Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ya niye böyle oldu bende senle aynı durumdayım inşallah geçer ne diyim.:a015:

benim tedavim biteli 1 yıl oldu.yıllarca sivilcelerime katlandığım için çok pişmanım.yüzümde sivilcelerimden kalan çukurlarda cabası.bence bu ilacın vücuda verdiği zarar mı büyük sivilceli bir yüze sahip olmanın yarattığı stres mi daha büyük tartışmak gerek.vücüttaki yağı kuruttuğu için saçımdaki aşırı yağlanma sorunuda bitti.artık aynaya bakmayı çook seviyorum.

slm kızlar a.s.
bugün 3. ayımın son günü kaydirigubbakcemile2
şimdilik sivilce yok, bakalım bundan sonra çıkar mı. hep elimin cımbızla çekmiş gibi didiklendiğini söylüyordum ya, doktor dudadğım için fito krem vermişti, burda birisi elindeki kabuklanmaya iyi geldiğini söylemişti, bende başta işe yaramasada istikrarlı bir şekilde kullanmaya devam ettim 10 gündür elim ipek gibi sositososito. tedaviye başladığımdan beri elimim derileri kalktı kabuk bağladı onlar temizlendi 2 gün sonra tekrar... aynı şeyler. bu kermi nivea soft el kremimle birlikte karıştırıyorum elime sürüp yatıyorum. bu kerm zaten çok yağlı, ve yapışkan bişey. elinde bu sorunu olanlara tavsiye ederim.
GÖRKEM , sivilce kusması yaşayanlarda lekelerin çok olması muhtemel diye düşünüyorum. ben kusma yaşamadım hep söylediğim gibi büyük 2 yada 3 tane çıkmıştır 3 ay boyunca. önceden haftada 1 çıkardı. son sivilcem 2 hafta önce reglimde çıkmıştı, inan hiç ellemediğim halde kocaman bordo lekesi var. lekenin böyle bariz ve uzun süre durması cildin hassaslandığından olmalı. önceden büyük sivilcemi sıksam bile 1-2 saat kırmızı durur yada o gün boyunca diyelim ama ertesi güne mutlaka hafiflerdi. tedavi bitince lekelerin hafifleyeceğine inanıyorum. siz siz olun nolursa olsun yine ellemeyin, kabuklansa bile doğal haline bırakın. hasar vermezseniz kendiliğinden geçer.

Gözlerim çok yandı ama geçti sayılır şuan o kadar bie acı vermiyor.

OFYA OF rumuzlu arkadaşımda beni yanlış anlamış galiba. sonuçta bizde bilinmeyen bir yolda 6 ay ilerlicez ve her söylemden etkileniyoruz doğal olarak,biraz daha pozitif bakmaya çalış,er yada geç geçicek elbet inancımızı azaltma sende bizimle birlikte inan olur mu?
Benim de yüzüm okadar iyi değil ve beni bekleyen kocaman bir ösym tarafından yapılan bir sınavım var.Buna rağmen bu ilaçdan vazgeçmedim.Lütfen biraz daha inan geçeceğine çünkü oflayınca geçmicek,takıntı yapıcaksın birde inanmayı dene.

Sivilcelerim hepsi bitti tek biraz lekeler kaldi son hapi dun yuttum ama dun bitane sivilce cikti yanagimda

slm kızlar benim tedavim bitti. 5 ay 30 luk , 2 ay 50 lik kullandım temmuz 4 gibi ilaçsız dönemimde bitiyor.cildimde komedonlar ,kistler, çerezler ve muayyen dönemimle bağlantılı bir kaç sivilce sorunum vardı. aktif sivilce çok yoğun olmadığından cildimde kusma olmadı hatta kızarıklık dahi olmadı sadece kuruluk ,bölgesel soyulmalar , göz kuruluğu ,eklem ağrıları , cildimde incelme ile birlikte çok çabuk yaralanmalar ,biraz gergin sinirli bir ruh hali ile yağ küpü saçlarımda , buruniçi ve dudaklarım yoğun bir kuruluk hepsi bu:jeyyar: yalnız henüz bu ilaca başlamamış arkadaşlar varsa yaz dönemini es geçmelerini tavsiye ederim güneşe çıkmamak gibi bir zorunluluk olduğundan sonbaharda başlanıcak tedavi sürecini seçmelisiniz derim. ister istemez güneşe maruz kalınıyor ben bioderma' nın 50 factor koruyucusunu neredeyse haftada bir tüp kullanmama rağmen kollarımda ve bacaklarımda daha az kremlememden dolayı hafif lekeler oluştu mafoldumben sivilceden kurtulucam derken lekelenmeyin. tecrübemi değerlendirin :CüvCüv:ben memnun kaldım cildim bebek cildi gibi pürüzsüz , daha evvelden sıktığım sivilcelerin deliklerinde azalma oldu , t bölgemde yağlanmadan dolayı oluşan farklı renk tonu oluşması gitti.artık yüzüme fondöten sürmeme gerek kalmadı. bebek düşünmeyen evli hatunlara ve genç kızlara tavsiye ediyorum .

Son düzenleme:
canım kullanıp kullanmaman ile ilgili bişey diyemem ama kullanıcaksan ağdayı unut derim nedeni ağdayı yapıştırdığın yerden çektiğin anda derilerinde ağdayla beraber eline gelira.s cildini tahriş edebilicek her şeyden sakınmalısın.

Slm Kızlar hepinize merhaba ben 6.ayın sonuna doğru yaklaştım 2 gün önce sağ yanağımda kocaman içi dolu bi sivilce çıktı arkadaşımın nikahı vardı ve o şekilde görünemezdim sivilcemi patlattım ertesi günü sol yanağımda aynısından çıktı napıcam Allahım bu sivilcelerle tamda çıkıcak günü buldu biliyomusunuz bide ben sivilceleri iltihaplı bırakamıyorum mutlaka oynuyorum ve o yüzden çoğalıyo siz lütfen oynamayın benim bu gidişle tedavim uzuyacak tam 1 ayım kaldı derken 2. 7 daha kullanıcam herhelde .....

görkem ve sonsuz yalnızlık rumuzlu arkadaşlar sizlerde 6.aydasınız ve hala sizinde çıkıyo herhalde sizde oynuyomusunuz sivilcelerle .... birde ben hala güneş kremi almadım lekelenme falan da olmadı acaba ilerleyen günlerdemi çıkıcak sizler aldınızmı,aldıysanız hangi marka benide bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim

Benim tedavim biteli 2.5 ay oldu canım.Sivilce çıkmıyo şükürde lekelerin ve çukurların derdindeyim artık:)
Güneş kremi kullan mutlaka.Biodermanın spreyini kullnıyorum.Ayrıca sivilcelerinle oynama. ben oynamadığım halde yüzüm ne hale geldi.

bende yeni sivilce çıkmadı ama çok fazla iz var özellikle sağ tarafım çok kötü allık sürmüş gibiyim kırmızı kırmızı birbirine yapışık şklde yüzümle hiç oynamadığım halde

6. ayıma girmiş bulunuyorum bugün itibariyle:lepi:

senin durumlar nasıl bende dün girdim 6. ayıma

GÖRKEM:''bende yeni sivilce çıkmadı ama çok fazla iz var özellikle sağ tarafım çok kötü allık sürmüş gibiyim kırmızı kırmızı birbirine yapışık şklde yüzümle hiç oynamadığım halde''
SNNLE AYNI DURUMU YAŞIYORUM VE 1 HAFTA SONRA 6.AYIMA GıRıYORUM

sivilce çıkmıyo artık yüzümde ama sırtımda ayda bir iki kere çıkıyo. doktor normal daha tedawin bitmedi çünkü dedi. lekelerimin de yarıdan fazlası geçmiş durumda ama hala rahatsız edici boyuttalar benim için:1no2: bakalım daha önümde koca bir ay war, onlar da geçecek umarımyerimseniben

haa bide şu komedonlar war sert sert:bbo:

kızlar bir şey danışmak istiyorum. yazdıklarınızı düzenli okuyorum, benimde cildimde az sayıda ama geçmek bilmeyen sivilceler var...ancak epilasyon yaptırdığım için ilacımı kullanamıyorum.. yazın içeyim dedim güneş falan korunamam sanırım...

asıl sormak istediğim GÖZENEKLER.... bende küçük küçük gönzenekler var her iki yanağımda da..doktorum bana bu hapı verirken bunların hepsinin geçeceğini söyledi.. Ancak burdan okuduğum kadarıyla bu ilacı içipte gözeneklerden kurtulan yok...tam tersi cilt kuruduğu için gözeneklerin açıldığını söyleyenler var.....

benim çok kafam karıştı...inanın tereddüte düştüm..içsem mi içmesem mi diye...zaten gözenek var bunlar iyice artarsa daha kötü....

beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler kızlar...

Sivilcesiz günlersositososito

cnm bnmde cildimde gözeneklerim baya bi açıktı ama bn ilacı kullanmaya başladığımdan beri gözeneklerimde daralma oldu.hatta bn ilacın daha 1. ayını bile doldurmamış olmama rağmen..gerçi diğer arkadaşlarımda nasıl bir etki gösterir onuda bilemiyorum açıkcası..

biliyosunuz birkaç gün önce 6. ayıma girdim
5. ay dr 50 mg a yükseltmişti dozu bu ayda 50 ile devam ediyorum
ama 5. aydan itibaren kollarımda kırmızı pütürler oluşmuştu hala devam ediyor üstelik çok fazla kaşınıyor
o yüzden dozu kendiliğimden 40 mg indirdim belki bu kaşıntılarım geçer diye

bence hiç iyi etmemişsiniz dozu kendiniz azaltmakla:1closedeyes:

benim ellerimin üzerinde de kırmızı kırmızı kümeler halinde pütürler çıkıyor. hatta sol elimin hep aynı yerinde çıkıyor bir tanesi.
çok kuruduğum zaman oluyo.
yatmadan önce bepanthene merhemi boca edip yani biraz fazla sürüyorum ve yatıyorum sabah kalktığımda yumuşamış oluyor.

ama o pütürler tekrarlıyo dediğim gibi sürekli kremlenmek lazım.
kurumasını engellemek temel amaça.s.

sabah akşam krem banyosundayım resmen yinede şu kaşıntıya engel olamıyorum işkence çekiyorum resmen dayanılcak gibi değil
geriye almam gereken 3600 mg kaldı bunuda 40-40-40 mg daha kullanarak 3 ay daha devam edicem şimdi 50 ye devam etseydim 50-40-30 diye devam edecektim
yani aynı değişen birşey olmıycak sadece biranda 10 mg daha fazla yüklenmek istemedim çünkü 50 mg a çıkınca başladı bu şikayetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…