Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yok artık bari jiletle deseydi delikafadulden
ben alıştım bu halime kenarlarından cımbızla alıyom ortadakiler duruyo sarı sarı allahtan çok belli olmuyo alkisalkisalkis

niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben

SLM Görkem bendede kızrmızı lekeler var ama bunun dışındada BÜYÜL İLTİHAPLI SİVİLCELERDE ÇIKIYO HALA neden böle oluyo anlamış değilim pazartesi doktoro gittiğimde yüzünle oubuyosunda o yüzden hala çıkıyo diyicek ama oynamasamda hala çıkıyo bide görkem ben çok stresliyim buna bağlıyorum ama herşeye rağmen umudumu yitirmemek istiyorum çünkü ben 7 yıldır her türlü şeyi denedim sivilcelerin geçmesi için ama en son çare bu ilaç geçircek diye başladım o kadar dua ediyorumki geçsin diye senağlama inşallah 1 ay sonra bende sivilcesiz bir yüze kavuşabilirm çünkü artık bıktım yan etkilerinden dudak kuruluğundan kaşıntılarından o yüzden umarım 7 ayda geçerde daha fazla uzamaz inannın bana psikolojimde çok bozuldu bu yüzden sanki 6 aydır ilacı içen ben değilim SİL BAŞTAN oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi:

bende anlamıyorum ya herkesin 4 ayda geçiyo ortalama biz niye böyle olduk ben birde temizliğinie çok öenm veriyorum asla ellemiyorum hergün sabah akşam yıkıyorum ama yine aynı yine aynı
sanırım dediğin gibi stresten dr da öyle demişti bütün gün evdeyim bu işsizlik can sıkıntısı çok bunalttı beni bende ona bağlıyorum artık
kaç yıldır bu ilacı kullanmayı bekliyorum ondan öncede değişik ilaçlar kullndım aynı anda kullanmadığım krem doğal ürünler kalmadı
üfff bakalım hele bi bitsin tedavi o zaman nolcak hala umut etmek zorunda hissediyorum knedimi sende salma kendini tedavinin bitmesini bekle mafoldumben

hala sivilcemi çıkıyo:teselli: ama sende oyanuyormuşsun da. biliyorum o kuru kabuklar falan bay rahatsız ediyor elimiz gidiyor. ama bırak oynamayı elini yüzüne dokundurma bile. gün içinde elimiz nerelere değiyor. hem elledikce izler de daha çok kızarıyor. yüz hassas zaten, bakteriler de sivilcelenmeye neden oluyor. yıkıyormusun bilmiyorum ama günde 1 kere mutlaka temizleme jeliyle yıka ve asla eliniz yüzne sürme :umursamaz:

evet görkem ve seltam aynı durumu paylaşıyoruz,6.ayıma girdim ama o kadar da bi iyiliğini görmedim sol yanağım hariç..milletin 4-5 ayda geçio bnde anlamnadım :S
ya kzlar bn bacaklarımı makineyle alcaktım ama iz fln olurmu ki ya yapmasam mı :S

bende makineyle alıyorum hiç birşey olmuyor ama bazı şeylerin de kişiden kişiye değiştiğini biliyoruz denemeden bilemezsin yani a.s

nazimsin cildimi bende temiz tutuyorum her akşam temizleme jeliyle biodermanın yıkıyorum tonikliyorum ve arkasından bepanten sürüyorum cildi temiz tutmakta çok önemli yeni çıkcak sivilcelere meydan verilmemiş oluyo ama benim için hep aynı yıkasamda bir yıkamasamda...
ofyaof...... bacaklarını makine ile alda epilasyon ve ağdaya sakın bulaşma dün güzellik uzmanıyla konuştum yukarda yazmıştım ama okudunmu bilmiyorum ilaç bittikten 1 yıl sonrasına kadar bakım yapılmıcağını söledi... ama ben makinayla alıyorum iz falan kalmıyo...şimdilik makineyle idare ediyoruz...
görkem A llah gönlüne göre en hayırlısıyla rahat edebileceğin bi iş nasip eder inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin iş,aşk,bebeksi bir cilt ve bol para versin:teytey:

Dream_life sakın güneşe maruz kalma ne yap ne et gerekirse dışarı çıkma.Ben yaptım o hatayı tam kusma dönemimde korunmasız çıktım güneşe.Ondan çok lekem kaldı benim.

günelekesimi cnm yoksa sivilcelerin izimi kaldı:uhm:
yarın benim dışarı çıkmam lazm ve şapkada takamam napıcam bilmiyorum kafam allak bullak oldu şimdi:uhm:

jiletlesek nasıl olurr:roflol:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
makasla olurmuu yaa koptum resmenkaydirigubbakcemile3

bnde makineyle aldım cnm herhangi bir iz fln kalmadı.ama sen istersen önce küçük bi deneme yap için rahat olsun.yinede iz kalıcağını sanmam ama önlem almaktan zarar gelmez yerimseniben

Son düzenleme:
ayy bunu okurken cok güldüm yemin ederim.. nasıl bir kahkaha attıgımı anlatamam.. ayy hala gcmedi gülmem.. ayyy beni güldürdün ya .. Allahta seni güldürsün.. hatta o doktoruda güldürsün.... töbe töbe ne makası yahuuu:roflol:

kızlar bi önceki gidişimde doktor bepanten sürebilirsin demiş. bende hametan yerine ucuz diye bepanten kremi almıstım.. şimdi yine hametan krem sürüyorum yüzüme.. yumusacık oluyo.. epantenle arasında baya fark varmıs... demiş görmüş oldum... dudak içinde hametan merhem yine şiddetle öneriyorum...
biraz gecte olsa 3. ayımın ilaclarını almaya basladım.. yüzümde hiç leke yok ama cok acık gözenekler ve iki tane sivilce izi cukuru var.. onlarıda umarım soyucu kremle halledebilirim.. bu sene mezun olucam.. mezuniyette parlamak istiyorum.. herkese gecmiş olsun tekrar...a.s.

niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben

Kızlar ümitsizliğe kapılmayın hemde bunu ben diyorum:)Belki hatırlarsınız son aylarımda sürekli olumsuz şeyler söylüyodum pişmanım falan diyodum.Çok kötüydüm çünkü.İlaç bittikten 2 ay sonra bile berbattı yüzüm.Ama şimdi acayip değişti renk geldi ah bide şu çukurular olmasaydı ama napim.İbrahim Saraçoğlunun maydonoz kürünü yaptım inanılmaz bi fark var yüzüm renklendi.Bitirmeyenler için bişe diyemem ama bitirenler mutlaka deneyin.Canınızı sıkmayın geçiyo hepsi

kızlar bide bişey daha sorucam... benim popo da acayip sivilceler cıkardı... patlayanda patlamayanda hep izi kaldı... regl dönemindeyim ondan mıdır bilmem yine cıktı... ki ay boyunca yine oluyodu.. bu tarz problemi olup roaccutane ile gecen varmı.. bide cok sızlıyo ya...:kedi:

bn bişy sormak istiyorum bnm ilaç bitti bu ayın 9 unda ama tatile giderkn yanak kenarlarındkı tüyleri aldrmk istiyorum bi sorun olur mu aldırınca çnkü ilaç sısrnda bütün deriyi kaldırıyodu ilaçtan dolayı acaba bttikten sonrada öle mi bi bilginiz var mı?

Son düzenleme:

bende bıyığı alırken kalkıyo deri. her hafta alırdım bıyığımı var çünkü. 3 haftadır almıyorum. son aldığımda baya bi iz omuştu, iz tüyden daha kötü sırnaşık şey falla pala pala geziyorum :1ninca: doktor tedvi bittikten sonra cildin 2 ay hassas olduğunu söyledi. o yüzden leke için birşey kullanılmıyor. cildinin hassaslığı geçtimi en iyi sen bilirsin yine. tedavideki gibimisin. yinede emin olmak için az bi yeri al dene.

Ay şiştim patlıycam şimdi hadi ama kıslar ilacın etkisini gören çok iyi oldu pürüssüz bi cilde kavuştum diyen yokmu eminim etkisi olmuştur ben üçüncü ayımı sdoldurdum yüzüm pürüssüz sivilcesiz diyemem ama etrafımdaki insanlar etkisini görüyolar üstelik ilaç kullandığımı bilmedikleri halde ama ben bu değişimi göremiyorum belki de sorun bizdedir ne dersiniz belki de beklentimiz çok yüksek bir anda pürüssüz bi cilt kolaymı bakın aynaya mutlaka vardır değişim lütfennnnnnn yüksek morel istiyorummmmmmmmmmmmmm :1no2: :1no2: :1no2:

vücuttaki sivilceler içinde kullanılıyormuş. roaccutane int. sitesinden okuduğumu söylüyorum. ama yüzdeki sivilcelere göre daha geç tesir ediyormuş. sen daha başında sayılırsın. bence geçer a.s 4. ayda yüzünde sivilce olanlar var, popondakiler çok normal:smiley-cool:

ben diyorum :lepi: 3 ay 10 gün oldu ilacı kullanalı, pürüzsüzüm a.s en son 3 hafta önce reglimde sivilce çıktı ama lekeler var. ilacın leke için olmadığını biliyorum, o yüzden ilaçtan böyle bir beklentim yok fakat üzülmüyor da değilim. insanların istekleri sınırsızdır. lekeler gitse başka bişeyimizin daha güzel olamsını isticez
beni hergün görenler pek farketmiyor. ama zaman zaman görenler yüzümün çok iyileşmiş, güzelleşmiş olduğunu söylüyolar :dance: hepsi bi yana ben farkediyorum. siyah nokta sivilce adına bişey kalmadı, yüzümü yıkarken kaymak gibi desem az gelir. ama yineliyorum lekelerde sivilce gibi göründüğü için, aynaya baktımızda belirgin bir değişiklik olmamış zannediyoruz

Evet been eskiden yüzümü o kadar yıkardım ki üsteliik sıcak suyla yıkamadığım zaman gün boyu yüzümde büyük bir yağlanma ağırlık olurdu ve beni rahatsız ederdi bende üçüncü aydayım
dediğin gibi pürüssüzüm ama lekeler var onların da zamanla geçeceğini düşünüyorum yanlız benim yüzüm hiç soyulmadı derinin kendini yenilemesi gerekiyor benim sivilceler içten kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…