 9ncu günüm bugün
sadece dudaklarımda kuruluk var
ama yüzümde aşırı derecede bir yağlanma söz konusu özellikle sabah kalktığımda
önceleri sadece burnum parlardı sabahları şimdi yanaklarım alnım heryerim
sizlerinde öylemi oldu

bugün doktora gittim ilk ayım bittiii =) ama yüzüm sivilce doldu ya moralim çok bozuk ayrıca doktordan azar işittim bide sana krem verdim onu kullanmamışsın mikrop yüzüne yayılmış dedi pfff =(

bugün doktora gittim ilk ayım bittiii =) ama yüzüm sivilce doldu ya moralim çok bozuk ayrıca doktordan azar işittim bide sana krem verdim onu kullanmamışsın mikrop yüzüne yayılmış dedi pfff =(

cnm bahsettiğin kremin adını yazrmısın??

28.günümde bitii =) Başlarda deli gibi kaşınma yaşıyordum geçti hepsi çok şükür ama dudaklarım yeni yeni kurumaya başladı ve ellerim çok fena oldu.Günde en az 3 buçuk litre su içmeye bşladım.Sivilcelerde gözle görülür bi azalma oldu görenlerde söylüyo ve bu çok hoşuma gidiyor :) ama daha tam değil arada yine çook iltihaplı çıkarıyor şuandada bi tane çıkmak üzere ama eskisi gibi 4-5 tane aynı anda çıkmıyor..Birde bütün siyah noktalar ortaya çıktı gibi geldi bana ..anlamadım banamı öle geliyor ?:S:S
Birde diğer sayfalarda bıyıkları sormuştum iple aldırdım..ilk defa iple aldırdım çok acımadı ama kızardı bi sorun yok şimdilik :)

Herkese sabır diliyorum :):)

bende şu an kullanıyorum 1,5 ay oldu henüz yan etki görmedim dudak kurumasından başka ama cildimde düzelmedi kullanmaya devam edecem büyük sabırla

benneyaptımkibende şu an kullanıyorum 1,5 ay oldu henüz yan etki görmedim dudak kurumasından başka ama cildimde düzelmedi kullanmaya devam edecem büyük sabırla:Saruboceq:

arkadaşlar bundan birkaç ay önce ben de burdakiler gibi sivilce cilt lekesi gibi sorunlar yaşıyordum ama gittiğim bir eczanede hergün 2 ila 4 saat 4 gibi bir cilt uzmanı geliyor. ben çalıştığım için rica ettim saat 5.30 da beni bekledi.ben umutsuz bir şekilde gittim o bana %99 lekelerin geçecek dedi sonuç ne oldu adam bir mucize gibiydi cildim tüm lekelerden kısa bir sürede kurtuldu.ilgilenenler varsa eczanenin yerini söyleyebilirim.

GErçektenmi??spr bişey bi!!snn adına sevindim cnm..Ne tedavisi uyguladı acaba...?

sisil eczanenin nerde oldugu yerine uygulanan tedaviyi sölesen

arkadaşlar bugn doktora gittim. doktor roaccutane vermedi çok sinirlendim. aslında benm cildimde ağır sivilce yok ara sıra çıkan sivilceler var ama benm sorunum genel olarark burnumun etraafında çıkan kçk kötü gözüken sivilceler çok pis duruyo sanki cildimi hj temizlemiyormuşum gibi ve cildim inanılmaz yağlı. sigorta hastanesine gittim acaba hatamı ettim. haftaya bide özele gitcem. artık bu yağlanma olmasın die kullanmak istiyorum roaccutane ı. yüzüme sivilcelerden dolayı çok fazla kırmızı iz var sabhları çok belli olmuo özelliklede cildimi temizleyip tonikledkten sonra ama gün içinde öle bir yağlanıoki suratım kıpkırmızı oluo. inanılmaz derecede sıkıntı çekiyorum sivilcemin çok olmamasına rağmen. herkes yüzüne noldu dio kıpkırmızı. bakalım haftaya özel hastaneye gidince nolcak.

missbee bende ilacı almakta baya zorlandım 2-3 ay kadar uğraştım. İlk istediğimde verselerdi şimdi tedavim bitmişti senağlama Artık en sonunda baktılar ki kullanabileceğim başka ilaç kalmadı sonunda verdiler. Beni bu kadar oyalayanda özel hastane oldu. Pes edip devlet hastanesine gittiğimde alabildim ilacı. Özeller bu konuda daha titiz en son ihtimal olarak düşünüyolar roaccutaneı.

BNCEDE missbee,özel hastanenin verceeni sanmıyorum...Onalr başka kndilerine ait tedavi yöntemleri uyguluyolar ve hepsi tabiki maddiyata dayanıyor ve sonucunu alamıyoruz..Yinede sen bilirsin ama bnde develt hastanesinde yazdırdım bu ilacı aynı şekilde taıdıklarımda...:)

günde 3.5 lt su çok değilmi:Ssiyah noktaların hepsi dışarıya çıkıyor ve temizleniyor.bende hiç kalmadı

günde 3.5 lt su çok değilmi:Ssiyah noktaların hepsi dışarıya çıkıyor ve temizleniyor.bende hiç kalmadı

sen ne zamandır kullanıyorsun benim 10uncu günüm sivilceler azdı iyice birde aşırı derecede yağlanma var yüzümde seninde yada başka varmı benim gibi olan :uhm:

Son düzenleme:
canım ben 6.ayımdayım.2.ayda yüzüme bakılmıyodu sivilceden hiç olmadığı kadar çok,büyük ve lekeli çıktılar.yağlanma sonra geçer.

cnm bahsettiğin kremin adını yazrmısın??

cnm kremin adı bactroban burnumda bi bakteri oluşuyomuş bunu burnumun içine sürmem gerekiyodu sürmediğim için yüzüme yayılmış şimdi hem yüzüme hem burnuma sürcekmişim..

ya bana ssk vermedi daha ne kadr ilaç ve benzeri şey kullanabilirimki dermatologlar kadar bilgim var artık şu sivilceler konusunda. peşini bırakmıcam valla. finallerim olmasa hemen uğraşcam ama bekliyroum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…