Ooof kızlar ya 6.ayıma gırdım nerdeyse hala dooru dÜzgÜn bı gelıŞem yok yÜzÜmde..oof yok ya yok ben ıyıleŞemıcem bÜtÜn Ümıtlerım kırılıo(
Ben ağda yaptım bacak vs... yüzümdeki tüyleride cımbızla aldım.Zaten yüzüm sivilce doldu bide kaşım bıyığım birbirine karışırsa dışarı çıkamazdım heralde:)
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz peki?
zoretanin alırken eczacıya yüksek korumalı bi krem istediğimi söledim
sebamed almak istedim olmaz dedi şuan bu ilacı kullandığın için çok
etkili bir güneş kremi kullanman lazım dedi. daha önce adını sanını duymadığım
GALENİC adında bir krem werdi 40+. küçücük kreme 40 küsür lira werdim.
kullanan war mı aranızda?
we kremi sürünce yüzüm zeytinyağı sürmüşçesine parlıyo..
zaten inanılmaz terliyorum.
siz hangi marka koruyucular kullanıyorsunuz?
kızlar merhaba..bnde roaccutane başlıcam finallerimin bitmesini bekliyorum. merak ettiğim bi soru var ağda sadece yüz için mi zaralı yoksa diğer bölgelerede aynı şekilde zarar verirmii? ilaç kolları ve bacakları da kurutuyormuş ya o yüzden bi tedirgin oldum. yaz gününde denize girerken tüylü tüylü dolaşmak istemem =)) off çok heycanlıyım ya bi başlasam neler olcak çok merk ediyorum =)
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz peki?
zoretanin alırken eczacıya yüksek korumalı bi krem istediğimi söledim
sebamed almak istedim olmaz dedi şuan bu ilacı kullandığın için çok
etkili bir güneş kremi kullanman lazım dedi. daha önce adını sanını duymadığım
GALENıC adında bir krem werdi 40+. küçücük kreme 40 küsür lira werdim.
kullanan war mı aranızda?
we kremi sürünce yüzüm zeytinyağı sürmüşçesine parlıyo..
zaten inanılmaz terliyorum.
siz hangi marka koruyucular kullanıyorsunuz?
bn ağdayı yüzümde kullandığımda çok kötü oldu açıkcası derim fln kalktı ama bacak vs nasıl olur bilmiyorum gerçi bi arkadaşımız sorun yaşamadığını sölemiş.bnce sakın yüzüne uygulama.ayrıca kollarda kuruma oluyo ama bacaklar konusunda da bi fikrim yok.umarım ilacı kullandığında sende iyi sonuç alırsın.. :))
saol cnm çok teşekkür ederim heycanla bekliyorum. gelişmeleri yazıcam burdan:1rolleyes:
hala ilacı kullanıyomusun yada bittiyse tedavin ne kadar oldu biteli?
bnmde çok yağlıydı cildim.aşırı yağlanma ve parlama olurdu burun ve alın bölgemde fln ama şuanda hiç kalmadı denebilir.halimden çok memnunum açıkcası :dance: :)
Ben La Roche Posay SPF 30 akneli-yağlı cilt için ürün kullanıyorum çok memnunum canım.
Pudra sürmüşüm gibi oluyor parlamanın aksine, cildimin rengi çok güzel oluyor :)
ben de 45 TL ye almıştım.=)zemuszemus
1 ay oldu biteli
saçlar için yağlanmamak iyide yüzün biraz olsun neme ihtiyacı oluyo. bıyıklarımı iple alıyorum soyulmuyoda son ayımda derimle birlikte geliyodu tüyler kaydirigubbakcemile3 çok şükür bitti hepinize sabırlar diliyorm kaydirigubbakcemile5
Bişi sorucam ..doktor bana tekrarlamasın diye tatile gidene kadar kullan dedi gitceğimiz yerde antalya ilacın etkisi ne kadar zamanda geçiyor ?ben biraz güneşlenmek de istiyorum da :icecream:
ben eczacıya sebamed olurmu dedim oda farketmez dedi =/ . çnkü elimde 45 faktör dolu bi kutu var boşa gitsin istemiyorum.. etkili değilmiymiş ki ya korktum şimdi :bbo:daha ilaca başlamadım ama. bütün yazım yazlkta geçicek ister istemez güneşe cıkıcam umarım sebamedle sorun yaşamam =//
Bana da doktor önerdi Babe yağsız güneş koruyucu SPF 50 yüz için cildimin parlamayacağını söyledi 49 lira bende bugün alıcam kullanırsam sizede öneririm.
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu ilacın kullanım dozunu nasıhesaplıyorsunuz yani kaç ay olacağını? benim doktor çok bilgi vermiyor.54 kiloyum. günde 40 mg alıyorum 3.ayımın sonlarındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?