kolunuza filan kullanıyomusunuz, şimdi gerek yok da tatile gidcem gerekir mi acabaCADIARZU empatik bu arada sanırım seninle aynı gidiyoruz benim bugün 87. günüm kaydirigubbakcemile2
kilon*1200 veya 1500
risk ve fayda göz önüne alınarak doktorun belirlemesine göre.
kilomuz senle aynı bende 3. aymın sonundayım. ben 54 kiloyum fakat doktorum 60*1200 olarak hesapladı yani 7200 alcam. sanırım orta yolu bulmak için 60 kg olarak hesapladıCADIARZU
sende 40 olarak devam edersen 6 ay kullanmış olursun
sağolun cvplarınız için.Moralim bozuk bu aralar.Gözlerim resmen batıyor hala kırmızı.dün düşündüm bıraksam mı diye?Ama bu kadar çabaya yazık günah dedim devam edicem gözler çok kötü benim.
sağolun cvplarınız için.Moralim bozuk bu aralar.Gözlerim resmen batıyor hala kırmızı.dün düşündüm bıraksam mı diye?Ama bu kadar çabaya yazık günah dedim devam edicem gözler çok kötü benim.
benimde tek iyi tarafım sivilcelerim kurumuş olması sanırım -tatlicadiarzu- kırmızılık kuruluktan olabilir, benimde aynı kızarıyor ve yanıyor, kaşınıyor, bazen çapaklanıyor. göz doktoruna gitmek lazım, derdimize göre vardır ilacı. mikrop kapması filan yoksa muhtemelen sunı gözyaşı verir doktor. bende gidcem yakında. ama tedaviyi yarılamışken bırakılırmılmaz: bende ne zor zamanlar geçirdim geçiriyorumda, ama eski resimlerime bakıncada :Saruboceq: iyiki başlamışım diyorum, herşeye rağmen değer bence kaydirigubbakcemile5
Of ya hepimiz aynı dertteyiz kendimi hasta ve yaşlı kadınlara benzetiyorum eller kollar tahriş oluyo kremler, gözler kuruyo,damlalar epilasyon yapamıyosun aman kızarıklık olur güneş koruyucusuz çıkamıyosun lekeler oluşur,oofffffffffff offffffffff özellikle çalışanlar halkla ilişkileri yoğun olanlar için çok zor,:roflol:ben de henüz iyiki başlamışım dediğim zamanda değilim inşallah tamamen kurtulursam o zaman diycem
kızlar yaa.benim moralim bi bozuluo bi düzelio anlamadım yaa..ben 1 hafta sonra 6.ayıma gircem ooof çok iyileştim ya sanki :S sağ yanağıma siniir oluoruuum işteoof bnm hiç aktif sivilcem yok kırmızı lekeler var sanki hiç geçmicek gibi gelio oooof işte ye ooof...bide bişey sorcam size ya..bu sitede kilo almak isteyenler bölümü vardı yaklaşık 6-7 ay önce bakmıştım da bulamıyorum allah rızası için birisi bni oraya yönlendirebilirmi :S lütfeen..
kızlar yaa.benim moralim bi bozuluo bi düzelio anlamadım yaa..ben 1 hafta sonra 6.ayıma gircem ooof çok iyileştim ya sanki :S sağ yanağıma siniir oluoruuum işteoof bnm hiç aktif sivilcem yok kırmızı lekeler var sanki hiç geçmicek gibi gelio oooof işte ye ooof...bide bişey sorcam size ya..bu sitede kilo almak isteyenler bölümü vardı yaklaşık 6-7 ay önce bakmıştım da bulamıyorum allah rızası için birisi bni oraya yönlendirebilirmi :S lütfeen
hey böyle karamsar karamsar olup moralimizi bozma lütfen.
oferhano,site için çok teşekkür edrim cnm..
kızlar bni yanlış anladınız galiba,sizin moralinizi bozmak gibi bir niyetim yok..sivilcelerim geçse oflamam zaten,bnm ileri düzeyde yüzüm,bnm yermde sz olmayın derim..yai nickimden de anlaşılcağı gbi oflamam normal xD ama istemesseniz onuda demem((
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM April,bn burayı günlüğüm gibi bile gördüğüm için her durumumu paylaşmak istiyorum.biliyorum bazen çok karamsar oluyorum bu normal bnce..ama bundan başkalarının etkileneceğini düşünmedim bu konuda daha çok hassasiyet gösteririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?