Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ooof kızlar ya 6.ayıma gırdım nerdeyse hala dooru dÜzgÜn bı gelıŞem yok yÜzÜmde..oof yok ya yok ben ıyıleŞemıcem bÜtÜn Ümıtlerım kırılıo (

Neden canım büyük sivilcelermi çıkıyo hala yoksa lekelerimi kastediyosun.Veya ufak sivilcelermi.7.ayımda bendede ufak sivilce çıkıyodu

Son düzenleme:
kızlar merhaba..bnde roaccutane başlıcam finallerimin bitmesini bekliyorum. merak ettiğim bi soru var ağda sadece yüz için mi zaralı yoksa diğer bölgelerede aynı şekilde zarar verirmii? ilaç kolları ve bacakları da kurutuyormuş ya o yüzden bi tedirgin oldum. yaz gününde denize girerken tüylü tüylü dolaşmak istemem =)) off çok heycanlıyım ya bi başlasam neler olcak çok merk ediyorum =)

Ben ağda yaptım bacak vs... yüzümdeki tüyleride cımbızla aldım.Zaten yüzüm sivilce doldu bide kaşım bıyığım birbirine karışırsa dışarı çıkamazdım heralde:)

kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz peki?
zoretanin alırken eczacıya yüksek korumalı bi krem istediğimi söledim
sebamed almak istedim olmaz dedi şuan bu ilacı kullandığın için çok
etkili bir güneş kremi kullanman lazım dedi. daha önce adını sanını duymadığım
GALENıC adında bir krem werdi 40+. küçücük kreme 40 küsür lira werdim.
kullanan war mı aranızda?
we kremi sürünce yüzüm zeytinyağı sürmüşçesine parlıyo..
zaten inanılmaz terliyorum.
siz hangi marka koruyucular kullanıyorsunuz?

Ben ağda yaptım bacak vs... yüzümdeki tüyleride cımbızla aldım.Zaten yüzüm sivilce doldu bide kaşım bıyığım birbirine karışırsa dışarı çıkamazdım heralde:)

yüz bi şekilde halledilirde bacaklarımada ağda yada epilasyon yapamazsam yanarım herhalde =) sorun olmuyosa sevindim ozmn gönül rahatlığıyla kullanmaya başlarm artk:1rolleyes:

ben eczacıya sebamed olurmu dedim oda farketmez dedi =/ . çnkü elimde 45 faktör dolu bi kutu var boşa gitsin istemiyorum.. etkili değilmiymiş ki ya korktum şimdi :bbo:daha ilaca başlamadım ama. bütün yazım yazlkta geçicek ister istemez güneşe cıkıcam umarım sebamedle sorun yaşamam =//

bn ağdayı yüzümde kullandığımda çok kötü oldu açıkcası derim fln kalktı ama bacak vs nasıl olur bilmiyorum gerçi bi arkadaşımız sorun yaşamadığını sölemiş.bnce sakın yüzüne uygulama.ayrıca kollarda kuruma oluyo ama bacaklar konusunda da bi fikrim yok.umarım ilacı kullandığında sende iyi sonuç alırsın.. :))

doktorlar mutlaka ilacın yanında yüksek korumalı bi güneş kremi veriyo zaten.bana babe'nin 30 faktörlü kreminden vermişti ama bn daha almadım açıkcası..ayrıca bnm bildiğim kadarıyla doktorların verdiği kremler yağsız oluyo ama snnki sanırım yağlı bi krem o yüzden cildin parlıyo..bnce doktoruna gidip bi koruyucu istesen daha iyi olur..:))

Son düzenleme:

1 ay oldu biteli
saçlar için yağlanmamak iyide yüzün biraz olsun neme ihtiyacı oluyo. bıyıklarımı iple alıyorum soyulmuyoda son ayımda derimle birlikte geliyodu tüyler kaydirigubbakcemile3 çok şükür bitti hepinize sabırlar diliyorm kaydirigubbakcemile5

Ben La Roche Posay SPF 30 akneli-yağlı cilt için ürün kullanıyorum çok memnunum canım.

Pudra sürmüşüm gibi oluyor parlamanın aksine, cildimin rengi çok güzel oluyor :)

ben de 45 TL ye almıştım.=)zemuszemus

bendeki bitince bunu deneyebilirim. benm çok paarlıyo çünkü..

saol cnm çok teşekkür ederim heycanla bekliyorum. gelişmeleri yazıcam burdan:1rolleyes:[/QUOTE]

ne demek cnm birazda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu.. :)

Bişi sorucam ..doktor bana tekrarlamasın diye tatile gidene kadar kullan dedi gitceğimiz yerde antalya ilacın etkisi ne kadar zamanda geçiyor ?ben biraz güneşlenmek de istiyorum da :icecream:

kesinlikle önermişyorum.bende 4 ay kullandım.4. ayda kesmek zorunda kaldım çünkü cildim aşırı hassasiyetleşti.ve en önemlisi saçlarımı döktü.bu tedavinin üzerinden 4 sene geçti.dökülen saçlarım geri çıkmadı.şimdi bununla uğraşıyorum.kökünden kuruttu heralde.orta derecede açıldı saçım.sivilcelerim azaldı evet ama onlarla birlikte saçlarımda kurudu.

Bişi sorucam ..doktor bana tekrarlamasın diye tatile gidene kadar kullan dedi gitceğimiz yerde antalya ilacın etkisi ne kadar zamanda geçiyor ?ben biraz güneşlenmek de istiyorum da :icecream:

şimdi bendeki kuruluk kızarıklık geçti ama belkide ilacın etkisi hala devam ediyo onu bilemem. ama gözle görülür etkiden bahsediyosan 3 haftada o aşırı rahatsız eden hassaslık geçiyo. benimde 1 ay oldu biteli perşembe günü tatile gdicem. güneşlenmeyi pek düşünmüyorum korkuyorum açıkçası. güneş koruyucumu hiç ayırmıcam yanımdan kaydirigubbakcemile2

Bana da doktor önerdi Babe yağsız güneş koruyucu SPF 50 yüz için cildimin parlamayacağını söyledi 49 lira bende bugün alıcam kullanırsam sizede öneririm.

Bana da doktor önerdi Babe yağsız güneş koruyucu SPF 50 yüz için cildimin parlamayacağını söyledi 49 lira bende bugün alıcam kullanırsam sizede öneririm.

kolunuza filan kullanıyomusunuz, şimdi gerek yok da tatile gidcem gerekir mi acabaCADIARZU empatik bu arada sanırım seninle aynı gidiyoruz benim bugün 87. günüm kaydirigubbakcemile2

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu ilacın kullanım dozunu nasıhesaplıyorsunuz yani kaç ay olacağını? benim doktor çok bilgi vermiyor.54 kiloyum. günde 40 mg alıyorum 3.ayımın sonlarındayım.

hemen hemen benimle aynısın ben de 40 mg kullanıyorum
we 51 kiloyum. benm 5. ayım bitiyo perşembe günü ben
6 ay kullanıcam. ama uzaya da bilir, lekeler warrrrrr......

Ben bir şey sormak istiyorum. Bu ilacın kullanım dozunu nasıhesaplıyorsunuz yani kaç ay olacağını? benim doktor çok bilgi vermiyor.54 kiloyum. günde 40 mg alıyorum 3.ayımın sonlarındayım.

kilon*1200 veya 1500
risk ve fayda göz önüne alınarak doktorun belirlemesine göre.
kilomuz senle aynı bende 3. aymın sonundayım. ben 54 kiloyum fakat doktorum 60*1200 olarak hesapladı yani 7200 alcam. sanırım orta yolu bulmak için 60 kg olarak hesapladıCADIARZU
sende 40 olarak devam edersen 6 ay kullanmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…