Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
KIzlar benim 5. ayım bitmek üzere ve yüzüm soyulmaya başlaladı bu normal mi ?

bende geçen hafta girdim 5. aya bende soyulma yok ama arada bir yanma oluyo yüzümde hangisi normal bilmiyorum

kızlar yanağınızın bi kısmını çekip koysanıza bakalım görüntü olarak nasıl :uhm:

ben her ay sonunda çekiyorum yanaklarımı tedavi bitince koyucam resimleri hihoyyyt

nisan tesadüf buldum 391. sayfada :)))

okadarda abartılcak kadar yokmuş ama suratın delik deşik değil sadece bikaç tane aktif sivilce var

bak şekerim buda benimki ama suratımı her tarafını çekmedim yanağımın tarafında olanı çektim.

zaten sadece izleri kaldı

kızlar roaccutane kullanırken ağda yaptıran var mı aranızda
ben yaptırmayı düşünüyorum :uhm:
bacaklardan denicem önce

slm arkadaşlar az önce doktordan geldim onun sölediklerinide sizinle paylaşmak istedimhihoyyyt

6. ayıma girdim ve hala yüzümde iltihaplı büyük sivilcelerin olduğunu söledim.. oda %90 geçtiğini söledi

1 ay daha devam edicez dedi ve güneş kremi tavsiye etti ayrıca yüzünle oynadığın için çoğalıyo elleme

dedi bende soyulan sivilcelerin üstünü kaldırmaya bayılıyorum tam dayaklığım arkadaşlar sizler sakın

oynamayın tedavi bölece uzuyoooooooklava:

GÜNEŞ KREMıNıN ADI : BıODERMA ADI ALTINDA
PHOTODERM MAX CREAM 40 ML ( SPF 50+UVA 38

piyasa fiyatına baktım internetten 47,00 tl diyo biraz pahalı ama genel olarak araştırdım diğer

markalarda en uygun niveanın ama oda parfüm ve kimyasal madde içeriyo doktorun dediğini alıcam

6. ayda olupta tek tük sivilceleri olan varmı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar hoşçakalın:teytey:

6. aya mı girdin hihoyyyt tebrik ederim
ben 3. ayımdayım bendede sivilce var kafamçokkarıştı tamamen sonlancağını günü iple çekiyorum. kabuk kaldırma olayını bende yapıyorum :smiley-cool: engel olmaya çalışayım madem. alcağın krem yağlımı acaba.

merhaba kızlar. bişi sorıcam ben 3 yıl önce kullandım ilacı 6 ay ve bu zamana kadar cildim ipek gibiydi (ufak lekeleri saymassak) ama şimdilerde yine tek tük sivilce çıkıyo suratımda napsamki :çok üzgünüm:

Bende dün doktora gittim kan tahlili istedi yaptırdım bana ' AKNETRENT' diye bir ilaç verdi.günde 30mg aLıyorum akşamları. Roaccutane ile eş değer bir ilaç olduğunu söyledi. Eczacıda en çok bilinenin roaccutane olduğunu bu ilacı herkesin bilmediğini ama aynı etkide olduklarını söyledi. yan etkileri herşeyleri aynıymış. 6 aylık bir tedavi uygulicaz dedi. bide yanında benzamycin krem verdi kızlar. Dudaklarım içinde bepanthene merhem aldım.Çok kuricak çünkü :/ Buarada;
Aranızda aknetrent tedavisi gören oldu mu acaba ?

yardım lütfen çok moralim bozuk.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yardım lütfen çok moralim bozuk.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tek tük cıkmassı normal bence...:uhm: hani öyl cok cıkmasısındansa... bide regl dönmindemisin??

ASKISI; benim yüzüm ilaca baslayınca bi başladı soyulmaya bn sayamadım kaç kz soyuldugunu.. tam bidaha soyulmaz dedim ikinci ayın baslarında yine başladı soyulmaya.. 2. ayım bitck insallah.. sonlarına gliorum.. seninki gec bile kalmış

kollarım alerji gibi kırmızı pütürcüklerle doldu ve acaip kaşınıyo sanırım ilaçtan mirmirmirmir

dün doktora gittim.düzelme var ama 6 ay devam edeceğiz dedi.yani daha 4 ayım var.:1closedeyes:ellerım de pütürcükler ve kollarımda kızarıklar ve pullanmalar var dı.doktor ilaçtan dolayı alerji olduğunu söyledi ve bana nerisona adında krem verdi.2 gündür kullanıyorum kremi .benım boynumda soyuluyor ve kasınıyor sanırım orya da sıçradı.bu arada kızlar yüzümüzü nemlendirmek için bepanthen kremi önerdi .bu ilaç yağı kuruturken cildimizde kı suyu da kurutabiliyormuş.bu durumda bu krem cilttekı nemı tutuyor ve nemlendiriyormus.üstelık su bazlı.nemlendırmek için normaderm kullanıyordum onu bırak bunu kullan dedi.tedavi bittikten sonra normaderme dön dedi...vardır bir bildiği ne diyeyim ...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Kızlar,
2. ayın içerisindeyim,

Dün koca gün dışarda güneşin altındaydım ama koruyucumu hiç eksik etmedim, 4 saatten sora yeniledim...

Tekneyle boğaz turu yaptım, sahilde güneş altında yürüdüm hopladım zıpladım...:)) kaydirigubbakcemile2
Akşam eve dönerken tabii ki yanaklarım hafiften kırmızıydı
güzelce temizledikten sonra Bepanthen sürüp yattım,

Az önce kalktım ki, dünkü aktif sivilcelerim küçülmüş :1shok: hihoyyyt

Cildim pek hoş şuanda...
Tersim ben ya, güneş iyi geldi heralde :)) veya temiz hava :)) :CüvCüv:

nisancım benc kndini iyi hisetikce bu vücuduna ve yüzünede yansıyor opuyorumnanaktan cok sevindim bukadar iyi hissetmene kendini...

görkem brisseis; bndede elimde kırmızı pütürcükler var.. kızarıyo sönüyo garip bişey.. ama roaccutan kullanan kızlara baktım bazılarının elleri bndede kötü.. tüm yüzeyinde bende sadece baş parmagın alt kısımlarına dogru oluyor.. birde boynum acayip kasınıyor.... bnde ilactan oldugunu umuyorum..kaydirigubbakcemile2

bide unuttum yazmayı gecn doktor yoktu asistanıyla sohbet ettim.. bepanten sür yüzüne dedi.. bende normalde allerji gibi kırmızı minik akneler cıkarıyodu bepanten ama galiba o zaman cildim cok yaglıydı veya baska bişeyden oluyordu bende bepantene baglamıstım.. artık bende bepanten krem sürüyorum..

Kızlar çok önemli bişi sorucam,

Roaccutane (Zoretanin) ile adet geciktirici hap birlikte kullanışmasının sakıncaları var mııı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…