VE GELDİM BAKALIM MORALLER YERİNE GELECEKMİ.. KULLANAN VE KULLANACAK ARKADASLARDA... (Benim kolestrol 171 cıkmıstı ekliyeyim hemen)
zoretanin 40 mg hergün.. 20mg lıktan 2 tane atıyorum.. bide hametandan baska bişey sürmüyorum yüzüme.. bide günes kremi. sabun falan dokundurmuyorum..
inanmiyorum yaaa süper ötesi harikasin sekerim
darisi basimiza insallah
saol canım bnim.. sizlerindeiyi haberlerini alırız insallahŞenizSeksi sinek resimlerini yeni gördüm. süper olmuşsun:lepi: hep böyle gider umarım tedavin
bu hametan ne ola ki bilmiyorum ben.. cildin ilaçtan hassas olmasına bi zarar vermiyor dimi canım? bende mi edinsem ki :uhm:
neyse bi kaçgün sonra kontrol o zaman doktora sorayım dimi..
Kizlar sormayin noldu senağlama
simdi bikacgun once kocaman iltihapli sivilce cikmisti suratimdaki aktif olan ve belirgin olan tek sivilce yanagimin ustunde, bende gittim saatlerce ugrastim sinir oldum ve patlattim yada deyim yerindeyse yoldum .. Ve sonuc -> derim kalkti, tamam yeni deri geliyor ama kabuk bagliyor cok igrenc bir gorunumu var sanki kan toplanmis gibi of acaip sinirlerim bozuk.
Bu arada eczaneden aldigim Vichynin dermablend fondoteni surmeden asla disari cikmiyorum cunku bende izler cok belirgin, sivilceden fazla izler vardi zaten. Sol yanagim baya duzeldi yani duzeldi derken lekeler dizboyu ama aktif sivilcem kalmadi gibi. Ama su sag yanagimdaki kabuklanmis kocaman sey yokmu acaip morelimi bozuyor. Ellemiyecektim ama dayanamadim. 4ncu ayima gircem, 30mg kullandim bu ayda 40mg, artik 60 mg gecerebilirmisim,doktordan haplarimi bekliyorum testler fln yapildi bana adresime yollicakti.
Sizlerden birindede olmus iltihapli sivilceyle oynayip derinizin kalkmasi uff kizlar yardim? bundan once 1 defa daha yapmistim ve normale donmesi 2 3 haftami aldi ve iz yapti dogal olarak, allahtan hic cukurlarim yok.
Kizlar bu hapi kullanmadan once cildim daha guzeldi sanki :çok üzgünüm: tamam su anda icindekileri fln kusuyorda ne biliyim.
Su ikinci ayimin fotosu, alnim ve burnumda zaten hic sivilcem cikmadi, tek yanak bolgelerimde sorun vardi;
http://img142.imageshack.us/my.php?image=roa1.jpg
Buda 3ncu ay:
http://img15.imageshack.us/my.php?image=roa2.jpg
Buda 2 sene onceki hali :1no2:, sivilceden haberim yokken...
http://img15.imageshack.us/my.php?image=moifde.jpg
tatlım hametan bebeklere veriliyo genelde pişik falan oldukları zamankaydirigubbakcemile3
yanık tahriş pişik oldugunda kullanılıyo.. bepantenden daha yogun kıvamlı.. bepanten benim yüzümde nedense pek olumlu seyler yapmıyo.. dahada sivilcelenirdi yüzüm.. ama bu hem kızarıklıgını aldı hem yaraları hemen iyileştirdi.. saglıkcı ablamızın bebeginede kullanıyorlar.. ki en hassas cilttir bebek cildi... benm yüzümde evet cok hassaslastı. cok soyuluyo kuruyo kasınıyo.. ama bundan her yüzüm yandıgında kasındıgında yıkadıktan sonra aklıma geldikce sürüyorum... rahatlatıyo.. ve kullanmayada devam edicem.. Şeniz
Makyaj yapma diyorsunuzda canlar, ama ben makyaj yapmadan bu lekelerler disari cikamam, hem calistigim yerdede surekli musterilerle baglanti haldeyim, ve bakimli guzel gozukmem sart. Ama oyle abuk subuk fondoten deil kullandigim.
Sagol destekleriniz icin canlarim, ins hepimiz kurtuluruz..
Makyaj yapma diyorsunuzda canlar, ama ben makyaj yapmadan bu lekelerler disari cikamam, hem calistigim yerdede surekli musterilerle baglanti haldeyim, ve bakimli guzel gozukmem sart. Ama oyle abuk subuk fondoten deil kullandigim.
Sagol destekleriniz icin canlarim, ins hepimiz kurtuluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?