Benim ellerimde pek sorun yok ta...normal orta derecede kuruma var tabii...
Ağız çevrem çok fena...hep kabuk halinde çok çirkin duruyor yaa...
Bu sabah kalkınca sol yanağımda büyük bir düzelme olduğunu farkettim kızlar çok mutluyum! kaydirigubbakcemile2
Neredeyse hiç sivilce kalmadı 1 tane minik var ama kızarıklık var gene de tabii...
Sağ yanağım ise, 3 aktif sivilce ile inatçılığını sürdürüyor ama eskiye göre düzelme belli oluyor...:))
Bu sağ yanaklar neden daha sorunlu oluyor çözemedim ben yaaa...CADIARZU
gözden geçmiş olsun grip olmussun bende bronşit olmuştum 3 ay önce ilaçlarımı alırken doktoro sormuştum roccutane kullanıyorum bi zararı olurmu diye zararı yok ilaçları kullanabilirsin dedi bişe olmadı sende her ihtimale karşı doktoro yada eczacıya sor gamyoncuiremsu
kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:
20 günde iki sivilcem çıktı. sivilce gibi değilde minik kabarcık. içi boş yani. demekki yağlanmayla direk orantılı değil sivilce çıkması. kuru da olsak pırtlıyo biyerlerden. o kadar çok korkuyorum ki eski halime dönücem diye. nemlendrici bile sürerken korkuyorum. bida çıkarsa bu sefer ne ilaç ne başka bişi talihsizliğime ağlayıp eve kaparım kendimi senağlama
şimdi bitiren bir hatun olarak bişeyler çiziktiriveriyimcanlarım ben bitireli üç ay oldu. yüzüm yağlandı tekrar ama eskisi gibi değil. o kuruluktan eser kalmadı çok şükür dudaklarımda eski hallerine döndüler, nemlendirme ihtiyacım ortadan kalktı. roaccutane kullanırken çıkan sivilcelerin izleri ve lekeleri kaldı. bu yönden mutsuzum çünkü kullanmadan önce yüzüm daha pürüzsüz ve lekesizdi. herneyse bunun da bir tedavisi vardır diyorum, zaten lekeler kendiliğinden hafiflemeye başladı bile. şunu da söyleyim benim yüzüm burda sizin yazdığınız gibi hiç soyulmamıştı, sadece banyodan banyoya soyuluyordu. bence yüzünüzün soyulması iyi birşey.
lizime de sesleneyim buradanhihoyyyt canım benim bende de çıktı bahsettiğin gibi birkaç tane sivilce. küçükler zaten dokunmazsan hemen geçiyorlar. regl dönemimde çıktı, bide şu sıralar mezuniyetti, kpss ydi bunların stresinden çıktıklarını düşünüyorum.
hepinizi çok öpüyoruma.s. tedaviye devam güzel olacak herşey
canım şöyle anlatayım benim öyle abartı bir sorunum yoktu ama sürekli tekrarlayan sivilcelerim vardı. roaccutane kullanırken çok fazla kusma yaşadım. hiç çıkmadığı kadar sivilcem çıktı. bunların izleri ve lekeleri kaldı ona istinaden böyle yazmıştım:) pürüzsüzden kastım izler dediğin gibi
vücudun diger yerleri yüzün kadar hassas olmaz bence.. alma yani.. iple devam et bence.. bide üstteki deriyi kaldırır maldır Allah esirgesin..KIzlar ben 5 ay boyunca bıyıklarımı hep iple aldım korktum ağdayla bi sorun olurr diye,ama şimdi düşünüyorumda 5 ay boyunca bacaklarımı koltukaltımı bikini bölgemi hep ağdayla aldım.Yani cildin her yanı kuruyosa ve oralara bişi olmuosa acana bıyıklarada ağda uygulasam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?