Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hey selam,,
bi süre once kullanmistim bende bu muhtesem hapi... ve kesin net cözüm!!!
cok zorlandim yoruldum üzüldüm ama hepsi gectiiiiiiiii
sabirla devam kizlar... eger sormak istediginiz bir sey olursa yazmaniz yeterli
herkese muckkkkk

Kızlaar!!az önce bi dermatoloji doktoruyla konuştum..rouccutane den başkası iyileştirmez,sabret,iyileşeceksin dedi..ne kadar mutlu olduum..doğru ilacı kullanıyoruz kızlaar!!süpper iyileşcez
oferhano..sana sorum var canım..senin sivilcelerin çok muydu??yani nasıldı tarif edermisin,bnmki biraz ileri düzeyde de ( gözeneklerin açıkmıydı,ona da faydası oldumu??bide leke fln kaldımı cnm??

ya benim dönem dönem gelip gidiyordu ... cok derin degildi ama adet olarak fazlaydi
derin oldugu dönemlerde oluyodu... ama hic gecmiyordu..uzun sure kullandim 10 ay gibi

dozu az tutup uzun süreli bi tedavi uyguladik ve son aylarda dahi hic cikmiyodu ben yinede mg tamamladim.. bu cok onemnli gecti diye sakin birakmayin kilonuza göre olan mg tamamlayin..

suan leke gibi degilde tahris olmus bi cilt gorunumu var..gözeneklerede faydasi oluyor evet.. burnumda hic siyah nokta yok mesela..
normal görünümde renk farkliligida yok..dedigim gibi sanki tahris olmus bi cilt gibi.. ama bu durumuma bile binlerce kez sükrediyorum
ve yüzüme artik hic birsey sürmüyorum makeup vs nemlendirici bile hergun surmuyorum..
gunleriniz cabuk gecer ins yasasin rocuatene kardesliggiiii:lepi:

benim param var istersen borç veririm :jeyyar:
yada gel ikramım olsun roaccutane kardeşiyiz nasılsa sengözlerimebaksanab

aaaa böyle bir teklife balıklama atlarım valla alkisalkisalkis
yalnız sen parayı yolla bana bide ankaraya gelip yol parası çıkarmim sana böyle daha ucuza patlarım vereliniortak

Ya ciden bu tüylenme canımı sıkmaya başladı elimi gezdirdiğimde elime filan geliyor lazer filan ben ötekiolerden bıkmışım bi bu eksikti oofff

Kızlar roaccutane bende kullandım. Yan etkisi çok fazla olan bir ilaç ama herkezde yapacak diye bir durum yok. Zaten tedaviye başlamadan önce tahliller yapılıyor. Ve size imza attırılıyor. Hatta benim bağırsak sistemimi bozmuştu tedavinin üzerinden bir kaç ay geçti ve ben inanılmaz sancılar çektim. Sebebide anlaşılamadı. Bu ilaç A vitamini türevi bir ilaç cildi kurutup sivilceleri söndürüyor ama tahrişde ediyor. Sivilceleriniz tamamen kuruyup tekrar çıkmadığı taktirde leke tedaviside uygulayabiliyorlar. Hepinize geçmiş olsun.
Sevgiler.

tebrik ederim bitirmişsin alkisalkisalkis
benim merak ettiğim şeylert çok aslında. önceden sabah uyandığımda elimi yüzüme sürdüğümde elime yağ gelirdi şimdi tertemiz, tedavi bitiminde nasıl olcak. eskisi kadar yağlanacakmı. birde bu dudağımızın yüzümüzün bu kuruluğu na kadar zaman sonra normale dönecek. ve lekeler ilk bitirdiğin zamanla şuan arasında belirgin değişiklik var mı, kendiliğinden geçiyor mu yoksa bişey kullanmak gerekli mi
aklıma geldikçe özelden yazarım sana a.s.

günaydinyerimseniben
hayir eskisi kadar hic bir zaman yaglanmiyorum..benim 5 ay oldu biteli ve henuz öyle bir yaglanma yasamadim hic , kuruda olmuyor gayet hos normal nemli bir cilt gibi

malesef benim kurulugum devam etmisti son haftalarimda dahi stickle dolastim elimde..bittikten sonrada bi süre sabah aksam surmek zorunda kaldim.. ilk zamanlarki gibi dakika basi degil tabi ama hafif hafif devam ediyor...

lekeler, evet renkler soluyor biraz ilk gunki gibi degil..burda arkadaslar "Avene Diacneal" onermislerdi lekeler icin onu alip denedim ama pek faydasinin olmadigi kanatine vardim.. zaten cilt kendini zamanla toparliyo..bence bu yogun tedavinin ardindan cildimizi biraz rahat birakmaliyiz .. cilde yararli besinlerle icten beslemeliyiz duzenli uyku stressiz bi yasam ve saglikli beslenme ..gercekten butun kremlerden daha cok ise yariyo:1rolleyes:

yazda geldi.. allahim o yaz neler cekmistim..ayna gibi bir yuzle dolasmistim..ama hepsi gecti..sizlerinde gecicek arkadaslar..kulaklarinizi tikayin ve kendinize bakin keninizle ilgilenin sadece.. kolay gelsinnn basarilarrrrrrkaydirigubbakcemile5

kızlar benim gözümde hassaslaştı, kaşınıyı kızarıyo ve çapaklanıyo. rimel ve göz kalemi sürmeden dışarı çıkmıyorum ondan olabilirmi acaba, şuan çok kötü oldum çok kaşınıyor :sinifsinif: akşam çay pansumanı yapsam iyi gelirmi acaba.:uhm:

benimde gözlerim aynı sekilde.. fisfisfis
bide grip oldum burnumun kenarı anında yırtıldı peceteyle silerken.. ayrıca burnumda kıpkırmızı eskiden böyle olurdu ama bu yara seklinde.. bepanten sürüyorum ama tık yok...:tomato:

ya bide kızlar ben ilacı alırken 2.ayımda bikac gün ilacı almayı unuttum gün olarak sapma oldu... bide ben p.tesi memlekete döncem carsamba falan gelebilirim belki tıptan randevu alsamda gidemicem. bikac gün daha sapma olsa sorun olurmukafamçokkarıştı

bence aksatma bilmiyorum zararı olur mu ama, düzenli kullanmakta fayda var. ben sabahkini unutup akşam içtiğim zaman bile içim içimi yiyor. orda olacağın tarihe göre randevu al. hem randevunu erken el noolcakki istediğin tarihe vermiyolra mı.bende memlekete gidcem yakında ama dönüşümde 4 ayım bitmek üzere olcak, ordayken arayıp burda olcağım tarihe göre randevu alcam, yoksa bende yetiştiremem

mrb arkdaşlar bnde zoretanin kullanıyorum.ikisinnde aynı içerikli ilaçlar olduğunu biliyorum.cildim ilacı kullandığımdan beri aşırı hassaslaştı.Dün sir ağdayla yüzümdeki tüyleri aldıktan sonra cildim aşırı tahriş oldu resmen derim kalktı dünden beri kıpkırmızı dolaşıorm umarım leke kalmaz.bepanten uyguluyorum dünden beri.bilgisi olan bi arkadaşım yardımcı olursa cok sevınırım.. benneyaptımki

canım bende zoretanin kullanıyorum... sakın sakın yapma.. ben bacagıma yaptım acayip yara oldu bacaklarım... ki yüz bölgesi daha feci olur aman dikkat.. valla ben kac bıyık feci sekildeyim ama caresiz bu yazı böle gecircemkafamçokkarıştı.. iple aldırdım bikere.. cok sıkısınca iple aldırırım yinekafamçokkarıştı

bnde bıyıklarımı aldım ve suanda bile kırmızı bi şekilde duruyo.bepanten sürüyorum dünden beri açıkçası iz kalmasından korkuyorum mafoldumben
bidaha bnde almıycam sanırım ilacım bitene kadar.snn bacaklarında yara izi fln kaldımı peki:uhm:

arkadaşlar ben şuan 3. ayımdayım hep de 40 mg kullandım ama 3 gündür gözlerim kıpkırmızı kanlanmış duruyor.Akşama şidetli baş ağrısı da oluyor.Birde sabah uyandığımı hissediyorum ama gözlerimi açıcam zorla açılıyor yapışmış şiimiş.Doktara gitmeme daha 15 gün var.Bügün eczacıya gözüm için uğrasam mı acaba sizlerin bildiği bir ilaça var mı gözlerime ne oluyor anlayamıyorum bayada endişelendim.tabi annemlerin gözümü gördükçe bu ilaç hakkında söylemedikleri kalmıyor bir de onalrı dinliyorum bir yandan.

merhaba...öncelikle geçmiş olsun. senin gözlerin kurumuş ilaç yüzünden. baş ağrıların da göz kuruluğu yüzünden oluyor. gözlerini rahatlatmak için suni gözyaşı damlaları var onlardan kullanabilirsin. ama göz kuruluğun ileri derecedeyse doktorun vereceği özel damlalar var onlardan kullanmalısın. bence ilk olarak bir göz doktoruna uğraman daha iyi olacaktır. bir de lens falan kullanıyor musun? bu konuda yeterince tecrübem var az çekmiyorum lensten, göz kuruluğundansenağlama

hafif kızarıklıklar var ama geccek gibi inşallah...yoksa cok feci bi görüntü olcakkafamçokkarıştı

aman canım sakın ya yüzüne bişey yapma.. bi yandan düzeltim derken öte yandan mahvolmasın

merhabalar...bnde bu ilacı kullanmıştım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.bu ilacı 2008 şubat ayında kullanmaya başladım ve kullanmaya başlamadan önce aniden yüzümün her yerinde beliren sivilcelerim için her yönetimi denemiştik.ilk başlarda bnde çok korkmuştum,işte saçım dökülür mü şu olur mu bu olur mu die bir sürü soru sormuştum, ama ilk kan tahlilimi yaptırarak başladım bu ilacı kullanmaya.her ay düzenli olarak kan tahlillerimi yaptırdım çok şükür hiç bi sorun çıkmadı. hatta ilk kan tahlilimde demir eksikliği çıkmıştı onu da demir hapı kullanarak atlattım.ve ilacı 2008 ağustosunda bıraktım.. yüzümdeki bütün sivilcelerim geçmişti ama kızarıklıklar duruyodu ister istemez...onlar içinde effaclar k die bi ürün var onu kullandım bi süre baya ii geldi, sonra bıraktım...ve şu anda sivilcelerim adet günlerim geldiği zaman yada arada tek tükçıkıyo yaniii kurtuldum :) hatta arkadaşlarım beni gördükleri zaman çok şaşrmışlardı ay çok güzel olmuş yüzün maşşallah die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…