Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya benim kulaklarım dün kabuk kabuk olmus soyulmaktan.. beyaz beyaz kabarmıs kabuk kabukdelikafadulden ayy boynum bile soyuluyor... kesin soyulmaktan zayıflıcamm ben...kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr...oof 2 haftadır giremiodum sınavlar sonunda bitti... çok mutluyum..bn yokken neler yazmışsınız die bi baktım şöyle..önce şunu diyim askısı cnm aynen bnmde galiba bepanthen den solayı tüylenme oldu..ya dudak üstümde baya bi oldu yani bnde yazcaktım sizde de böle bi sorun var mı diye..buna çok moralim bozuldu,sırf bunu n için sürmek bile istemiorum..arkadaşlar böyle bir problem yaşayan var mı??
sineks cnm burun kanamandan bahsetmişsin bnmde kanıyordu ama kanadı mı da tam kanıyordu yani ben zaten sinüzit olduğum için bi burun pomadı kullanıyordum SULFARHıN diye..şiddetle tavsiye ederim kanamalara da çok iyi geliyor,burun damarlarını besliyormuş..bana doktorum bepanthen de sürebilirsin bunu da dedi ama bepanthen in pek etkisi yok.ben devmalı bunu kullanıyorum ve şu ana kadar hiç kanamadı.yine de tercih senin,bi araştır derim ben.
bide görkem cim seninle aynı ayda başlamıştık sn benim bitti sadece lekeler kaldı demişsin valla ne mutlu sana derim..benim de anlamadım ki ya sol tarafım çok iyi ama sizinde dediğinşz gibi sağ yanağımda çok var yaa leke var ama galiba.bnde anlayamıyorum ki böyle içi iltihap dolu sivilcem yok leke gibi büyük yuvarlak kırmızı..
ama bayaa düzelme var hatta geçende kzuenim gördü aa ne kadar düzelmiş yüzün dedi..bnde fark ediyorum rengi açılıo... ama sizin eklediğiniz resimlere bakıorum da nie kullanıosunuz ki bu iacı dioprum ya bn sizdn bin beter hiç bişey yokki yüzünüzde sizin,dert etmeyin bu kadar...ben dert edeyim

ayyy komplex yaptım ben niye soyulmadım ya böylemafoldumben en yakın zamanda doktordan soyucu krem isticem

Son düzenleme:
ıyi günler.
Foruma yeni üye oldum ve Roaccutane ile ilgili bir sorunum var,acaba Ankara'lı olupta Roaccutane kullanan arkadaşlardan bazıları bana bir mesaj atabilir mi?Bir konuda yardımlarına ihtiyacım var ve bunu özelden görüşmek istiyorum.

saol canımŞeniz tavsiyeni dikkate alıcam.. benimki dedigim oluk oluk degil ama cok rahatsız edici ve can yakıcı:çok üzgünüm:
ayyy komplex yaptım ben niye soyulmadım ya böylemafoldumben en yakın zamanda doktordan soyucu krem isticem
ya bos ver soyulma ya.. heryerim dökülüyor.. okadarda kremliyorum heryerimi.. bak parmagımı kaşısam derim elimde kalıyo yeminle.. kollarım varya hafif kasıntıda oksar gibi tırnaklarınla kasırsınya tatlı tatlı onda bile sıyrık içind kaldı... zar gibi soyuluyorum ya.. senağlama ben dalgaya alıyorum ama cok rahatsız edii boyutta.. bi kac gün kaldı gidiorum doktora sınav zamanıda bitiyo başımın kalabalıgı kalkıyor.. bakalım ne yazcak ne dicek doktor...senağlama

bugün roaccutane kullanmış bir arkadaşımla görüştüm. o da senin anlattıklarının aynısını anlattı sinek. eminim rahatsız edicidir soyulma ama inan benim vücudum kurumadı bile 6 ayda 3 kere nemlendirmişimdir vücudumu rahatsız olup. soyulsaydı yüzüm lekelerimin ve izlerimin geçeceğini tahmin ediyordum, biraz da bundan taktım herhalde. bakalım bende haftaya doktora gidicem ne diyecek? krem filan verecek mi?

anladım en azından soyulcaksa yüzün soyulsun.. iyi bir soyucuyla hallolur lekeler... galiba benim hem cildim cok hassas hemde ilac asırı etki ediyoor.... ama senin maşallahın var aman bi nazar degmesin.. cunku her nekadar anlattıklarım anlattıklarımız kücük seylr gibi görünsede hakaten cansıkıcı vede can yakıcı.. senin kuruyup dökülmemene cok sevindim diyebilirimŞeniz

Bende aynıyım ya kullnamadan önceyi yüzümü istiyorum bebek gibiymiş şimdikiin yanında .İnşallah geçer bu izler ya

Kızlar sol yanağımda sivilce kalmadı ama izler oluştu, küçük kırmızı benekler...

Ama bence bu durum ilacı bıraktıktan bi süre sonra hafifleyecek çünkü, ilaç acayip hassasiyet yapıyor...

Duşta şampuan vs. yüzümüzden akıp gidiyor benim cildim kıpkırmızı çıkıyorum duştan.
sonra azalıyor, normale dönüyor.

Dün yine Roaccutane kullanmış bir ablayla konuştum akrabamız, cildine kozmetik sürmezsen iz kalmaz dedi, onun sivilceli halini hatırlıyorum büyük büyük sivilceleri vardı.

Benn yaşından dolayı zamanla geçti sanmıştım ama meğer Roaccutane kullanmış kaydirigubbakcemile2

ÇEvremdeki örnekler beni rahatlatıyor ki zaten iz tedavisi de var soyucu ürünler, lazer vs...:))

Zaten yaşımız genç, daha yenileyecek cilt kendini kaç sefer :1rolleyes: yerimseniben

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. tabi ki can yakıcıdır canım tahmin ediyorum. inşallah sen de kolay atlatırsın ya, ben de sizler aynısını diliyorum. umarım hepiniz sorunsuz atlatırsınız şu süreyi ve istediğiniz sonuca ulaşırsınıza.s.

ek olarak sonsuz yalnızlık sen soyucu krem kullanıyor musun? sende de ilacı kullanırken aşırı bir sivilce kusması oldu mu?

ArkadaŞlar bugÜn yıne bır arkadaŞım yÜzÜmÜ gÖrÜnce aay yÜzÜn ne gÜzel oluyor ıyıleŞıyor dedı ne Çok mutlu oldum artık herkes tarafından fark edıldıĞıne gÖre gerÇekten ıyıleŞıyorum yuppııııı!!!

evet canım ya yüzümde çok az sivilce çıkardı benim ve hiç çukur yoktu kusma aşırı değilde bi yerde sivilce battı battı tekrar çıktı ondan sanırım çukur kaldı Soyucu kullnmıyorum ama bu aralar yüzüm soyuluyor pul pul sanırım ilacın etkisi hala sürüyor.Ama bi tek madecassol sürüyorum lekelerin üstüne iyi geldiğini duymuştum.Biraz o soyuyo olabilir.henüz Dr a danışmadın havalar sıcak bişe kulllanmayı düşünmüyorum.

işte benim de aşağı yukarı böyle oldu...bende doktora gideyim buraya yazarım krem filan verirse. ayrıca izler ve lekeler için ne yapılabileceğini de sorucama.s

:a015:arkadaşlar ben 6. aydayım ve  regl günüme  bikaçgün kala yüzümde sivilceler çıktı 2 tane ve içi baya iltihap dolu çok moralim bozuk yaa:çok üzgünüm: herkesin genelde izleri kalıyo benimde hala çıkıyo ya ellemiyorumda artık sivilceleri ama neden hala çıkıyo bilmiyorum 6. ayında olupta hala büyük sivilceleri çıkan arkadaşlar durumunuzu lütfen bana bildirirmisin bu ilacı 7 aylık tedavide kullanıpta geçmeyenlere doktor yeniden verebiliyo ama ben artık kullanmak istemiyorum yaa offffffffffffffffffffffffffffff
aynı sıkıntıları bidaha yaşamak istemiyorum

Kızlar, benim için inanılmaz yorucu bir hafta sonu geçirdim, dün ablamın düğünü vardı...:))

Malum makyaj yapmam gerekti, makyaj yapması gerekenlere, MıNERAL makyajı şiddetle öneriyorum arkadaşlar...

Everyday Minerals sitesinden ücretsiz deneme kiti (sadece 5 dolar kargo ücreti var) sipariş ettim 5 parça, onlar gayet yaz boyunca yeterler...

KApatıcılıklaro harika ve hiçç rahatsız etmedi...

Hafta ortasında sağ yanağımda sıra halinde 3 küçük sivilce çıkmıştı, düğün boyunca kimse farketmedi :))

KAşıntı falan da yapmadı zaten kimyasal yok içlerinde...

Herkesi öpüyorum, güzel ciltler diliyorum! =)) zemuszemus

Ya bende istyorum mineralli makyaj ürünlerini ama ulaşamıyorum bi türlü Kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum.ID bare minerals nasıl acaba kullanan varmı.

Ya bende istyorum mineralli makyaj ürünlerini ama ulaşamıyorum bi türlü Kredi kartı kullanmadığım için alamıyorum.ID bare minerals nasıl acaba kullanan varmı.

i.d. deyince hemen atladım. mineralli ürünler yüzde çok inceler, yokmuş gibi hissedersiniz. diğer ürünleri sürünce yüzünüzde bir katman varmış gibi olur ya bu ürünlerde asla bunu hissetmiyorsunuz. zaten zararsız olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. nisanın yazdığı gibi kapatıcılığı da gayet iyi. pahalı gelebilir bazı arkadaşlara ama aldığınız 1 kutuyu her gün kullansanız bile sizi bir sene idare edecektir. sözün özü ten makyajında herkese tavsiye ederim

Ben bayadır araştırıyorumda kararsız kaldım.Bazı sitelerde sivilce ve alerji yaptığını duyunca vazgeçtim.Fakat baktım başka çare yok dayanamıyorum bu lekelere.Hiç olmazsa hafif kapansın o da yeter.Sen hangilerini kullnıyorsun lotf menunmusun galiba bende alıcam .Hiç kullnmak istemyorum ama napalım.

canım ben memnunum. hem kullanımı kolay hem de zararsız. en azından ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. bazı yerlerde bende okudum alerji yaptığını ama almadan önce bir denersin zaten. ben fondötenini, allığını, fırçasını(kendi özel kabuki fırçası var onla kullanılıyor biliyorsundur zaten) almıştım. fondötenden memnunum canım. asla fondöten gibi durmuyor, çok doğal. hem de 15 faktör koruyucusu var. allık da güzel ama ben hiç allık kullanmadığım için onu almama gerek yokmuş. önceden bir dene bence bütün gün yüzünde kalsın, memnun kalırsan almanı tavsiye ederim

ı. D. Minerals da iyi ama bana çok pahalı gelmişti o nedenle Everyday'e yöneldim ve çok memnun kaldım :)) hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…