Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
14. günüm
benim yüzüm hala kusmadı, hatta önceden haftada 1 tane mutlaka iltihaplı sivilce çıkardı, şimdi çıkmıyo ve çıkan sayılarda azaldı. dudaklarım çok kurumaya başladı,yüzüm eskisi gibi yağlı değil, başka da bişey yok, yüzü kusmayan oldumu yaa, bu iyimi kötümü anlamadım ki...

ya benimde yüzümde herhangi bir kusma yok.GÜNDE 20 mg sabah 20 mg akşam alıyorum.Yüzüm kurudu ama sivilcem artmadı hiç kusmadı bile diyebilirim.Acaba etkisi yok mu ben anlayamadım.Dudaklarım baya kurudu.Okuyorum yzılanları herkezde bir sivilce de olsa çıkmış.Normalde de çok sivilcem yoktu acaba ondan mı çıkmadı? Biraz iz içinde kullanıyorum doğrusu.

ilk 1 buçuk ay tek tük herzaman oldugu gibi çıktı sivilcem onun dışında benim de kusma olmadı. 9 gün sonra 6. ayıma giricem hala da çıkmıo regl dönemimde bile etkisi olup olmadıgını şurdan da anlayabilirsiniz. Şimdi elinizi yüzünüzde yanaklarınızda gezdirin pütürlükler gelicektir. kaygan bi his oluşmucak. İlaç etkisini gösterdiğinde eliniz yüzünüzde kayıcak:)
Benim içten, sadece elimle bastırdıgımda hissettiğim sivilceler bile kusmadan iyileşti. Bu daha iyi sanırım extra lekelerden de kurtulmuş oluyoruz :)

herşey iyiye doğru gidiyo sanki mutluyum ama arada daraltılar geliyo ara sırada sivilce çıkıyo onun dışında iyiyim..

Kizlaar, morelinize ihtiyacim var 4ncu ayima gircem 30mg kullaniyorum ve hala boyle cok duzelmeler yok, sadece siyah noktalar gitti ama baska duzelme yok normalmi buu?

Kizlaar, morelinize ihtiyacim var 4ncu ayima gircem 30mg kullaniyorum ve hala boyle cok duzelmeler yok, sadece siyah noktalar gitti ama baska duzelme yok normalmi buu?

10 gun sonra 3 ayi tamamliyorum günde 30 mg kullaniyorum ama bende de pek bir düzelme yok siyah noktalar falanda duruyo üstelik
tek degisiklik sivilcelerin rengi acildi önceden mor ve bordo renkteydiler
simdi pembe oldular :)
ama hala cikmaya devam eskilerde oldugu gibi duruyo

Gurbetçi kız normal benim de 4.aya girdiğimde öyleydi hatta 4.ay içinde de yeni sivilceler çıkıyor 5.ayda tek tük yeni sivilce çıktı ben de 6.ayda hiç çıkmadı ve tüm sivilcelerimden kurtuldum normal yani endişelenme tedaviye devam hatta benim siyah noktalarım 6.ayın sonunda da geçmedi hala da duruyor herkes de biraz farklı etki yapıyor ama genel olarak izleri geçirmiyor iz tedavisi de ilacı bitirdikten 2 ay sonra başlarsınız geçmiş olsun dilerim...

çay, kahve karaciğeri yoruyormuş, kadınlar kulubünün ana sayfasındaki bir haberde yazıyordu, ben hergün içiyorum, çay ve kahve -tatlicadiarzu- doktorunuz size böyle bir diet verdimi, bana bişey söylemedi, korktum yaaa, çaysız kahvesiz naparım, sevmesem direk keserdim tedavi süresince, bilgisi olanlar lütfen yardım

nazımsın doktorlar herangi bi diyet vermiyo ama ilacın karaciğere yüklendiğini aylık tahlillerin karaciğerinde bi zarar olup olmadıgını öğrenmek için yapıldığını biliyosun. Düşünürsen ilaç zaten yeterince yükleniyo karaciğerine bide sen yiyeceklerle takviye yaparsan elbette zararı olur. Ben akşamları ballı süt içiyorum karaciğer için iyiymiş. Çok şükür hiçbi değişim de olmadı ilk sonuçlarıma göre. Sayfaları okuduysan burda ballı süt içen de çok kişi vardı. Çok seviyosan tamamen kesme ama yinede dikkat et ilaç kullanmasanda fazlası zarar dediklerinin :)

tedavimin 6. ayına girdim. bu gün doktora gittim (önceki doktorumdan farklı biri çünkü ondan memnun değildim) bana dozun az olduğunu (bu arada 30mg kullanıyordum) arttıracağını söyledi.tabi tahlil sonucuna göre. bir de güneş koruyucu kullan dedi . kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum.

kızlar bende 4. ayıma girdim günde 30 mg kullanıyorum ve doktorum 6. aydan sonra sona ereceğini söyledi fakat belimde aşırı bir ağrı vardı bunu ilaca bağladı o yüzden 20 mg düşürdük ilacı bu ay eğer ağrım devam ederse dahada düşüreceğini söyledi bakalım bu ay 20 mg kullanacağım

ayrıca sizinde yüzünüzde kuruma oluyordur cildinizi nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz ben neutrogena kullanıyorum ama gün boyu sürmek zorunda kalıyorum

birde sivilcelerim iyice yüzeye çıktı makyaj yapmadan çıkamıyorum dışarı doktorum iyi temizlemelisin akşamları dedi sebamed kullanıyorum ama bunu söylemeyi unuttum doktoruma siz ne kullanıyorsunuz?

yüz yıkama jeli olarak bende sebamed kullanıyorum, çok memnumun, aklınıza gelecek bütün markaları kullandım, en iyisi bu, ve fiyat olarak makul ben 1 kg lık kutusunu almştım 30 tl civarında, bu fiyata diğer narkalardan en fazla 400 ml lik alabilirsiniz. tek fiyat değil tabi sebamed cildi dezenfekte eder.ayrıca kesinlikle tonik te kullanmanı öneririm.
nemlendirici olarak ben kullandığım ürünü(eveline) beğenmediğim için tavsiye etmicem, ama alacağının su bazlı olamasına dikkat et

nazimsin26 teşekkür ederim ilgin için canım hydro diye bi krem var su bazlı onu kullanan oldumu acaba cildi güzel yaptığıda duyumlarım arasında

betty_sew avene clean ac şiddetle öneriyorum bu nemlendiriciyi. zaten roaccutane kullananlar için özel olarak hazırlanmış bir krem. bir araştır istersen belki başka arkadaşlarda kullanmıştır onların fikirlerini de alabilirsin. şunu da söyleyim bu nemlendiriciyi bana doktor önermiştikaydirigubbakcemile5

teşekkürler loft şimdi biraz araştırdımda ilacı kullananlar çok memnun kısa zamanda temin edeyim ben bunu a.s.

basaks ilacı bırakalı 7 ay oluyor canım, bu süreçte yüzümün yağlanması aynen eskiye döndü ama sivilce çıkmıyor yeni allaha çok şükür. benim tedavim bitmişti bıraktığımda, ama gene de yağlanmaya devam ediyor yüzüm. ama kat kat artma dediğin şey olmadı allahtan:) seni selülit ve çatlaklar açısından o kadar iyi anlıyorum ki, kız arkadaşlarım ne kadar güzel popon var derdi bi tane çatlağım selülitim yoktu, şimdi popom aynnen dediğin gibi süngere döndü hem çatlak hem de selülit var. Ben öyle her gün aynada kendisine bakan biri değilim banyodan sonra falan, o yüzden malesef olan olduktan sonra farkına vardım. Çatlaklar geçmiyor zaten biliyorsunsenağlama ama selülitlerin görünümünde biraz daha düzelme oldu ilacı bırakınca. çünkü yağ dengem eskiye döndü saçm yüzüm falan da yağlanıyor, o yüzden popo derim de elastikiyete kavuştu sanırım. bayağı komik bi mesaj oldu ama umarım anlatabilmişimdir. sevgilera.s.

ben de avene clean ac den çok memnunum...tedavinin başından beri kullanıyorum...gün boyu nemlendiriyor
kızlar 3.ayımdayım...hala sivilceler geçmiş değil..izleri söylememe bile gerek yok
bide insanlara bu ilacı kullandığımı söylüyorum.faydasını gördünmü diyorlar...
demekki cildim kötü bi durumda...:1shok:
kolesterolüm zaten 250 civarı...bu aralar canım sıkıldı

kızlar bende 6.ayımdayım..
doktor bana bugün elocon diye bi pomat yazmış..
ama neden, ne için kullanıcagmı bilmiyorum.. :sm_confused::sm_confused:
nette arastırma yaptım biraz ama dişe dokunur bişey bulamadım.. :/
bu konuda bilgisi olan, bu pomadı kullanmış olan var mı aranızda :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…