evet banada oluyo bütün gün uyuyasim geliyor evde oldugum icinde ister istemez siziyorum
ayrica ayak bileklerimde agri var ve kulaklarim cok cinliyo
mirmirmirmir
kızlar benimde stresten sivilcelerim çıktı ama sadece yanağımın sağ tarafında ve çenemde
bana önce azitro sonada tetrodox verdi
ama herkes bu ilaç için iyi diyo bana neden ruancutan vermedi ki bende ondan istiyorum madem kesin çözüm bu :uhm:
süreklilik göstermeyen sivilceler oldugundan dolayı.. stresten adet döneminden sıcaktan nemden vs.. nedenlerden cıkanlar süreklilik göstermez dönemseldir. tetradox en sık ve yaygın olarak verilenidir akne tedavilerinde.. zaten 6 aylık 1 yıllık kullanman gerekmez eger normalde cok agır aknelerin yok ve sadece stresten cıkmıssa.. tetrado ve benzeri tedavi şekilleri fayde etmezse son care olarak basvurulan bir tedavi sekli roaccutane ve zoretanin..kızlar benimde stresten sivilcelerim çıktı ama sadece yanağımın sağ tarafında ve çenemde
bana önce azitro sonada tetrodox verdi
ama herkes bu ilaç için iyi diyo bana neden ruancutan vermedi ki bende ondan istiyorum madem kesin çözüm bu :uhm:
yok benim cildimde son 4 aydır problem var
canım senin ne kadar oldu kullanalı.. benim daha 7.gün ama kafam gövdeme agır gelio şimdiden (( kaydirigubbakcemile ))
böyle giderse bırakmayı düşünebilirim.. cok feci oluyorum cunku.. gecici bir durum olsa keşke...:Saruboceq:
benim 3 ay bitti bugün
sakin birakmayi düsünme tedavi boyunca sabretmeliyiz bence nasilsa tedavi bitince bu sikayetlerimiz kalmicak :)
saol canım bilgin için bende bi iki gün ara vericem mecburen...SeksiSinek ben ilk ayda 3 gün ara vermiştim bi sorun olmadı
kızlar gelecek hafta kontrolüme gidiorumama bnm yüzüm çook kötü bidurumda..çoook..yanaklarımda aşırı derecede kırmızı ve yoğun putur putur var.. moralim çok bozuk kızlar ya!!dayanamıorum artık bir an önce bitsin istiorum..eskisi gibi güzel olmak isitorum.İnsanlardan kaçıorum inanmassınız,yüzümü görmesinler die okula bile gitmek istemiorum.kendimi virüs gibi hissediorum..oof nie bu bnm başıma geldi diorum ya..hiçbişey istediğim gibi olmuor,nie hayal ettiğim gibi bir genç kız deilimki..Ya önceden hatırlıorumm bn kuzenimden çok çok güzeldim(biraz çocukca oldu ama )ama bu sivilcelerle hiçde güzel deilim kız bnden daha da güzel oldu yaa..hatta hoşlandığım(önceden bnden oda hoşlanıodu tabi)çocuğu elimden aldı düşünebiliomusunuz? artık kimse bnmle ilgilnemio bile,bu yüzle kim ilgilenirki zaten.AMA ÇOK GÜZEL OLCAM BİLİORUM BUNUUU..
arkadaşlarım..bnm gözlerim çok yanıo ve kaşınıo dudaklar çatlak,yüz bildiiniz gibi..böyleyim ben
Bide tedaviyi bitiren arkadaşlardan birşey isticem arkadaşlar lütfen önceki ve sonraki halinizin resimlerini paylaşırmısınız..buna gerçekten ihtiyacımız var..
herkese sivilcesiz günler dileriiim....
kızlar gelecek hafta kontrolüme gidiorumama bnm yüzüm çook kötü bidurumda..çoook..yanaklarımda aşırı derecede kırmızı ve yoğun putur putur var.. moralim çok bozuk kızlar ya!!dayanamıorum artık bir an önce bitsin istiorum..eskisi gibi güzel olmak isitorum.ınsanlardan kaçıorum inanmassınız,yüzümü görmesinler die okula bile gitmek istemiorum.kendimi virüs gibi hissediorum..oof nie bu bnm başıma geldi diorum ya..hiçbişey istediğim gibi olmuor,nie hayal ettiğim gibi bir genç kız deilimki..Ya önceden hatırlıorumm bn kuzenimden çok çok güzeldim(biraz çocukca oldu ama )ama bu sivilcelerle hiçde güzel deilim kız bnden daha da güzel oldu yaa..hatta hoşlandığım(önceden bnden oda hoşlanıodu tabi)çocuğu elimden aldı düşünebiliomusunuz? artık kimse bnmle ilgilnemio bile,bu yüzle kim ilgilenirki zaten.AMA ÇOK GÜZEL OLCAM BıLıORUM BUNUUU..
arkadaşlarım..bnm gözlerim çok yanıo ve kaşınıo dudaklar çatlak,yüz bildiiniz gibi..böyleyim ben
Bide tedaviyi bitiren arkadaşlardan birşey isticem arkadaşlar lütfen önceki ve sonraki halinizin resimlerini paylaşırmısınız..buna gerçekten ihtiyacımız var..
herkese sivilcesiz günler dileriiim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?