Ağdayla değil ben de iple aldım ve alırken o derinin koptuğunu frketmedim bile yanlız kaşlarımı da kuaförde ip ve cımbızla aldılar hiç acımadı ve kızarmadı bile bende artık korkuyorum evde otursam hiç dokunmuycam da insanların içine çıkınca kötü oluyo doktora söylüyorum makasl kes diyo nasıl kesilecekse tırnak makasıyla mı kessem gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum:roflol:: roflol: :roflol:
niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben
SLM Görkem bendede kızrmızı lekeler var ama bunun dışındada BÜYÜL İLTİHAPLI SİVİLCELERDE ÇIKIYO HALA neden böle oluyo anlamış değilim pazartesi doktoro gittiğimde yüzünle oubuyosunda o yüzden hala çıkıyo diyicek ama oynamasamda hala çıkıyo bide görkem ben çok stresliyim buna bağlıyorum ama herşeye rağmen umudumu yitirmemek istiyorum çünkü ben 7 yıldır her türlü şeyi denedim sivilcelerin geçmesi için ama en son çare bu ilaç geçircek diye başladım o kadar dua ediyorumki geçsin diye senağlama inşallah 1 ay sonra bende sivilcesiz bir yüze kavuşabilirm çünkü artık bıktım yan etkilerinden dudak kuruluğundan kaşıntılarından o yüzden umarım 7 ayda geçerde daha fazla uzamaz inannın bana psikolojimde çok bozuldu bu yüzden sanki 6 aydır ilacı içen ben değilim SİL BAŞTAN oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi:
SLM Görkem bendede kızrmızı lekeler var ama bunun dışındada BÜYÜL İLTİHAPLI SİVİLCELERDE ÇIKIYO HALA neden böle oluyo anlamış değilim pazartesi doktoro gittiğimde yüzünle oubuyosunda o yüzden hala çıkıyo diyicek ama oynamasamda hala çıkıyo bide görkem ben çok stresliyim buna bağlıyorum ama herşeye rağmen umudumu yitirmemek istiyorum çünkü ben 7 yıldır her türlü şeyi denedim sivilcelerin geçmesi için ama en son çare bu ilaç geçircek diye başladım o kadar dua ediyorumki geçsin diye senağlama inşallah 1 ay sonra bende sivilcesiz bir yüze kavuşabilirm çünkü artık bıktım yan etkilerinden dudak kuruluğundan kaşıntılarından o yüzden umarım 7 ayda geçerde daha fazla uzamaz inannın bana psikolojimde çok bozuldu bu yüzden sanki 6 aydır ilacı içen ben değilim SİL BAŞTAN oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi:
evet görkem ve seltam aynı durumu paylaşıyoruz,6.ayıma girdim ama o kadar da bi iyiliğini görmedim sol yanağım hariç..milletin 4-5 ayda geçio bnde anlamnadım :S
ya kzlar bn bacaklarımı makineyle alcaktım ama iz fln olurmu ki ya yapmasam mı :S
Dream_life sakın güneşe maruz kalma ne yap ne et gerekirse dışarı çıkma.Ben yaptım o hatayı tam kusma dönemimde korunmasız çıktım güneşe.Ondan çok lekem kaldı benim.
Ağdayla değil ben de iple aldım ve alırken o derinin koptuğunu frketmedim bile yanlız kaşlarımı da kuaförde ip ve cımbızla aldılar hiç acımadı ve kızarmadı bile bende artık korkuyorum evde otursam hiç dokunmuycam da insanların içine çıkınca kötü oluyo doktora söylüyorum makasl kes diyo nasıl kesilecekse tırnak makasıyla mı kessem gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum:roflol:: roflol: :roflol:
evet görkem ve seltam aynı durumu paylaşıyoruz,6.ayıma girdim ama o kadar da bi iyiliğini görmedim sol yanağım hariç..milletin 4-5 ayda geçio bnde anlamnadım :S
ya kzlar bn bacaklarımı makineyle alcaktım ama iz fln olurmu ki ya yapmasam mı :S
ayy bunu okurken cok güldüm yemin ederim.. nasıl bir kahkaha attıgımı anlatamam.. ayy hala gcmedi gülmem.. ayyy beni güldürdün ya .. Allahta seni güldürsün.. hatta o doktoruda güldürsün.... töbe töbe ne makası yahuuu:roflol:Ağdayla değil ben de iple aldım ve alırken o derinin koptuğunu frketmedim bile yanlız kaşlarımı da kuaförde ip ve cımbızla aldılar hiç acımadı ve kızarmadı bile bende artık korkuyorum evde otursam hiç dokunmuycam da insanların içine çıkınca kötü oluyo doktora söylüyorum makasl kes diyo nasıl kesilecekse tırnak makasıyla mı kessem gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum:roflol:: roflol: :roflol:
niye böyle oldu ya bende 6.ayımdayım ama hala yüzümde kırmızı kırmızı oldukça belirgin olan benekler bu ilaçta çare olmıcaksa napıcaz bilmiyorum mafoldumben
bn bişy sormak istiyorum bnm ilaç bitti bu ayın 9 unda ama tatile giderkn yanak kenarlarındkı tüyleri aldrmk istiyorum bi sorun olur mu aldırınca çnkü ilaç sısrnda bütün deriyi kaldırıyodu ilaçtan dolayı acaba bttikten sonrada öle mi bi bilginiz var mı?
kızlar bide bişey daha sorucam... benim popo da acayip sivilceler cıkardı... patlayanda patlamayanda hep izi kaldı... regl dönemindeyim ondan mıdır bilmem yine cıktı... ki ay boyunca yine oluyodu.. bu tarz problemi olup roaccutane ile gecen varmı.. bide cok sızlıyo ya...:kedi:
Ay şiştim patlıycam şimdi hadi ama kıslar ilacın etkisini gören çok iyi oldu pürüssüz bi cilde kavuştum diyen yokmu eminim etkisi olmuştur ben üçüncü ayımı sdoldurdum yüzüm pürüssüz sivilcesiz diyemem ama etrafımdaki insanlar etkisini görüyolar üstelik ilaç kullandığımı bilmedikleri halde ama ben bu değişimi göremiyorum belki de sorun bizdedir ne dersiniz belki de beklentimiz çok yüksek bir anda pürüssüz bi cilt kolaymı bakın aynaya mutlaka vardır değişim lütfennnnnnn yüksek morel istiyorummmmmmmmmmmmmm :1no2: :1no2: :1no2:
ben diyorum :lepi: 3 ay 10 gün oldu ilacı kullanalı, pürüzsüzüm a.s en son 3 hafta önce reglimde sivilce çıktı ama lekeler var. ilacın leke için olmadığını biliyorum, o yüzden ilaçtan böyle bir beklentim yok fakat üzülmüyor da değilim. insanların istekleri sınırsızdır. lekeler gitse başka bişeyimizin daha güzel olamsını isticez
beni hergün görenler pek farketmiyor. ama zaman zaman görenler yüzümün çok iyileşmiş, güzelleşmiş olduğunu söylüyolar :dance: hepsi bi yana ben farkediyorum. siyah nokta sivilce adına bişey kalmadı, yüzümü yıkarken kaymak gibi desem az gelir. ama yineliyorum lekelerde sivilce gibi göründüğü için, aynaya baktımızda belirgin bir değişiklik olmamış zannediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?