mrb seksisinek hayırlı olsun, inş. sende umduğun sonuca ulaşırsın. benim 18. günüm, başladığımda birkaç sivilce vardı, ondan sonra bikaç ufak sivilce çıktı, şuanda onların hepsi kurudu tek alnımda bitane var, dudak kuruluğum, göz yanmam ve sırt ağrım dışında olumsuz birşeyim yok. Bu yan etkiler kişiden kişiye değişiyo gördüğüm kadarıyla. İlk ayda cildi kusanlar olmuş ben de hiç olmadı:sm_confused: oysaki bekliyordum psikolajik olarak kendimi hazırlamıştım üzülmeyim diye :1rolleyes: çok şükür, öyle bir durumum olmadı umarım da olmaz. Sende kendini olabilecek olumsuzluklara hazırla ama olursa da üzülme, sonunu düşün.. İnan ben çok mutluyum, önceden saçımıda kestirsem kaşımıda aldırsam bir ruj da sürsem yakıştırmazdım kendime, birkaç kırmızı veya iltihaplı sivilcem mutlaka olurdu, lekelerim olmasına rağmen inan yüzüm baya açıldı
canım ya geçmiş olsun...umarım çabuk geçer kızarıklığın:)
yeni başlayan arkadaşlar umarım tedavileriniz başarılı olur..geçmişler olsuna.s.
saol canım geçmiş bile :))
senin kurulukların geçtimi hiç bilgi vermiosun kii
geçen sayfalarda bitiren arkadaşlar derken seni kastetmiştim hiç tınn :dilcikar::dilcikar:
kızlar bu arada tedaviilerlemeden yüzümün halini koyuyorum.. iki yanak bölgemide cektim.. insallah tedavi olumlu gecerse her ay sonunda resim eklemeyi düşünüyorum hemde görmüş olur aklında soru işareti olan arkadaslar yada yeni başlayacak olanlar... cok feci hale geldi yüzüm ya.. cok üzülüyorum..:a015:
Cnm aynn bnde resimlerimi çekiorum her dakka ama yüzüm düzeldiinde sizinle paylaşmak istiorum..çünkü yeterince moralim boızuk.ama snn yüzünde o kadarda kötü ir durum göremedim bn..sn bnm yanaklarımı görseen..
oof moralim gerçekten çok bozuk.Hep umutla yaşıyorum diyebilirim sizlere,yüzümü her görmedüğümde içim cız ediyor.Belki çok abartıyorum ama bir genç kızın en önem verdiği şey yüz güzelliğidir ve bnde bndan dolayı mutsuzluğa kapılıyorum.Yüzümde sivilcelerim olmasa kndime o kadar güvenim oluyorki..Bu sivilceler bizi sosyal hayatımızdan da ediyor kızlar..Ben öncedende mi böyleydim diorum eski fotolarıma bakıorum,hayır önceden gayet güzelim diyorum,,Aarkadaşlar sanki bnm bu 1 yıl içerisinde başladı yüzüm bu kadar kötü olmaya,niyedir bilmem..
Bazen arkdaşlarımın yüzüme dikkatli baktığını hissediyorum ve çok utanıyorum benneyaptımki.Diorum ya bu sivilceler bzi sosyal çevremizdende uzaklaştırıor.sırf yüzüm hakkında bana soru sormasınlar die insanlardan uzaklaştığım oluyor.Ama biliorum artık çok güzel bir yüzüm olacak bu ilaç sayesinde.
Geçende arkadaşım yüzüme bakarak bana rouccutane mi kullanıosun dedi ve onn da bir arkadaşı kullanmış yüzü tertemiz olmuş ama tam anlayamadım ama bir sorun meydana gelmiş ve ameliyat olmuş koltuk altında b şişlik mi ne..Çok pişman olmuş bana da kullanmadan bi düşün dedi.Ama bnm en çok dikkatimi çeken yüzünün tertemiz olmasıydı :sm_cool:biliorum çok güzel olucaaam
15 gün sonra 4.ayıma giriorum ve yüzümde yanaklarımda yine kırmızı büyük sivilcelerim var.bn göz bazen aşırı göz yanması yapıor,dk.rm damla verdi onu kullanıorum.Geçende hafif burun kanaması yaptı..Dudaklarım yine her zamanki gibi kuru..Ve bnmde en çok sevdiim yan etkisi saçlarım yağlanmıor bir-iki haftada olsa süper saçlarım var.önceden 2 günde yağlanırdı.Bu ilacı bırakırsam ne yapacağım bilmem :1rolleyes:
Bide bn güneş koruyucu,temizleyici kullanmıorum dk.rum güneş koruyucu sürme şimdilik dedi ne yapcam arkadaşlar bi bilginiz varmı??
OOF ne çok şey yazmışım..ee sizinle herşeyi paylaşmayı istiorum..sizleri seviorum arkadaşlarık hepimiz iyileşicez bilioruum.:1hug:
ayy geçti canım ya yağlandım bile..hiç sevmedim yüzümün yağlı halini..roaccutane kullanırken daha güzeldisositososito bide şu lekelerden izlerden kurtulsaydım:Saruboceq: yavaş yavaş soluyor ama lekeler
KIZLAR; bişey sorucam; bugün 3.günüm. fakat beim göz kapaklarım asırı kuru ve yanıyor:çok üzgünüm:... ilaçtan olabilirmi?? bide bugün güneş koruyucusu süremedim ve güneşte kaldım mecburen suratım yanıyor... özellikle dünden beri göz kapaklarım ve gözaltım acayip kuru ve yanıyor.. bu arada doktor bana nemlendirmek için hametan verdi. ondan göz kapaklarıma sürsem bişey olur mu???
inşallah canım.. Ben şeyy düşünüyorum.. Tedavi bittikten sonra incelen deri kalınlaştıkça lekelerin görünümü daha da hafiflicek gibi geliyo. Ne kadar doğrudur bilemicem tabi:dance:
Roaccutane UN GÖZLERE Bİ ZARARI VARMI ACABA BEN GÖZLERİMDEN TEDAVİ GÖRÜYORUM YÜZÜM ÇOK BERBAT OLDU AMA KULLANMAKTAN ÇEKİNİYORUM KULLANANLAR Bİ ÖNERİNİZ VARMI RİCA ETSEM
saol canım daha uygun bir krem yazdırırım doktora yada tavsiye alırım artık.. evet dudaklarım cok kurumadı ama kuruyacagını söylüyolar bakalım.. tekrar tesekkür ederim canıma.s.:1hug:canım gözlerin kuruyordur, büyük ihtimalle ilaçtan oluyor. göz doktoruna gidip suni gözyaşı almalısın. gözlerini rahatlatır. hmm sanırım yanlış anladım:mymeka: göz kapakların kuruyormuş. bence fazla yağlı olmayan bi nemlendirici sürsen daha iyi olur. hametan dudaklar için daha uygun. geçmiş olsuna.s.
SeksiSinek,bnm cildimde özellikle yanaklarımda çok yoğun kırmızı büyük iltihaplı sivilcelerim var..aynı snn dediğin gibi ''duvara vurmusunda kafanı şişmiş gibi'' ama bazen uç verenleride oluyor,çok acı verio.BNm 4.ayıma girmeme 15 gün kaldı..Birde bnm yüzümde gözeneklerim çok açık,yine yanak bölgemde küçük delikçikler var sanki ama onların zamanla kaybolduunu hissedşyorum.Cnm bnm 2.ayımda felan sivilcelerim inanılmaz iyileşti acaba kısa mı atlatcam diye düşünüordum ama işte bu aydan itibaren bayaa bi artma gösterdi...Sol yanağımdaki sivilcelerim de azalma var renkleri açılıyor sanki..Dediğim gibi ama sivilcelerim sert ve yoğun..Tmm cnm bn zaten güneş koruyucu kullanmaya başlıcam çünkü okulda olunca güneşe çıkmak elde değil :) Sanada çok geçmiş olsun cnm gelişmelerimden sizi sık sık haberdar etcem...Snn daha çok erken yolun başındasın ama merak etme zaman geçior banada daha dün gibi gtelio başladıım gün..Bide sakın yok depresyon yapıomuş felan die strese sokma kendini hatta mutluluk ilacı gibi düşün her şeyde mutlu olmaya bak çünkü kendini kötüye şartlarsan yoksa bile depresyon geçirirsin :) bide bende burun kanamsı yapıo ve gözlerde çok yanma oluo tabi bu kişiden kişiye deişir ma ayinede bu yan etkiler asla korkutmasın seni bu ilaç mucize bir ilaç sakın bırakma derim ben..hadi cnm geçmiş olsun,hep umutla yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?