saol canımŞeniz tavsiyeni dikkate alıcam.. benimki dedigim oluk oluk degil ama cok rahatsız edici ve can yakıcı:çok üzgünüm:merhaba kızlarr...oof 2 haftadır giremiodum sınavlar sonunda bitti...çok mutluyum..bn yokken neler yazmışsınız die bi baktım şöyle..önce şunu diyim askısı cnm aynen bnmde galiba bepanthen den solayı tüylenme oldu..ya dudak üstümde baya bi oldu yani bnde yazcaktım sizde de böle bi sorun var mı diye..buna çok moralim bozuldu,sırf bunu n için sürmek bile istemiorum..arkadaşlar böyle bir problem yaşayan var mı??
sineks cnm burun kanamandan bahsetmişsin bnmde kanıyordu ama kanadı mı da tam kanıyordu yani ben zaten sinüzit olduğum için bi burun pomadı kullanıyordum SULFARHİN diye..şiddetle tavsiye ederim kanamalara da çok iyi geliyor,burun damarlarını besliyormuş..bana doktorum bepanthen de sürebilirsin bunu da dedi ama bepanthen in pek etkisi yok.ben devmalı bunu kullanıyorum ve şu ana kadar hiç kanamadı.yine de tercih senin,bi araştır derim ben.
bide görkem cim seninle aynı ayda başlamıştık sn benim bitti sadece lekeler kaldı demişsin valla ne mutlu sana derim..benim de anlamadım ki ya sol tarafım çok iyi ama sizinde dediğinşz gibi sağ yanağımda çok var yaa leke var ama galiba.bnde anlayamıyorum ki böyle içi iltihap dolu sivilcem yok leke gibi büyük yuvarlak kırmızı..
ama bayaa düzelme var hatta geçende kzuenim gördü aa ne kadar düzelmiş yüzün dedi..bnde fark ediyorum rengi açılıo... ama sizin eklediğiniz resimlere bakıorum da nie kullanıosunuz ki bu iacı dioprum ya bn sizdn bin beter hiç bişey yokki yüzünüzde sizin,dert etmeyin bu kadar...ben dert edeyim
ya bos ver soyulma ya.. heryerim dökülüyor.. okadarda kremliyorum heryerimi.. bak parmagımı kaşısam derim elimde kalıyo yeminle.. kollarım varya hafif kasıntıda oksar gibi tırnaklarınla kasırsınya tatlı tatlı onda bile sıyrık içind kaldı... zar gibi soyuluyorum ya.. senağlama ben dalgaya alıyorum ama cok rahatsız edii boyutta.. bi kac gün kaldı gidiorum doktora sınav zamanıda bitiyo başımın kalabalıgı kalkıyor.. bakalım ne yazcak ne dicek doktor...senağlamaayyy komplex yaptım ben niye soyulmadım ya böylemafoldumben en yakın zamanda doktordan soyucu krem isticem
anladım en azından soyulcaksa yüzün soyulsun.. iyi bir soyucuyla hallolur lekeler... galiba benim hem cildim cok hassas hemde ilac asırı etki ediyoor.... ama senin maşallahın varbugün roaccutane kullanmış bir arkadaşımla görüştüm. o da senin anlattıklarının aynısını anlattı sinek. eminim rahatsız edicidir soyulma ama inan benim vücudum kurumadı bile 6 ayda 3 kere nemlendirmişimdir vücudumu rahatsız olup. soyulsaydı yüzüm lekelerimin ve izlerimin geçeceğini tahmin ediyordum, biraz da bundan taktım herhalde. bakalım bende haftaya doktora gidicem ne diyecek? krem filan verecek mi?
canım şöyle anlatayım benim öyle abartı bir sorunum yoktu ama sürekli tekrarlayan sivilcelerim vardı. roaccutane kullanırken çok fazla kusma yaşadım. hiç çıkmadığı kadar sivilcem çıktı. bunların izleri ve lekeleri kaldı ona istinaden böyle yazmıştım:) pürüzsüzden kastım izler dediğin gibi
anladım en azından soyulcaksa yüzün soyulsun.. iyi bir soyucuyla hallolur lekeler... galiba benim hem cildim cok hassas hemde ilac asırı etki ediyoor.... ama senin maşallahın varaman bi nazar degmesin.. cunku her nekadar anlattıklarım anlattıklarımız kücük seylr gibi görünsede hakaten cansıkıcı vede can yakıcı.. senin kuruyup dökülmemene cok sevindim diyebilirimŞeniz
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. tabi ki can yakıcıdır canım tahmin ediyorum. inşallah sen de kolay atlatırsın ya, ben de sizler aynısını diliyorum. umarım hepiniz sorunsuz atlatırsınız şu süreyi ve istediğiniz sonuca ulaşırsınıza.s.
ek olarak sonsuz yalnızlık sen soyucu krem kullanıyor musun? sende de ilacı kullanırken aşırı bir sivilce kusması oldu mu?
Ya bende istyorum mineralli makyaj ürünlerini ama ulaşamıyorum bi türlüKredi kartı kullanmadığım için alamıyorum.ID bare minerals nasıl acaba kullanan varmı.
i.d. deyince hemen atladım. mineralli ürünler yüzde çok inceler, yokmuş gibi hissedersiniz. diğer ürünleri sürünce yüzünüzde bir katman varmış gibi olur ya bu ürünlerde asla bunu hissetmiyorsunuz. zaten zararsız olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. nisanın yazdığı gibi kapatıcılığı da gayet iyi. pahalı gelebilir bazı arkadaşlara ama aldığınız 1 kutuyu her gün kullansanız bile sizi bir sene idare edecektir. sözün özü ten makyajında herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?