Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cnm kremin adı bactroban burnumda bi bakteri oluşuyomuş bunu burnumun içine sürmem gerekiyodu sürmediğim için yüzüme yayılmış şimdi hem yüzüme hem burnuma sürcekmişim..

teşekkür edrim cnm...Banada doktor yüzüm için bi ilaç yazmıştıda acaba ondan mı bahsediosun die sormuştum...
Bu arada arkadaşlar aramızda rouccutane tedavisini bitiren veya bitirmeye yaklaşan :1rolleyes:arkadaşımız varmı??yaşadıklarını yani bmde yaşayacklarımızı paylaşırsa çok sevinirim...Çünkü bnm tedavim 1 haftaya yaklaştı nrdeyse ve gelecek aylarda bni neler bklio merak ediorum :a015:

Merhaba bende dün rouccatene tedavisine başladım. Sabah 20 mg akşam 10 mg alıcam. 1 hafta kullanıp 3 hafta ara vericekmişim yani pek yan etkileri görülmez dedi dr. Gelişmeler oldukça bende yazarım Herkese geçmiş olsun sivilcesiz günlere az kaldıı :))

aaa böyle bi tedavi şekli ilk kez duyuyorum 1 hafta iç 3 hafta ara ver.. doktorun gene bi bildiği vardır tabi ama benim bildiğim bu ilaç vücutta birikerek kümülatif bir şekilde etki yapıyor. Ayrıca rölaps durumlarında yani uzun süreli ara verildiğinde tedavinin en baştan başlaması gerekiyor. Rölaps en erken 2 ayda oluyor sanırım prospektüsünde yazıyordu. 3 haftada rölaps olmaz yani her seferinde yeniden başlamana gerek olmaz, belli bir birikme de olur yani ilaç amacına ulaşır.. Ama onun yerine günde 10 mg önerebilirdi ya da 2 günde 10 mg önerebilirdi. Gene de doktor olan o tabi.. Büyük ihtimalle aralarda grip falan olup antibiyotik içersen çakışmaması için 3 hafta ara verdiyordur. Vardır bi bildiği.. gelişmelerden haberdar et bizi kolay gelsinnn

canım ben 6.ayımın 10.günündeyim yaklaşık 1,5-2 ayım kaldı.yaşadıklarımı anlatayım senin için.ilk olarak dudaklarım kurudu ama bepanthene sayesinde rahatım.2.ayda çok berbat bi sivilce kusması oldu 4. ayda biraz durdu.şuanda en ufak bişe yok yüzümde ama baya lekelrim var.göz kuruluğu,eklem ağrıları,çok uyuma isteği,konsantrasyon bozukluğu,bileklerimde egzama gibi bişeler oldu(şuanda geçti) ,yüzümde baya bi tüylenme oldu.Saç tellerim çok inceldi.Tabi hepsi herkesde olacak diye bişey yok.bünyeden bünyeye değişir bunlar .(BOL SU İÇİN en az 8-10 bardak)Geçmiş olsun

bende 6. ayıma girdim. uyuma isteği bende yok bir de dikkat dağınıklığı bende 2. ayda inanılmaz olmuştu şimdi iyiyim. bunların dışında aynı şeyleri yaşamışız. geçmiş olsun canım sana da.. umarım beklediğimiz biçimde sonuçlanır tedavilerimiza.s.

Ben de ilk kez duymuştum ama başka bir doktora daha sorduk böyle bir tedavinin olduğunu orta dereceli aknelerde kullanıldığını söyledi zaten benim çok fazla sivilcem olmadığından böyle bir tedavi verdi sanırım yerimseniben

Snada geçmiş olsn arkdşm!!Doğruyu söylemek grkirse bnde ilk kez duyuorum böyle bir tedaviyi çünkü bnm doktorum bir gün bile aksatmıcaksın dedi tedaviyi hatta ilaçlarım bitmeden yazıdrcam.Ama snnde didiğin gibi dmkki orta dereceli aknelerde kullanılıor.Ben san bişey sorucam..Banada doktorum bi 20 mg birde 10 mglık ilaçlar verdi.ve bn 20 yi akşam 10u sabah içiorum..Sn tam tersini yapmışsın sana doktorun mu dedi..Çünkü bna doktor demeden bn böle başladım da ..Doğrusu neyse onu yapııım diorum....

Sağol arkadaşım sana da geçmiş olsun :) Bana doktorum dedi sabah 20 akşam 10 alıcaksın diye ama o fark etmiyormuş sonuçta günde 30 mg alıyoruz önemli olan buymuş yerimseniben

3. ayımın 3. haftasındayım ve dudaklarım yeni canımı acıtmaya başladı. tam kenarları ağzımı açıp rahat rahat esneyemiorum Esnersem yırtılıyo çünküsırnaşık şeyÇok üzgünüm çoook düzelmedi bi türlü merhemler kremler lip balmlarda işe yaramadı. Palyaço gibi gezioyorum laelaelaelaelae

kızlar aranıza yeniden döndüm..bir ay kullanıp bırakmak zorunda kalmıştım kolesterolüm 222olmuştu:1shok: ama doktorumu değiştirdim doktor 222 kolesterolle ilaçmı bırakılırmış dedi çok şaşırdı ve ben 2 aylık aradan sonra tekrar başladım ilaca...ama içim hiç rahat değil 1aylık kullanımda o kadar yükselmişti 6 kullansam ne olmaz kiiikısacası çok tedirginim kızlar bgn 10.günüm ne olur fikir verin...sivilcelerim geçsin derken sağlığımdan olmayayaımsenağlama

benimde ilk ayım bitti ama yüzümde çok fazla sivilce çıktı dayanamıyorum kendimi eve hapsettim hiçbiyere çıkmıyorum çünkü çook fazla çıktılar =( tabi dudaklarımda felaket kurudu inşallah bende dikkat dağınıklığı falan olmaz çünkü ben bu sene össye giricem =(

cnm bence sağlığın herşeyden önemli sivilceler gelir geçer ama genede sen bilirsin tabi..

canım kolesterolü kontrol altında tutabilmek senin elinde. Ben bu konuda uzmanlaştım.sırnaşık şey ilk ay birden fırladı kolesterolüm. 2. ay arttıgı kadar geri düşürdüm. Beslenmene dikkat edersen artmayı bırak düşürürsün bile kaydirigubbakcemile5 bende hdl kolesterolümü yükseltmeye çalışıorum çok düştü sigaradanmı acaba kafamçokkarıştı

8ay gecti ilk cildiyeye gittigimin üzerinden..8ay boyunca cildimi antibiyotikle kontrol altına altık..izler ve sivilceler buyuk ölçüde iyilesti..günde 1000mg tetralet alıyordum baslarda..yavas yavas azalttık 100e kadar düstük..3gün önce gittim doktoruma kan testime baktı,karacigerin cok temiz roaccutane baslayalım tamamen kurtul bu sorundan dedi..ıhh mıh dedim ama sonunda illaki kullancaz dedi..tamam dedim..70kiloyum,20mg yeter dedi,yuzun iyi durumda dedi.nemlendirici ne kullanıyım dedim gerek yok,kurumaz cildin düsük doz kullanıyorsun dedi..yok istemiyorum fln dedim,huylandım,bana guven biraz dedi..dudakların için bepanthene merhem verdi,dudaklarındada kuruma beklemiyorum,ama kurursa kullan dedi..bugun 3.günüm,bi'kuruma fln yok,yagımazalıyor ama sanki cok yaglanmıyor..hı birde şu kusma dönemini sordum,cildin kontrol altında 8ay boyunca antibiyotigin etkisi suruyor kusmaz sivilce dedi..%5ihtimal var dedi,eger kusarsa 15gün sonra gel hemen yanina birsey veririm dedi..her sey benim bekledigim gibi gelişirse 1ay sonra bekliyorum dedi..
nolucak sizce kızlar?merak ediyorum ve cok korkuyorum

Son düzenleme:
Benim de bugün 4. günüm bende de daha bir gelişme yok yani 4 gündür hiç sivilcem çıkmadı cildim zaten pek yağlı değildi hala aynı bakalım sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum artık bi kuruma olucaksa olsun böyle beklemek daha kötü yerimseniben

Bu arada ilaç içmeden ultrason yaptırdınız mı hepimiz pkos var mı diye??

yok bana bakmadılar ya
pkos'lu kadın yumurtlayabiliyor mu ki?adet oldugumuza göre sorun yok,degil mi?
baktırsam mı bende yapöff

kist..sivilcelenmeye,tüylenmeye,obezlige neden oluyor diye biliyorum ben..ama bildigim kadarıyla pkoslu kadın ya adet olmuyordu ya da düzenli olmuyordu hangisi dogru bilmiyorum..

berin bende roaccutane öncesi antibiyotik kullanmıştım. Ama seninki kadar uzun değil 2 ay kullandım. Bende olmadı kusma dönemi. Antibiyotik kullanmama bağladım ben bunu. Bence sende de olmaz..

berin bende roaccutane öncesi antibiyotik kullanmıştım. Ama seninki kadar uzun değil 2 ay kullandım. Bende olmadı kusma dönemi. Antibiyotik kullanmama bağladım ben bunu. Bence sende de olmaz..

cok mutlu oldum ya:teytey:umarım bende de olmaz:)peki kızarma soyulma fln oldu mu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…