bugün 6. ayıma girdim geçte olsa doktorumu değiştirdim çok tatlı bir kadın çok iyi ilgilendi sağolsun
yalnız ben durumumdan hiç memnun değilim kızlar ya
tedaviye başlamadan önce daha güzeldi yüzüm 4-5 tane içi iltihaplı sivilce vardı tedavisi sırasında bunlar 10-15 i buldu şimdiyse o kusma döneminde çıkanların izleri duruyo
bugün doktorda şaşırdı şimdiye daha hafif olması lazımdı hay allah devam edelim bari dedi
ben geçmezse nolcak dedim mutlaka geçer merak etme dedi ama 5 ayda kateddiğim yol pek içaçıcı değil
Ya niye böyle oldu bende senle aynı durumdayım inşallah geçer ne diyim.:a015:
canım kullanıp kullanmaman ile ilgili bişey diyemem ama kullanıcaksan ağdayı unut derim nedeni ağdayı yapıştırdığın yerden çektiğin anda derilerinde ağdayla beraber eline gelira.s cildini tahriş edebilicek her şeyden sakınmalısın.kızlarr tekrar selam.. bugün daha önce kullanan bir arkadşmla konştum. ben ancak 1 ay kullanabildim dedi. sora kendilğinden bırakmş ama belki kökünden geçmesede yüzünde hiçbirşey kalmamş tertemiz olmuş. ayırca bana hiçbir bölgeye asla ağda yapma cok tahriş oluyor dedi.. hadi makineyle bi yere kadar idare ederiz de bikini bölgesindede kullanamıcakmıym ağdayı=/ . birde benm yüzümde neredeyse sivilce yok denilebilir artık sadece öncekilerin kahverengi izleri duruyor. acaba bu tedaviye ihtiyacım varmı diye düşünüyorum.. ilaçlarım fln hazır inşlahh yarın son sınavımıda atlatıp cumartesiden itibaren kullanmaya başlıcam. ama izler hariç sadece 2 tane küçk sivilcem var =/
görkem ve sonsuz yalnızlık rumuzlu arkadaşlar sizlerde 6.aydasınız ve hala sizinde çıkıyo herhalde sizde oynuyomusunuz sivilcelerle .... birde ben hala güneş kremi almadım lekelenme falan da olmadı acaba ilerleyen günlerdemi çıkıcak sizler aldınızmı,aldıysanız hangi marka benide bilgilendirirmisiniz teşekkür ederim
6. ayıma girmiş bulunuyorum bugün itibariyle:lepi:
bende yeni sivilce çıkmadı ama çok fazla iz var özellikle sağ tarafım çok kötü allık sürmüş gibiyim kırmızı kırmızı birbirine yapışık şklde yüzümle hiç oynamadığım halde
senin durumlar nasıl bende dün girdim 6. ayıma
kızlar bir şey danışmak istiyorum. yazdıklarınızı düzenli okuyorum, benimde cildimde az sayıda ama geçmek bilmeyen sivilceler var...ancak epilasyon yaptırdığım için ilacımı kullanamıyorum.. yazın içeyim dedim güneş falan korunamam sanırım...
asıl sormak istediğim GÖZENEKLER.... bende küçük küçük gönzenekler var her iki yanağımda da..doktorum bana bu hapı verirken bunların hepsinin geçeceğini söyledi.. Ancak burdan okuduğum kadarıyla bu ilacı içipte gözeneklerden kurtulan yok...tam tersi cilt kuruduğu için gözeneklerin açıldığını söyleyenler var.....
benim çok kafam karıştı...inanın tereddüte düştüm..içsem mi içmesem mi diye...zaten gözenek var bunlar iyice artarsa daha kötü....
beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler kızlar...
Sivilcesiz günler
biliyosunuz birkaç gün önce 6. ayıma girdim
5. ay dr 50 mg a yükseltmişti dozu bu ayda 50 ile devam ediyorum
ama 5. aydan itibaren kollarımda kırmızı pütürler oluşmuştu hala devam ediyor üstelik çok fazla kaşınıyor
o yüzden dozu kendiliğimden 40 mg indirdim belki bu kaşıntılarım geçer diye
bence hiç iyi etmemişsiniz dozu kendiniz azaltmakla:1closedeyes:
benim ellerimin üzerinde de kırmızı kırmızı kümeler halinde pütürler çıkıyor. hatta sol elimin hep aynı yerinde çıkıyor bir tanesi.
çok kuruduğum zaman oluyo.
yatmadan önce bepanthene merhemi boca edip yani biraz fazla sürüyorum ve yatıyorum sabah kalktığımda yumuşamış oluyor.
ama o pütürler tekrarlıyo dediğim gibi sürekli kremlenmek lazım.
kurumasını engellemek temel amaça.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?