3. günüm
göz çevresi kuruyan oldumu kızlar, ben normalde kullanıyorum bakım kremini ama yağlı bir krem değil, göz çevresi kurursa çok kötü olur
birde ben daha kurumadım ama kurumaya başlayınca yüzdeki kabuklanmalar banyoda yumuşar tahminimce, yüz süngerleri satılıyor, banyoda yüzün kuruyan tabakasını temizlesek nasıl olur, kötü etki yaparmı:uhm:
Ya kızlar ben 6 Nisanda 3 ayımı bitirip doktora gidicem ama hala sivlce çıkartıyor bende hele şuan yanağımda gözümün altında kocaman bi kızarıklık var çıkmasını bekliyyorum sivilcenin ::S
Abaca bi sorun olabilrmi çünkü okudğum kadarıyla herkezin 3 ayda bitmeye başlamış
merhaba kızlar bende 3 aydır kullanıyorum nisan ayında 4. ayıma gireceğim ama cildimde baya bir sivilce azalması oldu
sizlere bişey soracağım bu ilacı kullanırken saç boyamakta bi sakınca varmı biliyormusunuz?
Canım saç boyamak ile ilgili kesin bir bilgim olmamakla birlikte, sonuç olarak saç diplerin dahil tüm vücudunda ciddi bir kuruluk oluyor. Saç boyalarındaki kimyasallar hassaslaşan saç diplerinde belki sıkıntı yaratabilir. Eğer çok kötü durumda değilse saçların bence tedavinin bitmesini bekle.
hyr cnm iyileşme yook malesefoofyaoff ben 66nci günümdeyim sanirim sende o civarlardasin
benim sivilceler hala cikmaya devam ediyo seninde oylemi yoksa iyilesmeye basladimi
nazımsın; canım biraz fazla kafana takıyomuşsun gibi geldi bana. Bu şekilde sayarak günler geçmezki. Rahat ol akışına bırak görüceksin daha çabuk geçicek vakit. Bir ayının doldugunu ilaçların bitince anlıcaksın. Ama her günü teker teker sayar buram ağrıdı şuram kurudu dersen bırak günleri saatler geçmez. Söylemek istedim umarım hadsizlik etmedim
Ayrıca ilaç çok susatıyomu bilmiyorum ama bende günde bi iki bardak su içerken 1.5 litreye çıkarmıştım. 5 litreyi nerene içiyosun -tatlicadiarzu-
inşallah hepimiz dediğin kız gibi oluruz nazımsınbide arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.adet düzensizliği de sivilce çıkmasına teşvik edermi?? :S ve bu ilaç adet düzensi
zliği yapıormuı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?