bencede olması gerekir herkesin oluyo benimki neden böyle anlamadım nemlendirici almıştım la roche un nasılsa lazım olcak die ama öylece duruyo hiç sürmeme gerek kalmıyo :uhm:
arkadaşlar muhabbetin ortasından dalmak gibi olacak ama birbirinize önerdiğiniz ilaçları bir uzmana (eczacı, doktor) danışıp, kendi spesifik şikayetlerinizi belirtmeden almayın. bir ilaç birine iyi gelebilirken diğerinin kullandığı -ve tavsiye edenin bilmediği- diğer ilaçlarla etkileşebilir. aynı etken maddeyi aynı miktarda içeren merhem ile kremin farkı: merhemin daha yağlı bir preparat olmasıdır ancak kullanacak olan kişinin cildi çok yağlı ise krem daha uygun bir seçim olabilir.
slm arkadaşlar ya çok mutsuzummmm 6. ayımdayım ve hala ilk günkü gibi cildim kusuyo böle bişe olabilirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen bana yardımcı olurmusunuz ben daha öncede yazmıştım ama hiç cevaplayan olmadı benim gibi 6. ayında olupta 10-15 tane büyük iri içi dolu sivilcesi olan arkadaşlar vvarsa lütfen onlardan cevap bekliyorum ben geçicek 1 ayım daha var derken sil baştan bi görüntüye sahibim
ÇOK ÜZGÜNÜM ARKADAŞLAR napıcam ben acaba reglime az kaldı o yüzdenmi böle cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm
bu ilaçtan 40 mg kullanıyorum.. 2. ayım dolcak.. ama elimin üstündeki pütürler kollarıma sıcradı.. asırı kaşıntı yapıyor.. elimle beraber dirseklerime kadar yürüdü.. bu sekilde olan var mı? bide bende sivilce falan hiç bişey kalmadı.. 2 regl dönemimde ilaç kullanırken minik bir iki tane cıktı okadar.. kullanmayı bıraksam mı?
ya kızlar bu karınca yumurtası yağı var ya tüyler için biz de kullansak acaba ilaçla kötü olurmu
yüze kullanamayız sanırım da bacaklara uygulayan varsa yardımcı olabilir mi acaba bi tahriş falan oldu mu bu yağ asidik diye yazılmış forumda da merak ediyorum...
canım kaç mg kullanıyosun? tedavin ne kadar sürücek? 6. ayda 10-15 tane sivilce çıkması normal değil ama düşük doz kullanıyosan ve tedavin uzun sürücekse normal. bide regline de az kalmış olabilir bozma moralini. yalnız yüksek doz kullanıyosan ve tedavinin sonuysa doktorunla bi görüş çıkmaması lazım. acaba senin sivilce sorununun nedeni hormonlarla ilgili bi hastalık mı. baktırdınmı hormon değerlerine ? doktorunla bi görüş bunları canım.
tatlım bebek gibi düşün cildini.. şimdi bebek sahibi anneler pek farkında olmazlar bebeklerinin büyüdügünü geliştigini cunku hep onunla beraberdir.. ama ara ara gören kişiler farkeder degişimi.. seninde cildin öyle.. biraz sabır biraz inanç...oo kızlar ya bnde çok büyük bi gelişme yok helede sağ yanağım oof gıcık kapıorum büyük kırmızı puturlar...herkes geçio dio ama bilmeyen de ne olduyüzüne dio hala ooof..5.ayımdayım..delircemm.morale ihtiyacım var
oo kızlar ya bnde çok büyük bi gelişme yok helede sağ yanağım oof gıcık kapıorum büyük kırmızı puturlar...herkes geçio dio ama bilmeyen de ne olduyüzüne dio hala ooof..5.ayımdayım..delircemm.morale ihtiyacım var
tatlım bebek gibi düşün cildini.. şimdi bebek sahibi anneler pek farkında olmazlar bebeklerinin büyüdügünü geliştigini cunku hep onunla beraberdir.. ama ara ara gören kişiler farkeder degişimi.. seninde cildin öyle.. biraz sabır biraz inanç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?