Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sabredin kızlar.sakın ümitsizliğe düşmeyin ben 6.ayımı bitirmek üzereyim ve bi tane bile sivilce çıkmıyo yaklaşık bir aydır.yağlanmada olmuyo.hergeçen gün sivilce lekelerimde hızla azalıyo.ilk başlarda yok bunlar geçmicek diyodum imkansız geliyodu.o yüzden hiç dert edinmeyin oluruna bırakın

arkadaşlar konuşanları hiç umursamayın, siz kendi yolunuza bakınşakkıdı bizim yaşadığımızı yaşamayanlar bizleri anlayamıyor, bunların içerisinden düşüncesiz olanlar ise rahatsızlık verebiliyorlar. hiç kafanıza takmayın bunları, düşünmeyin bile:lepi:

bunu yapmak o kadar zorki bazı insanlar gerçekten çok patavatsız oluyolar ama onları takmamak lazım inşallah o güzel günleri bizde görebiliriz

canım biliyorum bak ben 6. ayımdayım bana da dediler bunları ama umursama hiçyasakkelime tabiri yerindeyse hee de geç:jeyyar::roflol:

kızlar bende tedavimin 3. ayındayım 40mg kullanmama rağmen dudaklarımdaki fena haldeki acı ve çatlamalar dışında başka bir etkisi olmadı doktr dudaklarıma bepanten verdi ama hiç faydası olmuyor nerdeyse dakikada bir yeniden sürmem gerekiyor-tatlicadiarzu- bende blistex aldım yumuşaklık etkisi daha uzun sürüyor.sabredelim bakalım hiçbişey bizi yıldırmasın sonunda inş bebek gibi bir cilde sahip olucaz:sm_cool:

arkADAŞLAR İLACI KULLANPTA CİLT BAKMI YAPTRAN VAR MI.CİLT BAKMNDA ÖNCE SVLCELERİ SIKITIKLARI İÇİN BU KONUDA ENDİŞELİYİM.

teşekkürler destekleriniz için..Bnde ztn alıştım artık ve inş.bebek gibi cilde kav uşacağımm..söYLENENLERİ duymayacağım bile..İnsanları incitirmiyim diye düşünmüyorlar bile..Bn bile başkasının kusurlarını asla hissettimemeye çalışırken onlar bzm yüzümüze ne olduğunu soruor..Hiç anlamıyorumm hiiç!!Ama 8 ayın sonunda biliyorum hissediyorum hepimiz çok güzel olcaz kızlaaar!!! sizleri seviyorum !!

tam 10.günümdeyim:sm_cool:
yüzüm yağlanmıyor artık,birazda soyuluyor,hiç sivilce olmayan yerler bile..onun dısında bi'sıkıntım yok..işe yarıyordur dimibenneyaptımki

bende sizleri seviyorum kızlar kaydirigubbakcemile5 destekleriniz için çok teşekkürler Şeniz

Aynen canım bende anlamıyorum bu şekile davranan insanları ama tek bildiğim bişey var ilacın sonunda hepimiz çook güzel olucaz berabercee :))

arkADAŞLAR İLACI KULLANPTA CİLT BAKMI YAPTRAN VAR MI.CİLT BAKMNDA ÖNCE SVLCELERİ SIKITIKLARI İÇİN BU KONUDA ENDİŞELİYİM.

Drlar cilt bakımını yasaklıyor.
Epilasyon sir ağda falanda yasak.
Bu dönem cilt çok fazla hassaslaşıyor o yüzden cilde herangi bir müdahaleye izin vermiyorlar.
.

Ben yinede bir krem kullaniyorum, sivilceleri kurutan bir krem, zarari varmi aceba? ve haftada bir defa kil maskeside yapiyorum?

bende kil maskesi yapıyorum haftada bir.ama bence fazla uğraşmayın cildinizle.zaten normalde sivilceli ciltlere öyle cilt bakımı falan iyi gelmiyo daha kötü yapıyo.

merhaba arkadaşlar bende ilaca başlayalı yaklaşık 2 ay oldu. sadece çenemde vardı sivilcler bir kaç tane.15gün sonra falan başladı dudaklarım kurumaya sivilce çıkmaya gören sormadan edemedi ne oldu sana böyle diye. sende sivilce okadarda çok yoktu neden başladın falan falan herkes herşeyide bilir. şimdi tek tük çıkıyor ama dudaklarım çok kuruyor.sürekli bepanthen sürmek zorundayım.ben kulanmaya başlamadan önce çok korktum yanaklarımda da alnımdada çıkarsa diye çünkü alnımda yanaklarımda pürüzsüz çok şükür çıkmadı. inanıyorum hepimiz bu dertten kurtulacağız.ve güzellikleri paylaşacağız buradan.

bende kullanıyodum gören cildimdeki değişikliği hemen fark ediyodu baya iyi düzelmişti bebek gibiydi cildim ama drum bana sivilcelerin çıkmasını erteliyoruz kesin bir çözüm değildir dedi bıraktım ilacı şimdi yine eski haline döndü suratım sivilcelerim yeniden çıkıyo kızlar çözüm değil çıkmasını erteliyosunuz yan etkilerde cabası dost acı söylermiş beni bi dost olarak görürseniz bu lafım hepinize inanın bana ilacı bıraktığınızda etkisi geçene kadar çıkmıyo ama zamanla vücut atıyo ilacı sonra eski haline dönüyo umudunuzu kırmak gibi olmasın ama paylaşıyım dedim

Son düzenleme:

arkadaşım sivilceleri erteliyoruz demişsin ama bence durum hiçde öyle değil. aynı okulda çalıştığım arkadaşım kullanmış bu ilacı çok fazla sivilcesi varmış ve şu an cildi bebek gibi olmuş. ne kadar zaman mı geçmiş dersin 7 yıl eğer bu kadara zaman erteleniyorsa erteleyeim madem. ayrıca nişanlımda kullanmıiş bu ilacı ve kullanalı 6 yıl olmuş cildinde hiç bir şey yok sivilce adına. ..

çiğdem87 bence doktorun sana yanlıi bilgi vermiş kesinlikle öyle bir ilaç değil kökten çözüm diye veriyor tüm doktorlar. Benim ailemdede kullanan kişiler var ve 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadılar ciltleri pürüzsüz. Sen de çıktıysa başka birinde çıkacak diye birşey yok ayrıca eğer doktorun verdiği süre bitmeden ilacı bıraktıysan zaten o yüzden tekrar çıkmaya başlamıştır

arkadaşlar haftaya tam 1 ay olcak
30 tane ilaç var ve ben tam 30ncu gün kan vericem dr öyle randevu verdi
benim kafamı karıştıran şu
dokuz eylül hastanesi çok yoğun olduğundan tahil sonucunu 4-5 gün sonra alabiliyorum
dr tahlil sonucunu aldığım gün yeniden ilaç yazabilecek
yani ben 4-5 gün ilaç içemicem bir sakıncası varmı bunun
drla tekrar görüşsemmi acaba bildiğim kadarıyla tam 1 ay olmadan tahlilde yapmıyorlar kafam iyice karıştı

slm hanımlar,
ben roaccutane'ı 10 ay kadar kullandım, 4+6 ay şeklinde. sivilcelere çözüm diye bişey varsa gerçekten bu ilaçtır çünkü dıştan yapılan bakımlar, kremler vs olan sivilceleri kurutur ama yenilerinin çıkmasına asla engel olamaz! ancak ilacın yan etkileri çok, bir kere anormal derecede asabileştiriyor, her şeye sinirlenen bi insan haline getiriyor,sanki hiç bitmeyen aybaşı sıkıntısı gibi. ikincisi ciltteki yağı kurutmakla kalmıyor, bütün vücudu ve saçları da kurutuyor. benim sırtım da sivilce doluydu, ilaçtan sonra hiç kalmadı, ama saçlar için o kadar avantajlı bi durum değil:1no2:. bunların haricinde aşırı terleme de yapar, ki çok rahatsız edici! BU ARADA ÇÖZÜM DEDİM AMA BEN KESİN OLARAK KURTULDUĞUMU SANIRKEN SİVİLCELERİM TEKRAR ÇIKTI. BENCE BU BİRAZ DA HAYAT TARZI VE KARAKTERLE ALAKALI, YANİ STRESLİ Bİ YAŞANTINZ VARSA VE HER ŞEYİ DERT EDEN BİRİYSENİZ KURTULUŞ DENEN BİŞEY YOK BU MERETTEN!!!

ilaç kullanmaya başlamadan önce size önerim doğal yolları zorlamanız olur, neticede roaccutane yapay A vitaminidir!!!

sivilceler öyle cildin kirli oluşundan fln çıkmaz, genelde sebep karaciğerdir. stresli zamanlarda karaciğer iyi işlemez, o yüzden de içimiz kan ağlarken yüzümüzde çiçekler açar senağlama. bu demektir ki sivilceden kurtulmak için öncelikle karaciğerimizi temizleyip ona destek çıkmalıyız.

tavsiyem, bir : maydonozun saplarını kaynar suya atıp bi iki taşım kaynatmanız ve içine limon sıkarak ılık şekilde içmeniz. bu karaciğeri temizler, cerahati idrarla dışarı atar.

ikincisi: enginarın kabuklarını gene aynı şekilde demleyip, çıkan suyu limon sıkarak içmeniz. ananemde karaciğer büyümesi var, kadın senelerdir enginarla yaşıyor.

her iki kür de çok faydalı ve çabuk etki gösteriyor. ayrıca maydanoz suyuna limon katmadan biraz ayırıp bu suyla cildinizi temizlerseniz çok daha etkili olacaktır çünkü maydonoz harika bir temizleyici!!!

bu kürleri bir ay boyunca sıkılmadan deneyin, her gün 1 er bardak yeterli. mutlaka bi fark göreceksiniz, sadece sivilcelere değil vücuttaki bi çok derdinize iyi gelecektir, idrar yolu-böbrek rahatsızlıkları,adet ağrıları,iltihaplar vs.

eğer düzenli kullanmnıza rağmen sivilceker hala devam ediyorsa en son çare roaccutane dır.

Son düzenleme:

Canım bende 30. gün gidiyorum. Gittiğim gün yazıyo doktor ilacımı. Tahlil sonuçlarınıda 2 gün sonra alıp doktora gösteriyorum.
Doktorum bana bikaç gün öncesinden gel ilacı aksatmayalım demişti ilk başta. Demekki ara verilmemesi gerekio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…