Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben ilacı 3 aydır kullanıyorum, sçlarımı da boyuyorum şimdilik bi yan etkisi olmadı, raocutanı kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, doktor bana ısrarla ağda, epilasyon yapmamamı bunun zararlı olacağını söylüyor 3 aydır doğru dürüst kaşlarıma bile dokunanıyorum, sizce ne yapmalıyım bildiğim kadarıyla bu tedavi birkaç ay daha sürecek bir hafta sonra abimin düğünü var ne yapıcam bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok cnm lens kullanmıyorum.Ama doktora gitcek zaman yoktu bende cumartesi eczeneye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi.Tears Naturale Free diye damla verdi.Hala kırmızılığım var.Ve sabah uyanıyorum ama gözlerimi açamıyorum çok ilginç ya galiba iş yerinden izin almanın vakti yaklaşıyor.Bir iki gün daha bekliyim de.

ben geldiiim alkisalkisalkis
dün yine resmimi çektim şimdi pc ye ekledim, eski resimlerime baktımda :1shok: bişiy itiraf edeyim burda artık sivilce çıkmıyo diye göbek attığım zamanlarda bile yüzümde küçük küçük 10 tane falan sivilce varmış, demek o bile mucizeymiş benim için.öyleydi de zaten hafta 1 tane mtlaka iltihabı dışına çıkan sivilce çıkardı ve ben utandığım için onu sıkardım :1closedeyes: 1 tane ağrılı içten sivilce çıkardı. küçükleri hiç söylemiyorum. tedaviviye başladıktan sonra sayılı sivilce çıktı olanlarda 1,5 aydan sonra kurumuş. üstelik ben tedaviye başladığımda daha öncesince benzamcin kullandığım için sivilcelerim kurumuştu o halde başlamıştım tadaviye. kızlarr umutsuzluğa düşen canlar, bu ilaç gerçekten çok ii. resimlerimi tedavi bitiminde yine eklicem buraya. sizde eğer çekiyosanız eski resimleriniza bakıp motive olun. şimdi yine iyi diyorum ya belki 1,5 ay sonra bu halimide beğenmicem kaydirigubbakcemile3
bu arada benimde gözlerim kızarıyor, ve yanıyor
saç boyatmaktan bahsetmişsiniz, ben de düşünüyorum ama tedavi bitince hem zararı olmasın diye hemde boyalı saç pürüzsüz ciltte daha güzel oluyor.
ya konumuzla alakalı değil ama ben saçımı ilk defa boyicam saçım kahverengi, sarıya boyicam, saçımda beyaz yok beyazlatırmı diye merak ediyorum birde saçı daha çok döker mi

Canım ben 3 sene saçımı sarı kullandım.Oryal gerçekten mahvediyor yeni boyattım bende yılbaşı gibi kahveye boyattım ve saçım sarıyken uzundu o kadar çok kırılmış cansızlaşmışki saç kestirdim en sonunda victoria beckham modeli.ınan hala kendine gelemedi saçım bence birdaha düşün sarıya boyatmadan önce.Hem sarı yapınca saçımı hergün makyaj yaptım badana gibi.Sivilcelerim yüzüm çok kötü oldu,ama sarı saçıma makyaj tam anlamıyla yapmayınca etrafın daki herkes hemen başlıyor aa hasta mısın neyin var? solgunluk o kadar göz alıyorki moralin bozuluyor.Ama gene de sen bilirsin canım .

evet sakın ağdaya bulaşayım deme
ben birinci ay bıyıklarıma sir ağda yaptım ne hale geldim kıpkırmızı oldu kabuk bağladı derim kalkmış resmen çok fenada acımıştı daha 1 ay olmasına rağmen fazla zarar gördüm bu işten
şimdi kaşlarımı ve bıyıklarımı cımbızla alıyorum ipin acısına dayanamıyorum çünkü

Kimse neden bana cevap yazmıyooooooooooobenneyaptımki

Teşekkür ederim Gorkem bol yağlı bi nemlendiriciyle yaptığın zaman aslında ip daha iyi oluyo geçici bir kızarıklık oluyo ama ben daha sonra bi iz bırakırmı merak ediyorum, bide tüy sarartıcı kullansam nasıl olur zararı olurmu????

rica ederim tüy sarartıcılar yüze kullanılmaz diye biliyorum ben iple alabiliyosan gerek yok bence kullanılıyosada

sarartıcılar tüyleri uzatıyor haberiniz ola

Kimse neden bana cevap yazmıyooooooooooobenneyaptımki

kaslarini bi cimbiz yardimiyla alabilirsin :) digerlerininde o kadar kotu oldugunu sanmiyorum.. hic dokunma benceeger uc kisimlarda uzun rahatsiz edici (biyik bölgesinde) onuda ogunluk cimbizla al ama cok uzun ve rahatsiz edenleri..digerlerine bence hic elleme tuylu olmayi tercih ederim kirmizi bir biyigaa.s

bn bi kaç gün önce bıyıklarımı sir ağdayla almak gibi büyük bi hata yaptım.resmen derimde sir ağdayla beraber kalktı.resmen kıpkırmızı oldu ve canım cok yandı.kac gün durmadan bepanten uyguladım.kabuk bağladı ve anca yeni yeni iyileşmeye başladı.çünkü cildimiz kuruduğu için çok hassaslaştı ve en küçük bi uygulamada yara oluyo..bncede sakın ağda uygulama. yerimseniben

ben yağlanmaya başladım kızlar. ama cilt tipim değişti sanırım. önceden burnum alnım çenem pırıl pırıl gezerdim. şimdi sadece burnum hafif nemli gibi. bikaç gündür böyle. umarım hep böyle kalır. çok sevdim bu cildimiii. saçlarım da yağlanmaya başladı. alışmıştım hep kuru olmasına. bu hoşuma gitmedi -tatlicadiarzu-

hala ilacı kullanıyomusun yada bittiyse tedavin ne kadar oldu biteli?
bnmde çok yağlıydı cildim.aşırı yağlanma ve parlama olurdu burun ve alın bölgemde fln ama şuanda hiç kalmadı denebilir.halimden çok memnunum açıkcası :dance: :)

merhaba kızlar
ben de zoretanin kullanıyorum. 5. ayım bitmek üzere, her gün 40 mg alıyorum...:icecream:

Ooof kızlar ya 6.ayıma gırdım nerdeyse hala dooru dÜzgÜn bı gelıŞem yok yÜzÜmde..oof yok ya yok ben ıyıleŞemıcem bÜtÜn Ümıtlerım kırılıo (

Anlattıklarınızdan sonra ağdadan uzak durucam artık ama of çok sıkıldım bu tedaviden ne zaman bitecek yaaaaaaaaa:teselli:

benim 3. ayım bitiyo yüzüm çok pürüzsüz ama sivilce lekeleri hala duruyo kırmızı kırmızı lekeler umarım onlarda gider doktora söyledim lekeleri napıcaz diye ama hala bekliyorum tedaviden sonra lekerin tedavisi olacakmış

bende zoretanin 3. aydayım 40 mg sivilceler gidiyo da son zamanlara doğru izleri de gider mi??????????

sen hiç düşünme bunu tertemiz oluyosun. daha 3. ayda olduğun için normal. benm sivilcelerim 4. ayda geçti. aslında ben sırtım için kullanıyorum. inanılmaz sivilce çıkıyou sırtımda, volkan gibi sivilceler. kaç kere doktora gittim yok expigment yok tetradox falan hiç biri işe yaramadı. ocak aında da zoretanin kullanmaya başladım. sırtımdaki izler felaketti, kapkahverengiydi her yeri. artık sivilce tek tük çıkıyo lekeler ise yarı yarıya geçmiş durumda. kendi doz hesaplamama göre 6 ay kullanmam lazım. perşembe doktora gidiyorum tekrar. bir ay daha kullanırsam lekelerin de tamamen geçeceğinii ümit ediyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…