hafif kızarıklıklar var ama geccek gibi inşallah...yoksa cok feci bi görüntü olcakkafamçokkarıştı
aman canım sakın ya yüzüne bişey yapma.. bi yandan düzeltim derken öte yandan mahvolmasın
saçımı boyatmayı düşünüyorum sizce zararı olur mu?
deri inceliyormuş ya o bakımdan soruyorum birde cayır cayır yanmayayim değişiklik yapıcam diye :gitme:
doktoruna danış derim güneş bile nasıl yakıyo kaldıki saç boyası kesin zararı vardırsaçımı boyatmayı düşünüyorum sizce zararı olur mu?
deri inceliyormuş ya o bakımdan soruyorum birde cayır cayır yanmayayim değişiklik yapıcam diye :gitme:
valla ben boyuyorum saclarımı bisey olmadı bende.. ama actırmayı düşünüyosan ve normal sacından daha acık bir boya ise boyama.. cunm-ku bi miktar acısı olur boyanın içinde o rengi vermek için.. ben siyah boyuyorum bişey olmuyo bendesaçımı boyatmayı düşünüyorum sizce zararı olur mu?
arkadasım bide profilime mesaj yazmıssın.. ben aktar vari ürünleri doktor onayı olmadan hiç bir ürünü kullanmam... ablan o ilacı neye göre verdi anlamadım dogrusu. yüzüne sürdügün seyi bi cok kozmetik ve aktar maskeleride yapar eminim.. ama bizler kalıcı cözüm peşindeyiz.. bizim aknelerimizin roaccutane'a ihtiyacı var.. ve biz ona neden olan seyleri kurutuyoruz... sen sadece yüzüne sürüyosun.. dısarda bi dünya maske losyon krem var bunun için.. hemde tanınmıs güvenilir marka.. bizler onları kullanmayı bilmiyormuyuz biliyoruz... bi süre sonra cıkmayacagı daha kötü olmayacagı ne malum.. en azından biz doktor kontrolündeyiz.. ya siz hangi ellere emanetsiniz ??:1closedeyes:Arkadaşım roaccutane yüzünden deprasyona , dudaklarımda çenemde tahriş oldu. Sonrasında annem bırakmamı söyledi ama sivilcilerden kurtulamıyordum. 1 hafta sonra ablam bana bir arkadaşının tavsiyesiyle bana bir krem ve bir ilaç verdi. ama şaşırdım sebebi ise krem o kadar pis görünüyordu ki anlatamam. ablama bu kremi kullanmam dedim. oda bana bu tamamıyla bitkisel hatta dünyada 'dermotest very good' sertifikasını alan 4 firmadan bir tanesi değinde şaşırdım sonra kullanmaya başladım sanki kocakarı ilaçları kullanıyormuş gibi geldi bana fakat 1 hafta sonrasında hiç bir şeyim kalmadı ve de vucudumda herhangi bir tahriş söz konusu bile değildi, sonucu ben ve arkadaşlarım da baya bir şaşırdı. İnan bu ürün gerçekten doğal hatta o kadar doğal ki içersine su bile katılmamış tüm arkadaşlara tavsiye ettim tabi herkez benim gibi aynı tepkiyi verdi bu yüze sürülür mü diye ama onlarda aynı sonucu görünce sevindiler arkadaşlar sonuçta kullandığımız ilaçlar kimyasal mutlaka bir yeri iyileştirirken diğer yeri bozuyor, bu ürünü kullanın memnun kalacağınızdan adım gibi eminim hatta eğer iyileştirmezse para geri iadesi ediyorlar. Benden söylemesi ürünün adı dermanol acne eğer kullanıpta memnun kalmayan olursa adamlar geri iadesini alıyorlar hatta ve hatta adamlar bir de araştırıyorlar neden iyi olmadı diye. Ürün patentli ayrıca. Benden söylemesi bir yeri iyileştirirken diğer yeri yıkmamak için kullan bence.
valla ben boyuyorum saclarımı bisey olmadı bende.. ama actırmayı düşünüyosan ve normal sacından daha acık bir boya ise boyama.. cunm-ku bi miktar acısı olur boyanın içinde o rengi vermek için.. ben siyah boyuyorum bişey olmuyo bende
yok canım ben de boyadım hiçbişey olmadı =) kaydirigubbakcemile5
Hatta 1 senedir boyamıyordum uçları siyahtı.
O siyahları sildirdim, ama Orielle değil. Lorealin doğala yakın boya silicisi ile. biraz pahalı ama CADIARZU 150 TL (isteyenlere kuaförü tavsiye edebilirim) kuaför devamlı bakım yaptı 5 kere maske falan şutarafagitti
En az hasarla orta kumral kahveye döndüm çok mutluyum :)) kaydirigubbakcemile2
sadece uçları azıcık kırıldı ama kestiricem gitçek yerimseniben
Şeniz ask olsun lafı bile olmaz. bilseydim röfle seti kullanacagını bastan yapma derdim sana...a.s cunku zaten sacların kuru bide röfle setiyle.. aman Allahım.. neyse yanmamıstır insallah sac... öpüyorum kocaman...Şenizdün röfle seti aldım içinde bonesi var dipleri zarar görmez diye annemle kardeşim yaptı bana ama hiç güzel olmadı dip boyam gelmiş gibi durdu şimdi koyu renge boyıcam
kötü bişe deseydin bu halde gezmek zorunda kalcaktım sagol sinekscim yine tecrübelerini esirgemediğin için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?