ben de avene clean ac den çok memnunum...tedavinin başından beri kullanıyorum...gün boyu nemlendiriyor
kızlar 3.ayımdayım...hala sivilceler geçmiş değil..izleri söylememe bile gerek yok
bide insanlara bu ilacı kullandığımı söylüyorum.faydasını gördünmü diyorlar...
demekki cildim kötü bi durumda...:1shok:
kolesterolüm zaten 250 civarı...bu aralar canım sıkıldı
kızlar bende 6.ayımdayım..
doktor bana bugün elocon diye bi pomat yazmış..
ama neden, ne için kullanıcagmı bilmiyorum.. :sm_confused::sm_confused:
nette arastırma yaptım biraz ama dişe dokunur bişey bulamadım.. :/
bu konuda bilgisi olan, bu pomadı kullanmış olan var mı aranızda :uhm::uhm:
Selam cnm. banada doktor elocon pomad kremi wermişti ellerim içindi o pütür pütür kızarıodu onun içn vermişti başka yere kullanılıomu bilmiorm zaten pis kokan bi krem yüze sürme bence :ecrin_bebek:
Bu Roaccutan un yan etkisi çok ama gözede yan etkisi varmı acaba ? Gözümden tedavi görüyorum ve bu yüzden kullanmaya korkuyorum göz kuruluğu falan yapıyormu ?
6. aya girdim başladığımdan beri 30mg kullanıyorum. bu gün doktor kolestrolüm 200 diye 30mg devam edelim dedi. aslında 40mg yükseltecekti.bu gidişle tedavi süresi 10 ayı bulacak sanırım. bu şekilde uzun süren var mı? genelde 6 ayda tedavi bitiyor .Kullanımın bu kadar aylara yayılması normal mi? ben 74 kiloyum ve hesaplamalara göre alınması gereken dozdan az alınca sivilce çıkma ihtimali varmış. Sadece aklıma takılan tedavinin 10ay gibi uzun sürmesi bunun zararı var mı acaba Bilgisi olanlar lütfen bir şeyler yazsın
Canım 1 ay yetmez tabiki en az 6 ay ara vermeden kulanacaksın.Ben 7 ay kullandım tedavim biteli 20 gün oluyor bi tane bile sivilce çıkmıyor.İlk başta banada dr 10 gün falan kullan gel tahlil yapıcaz dedi.Dudak kuruması mutlaka herkeste oluyor ondan korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?