teşekkürler destekleriniz için..Bnde ztn alıştım artık ve inş.bebek gibi cilde kav uşacağımm..söYLENENLERİ duymayacağım bile..İnsanları incitirmiyim diye düşünmüyorlar bile..Bn bile başkasının kusurlarını asla hissettimemeye çalışırken onlar bzm yüzümüze ne olduğunu soruor..Hiç anlamıyorumm hiiç!!Ama 8 ayın sonunda biliyorum hissediyorum hepimiz çok güzel olcaz kızlaaar!!! sizleri seviyorum!!
arkADAŞLAR İLACI KULLANPTA CİLT BAKMI YAPTRAN VAR MI.CİLT BAKMNDA ÖNCE SVLCELERİ SIKITIKLARI İÇİN BU KONUDA ENDİŞELİYİM.
bende kullanıyodum gören cildimdeki değişikliği hemen fark ediyodu baya iyi düzelmişti bebek gibiydi cildim ama drum bana sivilcelerin çıkmasını erteliyoruz kesin bir çözüm değildir dedi bıraktım ilacı şimdi yine eski haline döndü suratım sivilcelerim yeniden çıkıyo kızlar çözüm değil çıkmasını erteliyosunuz yan etkilerde cabası dost acı söylermiş beni bi dost olarak görürseniz bu lafım hepinize inanın bana ilacı bıraktığınızda etkisi geçene kadar çıkmıyo ama zamanla vücut atıyo ilacı sonra eski haline dönüyo umudunuzu kırmak gibi olmasın ama paylaşıyım dedim
arkadaşlar haftaya tam 1 ay olcak
30 tane ilaç var ve ben tam 30ncu gün kan vericem dr öyle randevu verdi
benim kafamı karıştıran şu
dokuz eylül hastanesi çok yoğun olduğundan tahil sonucunu 4-5 gün sonra alabiliyorum
dr tahlil sonucunu aldığım gün yeniden ilaç yazabilecek
yani ben 4-5 gün ilaç içemicem bir sakıncası varmı bunun
drla tekrar görüşsemmi acaba bildiğim kadarıyla tam 1 ay olmadan tahlilde yapmıyorlar kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?