Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
LİZİM ilacı bitirmişsin hadi geçmiş olsun çok sevindim bende o günü sabırsızlıkla bekliyoırum tam 59 gün sonra benimde biticek inşallahkaydirigubbakcemile2 sende resmini çekip buraya koyarmısn bakalım nasıl oluyo ilaç bittikten sonra:teytey:

NAZİMSİN sende güzel gelişmeler var ilk fotoda çok büyük sağ yanağını tamamen kaplamış ve içi dolu iltihaplı sivilceler görünürken ikinci fotonda tamamen küçücük kalmış,iltihapı bitmiş ve sadece izleri götünüyo izleri içinde bepanten kullanmaya devam et...
benimde tek tük çıkıyodu zaten şimdi onların izleri kaldı ....
beni en fazla düşündüren acaba bu ilaç bittikten sonra adet dönemlerindee ve normal günlerde takrarlayıp tekrarlamıyaacağı bunuda sanırım zaman göstericek :1hug:

tşk seltam darısı bi an önce hepinize inşallah.
nazımsın yüzünün geneli kırmızı. içten nokta nokta gibi duruyoya ilaç bitiminde o kırmızılıklar geçiyo işte. kıpkırmızı durmuyosun. o belirgin lekeler kalıyo sadece. onlarda gözüne o kadar batmıyo. bilmiyorum herkesde aynı mı olur ama benim aynen böyle oldu.

seltam aslında foto eklemiştim ama bulamazsın tabi sayfalar arasında :)

nazımsın 2 ayda çok büyük gelişme katetmişsin çok sevindim çok güzel görünüyo benim 2nci ay hatta 3ncü ay berbat haldeydi yüzüm yeni yeni düzeliyor

lizim sendende fotoları bekliyoruz bir zahmet merakta bırakma bizi :)

Merhaba Arkadaşlar,
Ben yeni üye oldum. Daha öncede roaccutanela ilgili yazıları okuduğum için kendi deneyimlerimi paylaşayım dedim. 23 Ocak'ta başladım tedaviye. Günde 2 defa 20 mglık alıyorum. Yan etkileri olarak; dudak kuruluğu(artık o yan etki bile diil direk etki aslında), saç kuruluğu (ki bu çok güzel önceden gün aşırı yağlanan saçlar için), saç dökülmesi, ellerimde ve kollarımda egzama, kabızlık, sırt ve bel ağrısı, göz kuruluğu ve gözlerde yanma, deride pullanma, kızarma ve kolestrolun fırlaması gibi şeylerin hepsini gördüm. Bi şekilde üstesinden gelemeye çalışıyoruz hepsinin. Dudak kuruluğu için blistex, egzama için advantan krem, göz kuruluğu için göz yaşı damlası, yüzdeki kuruma için vichy aqualia thermal siz önerebileceğim ürünlür ben faydalarını gördüm.

Tedavideki aldığım yola gelince...
Ben 19 yaşındayım. Aslında çok fazla sivilcem yoktu sonra nolduysa oldu kasım-aralık ayları gibi sivilceler bastı suratımı. Sırtımda da sivilce vardı zaten. İlk başta artırdı tabii ki ve bi yandan da kuruluk ve pullanma yaptı çok fena o arada çok mutsuz oluyosunuz tabii tedavinin en çirkin dönemi. Sonra yavaş yavaş toparlardı sivilcelerim. O iğrenç burnumun üstündeki siyah noktalar bile gitti. Sırtımda bir tane sivilce bile kalmadı. Sadece izler var birazcık ama onlar muhtemelen zamanla ve güneşle geçer. Yalnız yüzümde gelişim o kadar iç açıcı diil. Yani evet büyük sivilceler gitti ama izler aynen duruyor ve hala sivilceler çıkıyor. Bi de izler ekstra kırmızı duruyo. Oyuklar olacağını zannetmiyorum çünkü ben hiç sivilce sıkmam ama bu kızarıklıklar beni çok endişendiriyor açıkcası. Yani hala "sivilceli kız" ım.. Umarım en kısa zamanda bunlarda geçer ve bu kadar çektiğim eziyete değer.... mirmirmirmir

hoşgeldin pepelew teşekkür ederiz bizimle bilgilerini paylaştığın için
bende 20 ocakta başladım tedaviye aynı durumdayız sanırım ama benim burnumdaki siyah noktalar hala duruyor

kızlar bugün doktora gittim geçen bahsettmiştim kollarımda çıkan pütürcüklerden
iyice arttı şuan isilik gibi bir görüntüye sahip kollarım 2 krem yazdı birini gece birini gündüz kullanıcakmısım
gece kremi m-furo diye bir krem
gündüz kremi de nutraplus diye bir krem
daha önce kullanandınızmı bu kremlerden umarım faydasını görürüm

:içelim:ayy ne güzell böyle haberler almak valla süpersiniz kızlar.. lizm benim yüzümde çok şişti ya.. bedenim afrikalı cocuklar gibi yüzüm obez gibi koca kafalı oldum ya...kafamçokkarıştı ilactan sonra iner degilmi kesin.. yani ilaçtandır degilmi.... yanaklarım dobiş dobiş oldu.. gözlerim bile şiş şişkaydirigubbakcemile3
nazimsin sende baya düzelme var he... bide senin akneler baya agırmıs.. yada benimki seninkinin yanında baya hafifmiş diyelim.. ne mutlu KK kızları güzelleşiyor....:içelim:

Son düzenleme:
hosgeldin canımopuyorumnanaktan

o kızarıklıkları dert etme..zamanla hafifler ve doktorada güzel bir soyucu yazdırdınmı bebek gibi olursun...moraller yüksekkk kızlar aaa lütfennnnhihoyyyt

ben de 2 sene kadar önce kullanmıştıım ama aşırı bir sivilcem yoktuu bende. 4 ay kullandıım ve şu an hiç bir sorun yok yüzümde. sivilce de çıkmıyor kızarıklıklar da kalmadıı. çok ilerlemiş aşamaya gelmeden başladığım için olabilir ama çevremde kullanan çok insan var ve hepsi çok memnun. bn de öyle. yan etkisi fln da olmadı banaa umarım herkese ii gelir.

çok sevindim canım!!! geçmiş olsun! :)) :içelim:

:1rolleyes:

Ya ben hiç dikkat etmiyorum yediklerime ne bulsam götürüyorum ama cips filan zaten pek sevmem o yüzden yemiyorum zaten

Buarada evet sağ yanağımda hep çok sivilce çıktı şimdide bütün izler burda toplandı senağlama

kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:

kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:

benimde kollarım aynı şeklide bugün doktora gittim egzama falan demedi 2 krem verdi sadece yukardada yazmıştım

benimde kollarım aynı şeklide bugün doktora gittim egzama falan demedi 2 krem verdi sadece yukardada yazmıştım
farketmemişim yazını.Şeniz. ohh egzama falan dememiş.. şükür.. büyük ihtimal benimkide degildir:Saruboceq: bende kontrolde hemen yazdırayım krem falan... iyi olur...a.s

sineks ellerini gördümde benimkinin yanında seninki hiç bişe varya benimki ellimin tamamen üstünü kaplayan aşırı kaşıntı yapan kaşıyınca kanayan kabuklu çok kötü bi görüntüydü eczacı ve bu ilacı kullanan bi arkadaşım FıTO KREM (ANTıSEPTıK - SıKATRıZAN) adlı kremi tavsiye etti ve kullanmaya başladım ellerimin üstü şu an çok iyiiiiii bu ilacı kullanmadan önceki pürüzsüz hali gibi çok memnunum sabah akşam kullanıyorum ellerinde şikayeti olanlara ŞıDDETLE TAVSıYE EDıYORUM lütfen bu kremi alın ve kullanın gerçekten faydasını görüceksiniz pürüzsüz eller diliyorumhihoyyyt

saol canım ya.. 6 gün sonra doktordayım hemen yazdırıcam...

kzlar bu fito krem odun gbı olan ellerede ii gelirmi?? kaydirigubbakcemile3 yani bnm ellerim brz sert yaradılış itibariyle szce nası gelir?

SıNEKS benim doktor genelde bepanten yazıyo ama ben fito yazdırıyorum sende onu yazdırırsın gör bak faydasını görüceksin çok çabukta tedavi ediyo benimkini 3 günde falan eski haline getirdi ama sabah akşam kullan aklına geldikçe ara saatlerde de kullanabilirsin

NLCNSDW fito genelde el üstündeki kızarıklıklara ii geliyo normalde ben onu sadece elimin üstüne sürüyorum ellerinin tamamına sürmen için Avon'nun yada Arko nem'in Gliserinli el kremleri var onları sabah akşam kullan ellerin yumuşacık olucak tavsiye ederim canım vereliniortak

benimde ellerim üstü ilaçtan dolayı kabuk bağlamış durumda kafamçokkarıştı fito kremi doktor yırtılan ağız kenarım için verdi, ama malesef birtürlü düzelmiyor, bitaraf düzeliyor diğer taraf yırtılıyor offf, yemek yemiyorum ağzımı açmamak için yaaa. elime süreyim bari kremi de işe yarasın:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…