:1shok::1shok:ay cok sasırdım....demekki roaccutandaki bir madde etkili olabilecek.... bide cok farklı tedaviler denemissin.. akne gibide degilmişki..kafamçokkarıştı arada yaz mutlaka neye yaradı yaramadı.. sonucları merak ettim.. ki ben kendi adıma akne tedavisi oluyorum zoretaninle/(roaccutane).. cok memnun kaldım.. daha 2.ayım olmasına ragmen.. sabret bakalım inşallah gecer..2 yıldır var çok farklı tedavıler denendı.dondurma,yuz soyucu kremler falan...bunu yanında batıl şeyler...
prf.dr orhan baransu dıye bır doktor var ona gıttım bana roacutanne tedavısı başlatıı... aslında akne için kullanılıyor ama yuzumdekı siğiller için bu tedavıyı uygun gordu.
ıltıhap falan yok..aslına bakarsan hıc sıvılce sorunum olmadı hayatımda am pütur putur siğiller çıktı. bır nevi mini tümörler..
:1shok::1shok:gercektenmi.. ben okumadım.. ama bendede acık baya gözenekler.. kafamçokkarıştıkızlar çok teşekkür ederim ( nazimsin26 , bgmsen , dream_life34 )a.s.
ben başlayım dedim ilcaca şimdi ama yazın zor olurmuş sanırsam sonbahara doğru içeyim diyorum bende....
burda okudum ilacı içipte gözenekleri açılan ve baya endişelendim çünkü ben onlardan da kurtulmak isterken birde iyice fazlalaşırsa allah korusun:çok üzgünüm: doktorum bana bebek gibi cildin olcak hiçbir şey kalmıcak dedi...
İnşallah hepimiz bebek gibi bir cilde kavuşuruz:1rolleyes:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok:kafamçokkarıştıgerçekten bütün sayfaları okudum ve cildi kuruttuğu için gözeneklerin açıldığını ve bunun için ne yapması gerektiğinini yazanlar vardı...bu beni endişelendirdi..danışmak istedim en sonunda..elbette her bünyede farklı etki yapması oldukça normal..ama bana bu ilaç verilirken doktorum hiç birşeyin kalmıyacağını garanti ediyorum dedi...burda da böyle okuyunca kafam karşıtı haliyle sorayım dedim.
bu ilacı yuzdekı siğiller için kullanan oldu mu? benım yuzumde siğiller var ve doktorum siğiller için bu tedavıye başlattı
bılgısı olan yardımcı olsun lutfen
kızlar, bişey desem belki inanmazsınız. bir ay önce işe gelirken diz altı pantolon çoraplarından giymiştim, lastik kısmı baldırıma gelmiş, gün içinde sıktığını farketmedim. akşam evde çıkarırken acıdı kıpkırmızı iz olmuştu lastik yeri. o iz hala duruyor biliyormusunuz kafamçokkarıştı baldırım arka kısmı çizgi şeklinde kahverengi iz kalmış. hassaslıktan mı olmuş nee fisfisfis ne enteresan şeyler yaşıyoruz biz ya
Valla benimde 1 ay önce gece uyanmıştım lavobaya giderken elimi çalışma masama çarPtım.küçük çarpma,sabah bir baktım yara olmuş.elimin üstü hala yara öle duruyo
Valla benimde 1 ay önce gece uyanmıştım lavobaya giderken elimi çalışma masama çarPtım.küçük çarpma,sabah bir baktım yara olmuş.elimin üstü hala yara öle duruyo
ya valla kızlar bende de acayip sıyrık ezik var vücudumda.. carpsam kızarıyo morarıyo.. sürtsem anında ciziliyo kanıyo...kafamçokkarıştı yüzümü hiç söylemiyorum.. hafif kasıntı olunca kasımıyorum ovalıyorum ama kıpkırmızı oluyor hemen...kafamçokkarıştı
bukadar yakınmaya bi soru sorucam kızlayın ama.. daha öncede sordum ama net cevap alamadım.. şimdi güneş gören yerlerim karardı.. görmeyen yerler süt beyazı.yani okadar olmasada beyaz... güneşlenemiyorum ya diyorumki dove'un bronzlaştırıcı kremini alsam.. hafif hafşf bronzlaşsam nasıl olur... bugün doktora soramadım yarın sorcam... ama sizlerde cevap verin.. ayrıca bu bronzlaştırıcılar yüze tatbik ediliyomu normalde?? sadece vücut için mi??
mafoldumbenmafoldumben ayy aglayasım geliooo... amele yanıgımı oldum bennnkafamçokkarıştı:kedi:güzelim güneş görmeyen yerlerinde varsın beyaz olsun. zaten kimse görmüyo. bronzlaştırıcıyı da ben kullanmadım o yüzden bilgim yok ama bi arkadaşım yüzüne kullanıyodu, yüz için vücut için ayrımı var mı onuda bilmiyorum. sende mevcutsa üzerinde yazar. ama en önmlisi cildimiz hassas, yapılacak herşey zarar verebilir. ben bal maskesi yapardım önceden, bal cildi nemlendiren birşey onu bile yapmıyorum, olurda alerji yapar, kaşınır kızarır vs. naçizane fikrim kullanma derim.
YA NİYE BAKTIM Kİ BEN BUNA ŞİMDİ......
RÜYAMA GİRECEK...
ACAYİP TIRSTIM YAAAAAAAAAA :a015::a015::a015: :bbo::bbo::bbo:
kzlar bugün kan aldırdım.. ayy bunu paylaşmak istiyorum.. normalde el üstünden aldıırdım hiç acımazdı hatta ama bu son iki aldırdıgım cok acımıstı cok aglamıstım.. şimdi ki kız kolumdan aldı bayılcaktım korkudan.. ama canım bi cız etti hemen bitti dedi.. kan görmekten korkarım.. kanıda saklamıs ben görmim diye.. ayy bayıldım kıza.. cok sevindim paylaşim dedim...
bide kan vermişken göze gidim dedim göz yaşı verdi...bide göz tası varmış... makyaj yapma sakın dedi.. niye anlamadım ama... hemen arastirim netten... tahlillerimi alıcam 2bucukta.. haberdar ederim..
nazimsin saol canım benimmmmmm........
evet gittim doktora.. doktorumda hastaymıskaydirigubbakcemile3... sonuclar gayet ii galiba....baktım da degerlere ne düşün ne yüksek orta karar... ilacı baslatan doktor olmadıgı için iki seferdir bu doktora görünüyorum.. direk yazdı ilacı bakmadı bile suratıma... sonra eczaneye gittim.. eczacı kız senin yüzünde bişey yokki niye hala kullanıyosun dedişakkıdı böyle ukala ukala... bi yandan hosuma gittihihoyyyt bi yandada sinir oldum o ayrı kafamçokkarıştı
neyse sonuc olarak iyiyim.. gözdoktorunada gitmem iyi olmus... nazimsin sende bi an önce git bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?