Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kolunuza filan kullanıyomusunuz, şimdi gerek yok da tatile gidcem gerekir mi acabaCADIARZU empatik bu arada sanırım seninle aynı gidiyoruz benim bugün 87. günüm kaydirigubbakcemile2

Valla ben gün olarak hesaplamıyorum hesaplarsam zaman hiç geçmez diyorum,3. ayım bitmek üzere günde 40 mg alıyorum güneş koruyucuyu bugün alıcam ama sanırım kol için de kullanılabilir ama bu koruyucunun özelliği yağsız olması bu nedenle yüze çok iyi olur,

sağolun cvplarınız için.Moralim bozuk bu aralar.Gözlerim resmen batıyor hala kırmızı.dün düşündüm bıraksam mı diye?Ama bu kadar çabaya yazık günah dedim devam edicem gözler çok kötü benim.

benm de gözlerim çok kötüydü özellikle geçen ay. ilacı yazdırdığımda göz dokturuna da gittim. sivilce ilacı kullandığımı özellikle belirttim.
suni göz yaşı werdi 1 kutu ve patanol die bi damla yazdı. beni çok rahatlattı. göz doktoru her ay muayeneye geldiğinde gözlerine de baktır dedi. sen de en yakın zamanda git istersen.
ilacı bırakma bence, emeğine yazık...

benimde tek iyi tarafım sivilcelerim kurumuş olması sanırım -tatlicadiarzu- kırmızılık kuruluktan olabilir, benimde aynı kızarıyor ve yanıyor, kaşınıyor, bazen çapaklanıyor. göz doktoruna gitmek lazım, derdimize göre vardır ilacı. mikrop kapması filan yoksa muhtemelen sunı gözyaşı verir doktor. bende gidcem yakında. ama tedaviyi yarılamışken bırakılırmılmaz: bende ne zor zamanlar geçirdim geçiriyorumda, ama eski resimlerime bakıncada :Saruboceq: iyiki başlamışım diyorum, herşeye rağmen değer bence kaydirigubbakcemile5

bingoookaydirigubbakcemile5 kesinlikle deger

gözeriniz icinde doktora gidip zaman harcamniza gerek yok kizlar eczanelerde gözler icin nemlendiriciler satiliyor cok pahali degildir .. gordugunuz ilk eczaneden sorabilirsinizyerimseniben

kızlar yaa.benim moralim bi bozuluo bi düzelio anlamadım yaa..ben 1 hafta sonra 6.ayıma gircem ooof çok iyileştim ya sanki :S sağ yanağıma siniir oluoruuum işte oof bnm hiç aktif sivilcem yok kırmızı lekeler var sanki hiç geçmicek gibi gelio oooof işte ye ooof...bide bişey sorcam size ya..bu sitede kilo almak isteyenler bölümü vardı yaklaşık 6-7 ay önce bakmıştım da bulamıyorum allah rızası için birisi bni oraya yönlendirebilirmi :S lütfeen..

sen niye oflayıp puflayıp duruyorsun, madem sivilcelerin geçmiş, hem bu ilaç lekeler için değil. zaten tedavi bitince lekelerin için de ilaç vercek doktor:1closedeyes:

Canlarum,,

Az önce kan verdim...2. ayım doldu da

öğleden sonra sonucu almaya gidicem...:))

aynen 30 mg. Zoretanin'e devam :)) opuyorumnanaktan

öncelikle aranıza yeni katıldım .hepnize selam ben esra yaklaşı 2 ay önce özel bir hastaneye gittim ve bana önce üç krem verdiler 15 kullandım ve yüzümde kurama oldu doktor bırakmamı söyledi sonra zoretanin ilaçı veri (10 mg) (20 mg) olmak üzer iki kutu verdi bana doktorum dediki sen geçsin sana mg az vericem sende sorun olmasın dedi .1 ay iki gün önce bitti dün doktora gittim tes yaptı sorun yokmuş bir şeylerim yükselmemiş . sadece ilk hafta başa ağrım oldu dudaklarım kurudu o kadar sivilcelerim % 90 iyileşti burnumum üstünde hiç geçmeye siyah noktalar kayboldu yağlanma % 90 azaldı .dün doktora çok mutlu gittim oda bu değişimi beğendi . 6ay ilaç tedavisi olcamı söylei 1 bitti .şimdi bana roaccutane verdi yine az mg (10 mg)(20 mg) verdi iki aylık iki ay kullan yine tes yaptır dedi bu günü kullanmaya başladım birde yanında bir şey daha verdi kuruluk için dudaklarım dahi yüzüne sürde kuruluk ve yağlanma için sanırım .şimdi arkadaşlar ben zoretanin kullanmaya başlamadan önce internete çok okudum ama kimse şunu söylemedi herkez farklı herkezin doktoru farklı sende olan bende olmaz .yani doktorlara güvenin onlar herşeyi bilir .roaccutane gelince hiç korkmuyorum çünki allah bilir önce allah sonra doktoruma güveniyorum çünki doktorum çok iyi her şeyi açık açık anlatıyor dinliyor takip ediyor yani benim doktorum bana dediki zoretanin için herkeze sana bir şeyle söyleye bilir bensana az mg vericemyan etkileri azalsın dedi yani herkezin dedini yapmayın her insan farklı bunye farklı ( 6 senedir sivilce sorunu yaşan biriyim) şimdiden hepimize geçmiş olsun banada kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:dance:

oferhano,site için çok teşekkür edrim cnm..
kızlar bni yanlış anladınız galiba,sizin moralinizi bozmak gibi bir niyetim yok..sivilcelerim geçse oflamam zaten,bnm ileri düzeyde yüzüm,bnm yermde sz olmayın derim..yai nickimden de anlaşılcağı gbi oflamam normal xD ama istemesseniz onuda demem ((

canım burada dertlermizi paylaşıyoruz, kimsenin sana onu deme bunu deme diye birşey söyleyeme hakkı yok! :teselli: :1hug:

biliyorum çok ağır sivilceliydi yüzün ama bak aktif sivilcem kalmadı diyorsun...
6 ay önce bu bile hayal değil miydi ? a.s

izlerin şuan çok belirgin olması normal çünkü ilaç zaten aşırı hassasiyete sebep oluyor. ayrıca bu ilaç lekelere iyi gelecek diye bir şey yok ki...

tedavi bitince, cildin normal yağ dengesine dönünce, doktorun leke tedavisine geçecektir. soyucu ürünlerle daha iyi görüneceksin, hiç merak etme.

hep söylüyorum, yaşımız henüz çok genç...daha cildimiz kaç kere yenileyecek kendini...

umutsuz olmayın, lekeler geçecektir.

benim günün saatlerine göre bile cildim değişiyor. sabah ve gündüz lekeler az görünüyor, gece olunca daha belirgin oluyorlar ufak kırmızı noktalar...

ama geçicek, rahatım o yüzden şutarafagitti yerimseniben

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM April,bn burayı günlüğüm gibi bile gördüğüm için her durumumu paylaşmak istiyorum.biliyorum bazen çok karamsar oluyorum bu normal bnce..ama bundan başkalarının etkileneceğini düşünmedim bu konuda daha çok hassasiyet gösteririm...

canım kimseyi mutlu etmek zorunda değilsinnnnn :teselli: Şeniz

Benimde ilacı kulanırken trigliseridim çok yüksek çıkmıştı.Neyse yeniden tahlil yaptırdım düşmüş.

OffyaOff April ın dediğine katılıyorum.Bende yeri geldi çok karamsardım.Hatta yazdım buraya çok olumsuz şeyler.Çünkü yalnızca burdaki arkadaşlar anlayabilir hepimiz aynı sorunları yaşadık
Neyse yinede çok sıkma canını geçiyo gerçekten hepsi

kızlarr tekrar selam.. bugün daha önce kullanan bir arkadşmla konştum. ben ancak 1 ay kullanabildim dedi. sora kendilğinden bırakmş ama belki kökünden geçmesede yüzünde hiçbirşey kalmamş tertemiz olmuş. ayırca bana hiçbir bölgeye asla ağda yapma cok tahriş oluyor dedi.. hadi makineyle bi yere kadar idare ederiz de bikini bölgesindede kullanamıcakmıym ağdayı=/ . birde benm yüzümde neredeyse sivilce yok denilebilir artık sadece öncekilerin kahverengi izleri duruyor. acaba bu tedaviye ihtiyacım varmı diye düşünüyorum.. ilaçlarım fln hazır inşlahh yarın son sınavımıda atlatıp cumartesiden itibaren kullanmaya başlıcam. ama izler hariç sadece 2 tane küçk sivilcem var =/

bugün 6. ayıma girdim geçte olsa doktorumu değiştirdim çok tatlı bir kadın çok iyi ilgilendi sağolsun
yalnız ben durumumdan hiç memnun değilim kızlar ya
tedaviye başlamadan önce daha güzeldi yüzüm 4-5 tane içi iltihaplı sivilce vardı tedavisi sırasında bunlar 10-15 i buldu şimdiyse o kusma döneminde çıkanların izleri duruyo
bugün doktorda şaşırdı şimdiye daha hafif olması lazımdı hay allah devam edelim bari dedi
ben geçmezse nolcak dedim mutlaka geçer merak etme dedi ama 5 ayda kateddiğim yol pek içaçıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…