Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Daha dur 5. ayındasın.ben 7 ay kullandım 7. ayda bile sivilce çıktı.2.5 ay oldu biteli hala sıkıntısını yaşıyorum sabret canım.

kızlar ben bişey sorcam ama kızmak yokbenneyaptımki tamm??

şimdi güneş koruyucusu sürüyorum ve güneşe pek cıkmıyorum.. ama benim tenim anında bronzlasıyor. acık olan yerlerim başladı bronzlasmaya iki güneş gördü diye...:çok üzgünüm: şimdi ben bronzlaştırıcı krem kullansam cok mu acayip olur...:çok üzgünüm:

sinekscim demekki güneş koruyucun çok etkili değil yada sen çok az sürüyosun yada gün içinde tazelemiyosun kaydirigubbakcemile2
ben geçen yıl güneş koruyucu sürüp plajda yattım ama bembeyaz döndüm eve diğer türlü kıpkırmızı olurdum
ne kullanıyosun güneş koruyucu olarak benimki clinique 40 spf

yüz için sebamed kullanıyorum yüzüm bembeyaz zaten.. zaten tenimde beyaz ama hafif güneste hemen bugday tene dönüyorum bronzlasıyorum yani hafif.. vücut içinde coppertone sprey koruyucu kullanıyorum...kollarım biraz karardı yüzüme göre...güneş yasak denze falanda anca aksam üstü gidebilcem.. bacaklar vcut bembeyaz.. biraz rengimde kendine gelirdi diye düşündüm:kedi:
ama sadece düşündüm:kedi:

canım bence gerek yok, zaten bronzlaşıyormuşsun hemen. ben ayrıcada güneş kremlerinin bronzlaşmayı engellediğini düşünmüyorum. bende geçen yaz güneş kremi sürüp denize girdim sabah ve akşam saatlerinde baya esmerleştim normalde buğday tenliyim, hatta biraz daha açığım. vucudumda mayomun izi hala var. bu ilaçta çabuk bronzlaştırıyor.
ben başka bişey sorcam,ilaçtan dolayı yüzünde tüylenme olan varmı. benim faillerimde hiç tüy yoktu, dün batım orda tüyler çıkmış ne zaman oldu hiç farketmedim :sinifsinif: elimide yüzümde hafif gezdirdiğimde tüyler elime deyiyor, benim normalde yüzümde tüy problemim yokki

evet cnm benim ev arkadaşım kullandı önce yüzü hafif şişiyor çünkü tüm sivilceleri çıkartıyor yüzünde çok fazla sivilce çıkıyor uykusuzluk yapmadı ama burnu ve dudakalrı sürekli kurudu gerçekten işe yaradı onda ama herkes kolay atalatamıyormuş yan etkileri yüksek olan bir ilaç örneğin bu ilacı kullanırken hamile kalman bile ysaka sen düşün gerisini ama çok zaralı birşey olsa sonçare olarak kullanılmazdı geçmiş olsun cnmopuyorumnanaktan

ben de raocutan'a eşdeğer bir ilaç kullanıyorum "zoretanin" etkileri ve yan etkileri raocutanla aynı, gerçekten sabır gerektiren bi tedavi benim 3. ayım bitmek üzere aktif iltihaplı sivilceler tamamen bitti sadece kırmızı izleri var tedavi bittikten sonra da izleri halledicez, ilaç çok etkili ama dediğim gibi sabır gerekiyo çünkü dudaklar felaket kuruyo ve soyuluyo gece yağlı yağlı kremleri sürüp yatınca bile sabah kupkuru bi dudakla uyanıyorum ayrıca yan etki olarak göz kuruluğu oluyor, onu da suni gözyaşıyla kurtarıyoruz gerçekten etkili bir ilaç özellikle yıllardır her türlü tedaviyi deneyen ama etkili sonuç alamayanlar içinkaydirigubbakcemile3

tatlım bendede normalde tüylenme problemi oldugu için bu ilaçtan dolayı extra bi tüylülük yaşamadımkaydirigubbakcemile3
ama kaşlarımı falan alıyorum onlarda eskisine göre daha gec cıkıyor...fisfisfis

ben bu tüylenme problemi hormonlarla alakalı bi durum doktora gidince bide bunu sor bakalım ne dicek.. ben bi ara hormon testi yaptırmıstım.. 1 ay sonra alıncak dedndi.. tahlil kaybolmus.. bidaha yaptırcam.. bakalım ne sonuc cıkacak...

moraller için teşekkürler kızlar..tek çarem sabretmek zaten..sabır sabır sabır...bu ilacın başka atlatmanın çaresi yok..bn 30 mg la başladım hala 30 dayım hiç çıkartmadı sölicem bu ay çıkartsın yaa..ya bide bnde güneş koruyucumu sürüyorum göz kapağımın altlarıaa doğru sürmüyorum ama yüzüm kırmızı ve sürmediğim yerler bembeyaz gözüküo çok çirkin bir görüntü var ..belki saçmalıktır bu düşünüdüüm ama :S nese sizleri seviorum kızlar..halletcez merak etmeyin..bide bişey sorcam bilenler varsa lütfen paylaşsın..bnm kilo problemim var yani hemen şimdi şişmanmışım gibi düşünmeyin aksine biraz kilom az işte..bn şişmanlamad istiorum xD ve bu konuda hastanenin hangi bölümüne gideceğimi bilmiorum lütfen bilen varsa paylaşabilirmi??bu konuda bu sitede açılan sayfalara göz gezdiriordum ama kaybettim bilen varsa yazabilirmi ...??

tatlım genelde hastanelerin diyetişyenleri oluyor.. ama devlette varmı hiç bir bilgim yok... hiç ugrasma git hastaneye bu konuda nereye görünebilirim de zaten yönlendirirler.. kendi kendine kilo almak için diyette yapma sakın.. valla elimde olsa bendeki fazlalıkları seve seve verirdim ama :1rolleyes:

saool sineks cim... xD keşke öyle bi şansım olsa da arkadaşlarımın flnde seve seve kilolarını alsam
evet en iyisi öyle yapmak sorarım hangi bölüm olduğunu..haklısın kilo almak için sitesemde diyet yapamıyorum..bnm en önemli sorunum iştahsızlık zaten,,zahmetsizce kilo almak istiorum anlıycan..aay yazmıım artık bu konuda,şimdi neyden bahsediosunuz bizim bölümümüz rouccutane diicekler ama çok kararakıyım yüzüm de düzelcek kilo da alcam süper olcam süpeeer!!

aşırı kilo gibi zayıflık da bir sorun tabiki. of ya off bazen umutsuz olsan da bu sefer seni çok inançlı görüyorum. dilerim herşey gönlünce olura.s.

kızlar bir de birşeyler sormak istiyorum size. bugün doktora gittim iz ve lekeler için. doktor bana soyucu krem vermedi yaz mevsiminde olduğumuz için. bunun yerine başka bir krem önerdi sanırım dermokozmetik bir ürün. bir de peelingle izlerden kurtulabileceğimi söyledi. kimyasal peelingin yazın yapılabileni de varmış. bu konuyu doktorla daha sonra görüşeceğim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? kimyasal peelingle ilgili tecrübe yaşayanınız var mı? ya da çevrenizde deneyen oldu mu?

doktorunda alemmiş yani, yazın soyucu krem vermiyo ama yazın yapılan soyucu kimyasal peeling yapabilrisin diyo, kendisimi yapıyor acaba, ticari bir mevzu olabilirmi CADIARZU bence başka bir doktora git.lazer de normalde yazın yapılması zararlı ama güneş koruyucusu kullanmak şartıyla yazın da yapılabiliryor. benim bi arkadaşım yapmıştı peeling kışın yüzünde benek benek lekeler kalmıştı. zannedersem o yapan kişinin kusuruydu, herkese güvenmemek lazım bu konuda. .

ilgin için teşekkür ederim nazimsin26

doktora güveniyorum bu konuda. tavsiye üzerine gittiğim bir doktor zaten. üzerine basa basa söyledi 'yazın uygulanabilen kimyasal peelingler de var' diye. ben zaten yaptırırsam kışın düşünüyordum ama gidip uzun uzun konuşacağım doktorla. ben kimyasal peelingin artılarını eksilerini öğrenmeye çalışıyorum şimdilik

arkadasıma bilmem kac zaman önce doktoru roaccutane tedavisinden sonra kimyasal peeling uygulamıs ama özeldemi yaptılar bilmiyorum.. detaya inmedi anlatırken konusma arasıbda sölemişti.. benim merak ettigim bu tıp fakültesinde yapılıomu.. yoksa özele mi gitmek gerek

evet ilaç tüylenme yapıyo bendede yaptı
normalde tüy problemim yoktu ama ilaçtan sonra dudaklarımın 2cm kenarında ve çenemde oldu malesef mafoldumben

sinekcim bana bunu özel muayenehanede yapıyoruz dedi. zaten gittiğim yer de tıp fakültesi değil araştırma hastanesiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…