berrin teşekkür ederim canım:)
Arkadşlar hiçbişey anlamıorum!!pkos ne??kimler baktırıo?düzensiz adet olunca fln mı.. :S?hem bndn doktorum öle bişi istemdi.istiimmi??cvplarsanız sevinirim!!bide bu test yaptırmınca boşa gider fln demişsiniz :Syok bana bakmadılar ya
pkos'lu kadın yumurtlayabiliyor mu ki?adet oldugumuza göre sorun yok,degil mi?
baktırsam mı bende yapöff
canım kolesterolü kontrol altında tutabilmek senin elinde. Ben bu konuda uzmanlaştım.sırnaşık şey ilk ay birden fırladı kolesterolüm. 2. ay arttıgı kadar geri düşürdüm. Beslenmene dikkat edersen artmayı bırak düşürürsün bile kaydirigubbakcemile5 bende hdl kolesterolümü yükseltmeye çalışıorum çok düştü sigaradanmı acaba kafamçokkarıştı
Anladım cnm tşkkürler açıklama için..Aslında bnmde öle bi sorunm olabilir..pekİ BN DOKTORUMA ne diyim?yani tam olarak bana ne testi yapın diycem??pkos testi mi??Canım Pkos yumartalar da oluşan bir çeşit kist zaten googleden Polikistik Over yazarsan hemen gelir ordan hastalığı anlayabilirsin bu Pkosun en büyük belirtilerinden biride sivilce bu yüzdende roaccutane başlamadan önce tüm sebeblere bakmaları lazım zaten bu ilaç kremlere veya herangibir tedaviye cevap vermeyen sivilceler için olduğundan nedenlerinin önce araştırılması lazım Pkos varsa roaccutane etkilemez hormon ilaçları kullanman gerek o zaman yani başka bi ilacı var o hastalığın benden istedi bugün yaptırdım birşey çıkmadı ilacıma devam ediyorum ama doktor gerek görmezse sen bilirsin benim doktorum böyle söyledi sadece
Anladım cnm tşkkürler açıklama için..Aslında bnmde öle bi sorunm olabilir..pekİ BN DOKTORUMA ne diyim?yani tam olarak bana ne testi yapın diycem??pkos testi mi??
kızlar aklınızda olsun imex krem azda olsa kapatıyor sivilcelerimi bayağı bir artırdı sağolsun..imex kremi üstlerine küçük dokunuşlarla yediriyorum(fondoten sürer gibi değil ufak darbeler parmak ucuyla)biraz olsun güvenim geliyor kendimi...hem sivilce kremi olduğundan gönül rahatlığıyla kullanıyorum...bence sakın fondoten kapatıcı sürmeyin sivilcelerinize....hadi şu zor günleri birlikte atlatalım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?