kızlar bir şey danışmak istiyorum. yazdıklarınızı düzenli okuyorum, benimde cildimde az sayıda ama geçmek bilmeyen sivilceler var...ancak epilasyon yaptırdığım için ilacımı kullanamıyorum.. yazın içeyim dedim güneş falan korunamam sanırım...
asıl sormak istediğim GÖZENEKLER.... bende küçük küçük gönzenekler var her iki yanağımda da..doktorum bana bu hapı verirken bunların hepsinin geçeceğini söyledi.. Ancak burdan okuduğum kadarıyla bu ilacı içipte gözeneklerden kurtulan yok...tam tersi cilt kuruduğu için gözeneklerin açıldığını söyleyenler var.....
benim çok kafam karıştı...inanın tereddüte düştüm..içsem mi içmesem mi diye...zaten gözenek var bunlar iyice artarsa daha kötü....
beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler kızlar...
Sivilcesiz günlersositososito
kızlar bir şey danışmak istiyorum. yazdıklarınızı düzenli okuyorum, benimde cildimde az sayıda ama geçmek bilmeyen sivilceler var...ancak epilasyon yaptırdığım için ilacımı kullanamıyorum.. yazın içeyim dedim güneş falan korunamam sanırım...
asıl sormak istediğim GÖZENEKLER.... bende küçük küçük gönzenekler var her iki yanağımda da..doktorum bana bu hapı verirken bunların hepsinin geçeceğini söyledi.. Ancak burdan okuduğum kadarıyla bu ilacı içipte gözeneklerden kurtulan yok...tam tersi cilt kuruduğu için gözeneklerin açıldığını söyleyenler var.....
benim çok kafam karıştı...inanın tereddüte düştüm..içsem mi içmesem mi diye...zaten gözenek var bunlar iyice artarsa daha kötü....
beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler kızlar...
Sivilcesiz günlersositososito
Slm cnm.Ben 3. ayın son gunlerındeyım.Ve benim cildimde ilk 2 ay gözenekler açıldı siyah noktralar özellikle burun kenrları ve yüzdekiler kendiliğinden temizlendi.Eyvah gözenekler böyle büyücek içi gene dolar bunların dedim.Ama şu bir ayda kapanmaya başladılar ve bu durumdan da oldukça mennunum.
görkem son ay ilacın mg ı düşürülerek bitiriliyo tedavi. bn bikaç kişi dışında kendimde dahil herkesde böyle gördüm. ilaca başlarken ve bitirirken mg ı düşük vermeyi seçiyo doktorlar. belki bi sebebi vardır doktora danışmadan kafana göre karar verme derim canım.
selam kızlar,çarşamba günü kontrolüm var..doktorum izine ayrıldığı için başka b ir hastanenin başka bir doktoruna gidicem..inşallah iyi birisi çıkarda hep ona devam ederim :))
kızlar bildiğiniz gibi ben 6.ayıma giricem...ve tedavim in iyiye gittiğini düşünüyordum,herkeste öyle diyodu zaten..sol yanağım gerçekten bayağı silmişti sağ yanağımdan her zamanki gibi nefrey ediyordum :)) çünkü büyük kırmızı lekeler vardı...ilk 3-4 ayıma kadar da aktif sivilcem vardı yanaklarımda alnımda büyük iltihaplıydı...sonra dediğim gibi yavaş yavaş geçmeye başladu..ha şu zaman geçcek ha bu zman geçcek diye kendimi oyalıyıp durdum,bu ilacın mucize olduğunu kesin geçcek olduunu söylediler,canlı örnekleride vardı gerçi çevremde..biliyormusunuz ilk başladığımda oo oo 6.aya kadar yüzüm süpper olur diyordum..çünkü herkesin tedavisi 6.ayda bitiyordu..ama bnmki 8 ayda bitcek denildi..neyse yine saberttim am şimdi de doktorum belli olmaz bir sene bile sürebilir demişti..moral yine sıfır....neyse kısa keseyim,ve geçen ay bnde kesin geçceene inanmıştım ama bu ay moralim gerçekten çok bozuldu..yanaklarım GEÇMİYOR..kırmızı büyük büyükler..leke midir nedir bnde bilmiyorum orasını..neyse bari yeni çıkan sivilce yok dedim ama şom ağzımı açtım ya hmn alnımda koskocfa bir sivilce var şu anda,çk acıyor( bakalım bu yeni dr. ne diycek.gün geçtikçe ümitlerimde boğuluyorum sanki,aynaya bakamıyorum arkadaşlarımın yanında çünkü utanıyorum,hala bir mucize yaratmadı bu ilaç..belki ilerleyen zamanlarda geçer cnm km bilir,bunu ümit etmekten başka çarem yok bnm..moraliniz bozamk için söylemiyorum saadece yaşadılkarımı paylaşıyorum sizinlee!!!!
biliyosunuz birkaç gün önce 6. ayıma girdim
5. ay dr 50 mg a yükseltmişti dozu bu ayda 50 ile devam ediyorum
ama 5. aydan itibaren kollarımda kırmızı pütürler oluşmuştu hala devam ediyor üstelik çok fazla kaşınıyor
o yüzden dozu kendiliğimden 40 mg indirdim belki bu kaşıntılarım geçer diye
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
ilac süresini saptırdım kızlar biraz...:kedi: ev tasıdım memlekete gittim bi dünya iş arasında unuttumda biraz:kedi::kedi:... neyse suan sivilce falan yok yüzümde.. ikinci ayım bayadır bitti ama ilac kullanmadım.. yarın gidiorum doktora.. tahlil yapılcak yine off kafamçokkarıştı sırf kan aldırmamak için bırakasım var ilacı.. neyse ya sabır çekip aldırcam artık kanı... durumdan haberdar ederim...
Nazimsin 26 o iz olayı benim her dönemimde vardı.. ilactan degildir baya sıktırmıstır.. ama cildin hassaslastıgı için daha cok kızarmıstır orasıkaydirigubbakcemile3 bide sevgiliminde sırtındaki etbenler kendiliginden düştü onlarda minik minikti.. ne ilac kullandı ne bişey...
aaaaaa baska bişeyden olmasın:1shok: gidince doktora anlat.. bayadırda gecmiyo de.... ya valla saftımız kaydı yaaaaakafamçokkarıştıdelikafaduldenŞenizara vermeseydin keşkeelmaz:
valla ben olan herşeyi ona yoruyorum, belki lastik olayı kendiliğinden omuştur. bacağım hassas normalde morarınca falan 1 hafta da geçiyor ama bu kara iz 1 aydır :1shok: belki daha fazla olmuştur.
ama benlerimin düşmesi ilaçtan bence sırnaşık şey öyle olmasa bile bırak öyle olsun da avutayım kendimi kaydirigubbakcemile3 hep zarar hep zarar şaftımız kaydı yahu -tatlicadiarzu-
allah allah yüzündeki siiller nasılki.. pütür pütür mü.. iltihaplı mı.. ne kadardır sorunun var.. ilacı kac mg kullanıyorsun ne zaman basladın.. ay beynim döndü sorudan..kafamçokkarıştıbu ilacı yuzdekı siğiller için kullanan oldu mu? benım yuzumde siğiller var ve doktorum siğiller için bu tedavıye başlattı
bılgısı olan yardımcı olsun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?