Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim ellerimde pek sorun yok ta...normal orta derecede kuruma var tabii...

Ağız çevrem çok fena... hep kabuk halinde çok çirkin duruyor yaa...

Bu sabah kalkınca sol yanağımda büyük bir düzelme olduğunu farkettim kızlar çok mutluyum! kaydirigubbakcemile2

Neredeyse hiç sivilce kalmadı 1 tane minik var ama kızarıklık var gene de tabii...
Sağ yanağım ise, 3 aktif sivilce ile inatçılığını sürdürüyor ama eskiye göre düzelme belli oluyor...:))

Bu sağ yanaklar neden daha sorunlu oluyor çözemedim ben yaaa...CADIARZU

ya kızlar bişy sorucm; bu ilacı kullnırkn grip için ilaç alınmaz gibi bişy var mı yani illa doktora danışmak şart mı

kızlar benim burnum kanıyo ya... bepanten sürüyorum iç kısmına.. ama yok.. sabah yine kanadı... bazen uyurken kanayıp kuruyor nefeste zorluk yaratıyor...kafamçokkarıştı
yani oluk oluk kanamıyor ama kanıyor...

sineks bende hiç burun kanaması olmadı ama kuruluk var onun için bepantenin merhemini sürüyorum i geliyo bide kızlar ben artık bıktım ellerime dudağıma ve azda olsa burnuma krem sürmekten inanın çok bıktım benim bi parçam heline geldi bu kremler ve dudak nemlerndiricisi offffmirmirmirmir

gözden geçmiş olsun grip olmussun bende bronşit olmuştum 3 ay önce ilaçlarımı alırken doktoro sormuştum roccutane kullanıyorum bi zararı olurmu diye zararı yok ilaçları kullanabilirsin dedi bişe olmadı sende her ihtimale karşı doktoro yada eczacıya sor gamyoncuiremsu

nazimsin ben fito yu ağzıma hiç sürmedim ama ellime çok iyi geldi sende sür ellerine bak farkı görceksin sabah akşam sür zaman sonra pütürcüklerde gidiyoo bu kremi sürdükten sonra olumlu gelişmeerinizi bekliyorum beni haberdar edin merak ediyorum acaba sizinkilerde geçicekmi diyeopuyorumnanaktan

Benimde ağız çevrem ve dudaklar çok fena senağlama öncedende fenaydı dozum artınca istisnasız hergün aynı korkunç görüntüde.. çok utanıyorum yaa. bugünler geçecek biliyorum ama geçsin bi an önceeee :mymeka:
nisancan benimde sağ yanak çok fena, sol taraf gayet iyi. dün resmimi eklemiştim sen görmedin galiba yorum yapmadın sağ yanağımı ekledim bende, sol taraf ta bişey yoktu yine bişey yoksırnaşık şey

sağol cnm :çok üzgünüm: bana evde vitamin falan vermeye çalşıyolr ama bn engel oluyorum ztn vitamin manyağı yapıyo ilaç diye şutarafagitti şurda ztn ilacın bitmesne 7 gün kaldı ama ynede son dakika bişy olsun istemyrm. en iyisi doktora gitmk ama işte vakit yok olsa gidicemde sınava hazrlanıyorum imkansz o kdr yolu gtmm :sm_confused: ama eczaneye sormk mantıklı CADIARZU

kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:

Benimkiler de aynı böyleydi işte hatta iç kolumda yuvarlak yuvarlak kuruluklar var hala kabuk filan bi geçiyo sora yine başlıyor.Geçmişti yine başladı

aaa canım resim tam olarak çıkmayınca dikkatimden kaçmışş :)

bence baya ilerleme var canım benim ya... iyi gidiyor yani a.s

Son düzenleme:
arkadaşlar ben şuanda son aydayım ve ilacın çokta fazla yanetkisini gördüğümü söyleyemem.ciltte kuruluk tabiki oluyo ztn ilacın amacı da bu.sadece dudaklarda çatlama ve kuruma çok yaşadım ve hala yaşıyorum ama o da bephantenle geçiyo.ayrıca ben hiçte öyle bunalımlara falan girmedim gayette mutlu mesut herzmnki gibiydim.bence ilaç çok işe yarıyo şimdi cildime bakıyorumda kesinlikle buna değmiş

74. günüm
ben güneşe normalde çok maruz kalmıyorum, öğlenleride dışarı çıktığım zaman ellerim kollarım acayip kaşınıyor. sanki ufak ufak iğne değidiriyorlar, yüzümde çok terliyor. ter önemli değil ama o kaşıntı ne. dışarı çıkmak istemiyorum yaa.
birde bitiren arkadaşlar cvp verirse sevinirim. şimdi bizim siyah noktalarımız temizlendi, ama gözenekler büyüdü, cildimiz kuru. bittikten sonra siyah noktalar yine oluşcakmı, gözneklerim benim baya açıldı, onlar düzelecekmi. cilt yeniden yağlanıyor diyorlar ama eskisi kadar mı yağlanıyor, yağlanıyorsa sivilce çıkmaması da tezat bir durum değilmi :uhm: hep bu sorular aklıma takılıyor. lekelerde sivilce çıkmaya hala devam ettiği için, hep var, hep aynı kalcak sanıyorum biliyorum geçecek ama ne zaman, kırmızı lekelerde sivilce gibi.bitiren hatunlar cvp yazın kaydirigubbakcemile
birde benim nemlendiricim 30 spf o yüzden extradan güneş koruyucu kullanmıyorum, doktorumda bişey demedi, zaten ne diyoki bir kuruluklar nasıl gidiyo birde burnun kanadımı diyo.
resimlerime yorum yapan canlara a.s.

20 günde iki sivilcem çıktı. sivilce gibi değilde minik kabarcık. içi boş yani. demekki yağlanmayla direk orantılı değil sivilce çıkması. kuru da olsak pırtlıyo biyerlerden. o kadar çok korkuyorum ki eski halime dönücem diye. nemlendrici bile sürerken korkuyorum. bida çıkarsa bu sefer ne ilaç ne başka bişi talihsizliğime ağlayıp eve kaparım kendimi senağlama

hadi ya sivilcemi çıktı fisfisfis valla bende çok korkuyorum tedavi bittikten sonra çıkmasından. ama küçükmüş, o kadarı herkeste çıkıyo, bidaha çıkmaz inşallah :teselli:

şimdi bitiren bir hatun olarak bişeyler çiziktiriveriyim canlarım ben bitireli üç ay oldu. yüzüm yağlandı tekrar ama eskisi gibi değil. o kuruluktan eser kalmadı çok şükür dudaklarımda eski hallerine döndüler, nemlendirme ihtiyacım ortadan kalktı. roaccutane kullanırken çıkan sivilcelerin izleri ve lekeleri kaldı. bu yönden mutsuzum çünkü kullanmadan önce yüzüm daha pürüzsüz ve lekesizdi. herneyse bunun da bir tedavisi vardır diyorum, zaten lekeler kendiliğinden hafiflemeye başladı bile. şunu da söyleyim benim yüzüm burda sizin yazdığınız gibi hiç soyulmamıştı, sadece banyodan banyoya soyuluyordu. bence yüzünüzün soyulması iyi birşey.

lizime de sesleneyim buradanhihoyyyt canım benim bende de çıktı bahsettiğin gibi birkaç tane sivilce. küçükler zaten dokunmazsan hemen geçiyorlar. regl dönemimde çıktı, bide şu sıralar mezuniyetti, kpss ydi bunların stresinden çıktıklarını düşünüyorum.

hepinizi çok öpüyoruma.s. tedaviye devam güzel olacak herşey

roaccutaneden önce cildin daha pürüzsüz ve lekelsizmiydi :1shok: nası yani anlamadım. pürüzden kasıt sivilcelermi sivilce izlerimi. zeten hasar ve sivilce izi sivilceler, gittiği için ortaya çımıyomu sivilceliyken sivilceler görünüyordu.
benimde pullanmam ilk 2 ay zaman oldu zaman zaman olmadı, ama nemlendiricilerle pek farkedilmedi. ama 50 mg çıkınca ne yapsamda farkediliyor:çok üzgünüm: artık beni her gören soruyor 'aa ne yapmışsın yüzüne ...' helede bugün uçuk çıktı :bbo: dağ gibi dudağımın ortasında, yine korkunç görünüyorum. dozumumu düşürsem diye düşünüyorum bir yandan, bir yandanda içeyimde dozumu bi an önce tamamlayım diyorum offff. keşke mümkün olsada hepsini bi kerede içsek laelaelaelaelae

canım şöyle anlatayım benim öyle abartı bir sorunum yoktu ama sürekli tekrarlayan sivilcelerim vardı. roaccutane kullanırken çok fazla kusma yaşadım. hiç çıkmadığı kadar sivilcem çıktı. bunların izleri ve lekeleri kaldı ona istinaden böyle yazmıştım:) pürüzsüzden kastım izler dediğin gibi

Son düzenleme:

bende liseden beri yanaklarımda var, bi çıkar bi batar bende de çok şiddetli olmadı ama tamamen sivilcesiz kaldığım zamanlarda pek olmadı. dönem dönem büyük sivilceler çıktı. çok oynadım çık sıktım 10 sene bu sorunları yaşadım. benimde aksine sivilceli dönemimde yüzüm pürüzlüydü, hem sivilceler hemde izlerden öyle görünüyodu. tedaviden sonra pürüzler delikler filan olcak zannediyodum, ama şimdi geçtikçe oralar pürüzsüzleşiyor :dance: yüzüm soyuluyor belki ondan :sm_confused: belki geçeceği varmış, lekeler çok işte benimde resmimde görmüşsündür görüntüde sivilce gibi ama değil, neyse geçer inşallah. canım seninde geçer inş. sıkma tatlı canını, şimdi ne kullanıyorsun bitireli baya olmuş senin, soyucu bişiylerle geçer belki a.s.

teşekkür ederim canım iyi dilklerin içina.s. bende senin için aynısını diliyorum...

tedavi bittikten sonra doktor 2-3 ay cildini dinlendireceksin demişti. bende 3 ay hiçbir şey kullanmadım. aslında şu aralar doktora gitsem iyi olacak, soyucu krem işe yarayabilir dediğin gibi

KIzlar ben 5 ay boyunca bıyıklarımı hep iple aldım korktum ağdayla bi sorun olurr diye,ama şimdi düşünüyorumda 5 ay boyunca bacaklarımı koltukaltımı bikini bölgemi hep ağdayla aldım.Yani cildin her yanı kuruyosa ve oralara bişi olmuosa acana bıyıklarada ağda uygulasam mı ?

vücudun diger yerleri yüzün kadar hassas olmaz bence.. alma yani.. iple devam et bence.. bide üstteki deriyi kaldırır maldır Allah esirgesin..

aynen sineğe katılıyorum. bence de bacaklarındaki deriyle yüzün aynı olmaz. burda birçok arkadaş yazmıştı ağdayla aldım derim kalktı diye. az kalmış biraz daha sabret bence askısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…