Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
görkem son ay ilacın mg ı düşürülerek bitiriliyo tedavi. bn bikaç kişi dışında kendimde dahil herkesde böyle gördüm. ilaca başlarken ve bitirirken mg ı düşük vermeyi seçiyo doktorlar. belki bi sebebi vardır doktora danışmadan kafana göre karar verme derim canım.

gözenekler tedavi esnasında baya açılıyor, benim hiç gözenek olmayan hiç sivilce çıkmayan yerlerim bile baya açıldı:bbo: tedavi bittikten sonra nasıl olur bilmiyorum. sivilcen varsa bence iç. ö gözenekler zaten sivilceden yağdan vs. oluyor, yüzün daha çok hasar almadan çaresine bak. yoksa sonra benim gibi kafanı taşlara vurursun. sivilceler gittikçe yüzünün nasılda yıprandığını üzülerek görüyorsun, bu kadar sivilce çıkmasaydı böyle olmazdı diyosun :sinifsinif:

kullanan arkadaşlara sordum kalan dozu tamamlamak için düşük dozda veriliyomuş azaltılması gerektiği için değilmiş
bir dahaki ay dr a söyliycem 40 kullandığımı teşekkür uyarın için a.s

selam kızlar,çarşamba günü kontrolüm var..doktorum izine ayrıldığı için başka b ir hastanenin başka bir doktoruna gidicem..inşallah iyi birisi çıkarda hep ona devam ederim :))
kızlar bildiğiniz gibi ben 6.ayıma giricem...ve tedavim in iyiye gittiğini düşünüyordum,herkeste öyle diyodu zaten..sol yanağım gerçekten bayağı silmişti sağ yanağımdan her zamanki gibi nefrey ediyordum :)) çünkü büyük kırmızı lekeler vardı...ilk 3-4 ayıma kadar da aktif sivilcem vardı yanaklarımda alnımda büyük iltihaplıydı...sonra dediğim gibi yavaş yavaş geçmeye başladu..ha şu zaman geçcek ha bu zman geçcek diye kendimi oyalıyıp durdum,bu ilacın mucize olduğunu kesin geçcek olduunu söylediler,canlı örnekleride vardı gerçi çevremde..biliyormusunuz ilk başladığımda oo oo 6.aya kadar yüzüm süpper olur diyordum..çünkü herkesin tedavisi 6.ayda bitiyordu..ama bnmki 8 ayda bitcek denildi..neyse yine saberttim am şimdi de doktorum belli olmaz bir sene bile sürebilir demişti..moral yine sıfır....neyse kısa keseyim,ve geçen ay bnde kesin geçceene inanmıştım ama bu ay moralim gerçekten çok bozuldu..yanaklarım GEÇMıYOR..kırmızı büyük büyükler..leke midir nedir bnde bilmiyorum orasını..neyse bari yeni çıkan sivilce yok dedim ama şom ağzımı açtım ya hmn alnımda koskocfa bir sivilce var şu anda,çk acıyor ( bakalım bu yeni dr. ne diycek.gün geçtikçe ümitlerimde boğuluyorum sanki,aynaya bakamıyorum arkadaşlarımın yanında çünkü utanıyorum,hala bir mucize yaratmadı bu ilaç..belki ilerleyen zamanlarda geçer cnm km bilir,bunu ümit etmekten başka çarem yok bnm..moraliniz bozamk için söylemiyorum saadece yaşadılkarımı paylaşıyorum sizinlee!!!!

senle hemen hemen 1 hafta arayla başlamıstık
bende aynı durumdayım sinirleniyorum
geçen seferde yazdım ben başka çözüm yolu bilmiyorum
artık son çare olarak kullanmaya başlamıştım bu ilacı
benimkide 8 ay sürcek toplam bakalım 6. aydayım şimdi geçmezse naparım bilmiyorum
bişe değil şu çektiğim yan etkilere yanarım

slm kızlarr ınss bende yarın roc. kardeslıgıne katılacamm..8 senedır kullanmadıgım bı ılac kalmadı ama hıcbırı tam cözm olmadı lanet sıvılcere.. ve tek korktugm yarn doktorun yıne ıkı krem yazıp basından savması.. ama bu sefer kararlıyım yazdıracam roc. veya zoretanın..cunku kremler anca yuze suruluyor ama benm vucudum yaglı sırtım da falanda var.. yuzumdede 4_5 tane sıvılce var ama ıcte cıkmamıslar daha cok kızarık kızarık duruyo kokten çözum ıstıyorum pff butun yan etkılerını de goze aldım off kızlar dua edın gecsın yaa

bende dozumu düşürmeyi düşünüyorum yüzdeki pullanmalar eskisi gibi değil ama kuruluk kabuk bağlama kollarıma kadar geldi benimde kaşıntı güneşe çıkınca oluyor, ilk zamanlar üzülüyodum şimdi aldırış etmiyorum. beni şimdi tek üzek yüzümdeki tüylenme :sinifsinif: 50 ye çıkınca oldu, dozumu düşürsem belki dahada artmaz diyorum, belki böyle kalır emin değilim işte offff. şimdi ben dozumu düşürsem, zaman uzicak, 1 gün bile fazla sürmesini istemiyorum, kafam karıştı iice. haftaya doktora giderim belki söyleyim bakim o ne dicek

Ben önermiyorum!kullanan bi arkadaşımın cildi düzeldi fakat karaciğerinin yarısı yok olmuş!cilt soyucu kremler öneririm mesela isotrexin CADIARZU

bnce moralinizi bozmayın ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra kırmızı lekeler zamanla geçiyo. Ayrıca eğer düzenli kan tahlileri yapılırsa karaciğere hiçbişe olmuyo

arkadaslarrrr size guzel bir haberim varrrrr
en son 3. ayda gördügüm bir arkadasimi gördüm bügün
ve kesinlikle cok fark oldugunu söyledi (lekeler icin)
ben bitireli 5-6 ay olucak
onunla gorustugumuzde isteee daha 1-2 ay olmustu... simdi bir 3 ay daha gecti ve cok fark oldugunu söyledi...
ben fark etmiyordum tabi..
bu lekeler sonra azalicak mi ilac etkisini göstermeye davam edicek mi diye soran arkadaslarima saniyorum rahatlatici bir cvp olucak:lepi::lepi::lepi:

ben zaten inaniyordum ,b iliyordum ilac bittikten sonrada bir seneye yakin ilacin etkisinin sürdügünü...cünkü ilaci kullandiktan sonra 1 yil kan vermek yasak .. demek ilac bir yil kesin vucudda.. yani kendimce öyle tahlilller yapiyodum :)

eve bugun gec geldim ..bu haberi sizinle paylasmadan yatmak istemedim
hepinizi sevgiyle kucakliyorum
saglikli günlere...

SLM KIZLAR Mekselina sen neler diyosun gerçektenmi ... arkadaşının karaciğerinin yarısı yok olmuş dedin karaciğer ve böbreğe karşı yan etkisi olduğunu biliyodum ama yok edicek kadar ağır olduğunu senden duyuyorum bizler tahlil yaptırıyoruz sonuçlar iyi çıkıyo ama acaba sonradanmı çıkıyo yan etkileri..........
Arkadaşlar bide bu ilacı bitiripte tahlil yaptıran arkadaşlar varmı sonuçları nasıl bilgilendirirlerse sevinirima.s

Benim tahlil sonucumda kullanırken bazı değerlerim yüksek çıkmıştı.Tedavi bitiminden 2.5 ay sonra sorun varmı diye tekrar tahlil yaptırdım herşey normal çıktı.

kızlar, bişey desem belki inanmazsınız. bir ay önce işe gelirken diz altı pantolon çoraplarından giymiştim, lastik kısmı baldırıma gelmiş, gün içinde sıktığını farketmedim. akşam evde çıkarırken acıdı kıpkırmızı iz olmuştu lastik yeri. o iz hala duruyor biliyormusunuz kafamçokkarıştı baldırım arka kısmı çizgi şeklinde kahverengi iz kalmış. hassaslıktan mı olmuş nee fisfisfis ne enteresan şeyler yaşıyoruz biz ya
birde benim bıynumda 3-5 tane et beni var küçük küçük, birisi büyüktü, kolye takınca zincirin arasına girip acıyordu :dilcikar: geçen hafta o benler karardı, anladım bişeyler olcağınıa.s büyük olan kurmuş düşmüş :roflol: diğerleri de kara kuru, sanırım onlarda düşecek sırnaşık şey sanırım yenilemez o benler, yan etkilerin tek iyi tarafı bu olsa gerek alkisalkisalkis

zamanında bende kullandım bu ilacı.Çok etkili gerçektem ben 3 ay anca dayanabildim etkilerine.Ve bende yan etki olarak görme bozukluğu yaptı.Uzun bir süre gözlük kullandım .Yıllar geçtikçe ve ilacın vücuttaki etkisi bittikçe düzeldi gözlerim ama sivilcelerde yeniden çıkmaya başladı.Sanki ergenlik dönemindeki gibi arada sivilceleniyorum.

ilac süresini saptırdım kızlar biraz...:kedi: ev tasıdım memlekete gittim bi dünya iş arasında unuttumda biraz:kedi::kedi:... neyse suan sivilce falan yok yüzümde.. ikinci ayım bayadır bitti ama ilac kullanmadım.. yarın gidiorum doktora.. tahlil yapılcak yine off kafamçokkarıştı sırf kan aldırmamak için bırakasım var ilacı.. neyse ya sabır çekip aldırcam artık kanı... durumdan haberdar ederim...

Nazimsin 26 o iz olayı benim her dönemimde vardı.. ilactan degildir baya sıktırmıstır.. ama cildin hassaslastıgı için daha cok kızarmıstır orasıkaydirigubbakcemile3 bide sevgiliminde sırtındaki etbenler kendiliginden düştü onlarda minik minikti.. ne ilac kullandı ne bişey...

ara vermeseydin keşkee lmaz:
valla ben olan herşeyi ona yoruyorum, belki lastik olayı kendiliğinden omuştur. bacağım hassas normalde morarınca falan 1 hafta da geçiyor ama bu kara iz 1 aydır :1shok: belki daha fazla olmuştur.
ama benlerimin düşmesi ilaçtan bence sırnaşık şey öyle olmasa bile bırak öyle olsun da avutayım kendimi kaydirigubbakcemile3 hep zarar hep zarar şaftımız kaydı yahu -tatlicadiarzu-

bu ilacı yuzdekı siğiller için kullanan oldu mu? benım yuzumde siğiller var ve doktorum siğiller için bu tedavıye başlattı
bılgısı olan yardımcı olsun lutfen

aaaaaa baska bişeyden olmasın:1shok: gidince doktora anlat.. bayadırda gecmiyo de.... ya valla saftımız kaydı yaaaaakafamçokkarıştıdelikafaduldenŞeniz
bu ilacı yuzdekı siğiller için kullanan oldu mu? benım yuzumde siğiller var ve doktorum siğiller için bu tedavıye başlattı
bılgısı olan yardımcı olsun lutfen
allah allah yüzündeki siiller nasılki.. pütür pütür mü.. iltihaplı mı.. ne kadardır sorunun var.. ilacı kac mg kullanıyorsun ne zaman basladın.. ay beynim döndü sorudan..kafamçokkarıştı
valla sorununu anlamak ve sana yardımcı olmak için soruyorum:1hug:

2 yıldır var çok farklı tedavıler denendı.dondurma,yuz soyucu kremler falan...bunu yanında batıl şeyler...
prf.dr orhan baransu dıye bır doktor var ona gıttım bana roacutanne tedavısı başlatıı... aslında akne için kullanılıyor ama yuzumdekı siğiller için bu tedavıyı uygun gordu.

ıltıhap falan yok..aslına bakarsan hıc sıvılce sorunum olmadı hayatımda am pütur putur siğiller çıktı. bır nevi mini tümörler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…