oo kızlar ya bnde çok büyük bi gelişme yok helede sağ yanağım oof gıcık kapıorum büyük kırmızı puturlar...herkes geçio dio ama bilmeyen de ne olduyüzüne dio hala ooof..5.ayımdayım..delircemm.morale ihtiyacım var
kızlar ben bişey sorcam ama kızmak yokbenneyaptımki tamm??
şimdi güneş koruyucusu sürüyorum ve güneşe pek cıkmıyorum.. ama benim tenim anında bronzlasıyor. acık olan yerlerim başladı bronzlasmaya iki güneş gördü diye...:çok üzgünüm: şimdi ben bronzlaştırıcı krem kullansam cok mu acayip olur...:çok üzgünüm:
tatlım bendede normalde tüylenme problemi oldugu için bu ilaçtan dolayı extra bi tüylülük yaşamadımkaydirigubbakcemile3canım bence gerek yok, zaten bronzlaşıyormuşsun hemen. ben ayrıcada güneş kremlerinin bronzlaşmayı engellediğini düşünmüyorum. bende geçen yaz güneş kremi sürüp denize girdim sabah ve akşam saatlerinde baya esmerleştim normalde buğday tenliyim, hatta biraz daha açığım. vucudumda mayomun izi hala var. bu ilaçta çabuk bronzlaştırıyor.
ben başka bişey sorcam,ilaçtan dolayı yüzünde tüylenme olan varmı. benim faillerimde hiç tüy yoktu, dün batım orda tüyler çıkmış ne zaman oldu hiç farketmedim :sinifsinif: elimide yüzümde hafif gezdirdiğimde tüyler elime deyiyor, benim normalde yüzümde tüy problemim yokki
tatlım genelde hastanelerin diyetişyenleri oluyor.. ama devlette varmı hiç bir bilgim yok... hiç ugrasma git hastaneye bu konuda nereye görünebilirim de zaten yönlendirirler.. kendi kendine kilo almak için diyette yapma sakın.. valla elimde olsa bendeki fazlalıkları seve seve verirdim ama :1rolleyes:moraller için teşekkürler kızlar..tek çarem sabretmek zaten..sabır sabır sabır...bu ilacın başka atlatmanın çaresi yok..bn 30 mg la başladım hala 30 dayım hiç çıkartmadı sölicem bu ay çıkartsın yaa..ya bide bnde güneş koruyucumu sürüyorum göz kapağımın altlarıaa doğru sürmüyorum ama yüzüm kırmızı ve sürmediğim yerler bembeyaz gözüküo çok çirkin bir görüntü var ..belki saçmalıktır bu düşünüdüüm ama :S nese sizleri seviorum kızlar..halletcez merak etmeyin..bide bişey sorcam bilenler varsa lütfen paylaşsın..bnm kilo problemim var yani hemen şimdi şişmanmışım gibi düşünmeyin aksine biraz kilom az işte..bn şişmanlamad istiorum xD ve bu konuda hastanenin hangi bölümüne gideceğimi bilmiorum lütfen bilen varsa paylaşabilirmi??bu konuda bu sitede açılan sayfalara göz gezdiriordum ama kaybettimbilen varsa yazabilirmi ...??
aşırı kilo gibi zayıflık da bir sorun tabiki. of ya off bazen umutsuz olsan da bu sefer seni çok inançlı görüyorum. dilerim herşey gönlünce olura.s.
kızlar bir de birşeyler sormak istiyorum size. bugün doktora gittim iz ve lekeler için. doktor bana soyucu krem vermedi yaz mevsiminde olduğumuz için. bunun yerine başka bir krem önerdi sanırım dermokozmetik bir ürün. bir de peelingle izlerden kurtulabileceğimi söyledi. kimyasal peelingin yazın yapılabileni de varmış. bu konuyu doktorla daha sonra görüşeceğim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? kimyasal peelingle ilgili tecrübe yaşayanınız var mı? ya da çevrenizde deneyen oldu mu?
arkadasıma bilmem kac zaman önce doktoru roaccutane tedavisinden sonra kimyasal peeling uygulamıs ama özeldemi yaptılar bilmiyorum.. detaya inmedi anlatırken konusma arasıbda sölemişti.. benim merak ettigim bu tıp fakültesinde yapılıomu.. yoksa özele mi gitmek gerekilgin için teşekkür ederim nazimsin26
doktora güveniyorum bu konuda. tavsiye üzerine gittiğim bir doktor zaten. üzerine basa basa söyledi 'yazın uygulanabilen kimyasal peelingler de var' diye. ben zaten yaptırırsam kışın düşünüyordum ama gidip uzun uzun konuşacağım doktorla. ben kimyasal peelingin artılarını eksilerini öğrenmeye çalışıyorum şimdilik
ben başka bişey sorcam,ilaçtan dolayı yüzünde tüylenme olan varmı. benim faillerimde hiç tüy yoktu, dün batım orda tüyler çıkmış ne zaman oldu hiç farketmedim :sinifsinif: elimide yüzümde hafif gezdirdiğimde tüyler elime deyiyor, benim normalde yüzümde tüy problemim yokki
evet ilaç tüylenme yapıyo bendede yaptı
normalde tüy problemim yoktu ama ilaçtan sonra dudaklarımın 2cm kenarında ve çenemde oldu malesef mafoldumben
tedaviden sonra geçer mi acep :sinifsinif: napcaz biz şimdi, tüylü mü kalcaz yane:gitme:
arkadasıma bilmem kac zaman önce doktoru roaccutane tedavisinden sonra kimyasal peeling uygulamıs ama özeldemi yaptılar bilmiyorum.. detaya inmedi anlatırken konusma arasıbda sölemişti.. benim merak ettigim bu tıp fakültesinde yapılıomu.. yoksa özele mi gitmek gerek
umarım geçer olmadı lazer epilasyon yaptırırız şimdiden para biriktirsekmi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?