Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
o daha mı ucuz? bana da pahalı geliyor haliyle o zaman benimkiler bitince bende bakayım everydays'e..nisan everydays' de eczanelerde mi satılıyor?

kızlar mecbur olmadıkça makyaj yapmayın, benim rengim baya soldu. kendimi çok kötü hissettiğim zaman allık sürüyorum sadece. birisi fito işe yarayacakmı diye sormuştu, benim didiklenmiş gibi elimde fito da işe yaramadı. bir didikleniyor sonra kuruyor, kuru kabuk bağlyınca banyoda gidiyor bir kaçgün pırıl pırıl kalıyor sonra sil baştan kısır döngü devam ediyor. düzelmişti dün yine oldumafoldumben ağzımın kenarıda hala yırtık mafoldumben
kızlar ben çok yoruldum yaa, gülemiyorum bile :a015:

kızlar ben aynısefa kremını kullandım gercekten harıka bır sey
once korktum kullanırken ama bır kac defadan sonra sivilce ve aknelerım azalınca devam ettım. sonuc cok guzel bıde yanında cay verdı aktar karacıgerden olabılır dıye hindiba karışımlı bitkisel bir cay lokmanaktar diye bir firmanın cayda kremde ıyı geldı ama cayın tadı bıraz kotu olsun sivilcesiz bır hayat icin deydı vallahi

o daha mı ucuz? bana da pahalı geliyor haliyle o zaman benimkiler bitince bende bakayım everydays'e..nisan everydays' de eczanelerde mi satılıyor?

Canım sadece internetten sipariş edebiliyorsun

www.everydayminerals.com

deneme kiti ücretisz (5 dolar kaargo)

tenine uygun tonları denemek için

ama baya yetiyor bana yaz boyu gider mesela.

5 küçük parça geliyor.kaydirigubbakcemile5

bebegim sen niye bukadar üzülüyorsun...:çok üzgünüm: üzülme ama bukadar.. varsın olsun gecmesin ilaç bitince nasıl olsa gececek.. sen hala benim sözümü dileyip hametan pomad kullanmadın degilmi biraz küçük sözü dinlesenklava:

biz ilaç kullanıyoruz sivilceler için ve sen aktar ürün leri öneriyorsun.. ve sen aktar bana bundan olabilir dedi bunu verdi diyosun.. bence başka yerde öner.. bizler tahlil yaptırıyoruz tıbbi ilaç kulanıyoruz doktor kontrolünde.. ve ben bu tür ürünlerin sadece belli zaman dilimi için işe yarabilecegini düşünyorum ki oda yararsa.. sende yarayan baskasında başka bişeye sebep olabilir garantisi yok ki! bizler vücuttaki akneye sebep olan yag sebumunu kurutuyoruz.. senin kullandıkların neye etki ediyor.. tıbbi acıklaması varsa yap.. yoksa cok rica ediyorum baska yerde öner...

Son düzenleme:

yaa yoksa siz krem mi kullanıyordunuz hep...burda o kadar yazdım merhem sürün daha iyi diye:mymeka:

bu arada nisancım çok üzüldüm ya internette satılıyormuş hem de yurtdışından geliyor. alamam galiba ben. kredi kartı da kullanmıyorummafoldumben

yok tatlişim ben merhem kullanıyorum ama bepanthene, doktor yırtığım için fito krem de vermişti o işe yaramadı.şakkıdı

:1closedeyes: bende hametan merhem kullanıyorum ama nazimsin26 ya anlatamıyorukaydirigubbakcemile

arkadaşlar muhabbetin ortasından dalmak gibi olacak ama birbirinize önerdiğiniz ilaçları bir uzmana (eczacı, doktor) danışıp, kendi spesifik şikayetlerinizi belirtmeden almayın. bir ilaç birine iyi gelebilirken diğerinin kullandığı -ve tavsiye edenin bilmediği- diğer ilaçlarla etkileşebilir. aynı etken maddeyi aynı miktarda içeren merhem ile kremin farkı: merhemin daha yağlı bir preparat olmasıdır ancak kullanacak olan kişinin cildi çok yağlı ise krem daha uygun bir seçim olabilir.

teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için ama buradaki arkadaşlarımın hepsi aynı ilacı kullanıyor ve hepimizde aşağı yukarı aynı etkiler oluyor. biz de doktora danışıp kullanıyoruz elbette ki. hele de bu ilacı kullanırken insan daha bir pimpirikli oluyor. o yüzden içim rahat buradaki herkes bilip, yaşayıp öyle tavsiye ediyor.

ayrıca sineğim senin bu sayfadaki aktar muhabbetin iyiydi sırnaşık şeyrep veremedim borcum olsun sana. evlilik önerenler, aktara git diyenler kaydirigubbakcemile

yaaa herkesin yüzü ağzı kuruyo hatta yırtılıyo neden bende bu belirtiler yok sabah kalcınca hala yüzüm yağlı haftaya 5 ay bitiyo yoksa bu ilaçtamı bana hafif geliyo klava:

Şeniz ask olsun sohbetimiz bol olsun yeter canım benim...

yaaa herkesin yüzü ağzı kuruyo hatta yırtılıyo neden bende bu belirtiler yok sabah kalcınca hala yüzüm yağlı haftaya 5 ay bitiyo yoksa bu ilaçtamı bana hafif geliyo klava:

Canım kaç mg kullanıyorsun ?

Ben 30 kullanıyorum, düşük yani...ama gayet kuruyor soyuluyor ağzım burnum kafamçokkarıştı CADIARZU

Canım kaç mg kullanıyorsun ?

Ben 30 kullanıyorum, düşük yani...ama gayet kuruyor soyuluyor ağzım burnum kafamçokkarıştı CADIARZU

başından beri 30-30-30-40-50 mg şeklinde kullanıyorum
sadece dudaklarım kuruyo hiç kenarları kurumadı bilakis yüzüm hala parlıyo :sm_confused:

arkadaşlarım aay çok mutluyum ya herkes yüzümdeki değişikliği fark ediyor artık..yüzün iyileşiyor diyorlar..bu beni çook mutlu ediyor..görkem cim bnmde 5.ayım bitmek üzere ben hep 30 mg kullandım sen 50 ye mi çıktın bnde isticem doktorumdan çabuk bitsin tedavim..ama yan etkilerinden korkuyorum sn yok diosun ama olması gerekmezmiysi ?? :S

bencede olması gerekir herkesin oluyo benimki neden böyle anlamadım nemlendirici almıştım la roche un nasılsa lazım olcak die ama öylece duruyo hiç sürmeme gerek kalmıyo :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…