Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bencede olması gerekir herkesin oluyo benimki neden böyle anlamadım nemlendirici almıştım la roche un nasılsa lazım olcak die ama öylece duruyo hiç sürmeme gerek kalmıyo :uhm:

evet ilginç gerçekten CADIARZU kuruyup pullanmaması derinin kalınlığıyla alakalı olabilirmi acaba.
benim 10 gün sonra 3. ayım bitiyor bende 30 40 50 kullandım, doza bağlı olarak benim sedece kuruyup pullanmam arttı, diğer yan etkilerde bir artış ve extradan bişey çıkmadı. kiloya göre max. doz ne ise kullanılabilir bence.görkemcim sende kilon müsaitse 60 a çıkabilrsin mesela. tabi test sonuçlarında problem yoksa ve doktor uygun görürse. ben keşke diyorum baştan beri yüksek dozla başlasaydım. daha çabuk biterdi. yine mızmızlandım ben sabah sabah :tomato:

alcağmız krem veya merhemi zaten ya DOKTORA yazdırıp alcaz, yada ECZANEDEN şunum bunum için istiyorum diyip alcaz. ha birde şu var doktorun yazdığı da işe yaramıyor bazen. örnek BEN. merhemi zaten dudağımıza sürcez, yani bir zararı olcak birşey değil. topiğmizi takip etmeyen biri olduğun belli, hepimiz aynı ilacı kullandığımız için ortak olan yan etkilere sahibiz. kuruluk gibi. vede doktorların o ilaca yazdığı krem merhem aynı hemen hemen. artık hepimiz uzman olduk bu konuda. krem ve merham arasındaki farkı,kuruluğa iyi gelen ilaç isimlerini çok çok ii biliyoruz. bunu sana muhalif olmak için yazmadım. insanlar bilmeden konuşmamalı gibi bir ima'na karşılık evet insanlar bilmeden konuşmamalı.

kızlar çalıştığım kurumda bi arkadaşım var, önceden komşuyuz diye görüşüyoduk sık sık.şimdi uzun zamandır görüşemiyoduk, işyerindede öyle uzaktan selemlaşıyoduk, şimdi yanına gittim oturduk biraz muhabbet ettik bana dediki 'ne kadar güzelleşmişsin sen öyle' dedi kaydirigubbakcemile2 yaa dedim çaktırmadım önce nası yani dedim yerimseniben sivilcelerin hiç kalmamış yüzün pırıl pırıl parlıyo, ay parçası gibi olmuşsun dedi hihoyyyt. bende ilacı kullandığımı söyledim tabe sonra. oh beee bu bana bir ay yeter :dance: beni hergün gören insanlar farkedip pek bişiy demiyolardı.

slm arkadaşlar ya çok mutsuzummmm 6. ayımdayım ve hala ilk günkü gibi cildim kusuyo böle bişe olabilirmi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen bana yardımcı olurmusunuz ben daha öncede yazmıştım ama hiç cevaplayan olmadı benim gibi 6. ayında olupta 10-15 tane büyük iri içi dolu sivilcesi olan arkadaşlar vvarsa lütfen onlardan cevap bekliyorum ben geçicek 1 ayım daha var derken sil baştan bi görüntüye sahibim
ÇOK ÜZGÜNÜM ARKADAŞLAR napıcam ben acaba reglime az kaldı o yüzdenmi böle cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmm

bende bu ilacı erkek arakasşımla birlikte atlatıcaz ..:)eee sinir yapıyo o etkılenıyor tabı benım sınırımden doğalolarak e bir de fondeten sürüyorum ılkbır saat herşey iyi sonra pullanmalar başlıyor birden suratım kaşınıyor çirkin oluyorum aldırmıyor o tabikide ama bana dert oluyor.Nasıl susuyorum dışarı çıktığımda çocuk gıbı sürekli su su diye tutduruyorum 3. ayımdayım 15 gun sonra bitecek 3. ayım.

canım kaç mg kullanıyosun? tedavin ne kadar sürücek? 6. ayda 10-15 tane sivilce çıkması normal değil ama düşük doz kullanıyosan ve tedavin uzun sürücekse normal. bide regline de az kalmış olabilir bozma moralini. yalnız yüksek doz kullanıyosan ve tedavinin sonuysa doktorunla bi görüş çıkmaması lazım. acaba senin sivilce sorununun nedeni hormonlarla ilgili bi hastalık mı. baktırdınmı hormon değerlerine ? doktorunla bi görüş bunları canım.

bu ilaçtan 40 mg kullanıyorum.. 2. ayım dolcak.. ama elimin üstündeki pütürler kollarıma sıcradı.. asırı kaşıntı yapıyor.. elimle beraber dirseklerime kadar yürüdü.. bu sekilde olan var mı? bide bende sivilce falan hiç bişey kalmadı.. 2 regl dönemimde ilaç kullanırken minik bir iki tane cıktı okadar.. kullanmayı bıraksam mı?

benimde geçenlerde oldu öyle dr krem yazdı geçti
sakın kullanmayı bırakma tekrarlayabilir çünkü 4 ayda geçti diye bırakan bir arkadaşım var ama yeniledi yine pişman oldu bıraktığına

görkem haklı kesinlikle bırakmamalısın senin belli bir dozu alman gerekiyor. gerçekten de geçti diye bırakıp sonra tekrarlama hikayeleri çok var

sineks
ben de 4. ayımdayım ilk ay 20 mg 2. ay 30 mg. 3 ve 4. aylarda 40 mg kullandım ve dün dr a gittim dediğin gibi benim de 2 aydır elimin üstünde egzamaya benzer pütürlü bir şey çıktı hatta hafif olarak koluma sıçradı.
valla ilk aylarda fondoten bile kullandım şimdi pek sürmüyorum epey geçti çünkü sadece izler kaldı ama daha 2 ayım var inşallah geçerler
dr bu elimdekiler için seberoit dermetit dedi. bu ilaçla olurmuş bi krem verdi 1 hafta 2 kez günde sürcem 1 hafta ara vericem böyle böyle geçene kadar kullan dedi. olurmuş bu özellikle güneşli havalarda korkacak bişi yokmuş.
ben güneş koruyucuyu sadece yüzüme sürüyodum e şimdi havalar da ısındı pişman oldum demek elime de sürsem çıkmıcakmış.
şimdi her dışarı çıkarken 50+ kullanıyorum tüm açık yerlerime çıkmaması için bence sen de kullan
bu kremi zaten kan vermeye gittiğinde dr yazar ilk kez dün akşam sürdüm şimdiden baya düzeldi valla
bi de geçen ay 1 gün denize girdim geçti ama sora gene çıktı deniz suyu da iyi gelio demekki
korkacak bişi yokmuş cnm devam et bence sakın bırakma fondoten sürmeden gezmek harika bi duygu

Son düzenleme:
Sineks Sakın bırakma o hatayı ilk kullandığımda bende yapmıştım geçti diye sonra daha kötü oldu.Zaten herkesin belli bi aydan sonra geçiyo ama kullanmak zorundasın

ya kızlar tesekkür ederim hepinize tek tek.. ama galiba sinirlerim bozuluyor.. manevi olarakta biraz zor günler geciriyorum.. üstünede bu ilaç biraz hassaslaştırıyor benimafoldumben... elim kolum boynum acayip kasınıyor.. kasındıkca sinir bozuyor.senağlama

bide birden 40 mgla başladım ben.. kilo verdikce veriyorum..cok yiyiyorum ama kilo gidiyo boyuna.. oda canımı sıkıyor biraz.. yaz geldi malum ..ipliler falan giyiliyor.. ama benim kemiklerim acayip sayılır oldu...

kullanmayı bırakmıcam ama her an bi delilik yapabilirim etkiler cok canımı yakıyo.. doktora gidince insallah güzel kremler yazar bunlar için... sizlerinde canını sıkmayayım.. kusura bakmayın.. hepinizi seviyorum.. rahat bir tedavi süreci diliyorum....Şeniz

benimde eller çok berbat, bileklerime kadar çıktı, daha öncede söylemiştim. dikkat ettim, güneşe çıkınca acayip gıcık bir şekilde kaşınıyor, böyle iğne ucu değdiriliyor gibi. akşam oluncada hiç sormayın :sinifsinif: dün kaşımaktan mosmor ettim ellerimi. benden tavsiye mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın, çıkncada güneş kremi sürün.
sinekscim hepimiz aynıyız canım :teselli: bende bir gün iyiyim bir gün kötü, dün pullarım yoktu yüzümde bugün yine pullardan ağzımla un yemişim gibiydim yanımda yüz kremim yoktu tuttum yağlı el kremimi sürdüm benneyaptımki belki iyi bişey yapmadım ama o görüntü yok şimdi :dilcikar:
hakikaten yaşadığımız şeyler çok acayip, daha neler neler, yazmaya değer görmediğim bir çok şey... ama biraz da güçlü olmazsak geçermi bu günler. eminim herkesin hayatında bir teselli kaynağı vardır hep birlikte ona sarılalım :içelim:

ya kızlar bu karınca yumurtası yağı var ya tüyler için biz de kullansak acaba ilaçla kötü olurmu
yüze kullanamayız sanırım da bacaklara uygulayan varsa yardımcı olabilir mi acaba bi tahriş falan oldu mu bu yağ asidik diye yazılmış forumda da merak ediyorum...

ama cilt çok hassas şimdi nemlendirici dişinda bişey sürmüyos ki
ama en iyi yine doktor bilir, gidince ona sorarsın

Yüze sakın kullanma sivilce ve leke yapıyor.Ben koltuk altıma kullandım ilacı kullanırken tahriş olayı yok.Hatta etkiside olmadı:)

Canım az ben ilk 4 ay 30 ml.kullandım 5. ay 40 şu an 6.aydayım 40 kullanıyorum ama sonlara doğru herkesin geçmesi gerekirken benim başa sardı çok çok üzücü bi durum çünkü kullandığımız öle basit bi ilaç değilki baya bi yan etkisi olan bi ilaç bana yaramıcak diye düşünüyorum dediğin gibi doktara dicem bi hormon testi yaptırsın belki hormanlaerda bi sorun vardır eğer varsa boşuna kullanmıyım ama lizim çok üzülüyorum o kadar sinir stres yaşadım bu işaç yüzünden eğer geçmezse çok üzülücem

bide ben çok stresli olmama bağlıyorum cannım... aslında rahatlamak için ilaçlar alsam belki stres olmıcam ve sivilcelerimde çıkmıcak bakalım moralin ve desteğin için çok teşeekkür edrim öpüyorum senihihoyyyt

oo kızlar ya bnde çok büyük bi gelişme yok helede sağ yanağım oof gıcık kapıorum büyük kırmızı puturlar...herkes geçio dio ama bilmeyen de ne olduyüzüne dio hala ooof..5.ayımdayım..delircemm.morale ihtiyacım var

tatlım bebek gibi düşün cildini.. şimdi bebek sahibi anneler pek farkında olmazlar bebeklerinin büyüdügünü geliştigini cunku hep onunla beraberdir.. ama ara ara gören kişiler farkeder degişimi.. seninde cildin öyle.. biraz sabır biraz inanç...

valla ne yalan söylim benimde moralim cok cok bozuluyor.. cunku cogu kişi düşük dozdan başlayıp arttırark gidiyor tedavide.. oysa ben direk 40la başladım ve cok sorun cekiyorum.. olsun hepimizin cekilecek sıkıntısı var.. nazimsin26nin dedigi gibi hepimiz cekiyoruz bunları.. kimisi gec kimisi erken kimi hafif kimi agır atlatıyo.. ama atlatıcaz...Şeniz

aynı durumdayız :gitme:

müthiş bir benzetme olmuş bu sineks biraz rahatladım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…