21. günüm
ah şu caanım ilacın birde yan etkileri olmasa.. kızlar benim yüzüm un serpilmiş gibi, hele yemek yedikten sonra toz toz oluyor, birde kuruyan dudakların kabukları kalkınca.. valla biriyle yemek yemeye çekinir oldum, malum yemek sonrası :1shok:
benim göz kapaklarımda kurmaya başladı öyle olan varmı, göz kapağına herşey de sürülmüyo, göz kremi var ama onuda gözün heryerine süremiyoruz, çok hassas orası siz napıyosunuz..
ha birde siv,lce çıkmıyo çıkmıyo dedim 2 küçük sivilcem çıktı kaydirigubbakcemile3 zorla nazar değdirdim kendime
kızlar güneş kremi kullanmamız gerekiyomuş dimi bu tedavi boyunca..
doktor bana solecrini tavsiye etti ama almadım hala..
sizler ne kullanıyosunuz???
kızlar güneş kremi kullanmamız gerekiyomuş dimi bu tedavi boyunca..
doktor bana solecrini tavsiye etti ama almadım hala..
sizler ne kullanıyosunuz???
kızlar ya benimde 5.günüm bugün yüzüm soyulmaya basladı.. coppertone 30 spf sprey kullanıyorum..okulda elime toz gibi gelen seyler vardı.. sonra eve bi geldim yüzüm soyuluyo.. bide dudaklarım az az kurumaya basladı sanki.. korkmalımıyım.senağlama. kendimi hazırlıyorum bu durumlara ama millet cok erken olmus diyo.. bugün bi arkadasımla daha konustum 6 aylık tedavi oldu oda.. cok korkma diyo.. dudaklarını takma kafana bide dikkat eyediklerine diyo. okadar korkutmasınlar diyo.. allahım psikolojim bozuluyo galiba..:mymeka: kendime gelmeliyim.. bu arada ilave edeyim.. yüzümde öyle agrılı sivilce cıkmadı daha aksine cıkanlar indi.. sadece minnacık sivilceler cıktı 2-3 tane.. oda toplu iğne bası kadar.. allahım gececek inanaıyorum...
evet canım.. mecburi kullanmak gerekiyo.. ben coppertone kullanıyorum.. sprey seklinde 30spf
Canım bende solecrin kullanıyorum..
Hatta tedavi bitimindede bunu kullanmaya devam edicem.
Bana sürekli gittiğim eczacı önermişti yoksa başka bi koruyucu almayı düşünüyodum.
Çok memnunum iyiki bunu almışım :dance:
arkadaslar yüzünüz ıcın hangı nemlendırıcıyı kullanıyorsunuz benım suratım suan zımpara gıbı acılen nemlendırıcı almalıyım
bunu duymamıştım hiç, nasıl memnun musun canım??
..
SEKSİSİNEK..İnanmıorum ya eklediğin resim müthişş..süper iyileşmiş inş.bizde öle olucazz..
kızlar hani hepimiz sivilceyle birlikte lekelerden muzdaribiz ya, leke çözümümüz için tedavinin bitmesini bekliyoruz. Lekeler için doğal yöntemler var, maskeler, bunlar hakkında ne düşünüyosunuz. Bilmiyorum faydalı oluyorlar mı da ben kimsayal peelinge sıcak bakmıyorum pek. tedavi sürecimiz boyunca aynı zamanda cildi daha çok kurutmicak tarzda leke maskeleri yapsak daha ii olmaz mı. kuaförüm hafta sonunda bana maske tarifi verecek, ben denicem, siz ne düşünüyosunuz bu konuda[
Canım kaçıncı ayındasın bilmiyorum ama maske işlerine falan girme derim zaten derin inceliyor.Ben bitirdim 20 gün oldu yaklaşık daha 1.5 ay daha beklemeyi düşünüyorum lekeler için zaten hergeçen gün hızla iyleşiyorlar baya bi silikleştiler.Sadece sabret :)
saol canım.. bende hametan kullanıyorum.. onada doktor bepanten vermiş.. böyle götürürüz artık bu işi.. a.s.cok saol...Bence kozmetik sürmesin canım sivilceli ciltlere pek yaramıyor nıvea vs..
canım dediğin nemlendirici sadece roaccutane tedavisi sırasında kullanılıyormuş sen bitirdin bi zararı olmasın?
leyla kremi sürdükten 10-15 dk sonra nemli görünüm gidiyo daha mat oluyo. Benim yüzüm normaldede çok hassas güneş koruyucu sürdüğüm zaman kıpkırmızı olurum yüzüm yanar. Ama solecrinde böle bişi olmadı. O kadar yoğun diil normal nemlendirici gibi. Zaten yağsız bi krem ne kadar yağlı bırakabilirki :)
Bu arada 6. aya girdim çok şükür bitiooo
lotf 5 ayı devirmişsin ya daha ne kaydirigubbakcemile5 darısı bize yaa, bende hiç zaman geçmicek sanıyorum bazen. ben öyle geçmiş yazıların hepsini takip edemedim ne durumdasın şimdi. geçtimi sivilcelerin, doktorun ne diyor, ha bir kıdemli bir roacutan cı olarak sana sosyal hayatını nasıl etkilediğini sormak istiyorum. ben yemek yedikten sonra ağız kenarım ve dudaklarım çok berbat oluyor karşımdakinden utanıyorum :çok üzgünüm: bu durum düzelmezse iyice yalnız kalcam, herşeyden çekiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?