Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
NAZıMSıN güneş kremini henüz almadım alınca bütün içeriğini anlatırım az da olsa bence olsa ii olur

çünkü yüzüm zaten ilaçtan dolayı geriliyo bu güneş kreminde yağlı olursa daha ii olur ,

bişe sorcam bende bepanten sürüyorum nemlendirici olarak ii geliyor ama bende tüylenme yaptı

sizlerde de oluyomu acaba acele cevap bekliyorum kızlarmafoldumben

NıSAN sana katılıyorum ..doktor banada mutlaka güneşten korun dedi yoksa bu sivilceler

güneşinde etkisiyle yüzdeki izleri kalıcı kılıyo.. temmuzda ilacım biticek inşallah ama keşke yaz ayına

denk getirmeseydim diyorum yani daha erken eylül ayı gibi başlasaydım mart ayında bitiyodu ama

zamanlamam ii olmadı yaza gelmesi hiç ii olmadı hemde ağda yaptıramıyorum cildim çok kuruduğu için

kaşıntı çok oluyor

ellerindeki kuruluk, kaşıntı ve kızarıklıklar için şiddeetle tavsiye ediyorum eczaneden yada doktorunuza

yazdırın fito diye bi kremi sabah akşam mutlaka sürün çok ii geliyo kızlar benim ellerimin üstü kanamalı

bi hala gelmişti bu krem çok ii geldi bilginizehihoyyyt ,,, bide kızlar kalp çarpıntısı yada karıncalanma oluyormu

acaba bu ilacın öle bi yan etkisi varmı yoksa başka bişedenmi oluyo acaba cevaplarsanız sevinirimopuyorumnanaktan

sineks ben de de aynı senın gibi baş parmağımın altında pütürler var ama bir ara çıkıp bir ara kayboluyorlarCADIARZUüstelik ben de deboyun kasınması var .bebanthen krem sürdüm .gün boyu nemlendirdi.sanırım ii gelecek .a.s

Sanki yanağımda hafif tüylenme oldukafamçokkarıştıdaha önce böle birşey hatırlamıyorum kafamçokkarıştı

peki bu ilacı kullandığı halde sivilcesi geçmeyen var mı... kardeşimde kullanmak istiyor.. bence çok tehlikeli bi ilaç.. hasra veriyor vücuda

Kızlar bu resmi az önce çektim 5.ayını cuma günü doldurup 6 aya başlalarken yüzümün şekli bu gördüğünüz gibi dudaklarım berbat yüzümde yanlızca izler kaldı onlarda geçmek üzere

askısı bişe kalmamış nerdeyse sadece izler var dediğin gibi onlarda geçicek inşallah
arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum sanki sağ taraf daha kötü oluyo kimi gördüysem sağ yanağında daha fazla var

yaklaşık 1,5 yıl önce kullandım o zaman bebek gibi cildim olmustu (ortaokul yıllarından beri çekiyodum kocaman kocaman yuzumun çeşitli yerlerinde çıkıyordu)kullandığım sırada tabii ki yan etkilerini gördüm her neyse 1.5 yıl sivilcesiz bir hayat yasadım ama bu aylarda tekrar çıktı ne yazıkki(doktorum zaten kullanmaya başlamadan önce yeniden çıkabilir demişti)tekrar doktora gittim bana daha az yan etkisi olan ilaç verdi o da daha etkisini göstermedi bakalım ne zaman sonuç alıcam of of sıkıldım vallahiÇok üzgünüm çoook

peki bu ilacı kullandığı halde sivilcesi geçmeyen var mı... kardeşimde kullanmak istiyor.. bence çok tehlikeli bi ilaç.. hasra veriyor vücuda

Canım ben şimdi 6.ayıma girdim hala devam sadece izleri kaldı 1 ay daha kullanmam gerekiyo bakalım inşallah geçicek kardeşin tahlilini yaptırsın eğer kan değerleri iiyiyse kullasın bence zaten ilacı kullandığı aylar içerisindedE tahlil yaptırması gerekir ilaç dokunuyomu yoksa dokunmuyomu diye o zaman zararlı olduğu belli olur ben her ay düzenli olarak yaptırıyorum çok şükür değerlerim düzgün gidiyo bide yağlı yememmeye çalışıyorum denemesinde fayda var derim...

ben 24 yaşındayım bu ilacı kullanmadan önce her türlü yöntemi denedim ama geçici olarak faydası oldu sonra yeniden çıkmaya başladılar keşke baştan bu ilacı kullansaydım diyorum Çok üzgünüm çoook
Kardeşin eylül ayında başlasın 7 ay sürdüğü için ilaç mart ayında biticek bu ilacı yazın kullanmak zor oluyo güneşten korunmak gerekiyo o yüzden....

ASKİSİ BENİMDE SENİNKİ KADAR YOĞUN Bİ YERDE BİRİKİM YOK TEK TÜK İZLERİ KALDI ONLARDA BU 2 AY İÇİNDE İNŞALLAH GEÇİCEK YEDİKLERİNEDE DİKKAT EDİYOMUSUN CİPS ÇEKİRDEK FALAN YİYİNCE BENDE ERTESİ GÜNÜ HEMEN ÇIKIYOmafoldumben

evet görkem benimde dikkatimi çekti sağ tarafımda daha fazla izleri var bu arada avterdaki senin resminmi ve yanındaki kızınmı çok şeker allah bağışlasın sende durumlar nasıl sivilce vaya izleri kaldımı:lepi:

:sm_cool: :sm_cool: avatardaki benim ama yanımdaki kızım değil perşembe günü kk buluşmasından bir hatıra o delikafadulden
herkes benim kızım sandı ama kk üyesi yengecburcunun kızı o tatlı şey sırnaşık şey
ilerde bende öyle tatlı bir kıza sahip olurum inşallah
sivilcelere gelince benimde sadece izleri kaldı her ay resmini çekiyorum tedavi bitince koyucam hepsini hihoyyyt

canım n güzl olmus yüzün.. blliki daha önc agır aknlrin varmıs.. hafif izleri var.. onlarda gcinc harkulad olacak...:içelim:
dudaklarım bnimd öyle ya.... roaccutane kullananları cok iyi secbilir oldumkaydirigubbakcemile3

askısı

çok güzel olmuş cildin, çok sevindim canımm! :) dudakların çok kuruyor belli, benim de öyle...devamlı lipstick elimde...

:dance: görkem resminin yanında zaten bekar yazıyomuşta ben orayı görmemişim:çok üzgünüm: ama inşallah seninde tatlı bi kızın olur yanına yakışmışdelikafadulden ne güzel resimlerini çekmişsin :1rolleyes: bekliyoruz:teytey:

ilaç biteli 15 gün oldu. doktorun verdiği soyucu kremi haftada 3 kere kullanmaya devam ediyorum. yanaklarım kepek gibi dökülüyo çok şaşırıyorum. Roaccutane bile soyamamıştı. Yalnız nemlendirmediğimde kıpkırmızı kalıyorum. nemlendirdikten 10 dk sonra geçiyo bu seferde bembeyaz oluyorum. :) normalde bronz tenliyim ama yüzüm bembeyaz duruyo :) çok hoş bi durum. artık pudra bile sürmüyorum güzelliğim geri geldi sanki:) kırmızılık ve şişlikmiş sanırım çirkin gösteren. İkisinden de kurtulunca dupduru oldu yüzüm. sabah uyandığımda aynanın içine giriyorum lekeleri görebilmek için o kadar ufaldılar. gün içinde biraz daha belirginleşiyo tabi. çokk çokk çokk mutluyum allah razı olsun roaccutane mucidinden:sm_cool:

bide dudak nemlendirmek bağımlılık mı ne yaptı. dudaklarım sağlam kuruma yok ama nemlendirmeyince yalıyorum sürekli bi boşluk hissediyorum rahatsız ediyo. hep kuruymuş psikolojisi içindeyim :1no2:

lizim çok sevindim adına kaydirigubbakcemile5 güzel şeyler duyunca o kadar mutlu oluyorum ki.
leke ilacın iyi gelmiş o zaman, ismi neydi ilacın

leke ilacımın da etkisi vardır ama bence roaccutane ı bırakıp kızarıklığımın ve şişliğimin gitmesinin daha çok etkisi var. leke ilacım isotrexin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…