Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlarrrr bn tedaviyi bitirdmmmm çoook mutluyumm ama bnm 1.5 ay sürdü toplam ağutosun sonu gbi bkıraktm ve doktora gttm sadece bi kaç küçücük iz vardı roacuttan kullanıım mı tekrar die hayır ihtiyacn kalmamış artık dedi ogün bugündr çok rahatım aynaya mutlulukla abkıyorum bembeyaz teniimin keyfini çıkarıyorum darısı başınıza:)

Arkadaslar bende hollandadan katiliyorm ve roaccutana 2 hafta once basladim, ama yuzumde ve sirtimda hic bu zamana kadar cikmayan boyle sivilceler cikti sivilcede degil SIKistirilmasi mumkun degil tas gibi tabiri caizse, bu normalmi.. Ozguvenim iyice gitmek uzere gercekten, cok SIkinti duyuyorum bu yuzden, ve dudaklarima hep nemlendirici kullaniyorm asiri soyuldu.. Ben 30 mg kullaniyorum...

Buraya arkadaslar foto ekleyebilirlermi sorunlu bolgenin? Hani roaccutane kullanmadan onceki ve sonraki halii??

Allah hepimize sabir versin!

bende 3yıl önce kullandım o sıralar yüzümü temizledi.ama tedavi bittikten 6-7 ay sonra sivilceler tekrar eskisi gibi oldu.bir arkadaş kullandı,göz pınarlarını kuruttu,ameliyat olması gerek ama pınarları kuruduğundan körlük riski var ameliyat olamıyor.görümcem kullanıyor şu an yüzü yara gibi oldu sivilceden.yatarken yanaklarının acısından yanaklarını yastığa değdirmediğini söylüyor.ama o devam ediyor kullanmaya.bünye yapısına göre de değişir.karar senin,geçmiş olsun.

gurbetcikiz ayni durumdayiz benimde bugun 16nci gunum 30 mg kullaniyorum ayni sekilde hic cikmadigi buyuklukte sivilceler cikti tas gibiler sirtimda ayni sekilde surekli kasiniyo sanirim normal :CüvCüv:

Bu kadar kısa bir tedaviyi ilk kez duydum senin sivilcelerin az mıydı canım? Birde günde kaç mg kullandın??

Kızlar ilacın lekelere de etkisi var veya benim haricen kullandıklarım lekelerime iyi geldi yavaş yavaş silikleşiyor lekelerim. :dance:
Renk açılması gibi değil de daralma oluşuyo.
Üstelik yüzüm soyulmamasına ragmen..kafamçokkarıştı

Benimde gozlerim feci sekilde kasiniyor ve yasli sanki yada bana oyle geliyor normalmi bu? Sirtimdada cok buyuk sivilceler cikti ofhh yaa, sanki hic gecmiyecek, ve asiri konsantrasyon bozuklugu yasiyorum okulde ve kafamda feci derecede agriyor, ve zaten MIGRANimde var bence Migrenide tetikliyor bu off, annem birakmami istiyor cok zararli oldugu icin... yuzun guzellesicek ama organlarindan olacaksin dio

cnm ya aynısı banada oldu onun nedeni şuymuş doktorum söyledi ilaç burunda bi bakteri üretiyomuş bi krem var onu sürmediğin zaman yüzüne yayılıyomuş tabi ben önemsemeyip kremi sürmediğim için yüzümde böyle sivilceyle alakası olmayan çok kötü taş gibi şeyler çıktı doktordan bi güzelde azar yedim artık o kremi hem yüzüme hem burnuma sürüyorum başka bi tane antibiyotik verdi geçsin diye 5 günlük bişey o bitince geri devam edicem roaccutane yani normalde sivilceyi çıkarıyo hemen geçiriyo ilaç o çıkan şeyler ilaçtan değil mikroptan doktorunla konuş istersen çünkü dayanılcak gibi değil sinirlerimi çok bozdu kaç kere ağladım o yüzden çok iyi anlıyorum seni senağlama

dr hangi kremi verdi yüzüne sürmen için
benim dr isotrexin jel verdi her gece ondan sürüyorum sivilcelerin üstüne

valla bana doktor 20 mg lık verdi ama bn roaccutane ı tek başına deil yanında antibiyotikle kullandm ve bnde ne sivilvce püskürmesi ne de başka bişey oldu dudaklarım çok kurudu ama sürekli nemlendirici kullandm hatta dokotr çok şaşırdı aferin ii b akmşsn kendine dedi bn ilaca başlayalı tam 1.5 ay olunca antibiyoitk zehirlenmesi geçirdm ve bu şekilde iki ilacı da bıraktm sonra tekrar gttğimde yaklaşık 1 ay sonra yani doktor dediki sadece izi kalmştı roacutana başlama zaten kalmamış sivilcen dedi bn sana isotrexin die bi ilaç verecem dedi 3 günde 1 sadece gece süreceksn güneşe çıkmayacaksn sabaha kadar duracak dedi o izleri geçirecek dedi o isotrexin i de tam kullanamadm ama şuan nerdeyse hç iz ve sivilce yok bi de dediki bi krem verdi bu da küçük sivilcelerin çıkabilir çıktıı anda üstüne sür geçecek dedi artık regl döneminde bile hç çıkmıyo çok büyük büyük ve iltihaplıydı sivilcelerm ama şuan yüzüm bebek gbi herkes bayılıyo valla tabii bnde çok mutluyum sivilce psikolojisini yaşamayan bilmez valla ne deyim arkadaşlar allah kurtarsn sizi de

Yani siz ilk haftalarda o tas gibi cikan seylerin normal oldugunu diyorsunuz haa vallaa kafayi yiceeeeem.. Bu tas gibi olanlar SIKISmioda ne kotu biseymis bu yaa, inanirmisiniz ben 3 4 sivilce varken roakutana basladim o kadar cok yoktu ama yine ara sira cikiordu, su anda cikanlar tas gibi kocaman kocaman saklayamiyorumda ... Ben su anda VICHY DERMABLEND fondoten kullaniyorum, gozenekleri kapatmiyor, ve ozel kusurlu ciltler icin yani en azindan o kocaman yaralari belli etmiyor, eczaneden aliyorum, yagsiz oldugu icin gonul rahatligi ile kullaniyorum, bide uzerine hafif pembe allik o zaman pek belli olmuyo, ama aksamlari makjayi cikarinca kendimi cok kotu hissediyorm, ve dudaklarimdan hic bahsetmedim tabi bide bide hergun okula giden calisan bir insanim yani kendimi eve kapatmam imkansiz. Ins su icindeki pisligi bir anda atarda bu roacutan etkisini gosterir, yani sagligimdanda olmak istemioyrum biraksammi diyorum ama basladigim seyin sonunu getirde diyorum kendi kendime, off kafayi yiceeem ..

hyr cnm normal değil işte bi krem var onu al burnunun içine ve hafif yüzüne sür kremin ismi BACTROBAN mikrobu hafifletir..

bende 4 sene önce kullandım cildim pütür pütürdü kocaman sivilceler vardı her yerimde iltihaplıydı birde cok kötüydü roaccutane kullandım şimdi cildim bebek popou gibi delikafadulden sadece özel günlerimde 1 tane çıkıyo :ecrin_bebek: öyle çok yan etkiside olmadı bende sadece dudaklarımı çok çatlattı
cildi kuruttuğu için saçlarda çabucak yağlanmıyodu ne güzel :dance: bi fön 1 hafta gidiyodu :lepi:

yani o cıbanların cıkmasınımı engeller cnm?

ya cnm zaten düşünsene ilacın amacı sivilceleri azaltmak değilmiydi eğer bu kadar büyük ve kötü bir halde sivilceler çıkıyosa demekki bir yerlerde sorun var demektir roaccutane kullanırken burunda bir mikrop oluşuyomuş o krem burnun içine sürülüyo ama sürülmezsede sonuç olarak böyle sivilceler çıkıyo eğer sende çıkan sivilcelerde benimkiyle aynıysa bence sende kullan o kremden ben başlayalı 1 hafta oldu hem yüzüme hem burnuma sürüyorum baya hafifledi ama genede var biraz..

bende saçlarım niye yağlanmıyo diyodumkaydirigubbakcemile3 senin adına sevindim canım inşallah bizde o güzel günleri görebiliriz..

Benim 1 ay bitti..
ama şuanda yanağımda öle bişi varki yani içi aacyip dolu ve iki tane uç gözüküyor çokda ağır içi dolu olduğu için ağrı yapıyor.Doktorada bugn gittim ve onun bi mikrop yüzünden oluştuğunuda şimdi okudm..Doktorda bişi sölemedi zaten bilirsininz sigortadaki doktorları..Yani napmalıyım ben şimdi uff :S
Bide sivilcelerin çok kötü izleri kalıo kırmızı kırmızı yüzüm parça parça oldu onlarda geçicekmi..
Çok moralim bozluyor ama sabır çekiyorum..
Sivilcelerin çıktığı dönemlerdeki yüzümün halini çektim ..Geçerse inşallh sitede paylaşırım diye düşündüm ..
Tabi geçerse

istersen doktora gittiğinde konuş yazsın kremi gerçekten dayanılcak gibi değil :a015:

Merhaba arkadaşlar bnmde yaklaşık 15 gün olsu ilacı kullanmaya başlayalı...Bnm yüüzmde zaten inanılmaz çıkıyorlardı kırmızı ve büyük,onun için mi artık bilmnioyrum ama bnm yüzümde o kadarda yan etki ettiğini düşünmüyorum..İnşallah da böyle devam eder yanii.Zten bi çok ürünün jel lerini kullandım o zmnda aynısını dediler çok çıkcak fln diye artık çıkcağı kdr çıktı diye düşünüyorum.Tabi bu bnm düşüncem ilerleyen zamanlarda ne olcak blemem tabi..İnanmazsınız alnım sildi gibi yani hiç bi pütür felaN YOK,Görenlerde öyle diyo zaten...Ama dediğim gibi sadece alnım..Yanaklarıma ise gıcık oluyorum kırmızı kırmızlar kabar kabar ooof...hele yanağımda 3 tane birden çıkyo büyük kırmızıı!!oof allahım ne zmn kurtulcam yhaa!!herkes ay noldu yüzünee?diyo !!ay sanane ya !!!dememek için zor tutuyorum kendimi!!!Kusura b akm ayın bunları sizinle paylaşıyorum çünkü kendimi yakın hissediyorum hepinize!!

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum bu tepkileri almaktan bıktım artık noldu yüzünee çok kötü olmuş..sırf bunları duymamak için evden dışarı çıkmıyorum 1 haftadır alnım çenem çok iyi ama yanaklarım kötü oldu ama sabredicez hepimiz sonundada kazanan biz olucaz :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…