:içelim:ayy ne güzell böyle haberler almak valla süpersiniz kızlar.. lizm benim yüzümde çok şişti ya.. bedenim afrikalı cocuklar gibi yüzüm obez gibi koca kafalı oldum ya...kafamçokkarıştı ilactan sonra iner degilmi kesin.. yani ilaçtandır degilmi.... yanaklarım dobiş dobiş oldu.. gözlerim bile şiş şişkaydirigubbakcemile3ilaç biteli 15 gün oldu. doktorun verdiği soyucu kremi haftada 3 kere kullanmaya devam ediyorum. yanaklarım kepek gibi dökülüyo çok şaşırıyorum. Roaccutane bile soyamamıştı. Yalnız nemlendirmediğimde kıpkırmızı kalıyorum. nemlendirdikten 10 dk sonra geçiyo bu seferde bembeyaz oluyorum. :) normalde bronz tenliyim ama yüzüm bembeyaz duruyo :) çok hoş bi durum. artık pudra bile sürmüyorum güzelliğim geri geldi sanki:) kırmızılık ve şişlikmiş sanırım çirkin gösteren. ıkisinden de kurtulunca dupduru oldu yüzüm. sabah uyandığımda aynanın içine giriyorum lekeleri görebilmek için o kadar ufaldılar. gün içinde biraz daha belirginleşiyo tabi. çokk çokk çokk mutluyum allah razı olsun roaccutane mucidinden:sm_cool:
bide dudak nemlendirmek bağımlılık mı ne yaptı. dudaklarım sağlam kuruma yok ama nemlendirmeyince yalıyorum sürekli bi boşluk hissediyorum rahatsız ediyo. hep kuruymuş psikolojisi içindeyim :1no2:
nazimsin sende baya düzelme var he... bide senin akneler baya agırmıs.. yada benimki seninkinin yanında baya hafifmiş diyelim.. ne mutlu KK kızları güzelleşiyor....:içelim:kıslar başladığım günkü ve dünkü resimlerimi ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum, lekelerim geçmemiş gibi, birde sizin gözünüzden nasıl. alıntı yapmayın da canlar silcem.Eki Görüntüle 16607
[-------------------------ATTACH]
hosgeldin canımopuyorumnanaktanTedavideki aldığım yola gelince...
Ben 19 yaşındayım. Aslında çok fazla sivilcem yoktu sonra nolduysa oldu kasım-aralık ayları gibi sivilceler bastı suratımı. Sırtımda da sivilce vardı zaten. İlk başta artırdı tabii ki ve bi yandan da kuruluk ve pullanma yaptı çok fena o arada çok mutsuz oluyosunuz tabii tedavinin en çirkin dönemi. Sonra yavaş yavaş toparlardı sivilcelerim. O iğrenç burnumun üstündeki siyah noktalar bile gitti. Sırtımda bir tane sivilce bile kalmadı. Sadece izler var birazcık ama onlar muhtemelen zamanla ve güneşle geçer. Yalnız yüzümde gelişim o kadar iç açıcı diil. Yani evet büyük sivilceler gitti ama izler aynen duruyor ve hala sivilceler çıkıyor. Bi de izler ekstra kırmızı duruyo. Oyuklar olacağını zannetmiyorum çünkü ben hiç sivilce sıkmam ama bu kızarıklıklar beni çok endişendiriyor açıkcası. Yani hala "sivilceli kız" ım.. Umarım en kısa zamanda bunlarda geçer ve bu kadar çektiğim eziyete değer.... mirmirmirmir
ilaç biteli 15 gün oldu. doktorun verdiği soyucu kremi haftada 3 kere kullanmaya devam ediyorum. yanaklarım kepek gibi dökülüyo çok şaşırıyorum. Roaccutane bile soyamamıştı. Yalnız nemlendirmediğimde kıpkırmızı kalıyorum. nemlendirdikten 10 dk sonra geçiyo bu seferde bembeyaz oluyorum. :) normalde bronz tenliyim ama yüzüm bembeyaz duruyo :) çok hoş bi durum. artık pudra bile sürmüyorum güzelliğim geri geldi sanki:) kırmızılık ve şişlikmiş sanırım çirkin gösteren. İkisinden de kurtulunca dupduru oldu yüzüm. sabah uyandığımda aynanın içine giriyorum lekeleri görebilmek için o kadar ufaldılar. gün içinde biraz daha belirginleşiyo tabi. çokk çokk çokk mutluyum allah razı olsun roaccutane mucidinden:sm_cool:
bide dudak nemlendirmek bağımlılık mı ne yaptı. dudaklarım sağlam kuruma yok ama nemlendirmeyince yalıyorum sürekli bi boşluk hissediyorum rahatsız ediyo. hep kuruymuş psikolojisi içindeyim :1no2:
ben de 2 sene kadar önce kullanmıştıım ama aşırı bir sivilcem yoktuu bende. 4 ay kullandıım ve şu an hiç bir sorun yok yüzümde. sivilce de çıkmıyor kızarıklıklar da kalmadıı. çok ilerlemiş aşamaya gelmeden başladığım için olabilir ama çevremde kullanan çok insan var ve hepsi çok memnun. bn de öyle. yan etkisi fln da olmadı banaa umarım herkese ii gelir.
ASKİSİ BENİMDE SENİNKİ KADAR YOĞUN Bİ YERDE BİRİKİM YOK TEK TÜK İZLERİ KALDI ONLARDA BU 2 AY İÇİNDE İNŞALLAH GEÇİCEK YEDİKLERİNEDE DİKKAT EDİYOMUSUN CİPS ÇEKİRDEK FALAN YİYİNCE BENDE ERTESİ GÜNÜ HEMEN ÇIKIYOmafoldumben
kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:
kızlar bugün doktora gittim geçen bahsettmiştim kollarımda çıkan pütürcüklerden
iyice arttı şuan isilik gibi bir görüntüye sahip kollarım 2 krem yazdı birini gece birini gündüz kullanıcakmısım
gece kremi m-furo diye bir krem
gündüz kremi de nutraplus diye bir krem
daha önce kullanandınızmı bu kremlerden umarım faydasını görürüm
farketmemişim yazını.Şeniz. ohh egzama falan dememiş.. şükürbenimde kollarım aynı şeklide bugün doktora gittim egzama falan demedi 2 krem verdi sadece yukardada yazmıştım
saol canım ya.. 6 gün sonra doktordayım hemen yazdırıcam...sineks ellerini gördümde benimkinin yanında seninki hiç bişe varya benimki ellimin tamamen üstünü kaplayan aşırı kaşıntı yapan kaşıyınca kanayan kabuklu çok kötü bi görüntüydü eczacı ve bu ilacı kullanan bi arkadaşım FİTO KREM (ANTİSEPTİK - SİKATRİZAN) adlı kremi tavsiye etti ve kullanmaya başladım ellerimin üstü şu an çok iyiiiiii bu ilacı kullanmadan önceki pürüzsüz hali gibi çok memnunum sabah akşam kullanıyorum ellerinde şikayeti olanlara ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM lütfen bu kremi alın ve kullanın gerçekten faydasını görüceksiniz pürüzsüz eller diliyorumhihoyyyt
sineks ellerini gördümde benimkinin yanında seninki hiç bişe varya benimki ellimin tamamen üstünü kaplayan aşırı kaşıntı yapan kaşıyınca kanayan kabuklu çok kötü bi görüntüydü eczacı ve bu ilacı kullanan bi arkadaşım FİTO KREM (ANTİSEPTİK - SİKATRİZAN) adlı kremi tavsiye etti ve kullanmaya başladım ellerimin üstü şu an çok iyiiiiii bu ilacı kullanmadan önceki pürüzsüz hali gibi çok memnunum sabah akşam kullanıyorum ellerinde şikayeti olanlara ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM lütfen bu kremi alın ve kullanın gerçekten faydasını görüceksiniz pürüzsüz eller diliyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?