Kizlaar, morelinize ihtiyacim var 4ncu ayima gircem 30mg kullaniyorum ve hala boyle cok duzelmeler yok, sadece siyah noktalar gitti ama baska duzelme yok normalmi buu?
betty_sew avene clean ac şiddetle öneriyorum bu nemlendiriciyi. zaten roaccutane kullananlar için özel olarak hazırlanmış bir krem. bir araştır istersen belki başka arkadaşlarda kullanmıştır onların fikirlerini de alabilirsin. şunu da söyleyim bu nemlendiriciyi bana doktor önermiştikaydirigubbakcemile5
lolabunnycim,
ne kadar oldu ilacı bırakalı çünkü benim bütün belim ve kalcalarım çatlak oldu çok uzuluyorum catlagın bır tedavısı yok biliyorsun ki ne yapmalıyım sence öteki arkadaşlar yarıda bırakınca sivilcelerimizin kat kat artabilceğini söylemişler bu beni cok korkuttu ama sürmediğim krem kalmıyor ve yaklaşık yarım saat sonra cildim yine kuruyum kaşınmaya ve dolayısıyla da çatlaklar oluşmaya baslıyor. aynı zamanda yagsız ve selülitsiz,sıkı olan kalca ve bacaklarım resmen sünger gibi oldu. yani bunları bir tek ben mi yaşıyorum lütfen fikir verin arkadaşlar çok arada kaldım. çatlak da cok kötü bir durum biliyorsunuz ki...
teşekkürler loft şimdi biraz araştırdımda ilacı kullananlar çok memnun kısa zamanda temin edeyim ben bunu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?