Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ilahii nazim yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol: ayy cok yaşa emiii.. senle doktorun tam komedi olursunuz...

aaaaa bide doktora haksızlık etmim göz kapaklarım kaşınıyodu böle hafif acıyodu.. heralde göz makyajı yapıorum ondandır silerken yıkarken falan... tahriş etmişsin dedi.. yine bepanten hametan krem vs.. sür dedi.. ee göz doktoruda makyaj yapma dedi...hiç yapmıcam bi süre.. bakalım ne olcak...benneyaptımki

ya bu arada hakkaten güzelleşiyoruz ya şaka maka.. tamm dudaklarımız catlıyo cildimiz tahriş iinde ama olsun...:kedi: güzel bir cilt hepimizin olsun.. cektigimiz bu ilac sıkıntısına degsin....hihoyyyt

makyaj yapma canım, zaten fondöten vs. cilde zarar verebilir, e göz makyajı da rahatsız ediyosa onu da yapma doktor da söylemiş madem. ben de ruj bile sürmüyorum, nedense ruj dudaklarımı kurutur. ama rimelsiz çıkmam falla ha birde göz kalemi :tomato:

Yav benim yüzüm eskisi gibi yağlanmaya başladı demekki bu yağlanmanın çaresi yok bunu anladım.Siyah noktalarımda çıkıyo.kafamçokkarıştı

yapmıyorum ki mzaten.. bitek göz makyajı yapıodum.. onuda yapmayayım artıkhihoyyyt
Yav benim yüzüm eskisi gibi yağlanmaya başladı demekki bu yağlanmanın çaresi yok bunu anladım.Siyah noktalarımda çıkıyo.kafamçokkarıştı
nasıl yani.:1shok:. senin tedavin bitmişmiydi.benneyaptımki. kusura bakma kafam bi milyon yadıysanda görmemişimdir.:1hug:...

offf ya yapma üzüldüm bak budamı geçici çözüm acaba yaa Çok üzgünüm çoook

benim geçici çözüm bile olmayacağa benziyo gerçide yinede umut dünyası işte tedavi sonunu beklicem senağlama

sivilce cıkmasındansa yaglanmayı tercih edebilirim bennnnnhihoyyyt
siyah nokta sorunum olmadı hiç.. bi ilaca basladıgımda cıktı bikac tane okadar.. varsın olsun oda olsun sivilceli bir surattan iidir bence... umudumuz sönmesin görkemcimmhihoyyyt

benim derdimde şu sivilceler zaten yağlı olunca otomatikman sivilcelerde pörtlüyo :mymeka:

bendede sivilce çıkmıyo artık ama leker çıkıyo kafamçokkarıştı
kırmızı kırmızı sağ tarafım yine kudurmuş durumda hepsi yassı şekilde ama keçeli kalemle noktalar koyulmuş gibi :mymeka: senağlama senağlama senağlama

Benim tedavi biteli 3 aya yaklaştı.Benimde sivilcem çok yoktu siyah nokta için içmiştim daha çok.Görkemin dediği gibi yağlanmadan oluyo bu sorunlar zaten.Aman neyse takmıyorum ben artık ya.Kısmetse bi kaç gün sonra tatile gidicem.Deniz güneş derken inşallah bu lekelerdende kurtulurum.Baya hafiflediler zaten.Herkes dilediği cilde kavuşur inşallah.

kızlar ama her yağlı ciltte sivilce olacak diye bir şey yok ki...

ben ne insanlar biliyorum süper yağlı cilt tek sivilce yok...ama parlama oluyor...

ilacı bırakınca gene yağlanma eğilimi olacak zaten, sağlıklı olan bu yoksa bu kuruluk hep devam ederse 35 yaşımızda nine olur otururuz :)) :1rolleyes:

sebum üretimi olmazsa kırış buruş oluruz valla...:bbo:

sivilce bir hastalık ki tedavi oluyoruz. iltihabı atıyoruz, baştan sivilcelenmemizin sebebi de bu...
süprizzzzz

inşallah zamanla bizde rahat rahat gireriz kozmetikçilerekaydirigubbakcemile3
banada kardeşim,arkadaşlarım fln cildimin iileştiğini söylüyor.ama cildim o kadar hassaslaştı ki.mesela siyah noktamı sıksam yeri hemen mosmor oluyokaydirigubbakcemile3

inşallah:))ayrca bn ilacı nerdeyse 1 aydır kullanıyorum ve güneşe cıkarken korkuyorum arkadaşlar acaba leke kalırmı diye.şapka güneş gözlüğü fln takıyorum hep.ama herzmnda böyle olmuyo yaa.acaba direk güneşe maruz kalsak leke olur mu:uhm:

aynen nisancım..
annem geçen gün eczaneye gittiğinde bnm ilacımı sölemiş.eczacıda o ilacı 3 aydan fazla kullanmasın yoksa cildi çok çabuk yaşlanır demiş.ne yapıcağımı şaşırdım yaa:uhm::1shok:
gerçi bi kaç gün sonra doktora gidicem o zmn belli olucak ne kadar kullanıcağım ama bunu duyduğumda bile çok şaşırdım açıkcasıfisfisfis

Dream_life sakın güneşe maruz kalma ne yap ne et gerekirse dışarı çıkma.Ben yaptım o hatayı tam kusma dönemimde korunmasız çıktım güneşe.Ondan çok lekem kaldı benim.

SLM KIZLAR dün güzellik salonuna gittim hani ilacım 1 ay sonra biticekya bende kollarımı epilasyonla aldırmayı düşünüyorum bi sorayım dedim hemen başlamak için... uzman bana dediki roaccutane kullanan kişiler bu ilacı kullandıkları müddetçe ve ilaç bittikten 1 yıl sonra ciltlerine bakım yaptırmasınlar dedi çok moralim bozuldu yaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook gerçekten moralim çok bozuk yüzümü bi görseniz bu ilacı kullanmadan önceki halim gibi oldu çok kötüyüm psikolojimimde çok etkiledi belkide geçmiyo diyo sıkılıyorum sivilceler dahada artıyo şimdi boyun bölgesinde 3 tane içi dolu sivilce çıktı onlarla uğraşmıyım diye eczaneden küçük yarabandı aldım üzerlerine yapıştırıyımda oynamıyım diye... çünkü bende alışkanlık yaptı çıkan iltihaplı sivilceleri yoluyorum.... işte böle kızlar pazartesi doktora gidicem 7 .ayıma giriyorum ama sevinemiyorummmmmmmmmmmm

kızlar ya epilasyon yaptırımıomuyuz bu ialcı kullanırken nasıl yaa :S ??

niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben

niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben

Bu umutsuzluk beni daha çok umutsu yapıyo ilacın etkisini gördüğümü düşünüyorum ama yan etkileri yüzünden çevremdeki herkes ilacı bırakmamı söylüyo ısrarla devam ediyorum ya ben de korktum şimdi üç ayda böyleysem 7. ayın sonunda kendimi düşünemiyorum:Saruboceq: :1no2: :1no2: :1no2:

Bu ilacı kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyo ben geçen gün dudak üstünü alyım dedim ağzımın payını aldım saatlerçe kıpkırmızı dolaştığım yetmiyomuş gibi bi de baktım ki kocamn bi deri parçası kopmuş ve bir haftadır izi geçmiyo......Cilt çok hassaslaşıyo elimi hafifçe biyere çarpsam bakıyorumki yara olmuş hat bazen nereye değdiğini bile bilmeden oluyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

siz ağdayla aldığın için olmuş, ben iple alırım, en son 2 hafta önce almıştım alırken derilerinin soyulduğunu gördüm, kocaman kocaman, acımadı da. o gün kızardı ertesi gün kabuk bağladı kafamçokkarıştı geçen hafta da almadım korkumdan bu hafta pala bıyık gezdim sırnaşık şey cımbızlada tek tek çok acıyo napcam baya da uzadı

Bu ilacı kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyo ben geçen gün dudak üstünü alyım dedim ağzımın payını aldım saatlerçe kıpkırmızı dolaştığım yetmiyomuş gibi bi de baktım ki kocamn bi deri parçası kopmuş ve bir haftadır izi geçmiyo......Cilt çok hassaslaşıyo elimi hafifçe biyere çarpsam bakıyorumki yara olmuş hat bazen nereye değdiğini bile bilmeden oluyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ağdayla değil ben de iple aldım ve alırken o derinin koptuğunu frketmedim bile yanlız kaşlarımı da kuaförde ip ve cımbızla aldılar hiç acımadı ve kızarmadı bile bende artık korkuyorum evde otursam hiç dokunmuycam da insanların içine çıkınca kötü oluyo doktora söylüyorum makasl kes diyo nasıl kesilecekse tırnak makasıyla mı kessem gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum:roflol:: roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…