Arkadaslar bende hollandadan katiliyorm ve roaccutana 2 hafta once basladim, ama yuzumde ve sirtimda hic bu zamana kadar cikmayan boyle sivilceler cikti sivilcede degil SIKistirilmasi mumkun degil tas gibi tabiri caizse, bu normalmi.. Ozguvenim iyice gitmek uzere gercekten, cok SIkinti duyuyorum bu yuzden, ve dudaklarima hep nemlendirici kullaniyorm asiri soyuldu.. Ben 30 mg kullaniyorum...
Buraya arkadaslar foto ekleyebilirlermi sorunlu bolgenin? Hani roaccutane kullanmadan onceki ve sonraki halii??
Allah hepimize sabir versin!
arkadaşlarrrr bn tedaviyi bitirdmmmm çoook mutluyumm ama bnm 1.5 ay sürdü toplam ağutosun sonu gbi bkıraktm ve doktora gttm sadece bi kaç küçücük iz vardı roacuttan kullanıım mı tekrar die hayır ihtiyacn kalmamış artık dedi ogün bugündr çok rahatım aynaya mutlulukla abkıyorum bembeyaz teniimin keyfini çıkarıyorum darısı başınıza:)
Arkadaslar bende hollandadan katiliyorm ve roaccutana 2 hafta once basladim, ama yuzumde ve sirtimda hic bu zamana kadar cikmayan boyle sivilceler cikti sivilcede degil SIKistirilmasi mumkun degil tas gibi tabiri caizse, bu normalmi.. Ozguvenim iyice gitmek uzere gercekten, cok SIkinti duyuyorum bu yuzden, ve dudaklarima hep nemlendirici kullaniyorm asiri soyuldu.. Ben 30 mg kullaniyorum...
Buraya arkadaslar foto ekleyebilirlermi sorunlu bolgenin? Hani roaccutane kullanmadan onceki ve sonraki halii??
Allah hepimize sabir versin!
cnm ya aynısı banada oldu onun nedeni şuymuş doktorum söyledi ilaç burunda bi bakteri üretiyomuş bi krem var onu sürmediğin zaman yüzüne yayılıyomuş tabi ben önemsemeyip kremi sürmediğim için yüzümde böyle sivilceyle alakası olmayan çok kötü taş gibi şeyler çıktı doktordan bi güzelde azar yedim artık o kremi hem yüzüme hem burnuma sürüyorum başka bi tane antibiyotik verdi geçsin diye 5 günlük bişey o bitince geri devam edicem roaccutane yani normalde sivilceyi çıkarıyo hemen geçiriyo ilaç o çıkan şeyler ilaçtan değil mikroptan doktorunla konuş istersen çünkü dayanılcak gibi değil sinirlerimi çok bozdu kaç kere ağladım o yüzden çok iyi anlıyorum seni senağlama
yani o cıbanların cıkmasınımı engeller cnm?
bende 4 sene önce kullandım cildim pütür pütürdü kocaman sivilceler vardı her yerimde iltihaplıydı birde cok kötüydü roaccutane kullandım şimdi cildim bebek popou gibi delikafadulden sadece özel günlerimde 1 tane çıkıyo :ecrin_bebek: öyle çok yan etkiside olmadı bende sadece dudaklarımı çok çatlattı
cildi kuruttuğu için saçlarda çabucak yağlanmıyodu ne güzel :dance: bi fön 1 hafta gidiyodu :lepi:
Benim 1 ay bitti..
ama şuanda yanağımda öle bişi varki yani içi aacyip dolu ve iki tane uç gözüküyor çokda ağır içi dolu olduğu için ağrı yapıyor.Doktorada bugn gittim ve onun bi mikrop yüzünden oluştuğunuda şimdi okudm..Doktorda bişi sölemedi zaten bilirsininz sigortadaki doktorları..Yani napmalıyım ben şimdi uff :S
Bide sivilcelerin çok kötü izleri kalıo kırmızı kırmızı yüzüm parça parça oldu onlarda geçicekmi..
Çok moralim bozluyor ama sabır çekiyorum..
Sivilcelerin çıktığı dönemlerdeki yüzümün halini çektim ..Geçerse inşallh sitede paylaşırım diye düşündüm ..
Tabi geçerse
Merhaba arkadaşlar bnmde yaklaşık 15 gün olsu ilacı kullanmaya başlayalı...Bnm yüüzmde zaten inanılmaz çıkıyorlardı kırmızı ve büyük,onun için mi artık bilmnioyrum ama bnm yüzümde o kadarda yan etki ettiğini düşünmüyorum..İnşallah da böyle devam eder yanii.Zten bi çok ürünün jel lerini kullandım o zmnda aynısını dediler çok çıkcak fln diye artık çıkcağı kdr çıktı diye düşünüyorum.Tabi bu bnm düşüncem ilerleyen zamanlarda ne olcak blemem tabi..İnanmazsınız alnım sildi gibi yani hiç bi pütür felaN YOK,Görenlerde öyle diyo zaten...Ama dediğim gibi sadece alnım..Yanaklarıma ise gıcık oluyorum kırmızı kırmızlar kabar kabar ooof...hele yanağımda 3 tane birden çıkyo büyük kırmızıı!!oof allahım ne zmn kurtulcam yhaa!!herkes ay noldu yüzünee?diyo !!ay sanane ya !!!dememek için zor tutuyorum kendimi!!!Kusura b akm ayın bunları sizinle paylaşıyorum çünkü kendimi yakın hissediyorum hepinize!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?