arkadaslar bu ilac eklem agrısı yapıo die duymustum benım son 2 gundur ellerimin içinin bas parmak kısmında bi agrı war:S bu arada dişlerim için 5 gun öncesnden doktor 500 mg lık 2 antibiyotik wermişti.cilt doktorumda dozu 20 mg indirdi artık yuzunde sivilkce cıkmıosa die.ama ellerimde ve el bilegime dogru gelen kısımda bi agrı war..sizce bu ilactan mıdır cok korkuorum artık neden böyle oldu hiç böyle dertlerim yoktu.roaccutane we antibiyotiği aynı anda kullanmakta yapar mı??böyle bi sorun yasayan var mı ?? el agrısı ceken ...offfffbelirteyimki agrı sürekli değil bıcak saplanması gibi geliyor ve bazen kayboluyor uyuşuyor gibi hissediyorum
İlk 10-15 gün pek kusmaz genelde kurutur cildi biraz soyar sonra kusmaya başlar sivilceler genelde 2.ayda çok artış olabilir normaldir.
Yaşın kaç bilmiyorum ama sende pek artış olamayabilir ergenlik döneminde kullananların sivilce kusması daha çok oluyormuş.
Arkadaşlar!!!
çok ciddi korkularım var. bu ilacı 3 aydır önce kırk sonra elli mg lık kullanıyorum daha 2.5 ay kullanmam lazım. fakat cildimde aşırı kuruluktan cilt çatlakları oluştu bayanlar için üzücü bir durum. ama daha cok endişelendireni beni vücudumda ağrıların ve zmaan zaman yumurtalıklarımda ağrıların olması. bir kaç yer de kısırlık yada down senduromlu çocuklara yol açtığını duydum bu ilacın ve inanın huzurum kalmadı. çünkü hayatımın en büyük isteği anne olmak ve mutlu bir yuvam olması. şimdi evli olan,çocuğu olmuş yada bu sebepten olmadığını düşünen bayanlar lütfen beni bilgilendirsin. diğer arkadaşlarımda lütfen fikrinizi belirtin çok sıkıntıdayım.
cevaplarınızı bekliyorum acilen!!
basaks ben bıraktım içmiyorum.. bırakınca birazcık düzeldi gibi... ama olan oldu valla vazelin falan hiçbir şey sürmedim kullandığım süre boyunca. bolca su içiyordum ama bizim ailede hiç çatlak olmadığı galde ben de çatlak olduçok üzgünüm bu yüzden
önlemini alırsanız yapmaz. Cilt çok kuru oldugunda veya aşırı kilo alıp vermede oluşur çatlaklar. Cildinizi sürekli nemlendirirseniz bi sorun yaşamazsınız.
Bugün bende antibiyotiğe başladım. Antibiyotiği veren doktora üstüne basa basa sordum bi sorun olurmu roaccutane kullanıorum die. Hayır olmaz dedi. Bu arada antibiyotiği tırnaklarımın kenarlarında oluşan iltihaplar için verdi. İlaçla bi ilgisi varmıdır bilmiyorum. Ellerimin üstüde alerji gibi oldu pütür pütür kaşıdıkça kanayıp kabuk tutuyo senağlama
basaks ben bıraktım içmiyorum.. bırakınca birazcık düzeldi gibi... ama olan oldu valla vazelin falan hiçbir şey sürmedim kullandığım süre boyunca. bolca su içiyordum ama bizim ailede hiç çatlak olmadığı galde ben de çatlak olduçok üzgünüm bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?