Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
:1shok::1shok:ay cok sasırdım....demekki roaccutandaki bir madde etkili olabilecek.... bide cok farklı tedaviler denemissin.. akne gibide degilmişki..kafamçokkarıştı arada yaz mutlaka neye yaradı yaramadı.. sonucları merak ettim.. ki ben kendi adıma akne tedavisi oluyorum zoretaninle/(roaccutane).. cok memnun kaldım.. daha 2.ayım olmasına ragmen.. sabret bakalım inşallah gecer..

kızlar çok teşekkür ederim ( nazimsin26 , bgmsen , dream_life34 )a.s.

ben başlayım dedim ilcaca şimdi ama yazın zor olurmuş sanırsam sonbahara doğru içeyim diyorum bende....

burda okudum ilacı içipte gözenekleri açılan ve baya endişelendim çünkü ben onlardan da kurtulmak isterken birde iyice fazlalaşırsa allah korusun:çok üzgünüm: doktorum bana bebek gibi cildin olcak hiçbir şey kalmıcak dedi...

İnşallah hepimiz bebek gibi bir cilde kavuşuruz:1rolleyes:

:1shok::1shok:gercektenmi.. ben okumadım.. ama bendede acık baya gözenekler.. kafamçokkarıştı

gerçekten bütün sayfaları okudum ve cildi kuruttuğu için gözeneklerin açıldığını ve bunun için ne yapması gerektiğinini yazanlar vardı...bu beni endişelendirdi..danışmak istedim en sonunda..elbette her bünyede farklı etki yapması oldukça normal..ama bana bu ilaç verilirken doktorum hiç birşeyin kalmıyacağını garanti ediyorum dedi...burda da böyle okuyunca kafam karşıtı haliyle sorayım dedim.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok:kafamçokkarıştı

saol canım cevap içina.s.

bu ilacı yuzdekı siğiller için kullanan oldu mu? benım yuzumde siğiller var ve doktorum siğiller için bu tedavıye başlattı
bılgısı olan yardımcı olsun lutfen

geçmiş olsun canım. senin durum bizlerden farklı. siğilin noolduğunu biliyorum kardeşimde yaşamıştı yıllarca ne yaptıysak geçmedi. bu ilacı kullanmadı o durumu için ama yakan kurutan direk siğillerin üzerine sürülen ilaçlardan çok kullandı. ama nafile. sonra kendiliğinden geçti. ama yıllarca çekti elllerinin üzerinde 100 tane falan irili ufaklı vardı.
ben dünde yzadığım gibi boynumda et benlerim var, onlar kurumaya başladı. 4. ayıma girdim yeni oldu bu yani, belki seninde sivilcede etkisini gösterdiği gibi ilk aylarda hemen olmaz. birde ben bir haber okumuştum. ağaç adam varmış, heryeri ağak kökü gibi dallanmış (allah kimsenin başına vermesin) amerikan doktorları bakmışlar adamın durumuna bu hastalığı sadece 'a vitamini' tedavisiyle çözeriz demişler. benim aklıma bizim ilaç geldi ilaç ismi vermemişlerdi çünkü. demek ki sivilce dışında ciltle ilgili başka sorunlarıda çözüyorlarmış

ya valla kızlar bende de acayip sıyrık ezik var vücudumda.. carpsam kızarıyo morarıyo.. sürtsem anında ciziliyo kanıyo...kafamçokkarıştı yüzümü hiç söylemiyorum.. hafif kasıntı olunca kasımıyorum ovalıyorum ama kıpkırmızı oluyor hemen...kafamçokkarıştı

bukadar yakınmaya bi soru sorucam kızlayın ama.. daha öncede sordum ama net cevap alamadım.. şimdi güneş gören yerlerim karardı.. görmeyen yerler süt beyazı.yani okadar olmasada beyaz... güneşlenemiyorum ya diyorumki dove'un bronzlaştırıcı kremini alsam.. hafif hafşf bronzlaşsam nasıl olur... bugün doktora soramadım yarın sorcam... ama sizlerde cevap verin.. ayrıca bu bronzlaştırıcılar yüze tatbik ediliyomu normalde?? sadece vücut için mi??

güzelim güneş görmeyen yerlerinde varsın beyaz olsun. zaten kimse görmüyo. bronzlaştırıcıyı da ben kullanmadım o yüzden bilgim yok ama bi arkadaşım yüzüne kullanıyodu, yüz için vücut için ayrımı var mı onuda bilmiyorum. sende mevcutsa üzerinde yazar. ama en önmlisi cildimiz hassas, yapılacak herşey zarar verebilir. ben bal maskesi yapardım önceden, bal cildi nemlendiren birşey onu bile yapmıyorum, olurda alerji yapar, kaşınır kızarır vs. naçizane fikrim kullanma derim.

mafoldumbenmafoldumben ayy aglayasım geliooo... amele yanıgımı oldum bennnkafamçokkarıştı:kedi:
yarın ilk işim doktora sormak olcak insallah beni sevindircek bişey söyler.. sizede yazarım.... saol canımmmmmŞeniz

kızlar kontrolime gttim yeni doktordu diye seviniodum bide daha beter çıktı suratsızın teki yha..sağ ynağımı sordum evet izmiş yanağımdakiler ( ama geçer dedi fkat yinede ister istemez izler klcak ( olsn kırmızılıklar gitsinde napalım..sol yanağım çook gelişti yha iyileşiyor :))
birde tedavim ne kadar sürer diye sordum elinde bir liste vardı kilomu ve kullandığım mg ı sordu en az 7 ay dedş napalım düzelsinde..bide kızlar bnde adet düzensizliği var ya onu sordum mutlaka kadın doğuma git dedi eğer ordan kaynaklana bir sorunsa biz hiç bişey yapamayız dedi (
kızlar orda test yaptırmak için n asıl gitmem gerekiyor biliyormusunuz??önceki doktorum adetinin 3.günü gel demişti bu da adet olmadan gel diyo xD anlamadım ya bilen var mı???

YA NİYE BAKTIM Kİ BEN BUNA ŞİMDİ......
RÜYAMA GİRECEK...
ACAYİP TIRSTIM YAAAAAAAAAA
:a015::a015::a015: :bbo::bbo::bbo:

girdimi rüyana cancağzım.:teselli: tırsmanada üzüldüm...... aslında korkulacak birşey değil, biraz kötü.. bu ilaç siğil için de kullanılıyormuş, o hastalık da siğil olarak başlayan hastalığın sonucu. siğil için kullanacak arkadaş sormuştu ona hitaben eklemiştim kafamçokkarıştı:

kzlar bugün kan aldırdım.. ayy bunu paylaşmak istiyorum.. normalde el üstünden aldıırdım hiç acımazdı hatta ama bu son iki aldırdıgım cok acımıstı cok aglamıstım.. şimdi ki kız kolumdan aldı bayılcaktım korkudan.. ama canım bi cız etti hemen bitti dedi.. kan görmekten korkarım.. kanıda saklamıs ben görmim diye.. ayy bayıldım kıza.. cok sevindim paylaşim dedim...

bide kan vermişken göze gidim dedim göz yaşı verdi...bide göz tası varmış... makyaj yapma sakın dedi.. niye anlamadım ama... hemen arastirim netten... tahlillerimi alıcam 2bucukta.. haberdar ederim..

iyi canım yaa sevindim adıda opuyorumnanaktan, sonucundan da haberdar et. göze gitmekle de iyi yapmışsın. bende gitcem de ihmal ediyorum. makyajıda gözümüz de hassas olduğu için yapma demiştir. farın tozu filan kaçsa benim de çok kaşınıyor, yanıyor önce hiç böyle olmazdı

nazimsin saol canım benimmmmmm........

evet gittim doktora.. doktorumda hastaymıskaydirigubbakcemile3... sonuclar gayet ii galiba....baktım da degerlere ne düşün ne yüksek orta karar... ilacı baslatan doktor olmadıgı için iki seferdir bu doktora görünüyorum.. direk yazdı ilacı bakmadı bile suratıma... sonra eczaneye gittim.. eczacı kız senin yüzünde bişey yokki niye hala kullanıyosun dedişakkıdı böyle ukala ukala... bi yandan hosuma gittihihoyyyt bi yandada sinir oldum o ayrı kafamçokkarıştı

neyse sonuc olarak iyiyim.. gözdoktorunada gitmem iyi olmus... nazimsin sende bi an önce git bence...

senin doktor yeni olduğu için bakmamış, benim 4-5 aylık doktorum yüzüme bakmıyo, bir gidince hemen mercekle yüzüme bakıyo, sonra habire önündeki defteri dolduruyo. son gittiğimde elim çok kötü oldu diyorum anlatıyorum, be kadın kaldır kafanı bak :mymeka: doktorsun sana derdimi anlatıyorum, abartmıyorum kızlar bakmıyo :1no2:işyerime yakın başka bir hastane olsa hiç gitmem de işte mecburiyetten....
sineks daha bana ilk aydan eczacı kız yüzünde sivilce pek yok, niye yazmışki doktor dedi, bende kızı tanıdığım için kızmadım ayrıcada hoşuma gittti sırnaşık şey kızkardeşim dahi yüzünde abartılacak bişey yok kullanma dedi.ön taraftan temiz görünüyor yüzüm, yandan kötü görünüyor sanırsam ondan zemuszemus ama kozmetikçilere girince hiç affetmiyolar. ne almaya gitsem, 'yüzünüz problemli, işte şu ürün sivilceyi kökten kurutur, bu maske iyi gelir ... ' hatta birisi bana 'yüzünüz mayın tarlası gibi ' demişti :sinifsinif: o kadar moralim bozulmuştu ki... bi kerede öğlen arası dışarda gezerken, 2 genç yanımdan geçerken bana laf attılar klava:' oğlum, kız güzelde yüzünde sivilce var ' kafamçokkarıştı gülesin mi ağlayasın mı haline... bunlar hep birikim yapmıştı bende... şimdi kozmetçilere girdiğim zaman saçları arkaya attırıyorum yanaklarımı çıkara çıkara :1rolleyes: kimse bişiy demiyo artık :sm_cool: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…